Koripallo.com

Välierät Seagulls vs Kataja Basket

Viestejä
2 428
Katajan pakki oli ihan hyvää mutta hyökkäyspäässä puoliajan jälkeen varsinkin oli vaikeaa. Jälleen Hirvonen heitti paljon kolkkeja ohi. 3/16 Hirvosen kolkit niin en ymmärrä miksi Hirvonen noin paljon roiskii kun ei uppoa niin ei uppoa. Muut suomalaiset myös hyökkäyspäässä todella vaisuja. Ulkomaalaisista Smith ja Egekeze ok peli ja Hollis-Jefferson myös ei onneksi roiskinut samalla tavalla miten esim Kotkassa mutta jälleen Turner vieraskentällä heikko esitys.

Pelin Seagullsille ratkaisi Järvi joka oli todella hyvä. Rougeau oli pakissa kova ja upotti hyvin vapareita. Heinonen teki muutaman tärkeän kolkin ja Edosomwan oli hyvä. Sanoisin että rutiinivoitto Seagullsille.

Tää peli antoi uskoa että Kataja voi Seagullsin voittaa ainakin kerran ehkä jopa kahdesti. Se ois ihme jos Kataja tästä parista menisi finaaliin. Kuitenkin Seagulls saa vielä Kanervon mukaan ja todennäköisesti tulevissa peleissä Seagulls heittää paremmin mitä tänään.
 
Viestejä
2 309
3/16 on jo.. hmmm melkoista.. noista jos joku muu ois ottanu vaikka 8 kakkosta. No jos ja jos.. Katajal hyvät mahkut tehdä samat temput ku Vilpas teki Gulleja vastaan ja mitä teki teki Vilppaalle männä vuosina finaaleissa.
 
Viestejä
2 467
Jälleen Hirvonen heitti paljon kolkkeja ohi. 3/16 Hirvosen kolkit niin en ymmärrä miksi Hirvonen noin paljon roiskii kun ei uppoa niin ei uppoa.

Noista Hirvosen kolkeista taisi varmaan ainakin puolet tulla hyökkäysajan viimeisen 5 sekunnin aikana erityisesti toisella puoliajalla. Eli siilloin on vaan pakko heittää jotain roskaa ilmaan.. Paljon tuosta menee huonon joukkuehyökkkäämisen piikkiin.. 26 pinnaa Katajalle toisella puoliajalla. Mutta ei siinä mitään, toki tuo on luokattoman huonoa heittämistä.

Mutta se vähän ihmetytti, että miksi Kataja tiivisti peluutusta toiselle puoliajalle? Kun nimen omaan ekan puoliajan kova pallon paine oli se ratkaiseva tekijä 4 pinnan taukojohtoon. Esim. Tumba ja Lindberg pelasivat tosi pienet minuuutit toisella puoliajalla.. Mielestäni juurikin ekalla puoliajalla nähty Katajan raastava ja virheiden rajamailla pelaaminen on juuri se pelitapa, jolla Seagullsin kapeaa rosteria pystyisi parhaiten haastamaan.. Nyt toisella puoliajalla mentiin siihen Seagullsin suosimaan hitaaseen pelaamiseen, joka sopii parhaiten heille.. Katajan pitäisi vaan rohkeammin käyttää laajaa rosteria ja laittaa kovaa painetta puolustuksessa Seagullsin kapealle rosterille.

Seuraava peli on kyllä todellinen suunnan näyttäjä. Jos Seagulls pystyy samanlaiseen puolustukseen kuin tänään toisella puoliajalla, niin vaikeaa on Katajalla.. Tänään Kataja vain 26 pinnaa toisella puoliajalla, joka on kyllä äärimmäisen heikko lukema.
 
Viestejä
2 428
Tiistaina Katajalla melkein pakkovoitto koska 2-0 tilanteesta olisi todella haastavaa lähteä Helsinkiin pelaamaan. Kotonaan Kataja on parempi ollut ja jos Katajalla kolkit uppoaa niin Seagulls on lyötävissä. Toki Seagulls on 2 kertaa Joensuussa tänä kautena voittanut joten hyvin saa Kataja pelata jos meinaa voittaa.
 
Viestejä
1 686
Hyvä efortti Katajalta, mutta vielä ei ihan riittänyt palkintoon saakka. Gulls ei ihan ollut valmiina Joensuulaisten intensiteettiin ja tuomareiden melkoisen sallivaan linjaan pelin alussa. Virtanen oli lyhyellä valmistautumis ajalla löytänyt sen aseen, jolla niin Nokia kuin KTP:kin ovat pitäneet lokkeja ahtaalla kuluvalla kaudella, ota pois Carroll ja pelaa virheistä välittämättä kovaa. Tumpilta vähän parempi heittopäivä niissä "mitään ei löydy" hyökkäysten päätöksissä tai lokkien puolelta heikompi matchausta intensiteetin osalta toiselle puolikkaalle olisivat voineet hyvin riittää ryöstöön. Cup finaalissa Hirvonen laittoi palloa ilmaan kaaren takaa 1/13, silloin se riitti.

Lokkien puolelta Okolta hyvä ilta, 22p sivuaa 4. kertaa kauden piste-ennätystä (muut Kataja pelit tällä kaudella 5p, 15p, 11p, 3p ja cup:ssa 2p). Rougeu kova pakissa, vaikka hyökkäyksessä meni välillä vähän puskemiseksi, kun ei muutama postpainipari vetikin sitten pidemmän korren. Lassilta ja Zenalta ihan solidia tekemistä molemmissa päissä kenttää. Carroll jäi saman verran piste-ka:sta kuin Okko pisti paremmaksi, välillä homma meni hyökkäyksessä vähän surffailuksi ja kun mies ei ollut ihan sisällä pelissä helpotkin menivät sitten ohi. Timillä alkaa hämmentäjän rooli taas löytyä vanhoila päivillä, hienoa nähdä Zena rauhoittelemassa miestä

KTP sarjan vieras esitysten jälkeen Katajan Ilme Kisiksellä lupailee hyvää sarjalle. Pitäydyn kuitenkin vielä 4-1 arviossani oletuksella, että Kanervo saadaan tiistaina mukaan kunnollisessa peliformissa. Jos Kataja haluaa voittaa toistuvasti tässä parissa, täytyy sen löytää joukkue hyökkäykseen selkeästi lisää toteutuksen osalta, yhtään peliä jossa Hirvonen on jengin paras skoraaja alle 25pisteellä se ei tule voittamaan.

Tiistai osoittaa suuntaa, miten matka ja rasitus näkyvät lokkien jaloissa jo tässä vaiheessa.
 
Viestejä
1 686
Kanervo pääsee vihdoin irti 75% todennäköisyydellä illalla. 12min, kolkit 6/7.
 
Viestejä
1 704
Pelaako Smith. Se on pelin kulmakiviasia.
Nyt on kevät, Kanervo harvemmin silloin kentällä.
 
Viestejä
2 968
Pelaako Smith. Se on pelin kulmakiviasia.
Nyt on kevät, Kanervo harvemmin silloin kentällä.
Tykkää kuluttaa penkkiä. Kanervo siis.

Tänään iltojen ilta tiedossa, hieno kausi, hieno kevät, ja sarja tasoihin ;) On tunnelmaa motonetissa, ja rumpujakin saa tuoda vaikka 1500 jos niikseen on, joten ei muuta kun paukuttamaan! Baari on auki myös, tiedoksi ;) Hienoa aikaa!
 
Viestejä
2 428
Tänään pitää Katajan voittaa sillä helpompi ois perjantaina pelata Helsingissä 1-1 tilanteessa kuin 2-0. Kataja kun puolustaa aggressiivisesti, pärjää levypalloissa, ei menetä palloa ja kolkit jos uppoaa niin sarja menee tasoihin. Nyt ois Hirvosen aika alkaa tehdä pisteitä. Tuomalalle vaan peliaikaa. Seagullsilla on hyviä pelaajia kuten Järvi, Rougeau, Carroll ja Edosomwan joita ei saa päästää kuumaksi vaan pitää koittaa hyvällä puolustuksella viedä peli ilo pois.
 
Viestejä
2 460
Väite: Okko Järvi on merkittävästi parempi kuin yksikään toisen välieräparin suomalaispelaajista.

Kysymys: Mikä merkitys tällä on todennäköisissä finaaleissa?
 
Viestejä
2 428
Seagulls vie ja Kataja vikisee. Hollis-Jefferson ainut onnistuja Katajasta. Järvi jälleen kova ja Carroll hyvässä heitossa. Kyllä se suurella todennäköisyydellä Katajan tie vie pronssipeliin
 
Viestejä
2 460
Onneksi ei tullut ihan sellaista ylikävelyä kuin miltä alku näytti. Mutta jos nyt ei tule tokalla puoliajalla jotain massiivista suonenvetoa Katajalta, alkaahan tämä sarja olla taputeltu. 15p on aika kova ero kirittäväksi, vaikka toinen erä olikin jo ihan eri malliin tasaista, ja Katajan hyökkäys alkoi toimia. Ja vaikea nähdä (mahdollisten) kahden tappion jälkeen Katajan käyvän Helsingistä voittoa ottamassa.
 
Viestejä
1 686
Väite: Okko Järvi on merkittävästi parempi kuin yksikään toisen välieräparin suomalaispelaajista.
Okko on pelannut nyt puolitoista peliä todella hyvin, mutta vähän isommalla otannalla laittaisin toistaiseksi vähintään samaan koriin ainakin Lassin, Dolen, Kantosen ja Kaukiaisen.

Kysymys: Mikä merkitys tällä on todennäköisissä finaaleissa?
Ensin pitää ratkaista pelaako Okko siellä.
 
Viestejä
19 552
Hyvin puksuttaa ja jytkyttää. Minä vaan en kärsi tuommoista paskaa katsoa.....onneksi ei ole mikään pakkokaan:mad: Jospa nyt vaikka ensi kaudelle hommattaisiin sellaisia ulkomaanpelaajia, joita voisi kutsua oikeiksi vahvistuksiksi.....Vaan samaahan se tulee taas olemaan....
 
Viestejä
2 428
Seagulls on Korisliigan huippujoukkue Kataja taas keskitason joukkue. Iso on ero ulkomaalaisissa ja myös kotimaisissa. Kataja jälleen hyökkäys aivan paskaa ja Seagulls jyräsi ja jyrää myös finaaleihin.
 
Viestejä
2 968
Otetaan pronssia ;) Parempi päättää voittoon ennemmin ku tappioon. Tänää oltiin kyllä paskoja, ei toiminu mikään. Eteenpäin.
 
Viestejä
1 686
Melkoiset ailahtelut Katajalla pleijari sarjojen sisällä jatkuvat. Tänään totaalinen ohipeli Kisiksen varsin hyvän esityksen jälkeen. Gulls pelasi erityisesti molempien jakson alut hyvin, muutan aika perus tekemistä.

Katajan upottanut kaaren takaa heitot kauden aikana 33%, tässä sarjassa 12/58 eli 20% joka ehkä kertoo jotain siitä, mitä Joensuulaisille on ollut saatavilla.

Tämän päivän pelistä toinen tilasto poiminta syötöt/menetykset Kataja 10/15 Gulls 26/12.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös