Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
443
Oma usko Aingeen romuttui täysin Conley-traden ja kesän draftin/siirtoikkunan kautta.

Voisiko Jazz olla samassa tilanteessa kuin Minnesota nyt ilman surullisen kuuluisaa Conley-siirtoa? Hyvin mahdollista.

Toivottavasti Laurikin miettii haluaako hän tehdä jatkosopimusta Aingen kanssa. Koko joukkueen sielu ja hänen perhe revettiin väkivaltaisesti pois kodista, jonkun hikisen ja surkean 2027 suojatun varausvuoron takia.
 
Viestejä
2 255
On aivan sama, mitä mies puhuu jossain suomalaisessa podcastissä.

Jos voittaminen ja playoffit ovat äärimmäisen tärkeitä tekijöitä uran kannalta jo lähitulevaisuudessa ja painavat jatkosopparia harkitessa, se pitää uskaltaa sanoa medialle suoraan myös rapakon takana. Niin monet muutkin ovat tehneet. Se on yksi tapa pistää painetta Aingen ja kumppanien suuntaan. Ei Laurilla ole enää aikaa odotella vuosikausia tankkaamisen loppumista.
Ei tietystikään ole aivan sama. Tässä haarukoidaan, mitä Markkanen itse mahdollisesti ajattelee. Sinä väität, että ajattelee että Jatsissa vedetään uran loppuun, kun siellä on perheellä niin kivaa. Sinun näkemyksesi perustuu siihen, että olet näin itse keksinyt ja jotain vuoden takaisia juttuja rajusti ylitulkinnut. Minä taas mieluummin uskon sitä, mitä mies itse on sanonut aivan hiljattain.

Ja joka tapauksessa marraskuu, kun on 2- vuotta sopimusta jäljellä, ei ole mitenkään järjellinen ajankohta alkaa puhua mitään yhtään kenellekään (vaimoa lukuun ottamatta). Yhtään mitään ei kuitenkaan tapahtuisi tämän vuoden puolella ja suunsa avaamalla tuohon tapaan voi juuri nyt tehdä vain hallaa itselleen. Jo viime kesänä olisi voinut tietysti puhua, mutta varmaan ihan ymmärrettävää, että silloin ei tuollainen mielessä ollut.

Treidien aika on vuodenvaihteen ja kauppatakarajan välissä - sekä tietysti ensi kesänä.
 
Viestejä
997
Noni tämäkin tästä puuttui, *OUT - Lauri Markkanen (left hamstring soreness) *OUT - Jordan Clarkson (illness) *PROBABLE - Walker Kessler (left elbow sprain) OUT - Josh Christopher (G League)
 
Viestejä
447
Johtunee siitä että kovin moni suomalainen ei ole ollut tarpeeksi hyvä, jotta vois esittää mitään uhkausia/vaatimuksia. Mahdollisuudet poistua vain paskemman työnantajan hommiin.
Liekö koripallo.comissa vielä vahvempaa vinoumaa tuohon suuntaan. Ainakin kun tämän topikin juttuja lukee niin...
 
Viestejä
443
Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta.

Jazz pelasi peli lopun viisikolla: Keyonte, Sexton, Fontecchio, Olynyk, Yurtseven.

Pakko antaa peukkua, että Kesslerille löytynyt vihdoin oikea rooli penkin päästä.
 
Viestejä
1 370
Clarkson poissa ja pallo liikkui ihan eri malliin. Puolustaakin jaksettiin. Myös 2 oikeaa sentteriä (Yurtseven, Kessler) kentällä vaikutti myös. Oli Zion tai ei pelsujen olisi pitänyt voittaa tämä varsinkin kun Lauri pois.

Conleyta on turha kaivata kun ei millään olisi voinut olla sillä aikajanalla jossa Jazz voittaa jotain. Saa nähdä jatkaako edes nykysopparin päättymisen jälkeen enää. Se on toinen juttu ettei ketään toista ole tuohon hommattu tilalle. Ilmeisesti Georgen kehittymiseen uskotaan.

Koko joukkueen sielu ja hänen perhe revettiin väkivaltaisesti pois kodista, jonkun hikisen ja surkean 2027 suojatun varausvuoron takia.
Tässä on kyllä niin pidäkkeetöntä hyperbolaa ja dramatisointia tyylin mestarilta, että saa miehen kyyneliin.
 
Viestejä
524
IMG_20231126_112356.jpg


Nyt tekin ehkä tunnistatte nimet, te sivistymättömät Pelsu-fanit.
 
Viestejä
2 255
Eka puoliaika oli niin huonoa koripalloa, että muuttui jo viihdyttäväksi. Keyonten pallonmenetykset suorastaan taidetta: käveli vain yli puolenkentän ja heitti pallon suoraan ensimmäisen vastustajan syliin. Yhdessä kohtaa taisi olla 15 missattua kolkkia putkeen Jatsilta. Ja Pelicans ei ollut yhtään sen parempi.

Yurtseven ihan aidosti hyvä ja on nyt tässä viime aikoina vakuuttanut joka kerta kentälle päästessään. Ei sillä että kakkossenalla nyt hirveästi käytännön merkitystä, mutta kiva pelaaja seurata - mitä useimmat eivät ole.

Meinasi olla myös Hardyn valmentajauran toinen <100p vastustajalle, mutta ei ihan. Nyt siellä enimmäkseen (pl. Collins) ihan oikeasti yritettiin pakittaa, plus tietysti se, että oli joko Yurtseven tai Kessler koko ajan kentällä.
 
Viestejä
1 370
Oli suht hyvää meininkiä tasaisesti koko pelin ajan, mutta etenkin alussa pallo liikkui siihen malliin ettei paremmasta väliä. Clarksoninkaan paluu ei sekoittanut rytmiä lainkaan ja tuttua loputonta riplauskuljetusta yli 10s kellolla ei näkynyt juuri lainkaan. 10 syöttöä kertoo aika paljon, kyllähän mies siihenkin pystyy. Olisko nyt joukolla päätetty että nyt pitää jotain muuttaa? Ilmeetkin on nyt kentällä ja penkillä erilaiset, toivottavasti muistijälki siitä mikä sen saa aikaan, säilyy. Keyonte on varmasti all-rookie(kentällisen) keskusteluissa, paranee peli peliltä ja kaiken lisäksi pääsi laittamaan pakkiekspertti Danielsin kauan etsimäänsä posteriin. Häneestä voi tulla hyvinkin se pointti jonka varaan Jazz rakentaa, vaikkei nyt syöttöjä kovin paljon tullutkaan. Positiivista on myös Fontechion ilme, en muista että olisi NBA uransa aikana ollut näin hyvässä vedossa ja pakissa erinomainen efortti Ingramin pitelyssä.

Suurin muutos että nyt peluutetaan kahta oikeaa sentteriä, joista molemmat täyttävät ruutunsa. Kesslerkin näyttää aivan eri mieheltä ja palaa avaukseen muutaman pelin totuttelun jälkeen, mutta Yurtsevenkin tulee saamaan kunnolla peliaikaa. Hyvä ja halpa löytö AIngelta. Miamissahan ei juuri Adebayon dominassin takia paljon minuutteja saanut. Kun katsoo box scorea näkee miten hyvin koko rosteri pärjäsi, eikä suurempia runeja annettu vastustajalle. Huima kolmosprosentti toki auttoi menestykseen.

Mutta kyllähän tätä katsoo. Energiataso ja yritys myös pakissa on muuta kuin mihin on totuttu ja turruttu. Hyvä voitto, ja seuraavaksi katsellaan säilyykö tämä vieraspeliin. Jännittää että mahtuuko Lauri avaukseen enää vai tuleeko penkiltä pienemmille minuuteille.

Pelsuista Ingram on kyllä hyvä, mutta Zion ei nyt laihana poikana ja jakelijana juuri vakuuta. Alvarado on aina piripäisen oloinen terrieri.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
276
Jännittää että mahtuuko Lauri avaukseen enää vai tuleeko penkiltä pienemmille minuuteille.

Olisi kyllä kieltämättä kova veto penkittää ihan avoimestikin joukkueen All Star ja numeroiden valossa ylivoimaisesti paras pelaaja, joka on saanut tähän asti jengissään palloa kuin kuka tahansa pienen roolin perusjyrä... :cool:

Tuon jälkeen luulisi jo treidivaatimuksen olevan vain muodollisuus.

Luulisi.
 
Viestejä
302
tuskin nyt yhden voittopelin ilman Latea jälkeen penkkimieheksi pudotetaan ja kuvitellaan että voitetaan pelejä ilman Markkasta helpommin kuin Markkasen kanssa..
 
Viestejä
302
Jäin kiinni..Ei tosiaan tule seurattua Nba:ta kovin tarkasti vielä tässä vaiheessa kautta ja Utahin pelejä vaan jos vastustajana joku kiinnostava jengi, viimekaudella tuli jonkinverran innostuttua ihan Laurin takia Jazzin peleistä, mutta ei enää jaksa kiinnostaa vaikka pelaisi millä tasolla jos joukkue ei millään lailla relevantti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös