Koripallo.com

The Last Dance - Kerran vielä, Bulls

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 206

Dokumenttisarja kertoo kattavasti Michael Jordanin urasta ja Chicago Bullsista 1990-luvulla. Mukana on paljon ennen näkemätöntä materiaalia kaudelta 1997–98.

Ensimmäiset kaksi jaksoa ovat katsottavissa Netflixissä: The Last Dance | Netflix Official Site

Sen jälkeen joka viikko tulee kaksi uutta jaksoa maanantaisin, sarjassa yhteensä kymmenen n. 50 minuutin jaksoa.
 
Viestejä
579
Ai niiiin juuujooo, eihän ne tietty kaikkia jaksoja heti julkaise. En siis menettänyt vielä mitään, harkitaan tämän katsomista sitten kun kaikki jaksot saatavilla.
 
Viestejä
34
Nyt on kyllä aivan erinomainen dokumentti Bullsista (ja Jordanista..) - iso SUOSITUS ainakin kahden ensimmäisen jakson perusteella !
 
Viestejä
254
Odotuksia ei tälle sarjalle ole kauheasti kertynyt ja hyvä niin. Perusamerikkalaista höttöä, missä toistetaan samoja asioita n. 80% jakson kestosta.
 
Viestejä
579
Nyt löytyi maailman kaunein juttu (kun basisti ilmestyy kuvaan). Tulee varmasti jäämään elämäni parhaimmaksi hetkeksi.

Biisi omistettu Jordanile? Kyllä sen on oltava näin.
 
Viestejä
2 184
Onko muuten jo kaikki jaksot tästä Jordanin tanssiohjelmasta ilmestynyt Netflixiin? Ajattelin ottaa kokeilujakson sitten, kun koko sarja on nähtävissä.
 
Viestejä
579
The Tapaus nyt katsottu. Tälläiselle nuorehkolle maalaiselle kaikki asiat siinä aika uusia ja näin, mutta ei tuo vain oikein lähtenyt käyntiin missään vaiheessa. Ja missä oli se paljon mainostettu harvinainen kuvamateriaali, oliko se pukukopin/toimiston touhu niin tylsää että sieltä ei jaksettu näyttää kovin paljoa mitään vai oliko niin arkaa materiaalia että iski sensuuri?

Jordan puhui kymmenen jaksoa kuinka juttu meni henkilökohtaiseksi, sitten päätti näyttää ja voittaa. Oli kyllä ihan hauska kohta kun Jordan puhui MinäMinäMinä, ja sitten kun Pippen kiukutteli hieman sopimuksesta, niin hyi kuinka itsekästä.

Kävin vilkaisemassa hieman Twitteristä #lastdancefitä, opin ainakin sen, että jätetään nuo kriitikon hommat joillekin muille kuin urheilu/korisfaneille. Ihan jees nostalgiakamaa Bullsin faneille, mutta jotain aivan loistavaa ja mahtavaa mukamas, ei saatana. Ei tuo nyt ollut lähelläkään tasoa Asif Kapadian dokkarit, Nuori Zlatan tai Täynnä Tarmoa.

Arvosanaksi 3-/5

Toivottavasti joku osaisi ärsyttää Jordania, jotta haluaisi näyttää kuinka kova ja nerokas seuranomistaja hän on.
 
Viestejä
579

ENNEN kuin elämä joskus jatkuu, on aikaa katsoa suoratoistopalvelun sisältöjä. Löysin Netflixistä Ricky Gervaisin After Lifen toisen kauden ja The Last Dance -dokumenttisarjan Chicago Bullsin matkasta 1997–1998 NBA-kaudella.

THE LAST DANCE kertoo kaksimetristen miljonäärien matkasta kohti mestaruutta. Rivien väliin jää heidän keskenkasvuisuutensa.

Michael Jordanin kilpailuvietti muistuttaa Roope Ankan pakkomielteisyyttä. Samalla, kun hän on maailman paras koripalloilija, hän pelaa golfia kymmenistä tuhansista ja heittää kolikkoa 20 dollarin panoksesta omien henkivartijoidensa kanssa. Pakonomainen tarve olla paras tekee hänestä lajinsa parhaan, jota joukkuetoverit pelkäävät.

Sarjan hahmot on tyypitelty. On maailman vaatimuksiin sopeutumaton Dennis Rodman, joka karkaa kesken kauden Las Vegasiin. Scottie Pippen, Jordanin nöyrä aseenkantaja, on palkkakuopassa. Valmentaja Phil Jacksonon vanhempi viisas mies, joka tekee miljonääreistä yhtenäisen ryhmän. Päävastustajaksi nousee Bullsin joukkueen manageri Jerry Krause.

Jos on Pekka, on oltava Pätkä. Jos on Ohukainen, on oltava Paksukainen. Krause rakentaa tulevaisuuden joukkuetta, Jordan pelaa omista miljoonistaan ja maineestaan ja perinnöstään. Jordan saa olla sankari, Krause ahne paskiainen.

Yhdysvaltalaisissa tarinoissa lopullinen päähenkilö on aina yksilö. Hän, joka ottaa joukkueen kantaakseen. Sama tarina kerrotaan taloudessa, sodassa, lännenelokuvissa. Amerikkalainen urheilu ei tunne antisankaria. Sadasosasekunnin tappiosta ei milloinkaan tulisi elämänuraa Yhdysvalloissa.

JOS Ricky Gervais olisi tehnyt The Last Dancen, sen hahmoina olisivat Michael Jordanin henkivartija, areenan siivooja, cheerleader joka putosi pois ylipainon vuoksi, joukkueen bussikuski ja ehkäpä Jerry Krause, jota Gervais itse esittäisi. Surullinen, väärinymmärretty sylkykuppi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös