Koripallo.com

WU18 kesä 2018

Viestejä
2 008
Lisäksi se tapa millä pelattiin 5 vs 5 oli aika outo. Ajo sisään (väkisin) ja sitten yritettiin selvitä siitä jotenkuten (kalastella virhe (bejedi), syöttää epätoivoisesti ulos kun ei muutakaan voi (aika moni) tai jotain siltä väliltä). Muutama hyvä ajo sisään, hyvä syöttö ulos tosin tuli, mutta kyllä kai jotakin muutakin olisi voinut pelata? Kaarella pallon kierrättämisen kaarisyötöin (katkoja tuli) lisäksi?
Tämä menee ihan arvailuksi, mutta tavoitteena oli käsittääkseni saada vastustaja tuplaamaan Bejedi. Olennaista oli saada syöttö eteenpäin ei (ulos) kaarelle vaan joko saman puolen tai vastakkaiseen kulmaan. Vaihtoehtoisesti syöttö sentterille törmäyskaaren kärjelle. Tämä on vaan minun arvaus/oletus....Taaksepäin kaarelle syöttelyssä on isompi riski pallonmenetykselle ja vastustajan nopealle hyökkäykselle.

Haastolla eli väkisin sisäänajolla oli varmaankin tarkoitus liikuttaa vastustajan puolustusta ja pitää pallo liikkeessä (kuljettamalla), kun syöttölinjat olivat tukossa...

Jälkiviisaana voisi sanoa, että jossain tilanteissa olisi ollut parempi jättää pitkä kaarisyöttö antamatta ja puskea sisään. Monesti ei päästy vapaaheittoviivan yli kuljetuksella ja silloin syöttö lähti ulos kaarelle (epäilen, että se ei ollut se ykkösvaihtoehto)....
 
Viestejä
2 008
Voi olla, että tuo oli tarkoitus. Mutta jos ja kun joku homma ei toimi, niin pitäisi kai tehdä jotain muuta?
Kysyn nyt ihan rehellisesti, kun en itse tiedä...Voiko junnumaajoukkueiden kanssa tehdä asioita, joita ei ole yhdessä harjoiteltu? Ammattipelaajien kanssa reagointi ja suunnitelmista poikkeaminen on oletettavasti helpompaa...
 
Viestejä
58
Kyllä tämä ottelu hävittiin valmennuksen kyvyttömyyteen tehdä muutoksia - Suomen peli liian paljon ennakoitavaa (Bejedi ajo sisään ja oma ratkaisu tai syöttö laitaan).
Valmennuksessa hlöitä, jotka eivät tee kauden aikana valmennusta - se ainoa liigavalmentajakin on tunnettu siitä, miten ”jäätyy” tiukoissa paikoissa. Suomen materiaali olisi edellyttänyt parempaa tulosta - Tami sen tietää : win the right games....
 
Viestejä
2 008
Alankomaat otti 74kpl levypalloja ja Suomi otti niitä 41kpl. Hävisikö Suomi Alankomaille juuri tuon heikomman levypallopelin takia? Kolmoset upposivat Suomella hyvin.

Kuierin kikkailu pallon kanssa ja etenkin cross-over liikkeet olivat hienoja. Onko tämä uusi osa-alue (pallonkäsittely) opittu nimenomaan HBA-harjoituksissa?

Harmittava tappio Suomelle. Portugali melkein ansaitsisi saada revanssin Suomea vastaan...
 
Viimeksi muokattu:

Lopen kyllästynyt

Kuierin kikkailu pallon kanssa ja etenkin cross-over liikkeet olivat hienoja. Onko tämä uusi osa-alue (pallonkäsittely) opittu nimenomaan HBA-harjoituksissa?
.
Toivottavasti edes tuo on HBA:ssa opittua, sillä muuten kyllä aika kevyeksi jää Suomen parhaan koripalloakatemian anti näiden tyttöjen osalta. Mutta siis hyvä, että edes aivan jotakin. Kuier olisi varmaan kehittynyt paremmin Mäkelän opeilla Kotkassa. Liiton järjestämien suojatyöpaikkavalmentajien pitäisi mielestäni kyllä saada jotakin muutakin kuin kuluja aikaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös