Koripallo.com

Suomen Cup 2018-2019

Viestejä
18 187
#42
No ne on ottaneet mallia jääkeppitappelupeleistä. Pekuloijjaan pari tuntii jonkin " asiantuntijan " kanssa itse ottelusta ennakkoon ja tietenkin erien välissä....
 
Viestejä
32
#50
BC Lepin Cup-unelma starttasi voitokkaasti

BC Nokian miesten edustusjoukkueen entisistä pelimiehistä koostuva BC Lepi aloitti koripallon Suomen Cup -urakkansa näyttävällä voitolla (98-71) I-divisioona B-sarjan EBT:sta.

Peli alkoi hieman tavallisesta poiketen, kun ikämiessarjoissa leipätyökseen pelaava BC Lepin avausviisikko pääsi Cup-sääntöjen mukaisesti aloittamaan ottelun kymmenellä kolmen pisteen heitolla. "Kyllähän tällainen alku tuo hienoa lisämaustetta peliin. Tältä se varmaan tuntuu, kun on futiksen MM-finaalissa rankkarikisassa ampumassa", kertasi BC Lepin Matti Seppänen ottelun alkuspektaakkelin tunnelmia.

Itse ottelun alku oli puolin ja toisin hermostunutta, mutta extrakolmosilla hankittu 12-0 johto antoi BC Lepille turvallista selkänojaa. Alun molemmin puoleisen haparoinnin jälkeen illan pistekuningas Timo Riihelä (30p) otti tilanteen haltuun ja BC Lepin hyökkäyspeli alkoi vapautumaan. BC Lepi puolusti myös ensimmäiset 20 minuuttia erittäin tiiviisti ja Coach Koiviston kymmenen miehen rotaatiosta löytyi jatkuvasti uusia tuoreita jalkoja kentälle vastustajan pysäyttämiseksi. Puoliajalle mentiinkin kotijoukkueen tukevassa 49-28 johdossa.

Toiselle puoliajalla EBT tuli valmiimpana ja kun Julius Pehkonen nakutti nopeasti kolme kovaa kolmosta sisään näytti hetken siltä, että vierasjoukkue voi nousta iskuetäisyyksille. BC Lepi pystyi kuitenkin toteuttamaan omaa pelisuunnitelmaansa ja kokemuksen turvin sekä BC Nokian virallisen faniyhteisön Alakulman maagisen kannustuksen vauhdittamana ero pysyi turvallisessa 20 pisteen tuntumassa loppuun asti. Korikarkeloissa Riihelälle vahvaa tulitukea tarjosi Joni Harjula, joka pelin edetessä sai Espanjan valmistautumisleirillä puutuneet jalkansa vertymään, ja nakutteli illan päätteksi komeat 24 pistettä. EBT:n kovimmat tehot löivät pöytään kuusi kolmosta upottanut Joakim Forsman (20p) ja myös hyvällä pelipäällä ollut Matias Leikkonen (19p).

Nokialaisten osalta kärkikaksikon takana BC Lepin muut pisteet jakautuivat varsin tasaisesti: Matti Seppänen (11p), Henri Hirvikoski (8p), Jussi Rintala (7p), Jaakko Halme (6p), Olli Ahvenniemi (5p), Mikko Koivisto (4p), Juha Selin (3p), Riku Mäkinen (0p).

Debyyttinsä BC Lepin riveissä tehnyt Henri Hirvikoski oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueen suorituksiin ja luottavainen jatkon suhteen "Jos alle 30 pisteen tappiolla täältä joku lähtee, niin se on ihan onnistunut iltapuhde kaverilla", analysoi Hirvikoski jatkoasetelmia.

Keski-iältään reilut kymmenen vuotta nuoremman EBT:n kapteeni Mikko Jantunen puolestaan näki, että vierasjoukkue sai pelistä hyviä oppirahoja omalla kasvupolullaan. "Nähtiin, että kokemus voitti. BC Lepin yhteiset kilometrit näkyivät kentällä molemmissa päissä", analysoi Jantunen puolestaan vastustajan otteita ja kiitteli myös nokialaisyleisöä hienosta ottelutapahtumasta.

Koripalloviihteen lisäksi nokialaisyleisö pääsi perjantain myöhäisillassa nautiskelemaan jo seuraikonin maineeseen nousseen BC Nokian edustusjoukkueen Dragan "Labo" Labovicin tarjoiluista - tällä kertaa poikkeuksellisesti kentän ulkopuolella. Labon johdolla Palloiluhallin makkarakoju myytiin puoliajalla hetkessä tyhjäksi ja kun pelin jälkeen kotijoukkueen pelaajat kyselivät grillipisteellä voittobonustensa perään, joutui kova kauppamies toteamaan tyytyväisenä ”sold out”. Samaan hengenvetoon mies totesi, että vaikka makkaranmyyjänä ennätystilastot tulikin, viihtyy serbijätti paremmin kentän puolella ja aikoo seuraavaksi siirtyä BC Lepin pelaavaan kokoonpanoon. Mies nähtäneen Nokialla kuitenkin vielä seuraavat pari kautta SM-sarjapeleissä, kunnes siirtoon tarvittavat ikäkriteerit täyttyvät.

Lyhyen tähtäimen suunnitelman mukaisesti BC Lepi suuntaa seuraavaksi 35-vuotiaiten SM-sarjassa Helsinkiin vierasotteluun ToPoa vastaan. Ottelu pelataan Helsingissä Munkkiniemen Yhteiskoululla torstaina 15.11 klo 19:20. Cup-taival puolestaan jatkuu joulukuussa toisen kierroksen ottelulla I-divisioona A-sarjan Porvoon Tarmoa vastaan. Tämän ottelun tarkempi ajankohta selviää lähiviikkoina ja pelipaikka tullaan arpomaan.
 
Viestejä
854
#51
Osaako joku avata tätä järjestelmää hiukan enemmän? Eli voitat tai häviät ekan pelin, pääset silti jatkoon. Jos voitat ekan, mutta häviät toisen, pääset silti kolmannelle kierrokselle. Voiko Cupin siis voittaa voittamalla joka toisen ottelun?
IMG-20181121-WA0003.jpg
 
Viestejä
2 636
#52
Osaako joku avata tätä järjestelmää hiukan enemmän? Eli voitat tai häviät ekan pelin, pääset silti jatkoon. Jos voitat ekan, mutta häviät toisen, pääset silti kolmannelle kierrokselle. Voiko Cupin siis voittaa voittamalla joka toisen ottelun?
katso liitettä 400
Niin siis kaikille jengeille luvattu se kaksi matsia. Toi Lahti-KTP on siis vielä eka rundin matsi. Aukeeko tästä?

suomen_cup_2018_joukkueet.1094x0p50x25.jpg
 
Viestejä
261
#54
Ei taida näkyä Lahti - KTP matsi mistään striiminä?
 
Viestejä
1 374
#59
BC Lepi näytti Porvoon pojille kuinka koripalloa pelataan
65-119, mitä helevetin järkeä???..
Heittikö vapaaheitot väärä joukkue?
Pelaajat on syyttömiä ja varmaan teki parhaansa, mutta Mäki-Tulokas saisi saada jonkun kurinpitotoimen kun tuollaisen sopan on keittänyt.
 
Viestejä
50
#60
Oli se hurrjjjan ja samalla kurjan näköistä...Porvoo on väärässä sarjassa, piti oikein kattoa divarin taulukkoa: korisuhde yli 400 pistettä miinuksella 11 pelissä, jossain pelissä hävitty kai vain 30 pistettä, mutt sitten jossain varmaankin yli 50 pistettä.....todellakin mitä järkee!? Ja kevään kierros pelaamatta....
Tuskin nokialaiset paljon voitosta nautiskelivat....mutta voitto kuin voitto.
Muutoin jos oikein tuota hieman monimuotoista otteluohjelmaa ymmärsin, niin Salo ja Kotka tod.näk. kohtaavat puolivälierässä.....eli yksi liigajoukkue vähemmän välieristä ja oisko näin, niin siinä on sauma jollekin, Lepi?, päästä finaaliin liigajoukkuetta vastaan ja liekkö silloin vielä noiden tasoitusheittojen avittamana? Jaa-a. Tiedä häntä vaikka finaali/välierä olisi: BC Lepi - Tampereen Pyrintö....
Vähän torso tuo cuppi sinällään mutta jos sitten ensi vuonna.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös