Koripallo.com

Välierät: Vilpas - Kouvot

Viestejä
1 677
Epäilen ettei pelaa Gibbs tänään. Perjantaina sitten taas pelikunnossa. Tuollainen vamma ja hoidot menee pahassa syklissä tämän joka toinen päivä peli-rytmin kanssa. Toivottavasti olen väärässä.

Joo, turhan tiukka tahti myös pudotuspeleissä. Pienistä vammoisto ei ehdi tervehtyä ja pelin taso laskee jos palautumiseen ei ole tarpeeksi aikaa.
 

Kouvot voittaa

Gibssin pelaaminen näyttää vaikealta, ajan kysymys, kun pohje sanoo itsensä irti.
 
Viestejä
6 444
Iisalon poskia taitaa jo hieman punoittaa.

Gipson on kyllä härkä. Salon olisi pitänyt vaihtaa tuo köntys-Skeen jo jouluna.
 
Viestejä
242
Joo ei Iisalon tarviis ottaa tekuja näissä peleissä, on ihan tarpeeksi tekemistä muutenkin. Harmittava toi Teemun loukkaaminen, toivottavasti ei pahempaa nyt ole.

Olis juu skeenin saanu heittää menemään ajat sitten, stna mikä löysä ***** *****.

Mut toi speedy Gonzales on kyl järkyttävän kova, ei ole paljon ohi heitellyt ja välillä on aika koviakin heittoja meinaa

Jännää on
 

Vahvistukset

Vilppaan vahvistukset Taylor ja Skeen:D. Kauden tärkeimmät hetket ja varsinkin Skeen on aivan hukassa. Miten se fyysinen kunto voi vain laskea kauden aikana?
 
Viestejä
3 140
Toivottavasti Rannikko palaa kentälle, mutten on aika vaikeaa.
kamerakulma oli huono mutta jos kyynärpää osui nenään tai silmäkulmaan niin tuskin kädet on suoraan ylös ollut.
 

Skeen

Täytyy kyllä ihmetellä, miksi Vilpas ei vaihtanut Skeeniä kevään aikana. No nyt se näyttää kostautuvan. Vilppaalla ei olisi tällä hetkellä mitään haittaa, jos Skeenin tilalla olis edes kohtuullinen sentteri.
 
Viestejä
3 140
11 menetystä, todella kurittomia virheitä muutama. Esim Ballardin kolmas. Paljon pitää muuttua jotta tämä kääntyisi toisella puoliajalla. Taylorin on nostettava tasoaan.
 

Vilpura123

Kyllä Rannikonkin peli kärsii, kun ei ole korille rullaavaa sentteriä käytössä. Jos Skeenin tilalla olisi esimerkiksi muuan Aaron Jones, niin Vilppaalla ei olisi mitään hätää. Rannikon pick&roll olisi tappoa Kouvojen puolustukselle, mutta tällä hetkellä Vilpas ei sitä pysty käyttämään, juurikin Skeenin takia.

Ja Skeenin puolustus..
 
Viestejä
6 444
Eikö Ultrasien usko riitä, kun on noin vähän paikan päällä?
 
Viestejä
242
On tää ihan älytöntä. Aivan vapaita heittoja ja kukaan ei osu kaaren takaa eikä mistään . Ja siitä vastaan ja kouvoilla kaikki pesässä, hohhoijjaa
 
Viestejä
1 626
Tätä peliä katsoessa taas muistaa, ettei turhaan sanota Rannikon olevan harvinainen pelaaja korisliigassa. Ei ole muilla erikoistehostemiehiä pukkarissa floppeja varten, vai miten se menikään....

Toivottavasti pinnan alla kaikki on kunnossa ja Salo tekisi tästäkin vielä pelin.
 
Viestejä
3 140
Kyllähän tä on ollut kuin isät vastaan pojat. Rannikon loukkaantuminen sekoitti viimeisenkin järjen pelistä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös