Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
6 220
Tuloksellisesti Katajalle elintärkeät voitot tällä viikolla ajatellen ylemmän jatkosarjan paikkaa.
 
Viestejä
2 908
En usko, että kukaan pelaaja saa niin pitkiä jatkoja, mutta itse mielelläni näkisin vielä Lindbergiä tulevilla kausilla katajassa. Hyvä heittäjä ja puolustaja. Permannosta en ole niin varma vaikka näytöt ovatkin olleet viime aikona parempia.
parin vuoden jatkoa kouraan
 
Viestejä
1 734
Vilppaan luottotoimittajan jutun innoittamana
Analyysi: Vilpas ei kasvata enää liigapelaajia – omat pojat ovat pelanneet tällä kaudella yhteensä 21 minuuttia
katsotaanpas Katajan tilanne.
Screenshot_20240107_131325_Chrome.jpg

Eli Pöntinen ja Purmonen yhteensä 4 ja puoli minuuttia tällä kaudella.

Entä millaisia pustekeskiarvoja Katajan kasvatit ovat tehneet Talentsin puolella divarissa? Parhaana - joukkueen kotimaisista kolmanneksi parhaana - Purmonen 10 pinnan keskiarvolla. Propsit hänelle, mutta muutoin juniorimylly ei jauha kovinkaan tehokkaasti.
 
Viestejä
2 908
No niin, tättärää! Huomenna sitä taas Jytkytetään, nakkibussi Kouvolaan nakit keittimessä, hanat ladattu, tankit täynnä, joten ei muuta kun kaasua, kaasua, ja voitto kotiin, puks! Ja mikä tärkeintä, virtaa täynnä, akut täynnä, joten vauhtia piisaa, ei hyydy pakkaseen, ei poijat eikä bussi :cool: Lännessä ja etelässä näillä pakkasilla uskalleta nokkaa ulos pistää ;) Joten kaasua, karvareuhka päähän ja mänöks!
 
Viestejä
2 417
Hyvä että peli pelataan tänään. Lufile ja Lindberg pois eli parhaalla kokoonpanolla ei Kataja pääse pelaamaan mut toki kyllä Donzon kanssa Kataja voi voittaa mutta toivotaan että Lufile ei pitkään oo sivussa koska Donzo kuitenkin on vaan Divari B sentteri eli ei pärjää Korisliigassa kuin yksittäisissä peleissä
 

Vt

Viestejä
74
Donzon suurin saavutus tästä pelistä voisi olla, että ei tule virhetili täyteen niinkuin muissa otteluissa joissa on saanut vähän enemmän peliaikaa.
 
Viestejä
418
Donzon suurin saavutus tästä pelistä voisi olla, että ei tule virhetili täyteen niinkuin muissa otteluissa joissa on saanut vähän enemmän peliaikaa.
Liian heppoisasti on pelannut, mikäli virheitä ei viittä ole pöytäkirjassa pelin jälkeen.
 
Viestejä
2 089
Katajan mahtihyökkäys näytti taas voimansa.

Jyrkkä pystyi reagoimaan eka puolikkaan jälkeen, Pistooli löi päätä seinään.

Heitot Tumballe ja Singletonille, yes!

Mutta onneks n 20p 20 minsaan, yes!

Ja maailman nopein ajaja Singleton meni kuin tyhjää ohi kaikista, myös Mansikka-Ahon hallista.

Joku palstan kirjottajista on tyytyväinen, yes.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös