Koripallo.com

Suomi-Serbia

Viestejä
12
Tämän valtaisan yllätys voiton Serbiasta jälkeen olen ajatellut ruveta kasailemaan ihmisten ajatuksia pelistä ja siitä mitä unkari peliltä voi odottaa. Toivon lähinnä risuja ja ruusuja. Suurin ruusu kenties koposen mahtava peli ja kenties voisin Möttölän pelin risuksi nimetä.
 
Viestejä
701
Vs: Suomi-Serbia

Kyllä risuksi sanoisin Tuukka Kotin ja ennenkaikkea hänen pallonkäsittelyominaisuudet. Uskomatonta, miten onnistuu jatkuvasti koheltamaan jotenkin pallon vastustajalle. Lisäksi se viimeistely on jotain kauheata...

Miehen puolustukseksi toki voidaan sanoa, että puolustus noin yleensä on aika hyvällä tasolla, mutta + - on ehdottomasti miinuksen puolella. Valitettavaa, että tällä tasolla pelaavana pidetään jopa joukkueen tähtipelaajana?!?

Ruusuiksi sanoisin tämän pelin perusteella Petterin todellakin ennakkoluulotonta pelaamista. Aika kova suoritus on vetää pisteen häviötilanteessa noin 1½ minuuttia ennen loppua 3 puolustajan naamaan suoraan kuljetuksesta. Oho, hieno taidonosoitus nuorukaiselta.

Toinen ruusu oli Iisalon puolustuspeli. MAHTAVAA!!
 
Viestejä
12
Vs: Suomi-Serbia

HYVÄ SUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te, jotka ette vaivautuneet peliin niin HÄVETKÄÄ!!!!!!
 
Viestejä
33
Vs: Suomi-Serbia

Kyllä voiton vei Suomen JOUKKUE pelissä puolustamalla. Heittopeli kolmosia lukuunottamatta oli surkeaa, vapareita myöten suorastaan karmeaa. Hyvän puolustuspelin ansiosta romahdusta ei tullut lainkaan ja penkin pääty oli ajan tasalla jatkuvalla rotaatiolla tässä raskaassa pelissä. Ehkäpä tämä peli harvalukuiselle yleisölle toimi esimerkkinä siitä kuinka fyysisestä puolustuksesta voidaan nousta voittoon! Koponen oli huono ja Virtanen oli höyhensarjalainen eli PG osasto petti puristuksessa pahasti, mutta Muurinen, Matinen ja Möttölä ja ajoittain myös Kotti, Iisalo ja Koivisto näyttivät kuinka spiritillä voidaan puolustaa noinkin fyysisesti ylivoimainen joukkue kumoon.
Suoraviivainen voimapeli kunniaan ja fyysinen valmennus arvoon!
 
Viestejä
145
Vs: Suomi-Serbia

elämän realiteettihan on se,että perheellisen on tehtävä töitä perheensä elättääkseen. tästä syystä en päässyt vantaalle katsomaan peliä,mutta onneksi näin viimeisen neljänneksen telkkarista. ja komeaa oli,pitää sanoa! toivottavasti hd onnistuu pitämään tämän vireystason yllä tulevissakin koitoksissa... matinen oli kyllä rautaa loppuhetkillä,vaikkei vika donkki uponnutkaan...
 
Viestejä
1 434
Vs: Suomi-Serbia

Mitähän ihmeen järkeä oli perustaa tästäkin uusi ketju? Valvojat voisivat taas hieman rauhoitella näitä teinejä.
 
Viestejä
1 080
Vs: Suomi-Serbia

Oli kyllä hyvä peli.Oisi kyllä harmittanut jos oisi ollut samanlaista peliä niin kuin Bulgariaa vastaan.Tätä peliä oli todella makeata seurata paikanpäältä.
 
Viestejä
12
Vs: Suomi-Serbia

Jackory sanoi:
HYVÄ SUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te, jotka ette vaivautuneet peliin niin HÄVETKÄÄ!!!!!!

Harmittaa kyllä etten paikalle päässyt. Itsevarmuus on koposella säilynyt kahden astetta heikomman pelin jälkeen. Petterin kylmähermoinen kolmonen todellakin oli jotakin mahtavaa samaten iisalon puolustus. Kotilla hieman peli takkuillut mutta eiköhän se siitä (Tuukka aina ollut yksi suosikkipelaajistani)
 

Jay

Viestejä
1 292
Vs: Suomi-Serbia

noniin keneltäs löytyy matsi kovalevylta tms. ja voikos joku laittaa sen esim. torrenttina jonnekkin? Missasin matsin väkijuoman ilmaisjakelutilaisuuden vuoksi.
 
Viestejä
1 626
Vs: Suomi-Serbia

Mikäli oikein ymmärsin, niin huomenna eli maanantaiaamuna klo 08.45 Urheilukanava esittää Serbia-pelin
uusintana.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös