Koripallo.com

Susijengin MM-Karsinnat 2023 kisoihin

Viestejä
9 123
Pakko fiilistellä Ruotsin rosteria, jossa mielenkiintoisia ja monipuolisia pelaajatyyppejä.

Suomella sen sijaan ikäloppuja, ikuisesti joukkueessa pyörineitä kehäraakkeja, ostojenkki-Wilson ja matalalla katolla pelaavia nuoria "lupauksia".

Suomalainen koripallo maajoukkuetasolla on haudattu pitkäksi, pitkäksi aikaa.
 
Viestejä
843
Hyökkäyspeli on suoraan kuin nelosdivarista. Omat äijät tiellä eikä yhtään mitään järkeä koko touhussa. Kuka johtaa peliä?
 
Viestejä
19
Kyllä on niin sekalainen seurakunta tuo kokoonpano ja valitettavasti aika on ajanut noiden eläkeläisten ohi. Tosin Kotti olisi ollut paljon parempi korin alla kuin Dolenc Eikö tämän smallballin pitäisi olla nopeampaa peliä? Seppälän joukkueessa oloa en myöskään käsitä.
 
Viestejä
1 087
Meillä ei ole yhtään pelaajaa, joka voisi luoda edun 1v1, jos Markkanen ei pääse mukaan.
 
Viestejä
260
Mistä löydetään jatkossa suomelle takuri. Nyt ei kansainvälistä tasoa täyttävää takuria ole eikä olemassa olevista sellaista ole kasvamassa Koposen tilalle
 
Viestejä
12
Ai että niitä aikoja kun pallo pelattiin kerta toisensa jälkeen eräälle herralle ja toivottiin parasta. Sitten kun ei aina onnistunut, niin täällä oli palsta täynnä irvileukoja aukomassa päätänsä.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, tässä sitä nyt on vähän eri tavalla toteutettuna. Nauti nyt sitten koko rahan edestä. Enjoy.
 
Viestejä
1 920
On kannattanut roikottaa noita ikäloppuja tuolla vuodesta toiseen. Vaikka tämä onkin vain yksi matsi, niin eiköhän se Susijengi-buumi ollut siinä. Nyt tarvitaan isoja muutoksia.
Miten se on ikäloppujen vika, jos nuoret ei saa tehtyä tulosta? Tuossa on monet nuoret olleet mukana jo vuosikausia, joten ei enää pitäisi olla kuin "peura ajovaloissa" peloissaan kuten tänäänkin ekalla puoliajalla.

Kuten olen useampaan kertaan kirjoittanut "susijengin tulevaisuus" -ketjussa, niin meidän talent -taso on laskenut merkittävästi parhaista vuosista (2011-2017?) ja se tulee vielä laskemaan.. Jo nyt meidän isojen miesten talent -taso on romahtanut, kun ryhmästä on lähtenyt esim. Kotti, Lee, Möttölä, Prime-E. Murphy, Nuutinen, jne. Saman tason korvaajia ei ole vaan tullut yksinkertaisesti.. Vielä pahempi talent -tason putoaminen on tapahtumassa pelinrakentajan paikalla, kun vähitellen kolmikko Koponen/Wilson/Rannikko on kokonaan laittanut tossut naulaan. Lähellekään saman tason korvaajia meillä ei ole.

Ei taida mikään juuri muuttua, kun Tuovi ottaa vastuuvalmentajan paikan.
Muutoksen merkitystä yliarvioidaan.. Pitäisi löytyä pelaajatalenttiakin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös