Koripallo.com

Ura Basket 2020-2021

Viestejä
82
Täällä mainittu myös huhuna että Perttu hakee saamatta jääneitä rahojaan oikeusteitse.
Voi hyvät hyssykät sentään, jos tämä pitää paikkansa!

Eihän tässä hommassa ole pienintä järjen hiventä! Hakeeko siis Perttu saataviaan tulevalta kaudelta? Jos näin on oikeasti asianlaita, niin ei jumalauta sentään! Ei seuran varoja voi vain yksinkertaisesti tuhlailla tällä tavalla. Jos Palotien tai Pertun tulevan kauden palkkoihin menee senttikin yhdistyksen kassasta, niin silloin on laitettava päätä pölkylle ja hallituksen on erottava! Mittavat mainehaitat jollain tavalla pystyy kestämään, mutta tämmöistä pelleilyä sopimusten kanssa ei vain yksinkertaisesti voi enää katsoa sormien läpi!

Pystyisikö joku varmistamaan tämän Perttu-casen? Kuulosta kyllä aika hurjalta, jos totta.. Näin pohjamudissa ei suomikoriksen historiassa taideta koskaan oltu kuin nyt Kaarinassa. Positiivista sentään, että maskuliinisuuden perikuva ja kiiltokuvapoika Eero Sahlberg on mitä luultavammin käyttänyt vahvaa auktoriteettiänsä ja bisnesmaailmasta opittuja raakoja neuvottelutaitoja, joiden avulla hän on pystynyt painostamaan Uraa maksamaan hänelle saatavansa..

Klassista letkeilyä!
 
Viestejä
82
EI JUMALAUTA SENTÄÄN!!

Nyt järki käteen! Nyt vuorostaan Ura Basket ry on päässyt protestilistalle ja summana on reiluhko kuuden tonnin potti..

Mitä helvettiä siellä tapahtuu? Monta vuotta oli ihan hyvä pöhinä päällä, ja kaikki heitetään roskikseen jonkun muutaman taustahenkilön märkien liigaunelmien takia.. Olisiko parempi luovuttaa suosiolla liigalisenssi ja keskittyä rivien suoriksi laittamiseen? Mannelin & Virkkula, ainakin näin ensalkuun kuulostaa ihan hyvältä duolta. Helvetinmoinen savotta tosin edessä, toivottavasti he ovat valmiina.

Vakuutuksetkin voisi vaikka ihan entistä kapteenia ja muutamaa taustahenkilöä kunnioittaen hankkia jostain ihan muualta kuin Pohjolasta..
 
Viestejä
611
Jytkytetään!;) Atte on hieno mies, toivotaan että sen roolin mitä hakee, Katajassa tuli penkiltä sisään monesti ja takuuvarmat kolmoset iski säkkiin- varmaakin ikimuistoisempina 3-4 europecup matsia joissa tavallaan katkaisi selkärangan vastustajalta katajassa pelatessaan.. Ja parit pleijarimatsit siihen vielä, kun kolkki uppos sisään kun pallo pelattiin atelle erään taikurin toimesta niin, ettei kukaa ees älynny ;) .. Hieno mies, tervetuloa katajaan taas joskus jos niikseen on, mutta.. Hölmöjä pitää vähän olla kun kaarinassa kaverissa irti päästitte.. Toki, Couch P. Askelmerkit oli vähän mitä oli mut silti ;) .. Veikkaampahan vaan, että UU hinaa ittensä pleijareihin ens kaudella ;) .. Ei kannata aliarvostaa kaveria, talenttia on ja Ihminen viimeisen päälle eikä mikään ääliö.. ehkäpä Couch last season ois pitänyt tajuta tää .. Toivon näkeväni katajassa joskus vielä ;) Puksutellaan
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös