Koripallo.com

Välierät Seagulls vs Kataja Basket

Viestejä
2 428
Lauantaina alkaa välieräsarja näiden joukkueiden välillä. Runkosarjassa Seagulls voitti kaikki 4 kohtaamista mutta Suomen cup finaalin voitti Kataja. Noilla peleillä ei enää ole merkitystä ja Suomen Cup on muutenkin suht turha tapahtuma niin ei Suomen Cup voitto mielestäni iso asia ole.

Seagulls on ollut kyllä vakuuttava ja suurin mestarisuosikki Karhun kanssa. Kotimaiset avainpelaajat Järvi, Heinonen,Kanervo ja Nikkarinen ovat kaikki huippupelaajia ja jenkkinelikko Rougeau, Hall, Carroll ja Edosomwan ovat todella laadukas jenkkinelikko joten ei ihme että Seagulls on ollut koko kauden hyvä. Seagullsilla on heittovoimaa ja sit on useampi pelaaja laittaa korinalle painimaan niin iso on Katajan urakka jos haluaa finaaliin mennä.

Kataja oli runkosarjan 3 ja puolivälierissä tiputettiin KTP 3-2. Kataja on kotonaan ollut hyvä mutta vieraissa surkea. Katajan ulkomaalaisista Smith on koko kauden ollut Katajan paras mutta kolmikko Turner,Egekeze ja Hollis-Jefferson ovat kotipeleissä pelanneet ihan hyvin mutta vieraissa ovat monesti olleet surkeita. Kotimaisista Hirvonen ailahtelee todella paljon. Tumba oli game 5 Kotkaa vastaan hyvä ja toivotaan että Tumba pelaisi sillä tasolla mihin parhaimmillaan pystyy. Tuomala on hyvä heittäjä ja Knihtinen täyttää paikkansa kentällä. Lindberg on koko kauden ollut huono heittäjä ja Lommi on täysin turha pelaaja kentällä.

Katajan pitäisi siis ainakin kerran Helsingissä voittaa tai muuten finaaleihin ei asiaa ole. Seagulls on iso suosikki ja paperilla kotimaiset ja ulkomaiset pelaajat parempia niin Katajan pitää ylisuorittaa jos meinaa Seagullsin kaataa 4 kertaa. Katajan pitää puolustaa hyvin ja pärjätä levypalloissa koska Seagullsilla on paljon enemmän heittovoimaa kuin Katajalla niin Katajan pitää pystyä häiritsemään Seagullsin heittäjiä. Realistisesti jos ajattelee niin finaaliin menee Seagulls mutta yllätyksiä urheilussa tapahtuu niin toivon Katajan menevän finaaliin
 
Viestejä
2 428
Välierien pelipäivät ovat:
La 15.4 klo 17 Helsinki
Ti 18.4 klo 18.30 Joensuu
Pe 21.4 klo 18.30 Helsinki
Su 23.4 klo 17 Joensuu
Ti 25.4 klo 18.30 Helsinki
To 27.4 klo 18.30 Joensuu
La 29.4 klo 17 Helsinki
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
2 428
Kataja yrittää saada fanibussia lähtemään lauantaina Helsinkiin. 65€ aikuisilta on kyllä aivan liian kallis hinta. 45€ sit opiskelijat ja alle 15 vuotiaat lapset. Vähintään 35 lähtijää pitäs olla muuten bussi ei lähde. En usko että Kataja saa 35 ilmoittautujaa mut KTP vastaan oli joka kerta 20 lähtijää ja bussi silti lähti kun sponsorit maksoi joten ehkä nyt sponsorit sit maksaisi puuttuvat matkustajat. Itse en tuohon hintaan oo lähdössä ja elämäntilanne muutenkin sellainen että ei reissuun pääse lähtemään eikä kyllä niin paljoa kiinnosta istua montaa tuntia bussissa.
 
Viestejä
2 428
Näköjään Rougeau lisätty kokoonpanoon. Eilen ei vielä ollut kokoonpanossa. Kanervo GTD75 eli pelannee mutta ei ole pelannut vielä play offeissa tänä keväänä niin mikä lie on miehen kunto?
 
Viestejä
1 686
Tästä voi tulla tiukka sarja, joka Katajan on täysin mahdollista paremmalla matkustus rutiinilla ja laajalla rotaatiolla kääntää itselleen. Oma veikkaukseni on silti, että sarja toisintaa kautta ja ottelu päättyvät lokeille 4-1. Kanervon pelikunto, Gulls avauksen pikkukolhut ja Nokia sarjan pelien alkujen kaltaiset heitto slumppien välttäminen ovat isossa roolissa siinä, pelataanko Helsingissä vihdoin finaaleja myös miesten puolella.
 
Viestejä
2 968
Varmasti tiukka sarja tulossa, ei tästä mitään ylikävelyä tule kummallekkaan, eikä mene suoraan 4 tai 5 pelissäkään poikki ;)

Ainakin yksi voitto pitää klaarata katajan helsingistä, ja mikä oiskaan parempi paikka kun ekassa matsissa ;) Ainakin pelituntuma on kohdillaan meillä, laaja rotaatio ja kaikki terveenä ja ainakin liike riittää kun nuoruutta löytyy ;) Puks!
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Jussi Laakso
Päävalmentaja, Helsinki Seagulls

Koripalloilijan paras aika jatkuu välierissä, kun saamme vieraaksi Pohjos-Karjalan ylpeyden Kataja Basketin. Isokokoinen ja taitava ryhmä vastassa, mutta tästä huolimatta aiomme pitää huolta kotiedustamme. Neljä voittoa vaaditaan finaaleihin, johon meidän tavoitteet tähtäävät. Neljä voittoa vaativat fyysisyyttä, fokusta ja sitoutumista kollektiiviseen tekemiseen molemmissa kenttäpäädyissä.

Kokoonpano: Henri Mennander, Zena Edosomwan, Elias Leskinen, Timi Heinonen, Antti Kanervo (GTD75%), Sakari Laakso, Thomas Rönnholm (GTD25%), Lassi Nikkarinen, Okko Järvi, Markus Rautasalo, Jeff Carroll jr., Trey Hall III, René Rougeau.

Petri Virtanen
Päävalmentaja, Kataja Basket

Greg Gibsonia siteeraten: "Seagulls on erinomainen koripallojoukkue". Gullit suorittavat molemmissa kenttäpäädyissä omaa pelitapaansa kurinalaisesti ja tehokkaasti. Onnistuimme mainiosti levypallopelaamisessa Kotkaa vastaan, tämä on yksi isoista teemoista myös välieräsarjassa.

Kokoonpano: Lommi, Tuomala, Knihtinen, Tumba, Hirvonen, Lindberg, Danes, Turner, Hollis-Jeffferson, Smith, Egekeze
 
Viestejä
2 968
Ja oon aivan varma, että jos Kataja voittaa tänään niin Pete sanoo haastattelussa ' Nyt tuli iso voitto, oikein kunnon Jytky ' :cool:
 
Viestejä
2 459
Noinkohan Okko Järven selkärepussa sittenki Gullit voittoon. Edosomwanin tunteella pelissä elämistä hauska seurata, siellä on jos jonkinlaista tuuletusta ja reaktiota.
 
Viestejä
317
Yleensä Kataja on vieraskentällä pysynyt Seagullsin mukana korkeintaan 20 minuuttia, mutta tällä kertaa vielä 35 peliminuutin jälkeen ero oli vain kaksi pistettä. Tiukkojen ottelujen ratkaisuhetket ovat kuitenkin perinteisesti olleet Katajan heikkous, ja se näkyi tänään ottelun lopussa.

Mielestäni Katajan esitys antoi sellaisen vaikutelman, ettei sarja tule päättymään ainakaan 4-0.
 
Viestejä
2 968
Joo, lopussa vähän repesi, pikkusen näky ehkä se että kaverilla kokemusta vähän enempi. Silti hyvä esitys ja ei tämä sarja 4-0, ti kairataan kotona voitto ;) Sitä kohti!
 
Viestejä
197
Heittäjät heittää kuulemma.

Mutta miks Hirvonen heittää?

Ja aivan pimeitä heittoja.
Juu, mutta mitä Pete piirteli viimeisellä aikalisällä, kun pallo pelattiin Hirvosen näppeihin ja helahan siitäkin tuli. Aikaa kului n.3 sekuntia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös