Suomen Cup 2018-2019

Viestejä
20
#21
Onko kenelläkään tietoa, miten EBT v. BC Lepi ottelussa heitetään kolmosia alkuun? BC Lepi kai tietääkseni pelaa jotain 35-vuotiaiden SM-sarjaa.

Suomen Cup vaikuttaa ihan asialliselta kilpailulta! Toivottavasti saadaan ensi kaudeksi vielä enemmän jengejä mukaan. 1B-jengeissä on ihan potentiaalisia yllättäjiä 1A-jengejä vastaan.
Käsittääkseni meidät (BC Lepi) rinnastetaan kakkosdivariin eli heittelemme 10 kolkkia pussiin melkein jokaista joukkuetta vastaan.
 
Viestejä
482
#25
Veikkaampa että Alakulma tulee antamaan tukensa myös Lepille tulevalla kaudella...koska onhan Lepi BC Nokian alaisuudessa toimiva joukkue, joka koostuu entisistä BC Nokian pelaajista...
Kiitos, tuo selittää paljon. Jostakin syystä mielessäni meni LePy:n takia maantieteellinen sijainti sekaisin Espoon Leppävaaran kanssa. Tuossa Liiton uutisessa kun ei ollut tarkempia kuvauksia osallistujista. Alakulman hehkutus oli siis linjassa. Pahoitteluni ihmettelystä.
 
Viestejä
78
#26
Kuten tuossa jo aiemmin avattiin, BC Lepi on BC Nokian alaisuudessa toimiva seura, ja Alakulma haluaa nähdä Lepin vähintään Suomen Cupin välierissä.

EBT:lle kaikki kunnia toki.
 
Viestejä
4 146
#28
Ehdit ensin :)

Hieno nähdä, ettei jäänyt pelkästään huhujen tasolle tämä. M35-sarjaan kohtuullisen kova kaksikko, mentäisiinkö jopa Suomen Cupissa tokalle kierrokselle? :cool:
 
Viestejä
262
#30
Hienoa, että Suomen Cup on jälleen mukana suomalaisessa koripalloilussa. Ainakin tällä kaudella Suomen Cup- voitto menee aika halvalla. Joku seura saa arvostetun Suomen Cup-voittoviirin (taulun yms) halliinsa katoon/seinälle aika helpolla . Miten ensi vuonna? Toivottavasti tuolloin pelattaisiin ensimmäiset pelit jo reilusti ennen kauden alkua ja finaalit joulun tienoilla.
 
Viestejä
20
#31
BC Lepi lähtee puolustamaan SM-kultaa vahvistuneella joukkueella.

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuva BC Lepi on valmiina puolustamaan mestaruutta 35-vuotiaiden miesten SM-sarjassa. Joukkue on mukana myös Suomen Cupissa.

BC Lepi aloittaa kautensa tulevana sunnuntaina 28.10.2018 klo 13.30 Nokian Palloiluhallilla, kun vastaan asettuu aina vaarallinen Vantaan Pussihukkien 35-vuotiaiden joukkue. Hallitsevat Suomen mestarit ovat harjoitelleet ahkerasti läpi kesän ja pelaajisto ei ole kokenut suuria muutoksia tulevan kauden alla. Joukkueen kokoonpano on vahvistunut kahdella kokeneella korinalusjyrällä, kun vastustajien pelotteeksi pitkään päähän on saatu 207 senttinen Olli Ahvenniemi ja 210 senttinen Antti Nikkilä.

”Ainakin meillä on kiloja. Lähdemme juoksemaan vastustajilta jalkoja alta, kuten teimme jo viime kaudella”, toteaa päävalmentaja Coach Markku Koivisto, jolla on tilillään penkin päässä pelkkiä voittoja. ”Mestaruus on ainoa tavoite”, Coach Koivisto jatkaa. Joukkueen kova itseluottamus on peräisin hyvin sujuneesta harjoituskaudesta, johon kuului muun muassa fysiikkatreenejä viikottain Joonas Koskisen johdolla Punaisella Ovella sekä yhteisharjoituksia BC Nokian miesten liigajoukkueen kanssa.

Mestaruuden uusimisen lisäksi BC Lepillä on muitakin suunnitelmia. Joukkue osallistuu henkiin herätettyyn Suomen Cup:iin: ”Ennakonsuosikin viittaa ei kukaan ottanut cupissa kannettavakseen, niin meidän täytyy se sovitella harteillemme”, lataa Coach Koivisto. Tämän vuoden Suomen Cup:iin on ilmoittaunut 16 joukkuetta ja mukana BC Lepiä on haastamassa muiden muassa Pyrinnön, Vilppaan sekä KTP:n liigajoukkueet.

Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella nokialaiset saavat vieraita Espoosta, kun EBT:n divari-b:ssä pelaava kokoonpano saapuu Nokialle perjantaina 9.11.2018 klo 19.30 alkavaan otteluun. Cupin otteluissa BC Lepi saa kokoonpanoonsa myös seniorisarjoihin vielä liian nuoren Henri Hirvikosken. ”Suomen Cup on hyvä kilpailu ajaa sisään nuorempaa ikäluokkaa. Uskoisin, että saamme Henkalle arvokasta kokemusta seniorisarjoja varten”, toteaa Coach Koivisto nuorukaisesta.

BC Lepin kokoonpano tulevalla kaudella on:

Riku Mäkinen, Timo Riihelä (C), Juha Selin, Joni Harjula, Lauri Laihanen, Matti Seppänen, Ville Tuominen, Mikko Koivisto, Jussi Rintala, Jaakko Halme, Olli Ahvenniemi, Mikko Ovaska, Toni Nummi, Roope Tähkä, Antti Nikkilä sekä Henri Hirvikoski (vain Suomen Cup). Joukkuetta valmentaa Coach Markku Koivisto ja huoltajana toimii Mikko Lehtonen.
 
Viestejä
978
#34
Koska tasoero sarjojen välillä on niin valtava, että jos pelaavat parhaalla miehistöllä niin ero on 50 pistettä vaikka aloitettaisiin siitä 0-30 tilanteesta. Olisi mahdollista peluuttaa niitä penkin 9-12 miestä enemmän.
 
Viestejä
307
#35
Materiaaliltaan tämä Lepihän on yksi kovimmista alasarajajengeistä jonka olen nähnyt. Ainoastaan Kisis tulee mieleen paperilla kovempana jenginä. Muistaakseni hekin menestyivät silloisessa Suomen Cupissa ihan kohtuullisesti.
 
Ylös