Koripallo.com

Topikki kaikelle turhalle 2

Viestejä
1 818
My All-Time Fantasy Draft.png
 
Viestejä
2 415
J. Harden
Mins 43
FG 11-32
3PT 1-17
FT 15-16
Rebs 9
Assts 12
Pts 38

Ehkä erikoisin tilastorivi, mitä hetkeen tullut vastaan.

Aika kovat statsit Harden iski vielä back-to-backin jälkimmäisessä pelissäkin..

Mins 34
FG 17-33
3PT 6-15
FT 17-18
Rebs 9
Assts 2
Blk 6
Stl 2
Pts 57

Voitto Memphisistä 94-112.. Harden on kyllä kovassa iskussa, kun Houston pelasi vielä ilman Paulia, Capellaa ja Gordonia.

 
Viestejä
2 181
Kuinka kauan kestää, että joku Harden alkaa testata tätä sääntötulkintaa. Vähän pyörittelee palloa käsissään ja kävelee kaarelta korin alle...

 
Viestejä
1 818
MTV3 klo 00:25 (tai joskus lätkän jälkeen) Urheiludokumentti: Koripallon häiriköt.
1980-luvulla NBA:ta hallitsivat show-miehen elkein Magic Johnsonin ja Michael Jordanin kaltaiset tähdet. Teollisuuskaupunki Detroit ei ollut kuuluisa urheilusaavutuksistaan, mutta koripallojoukkue Pistonsin onnistui raivata tiensä kahteen mestaruuteen. Pistons herätti pahennusta rajulla pelityylillään, mutta mikä oli sen menestyksen todellinen salaisuus? Yhdysvaltalainen urheiludokumentti vuodelta 2014.

tumblr_njiljjbKqV1qbj64co1_1280.jpg
 
Viestejä
2
En tiedä onko oikea paikka kysyä, mutta mistä kautta löytää parhaat streamit nba-peleihin? Toimiiko se NBA league pass Suomessa ilman VPN-yhteyttä?
 
Viestejä
7
En tiedä onko oikea paikka kysyä, mutta mistä kautta löytää parhaat streamit nba-peleihin? Toimiiko se NBA league pass Suomessa ilman VPN-yhteyttä?

Liigapassi on hyvä, varsinkin jos katsoo paljon pelejä. Maksaa reilu pari kymppiä kuussa. Ei ehkä kannata ottaa vuosimaksulla koska taukoa paljon kesällä, ellei tosi fani ja kato kesälläkin harkkapelejä tms. Loppukaudesta suositus Ruutu+ palveluun. Näyttää kaikki pelit suomiselostuksella konferenssifinaaleista lähtien. Kauden mittaan tulee ehkä 2-3 matsia viikossa, painottuen ihan kivasti kiinnostaviin peleihin, kuten Bullsiin (tästä voi olla sitten montaa mieltä onko se kiinnostavaa).
Ruutu+ maksaa 10e kuussa. Molempiin palveluihin saatavilla ilmaisia testijaksoja.

Tämän lisäksi sitten saatavilla piraattistriimejä, mitä ei tietenkään voi suositella kenellekkään! Näitä ei voi katsoa jälkilähetyksnä ja riskinä että striimit kaatuvat yms. Kuvanlaatu kuitenkin yllättävän hyvää. Redditistä voinee tarkistaa.
 
Viestejä
1 818
MTV3 klo 22.35 Urheiludokumentti: Kovan onnen kaupunki. 50 vuoden aikana, vuodesta 1965 vuoteen 2015, vain yksi vähintään kolmen suuren urheiluseuran kaupunki ei voittanut yhtään mestaruutta Pohjois-Amerikan ammattilaissarjoissa. Tuo kaupunki on Cleveland, "Virhe järven rannalla". Cleveland Cavaliers päätti pitkän kuivan kauden voittamalla NBA-mestaruuden vuonna 2016 LeBron Jamesin johdolla, mutta tätä ennen Cleveland tunnettiin paremmin epäonnistumisistaan ja epäonnestaan urheilun saralla - jopa kirouksestaan. Dokumentissa käydään läpi Clevelandin urheilun ylä- ja varsinkin alamäkiä. Kovia kokenut kaupunki elää ja hengittää urheilua, ja Clevelandin henki yhdistää sukupolvia siirtyen isältä pojalle. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat. Ohjaus: Andy Billman, USA 2016.

images
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös