Koripallo.com

Tampereen Pyrintö 2018-19

Viestejä
914
#83
Hienon pelaajan paita nousee kattoon tänään. Ei nämä Sarcet ja muut herätä samanlaista vihaa ja kunnioitusta kun DW. Damon on jokusen kerran ollut Salohallin pihdeissä ja joskus on jopa pelikin saatu sekaisin, mutta Damon on hiljentänyt saman hallin vähintään yhtä monta kertaa. On vain yksi DW. Pelaaja jota rakastaa vihata. Mielellään vihaisin edelleenkin.

Big respect. Toivottavasti Pyynikki on täynnä.
 
#85
Hienoa katsoa Pyrinnön matseja Elisalta! Kommendaatorin kommentit helmiä... Jokainen kori minkä vastustaja onnistuu tekemään Pyrsää vastaa on ollut aina Pyrinnön huonoutta. Selostaja fiilistelee molempien hienoja suorituksia ja kommendaattori lyttää vastustajaa minkä kerkeää:p
 
Viestejä
398
#86
Kylläpäs on vaivaannuttavaa keskustelua parin kauhajokelaisaktiivin toimesta twitterissä koskien tuota Williamsin seremoniaa. Pyrintö ennenkin herättänyt siellä jostain syystä negatiivisia intohimoja.
 
Viestejä
14
#87
O. Heinonen ylitti muuten 40. pelaajana Pyrinnössä 1000 runkosarjapisteen rajan.

P. Heinonen nousi seuran historian kärkikymmenikköön pelatuissa runkosarjaotteluissa. Myös levypallojen top 10 alkaa olla lähellä.
 
Viestejä
289
#88
Kylläpäs on vaivaannuttavaa keskustelua parin kauhajokelaisaktiivin toimesta twitterissä koskien tuota Williamsin seremoniaa. Pyrintö ennenkin herättänyt siellä jostain syystä negatiivisia intohimoja.
Pyrsä aiheuttaa täällä tunteita. Williams varsinkin oli kaveri joka sai hallin liekkeihin. Hieno pelaaja juuri hänenlaisiaan koris tarvitsee liää. Pelaajia jotka menevät tunteisiin.
 
Viestejä
160
#89
Pyrsä aiheuttaa täällä tunteita. Williams varsinkin oli kaveri joka sai hallin liekkeihin. Hieno pelaaja juuri hänenlaisiaan koris tarvitsee liää. Pelaajia jotka menevät tunteisiin.
Ehdottomasti. Kovin swagger ikinä. Aika ehkä kultaa muistot, mutta monessa pelissä heitti paljon vapareita ja vapaita heittoja ohi. Ja sit vastustajan kannattajien DAAAAMOOON-huutojen saattelemana lopuksi ratkaiseva kori sisään ja 2p Pyrinnölle ja herra marssii kulmakarvat rypyssä kentän laidalle. Legendaarinen oli myös Kataja-Pyrsä finaalien taukohaastattelu, jossa kysyttiin mielipiteitä liekeissä olevasta Conleysta:
-Who?
-Jason Conley.
-Who's that?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 355
#90
Pyrinnön sivuilla kerrotaan, että Joni Pohjonen tekee ensiesiintymisensä edarissa keskiviikkona. Täytyy sanoa, että vihdoin. Ihmeen kauan kesti, että Akatemian parhaimmistoon kuuluva pelaaja nostetaan mukaan, vaikka loukkaantumiskurimuksessa ollaan oltu jo pitkään. Aamulehdessä kerrottiin, että vielä ainakin parisen viikkoa menee tällä miehistöllä. Caven ja Haapaoja ovat olleet sivussa jo reilusti yli kaksi kuukautta kumpikin. Lehdolla ja Kilpisellä mennee parin kuukauden huilin rajapyykki komeasti yli ennen paluuta.

Toivottavasti täysi rosteri saadaan hiljalleen kasaan tässä lopputalven aikana. Ihmeen hyvänä sijoitus on pysynyt, vaikka selkeä notkahdus loppuvuonna jo tulikin.
 
Viestejä
86
#92
Pete Heinonen on kyllä petrannut valtavasti kauden alusta. Nyt näyttää jo taas pelimieheltä. Vielä kun
loukkaantuneet saadaan takaisin, niin näyttää paremmalta. Haapojasta oli jossain vaiheessa, että
kaverilla olisi sitkeä flunssa. Erittäin sitkeä on jos tosiaan on näin.
 
Viestejä
8 312
#93
ON VAIN YKSI KEN MANIGAULT!!!

Kaikkien aikojen kovin Kenny Pyrinnössä!!!

Boooooooom!

Imase siitä Joe & co.

Mestaruus!
 
Viestejä
36
#94
Mestaruus on melkoisen utopistista haaveilua, mutta hämmästyttävän hyvin Pyrintö on pelannut vajaalla kokoonpanolla. K´Lehto, Caven ja L Kilpinen ovat jokainen noin 20 min pelaajia ja Haapoja ehkä 10 min. Hyvin ovat muut runkopelaajat jaksaneet urakoida ja divarista rosteriin nostetut nuorukaisetkin ovat kömmähdyksistään huolimatta antaneet lepohetkiä muille.

Joo Kenny Manigoult on yksi viihdyttävimmistä ja näyttävimmistä pelaajsta liigassa ja lisäksi tehokas. Ihmettelin ja kritisoin hänen palkkaamista toiseksi kaudeksi, mutta en enää. Olin väärässä.
 
Viestejä
8 312
#95
Onko Manigault niin hyvä jenkki, että kannattaa hänestä maksaa toisen kauden verolisät?
Ensimmäinen jenkkipaikka tuhlattiin Manigaulttiin, joten loppujen hankintojen pitää osua nappiin.
Jenkeistä oli kova kiire signata se keskinkertainen Manigault. Ilmeisesti joukkuehengen luonnista kannattaa maksaa yhdelle jenkille. Mutta melkoisen kovia tekijöitä pitää sitten muiden jenkkien olla, jotta vähän tuskaisesta viime kaudesta edes parannetaan.
Kenny Manigault: Aamulehdessä kirjoitettiin keväällä kauniisti: "Hyökkäyspäässä rajoittunut, mutta jokainen joukkue tarvitsee riveihinsä yhden manigaultin". Rajoittunut todellakin ja mieluummin useimmat seurat ottanevat riveihinsä vaikkapa Rene Rougeaun. Mutta on Manigault myös hyväntuulinen ja varmasti pidetty pelaaja kopissa. Kannattaako sellaiseen jenkkipaikka silti käyttää? Manigault divarijengiin ja sitten edarin peleihin kannustamaan ja tuulettamaan.... ja sit mä heräsin.
Asiantuntijapiirit jne.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 751
#99
Ylös