Koripallo.com

Tapiolan Honka 2022-23

Viestejä
170
Tule Matt joskus isolle kirkolle vieraspeliin. Kisamuseossa ei ole pariin vuoteen myyty lippuja.

Toki jos pioneerityö tätä vauhtia leviää lännen suuntaan niin Pirkanmaalla on lipputiskit vielä pitkään, mikä ei ole ollenkaan huono juttu.
 
Viestejä
6 444
E
Tule Matt joskus isolle kirkolle vieraspeliin. Kisamuseossa ei ole pariin vuoteen myyty lippuja.
Ok, ei olla nyt koronan alun jälkeen Kisamuseossa käyty ja rumpukiellon jälkeen epäilen, että ei hetkeen tullakaan :D Pitääpäs kysellä Kauhajoen suunnasta hankkivatko he fanibussin lippunsa perjantaina Töölöön verkosta, vähän kyllä sitä epäilen.

Noin keskimäärin täytyy sanoa, että vieraskannattajien lippujen hankinta toimii todella hyvin eri liigaseurojen kanssa, esimerkiksi Salon toimisto toissa viikonloppuna 5/5 touhua.
 
Viestejä
250
Olen jotenkin hämmentynyt, että lippuja osteltaisiin ovelta tai seurojen toimistoilta. Kaikkea sitä saa lukea.
 
Viestejä
2 290
Olen jotenkin hämmentynyt, että lippuja osteltaisiin ovelta tai seurojen toimistoilta. Kaikkea sitä saa lukea.
Seurojen toimisto on ehkä vähän oldschool, mutta satunnaiskävijällä ovelta kortin lähimaksulla tai mobilepaylla maksettu lippu on ihan mukava ja nopea vaihtoehto. Ainakin jos ostaa numeroimattoman paikan. Olisi mielenkiintoista nähdä joku tilasto, paljonko noin menee niissä paikoissa joissa ovelta myydään.
 
Viestejä
6 444
Olen jotenkin hämmentynyt, että lippuja osteltaisiin ovelta tai seurojen toimistoilta.
Johtunee siitä, että teillä ei ole kannattajaryhmää, joka kiertäisi vieraspelejä? Kyllähän kaikki noista ryhmälipuista hoidetaan edelleen järjestävän seuran toimiston kautta, siihen on ihan syynsä.
 
Viimeksi muokattu:

3PO

Viestejä
180
Kohtuutonta kritiikkiä Besselinkin osalta täällä: loukkaantumisista ei aina voi tiedottaa, jolloin ei myöskään voi täällä "lynkata" lahjakasta peluria. Tsemppiä ja parantumista (jos siitä kyse?) Maxille !
Varmasti oli ja on osittain vieläkin hyvä pelaaja, mutta henkilö joka vaihtaa seuraa ja tavoitetta kuin sukkia, ei voi pitää mitenkään hyvänä investointina. Ja kuten sanottu, tuolla tavalla tuhoaa uransa ennen kuin ehtii alkamaan.
Hnmky, seagulls, hnmky, nokia, honka... ja näitä ennen olisi ollut tarjolla jenkkilän reissua ja mahdollisuuksia isoihin saappaisiin ja kaikki tämä muutamassa vuodessa.
Rauhaton sielu ja vaikka 2002 syntynyt, niin ei valitettavasti uraa ole tiedossa, ellei rauhoitu ja tee pitkäaikaista suunnitelmaa oman uran suhteen. Ja jos on kuunnellut jotain toista tahoa taustalla näiden päätöksien suhteen, niin pitäisi heivata pois samantien.
 
Viestejä
640
Myötätunnot seuralle, jollaisia hirveyksiä olette joutuneet kokemaan. Tänään tämä: "Korisliigassa joukkueiden kokoonpanosta vaihtuu 80% per kausi" Juu, arvasitte oikein kuka...
 
Viestejä
910
Palotien sananvalinnat eilisessä otteluselostuksessa: "lisätietoa lähiaikoina luvassa" ja "toivottavasti on piakkoin paikanpäällä Tapiolassa".
 
Viestejä
455
Ammattimaista tiedotustyötä Hongalta, voi kunpa liiganousijoilta edellytettäisiin kaikinpuolin organisaatiota joka ei ole edelleen divaripuulaakin tasolla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös