Koripallo.com

Korihait 2021-2022

Viestejä
520
Nyt viimeistään jo kyynisinkin pelaajien kyseenalaistaja voinee tunnustaa, että valmennuksessahan se taas tänäkin kautena se "vika" oli. Itsekin uskoin, että kyllä nyt jo Nikulalta irtoaa, muttei niin ei. Turusen alaisuudessa tämä joukkue ja nämä pelaajat ovat ihan toiselta planeetalta. Katsomossa ja muuallakin kuullut ihmettelelyä, että miten pelaajat taantuu tullessaan Ukiin, mutta nyt esim. Bojankin taas vanha kunnon Bojan! Valtava on vaikutus motivoivalla valmennuksella.

Pelissä enemmän optioita, ennestään mentiin vaan yhtä kiskoa ja jos ei onnistunut niin 1v1. Nyt kiskot haarautuu moneen suuntaan monessa kohtaa.

Harmi vaan, että seurajohto ei kyennyt tekemään tätä ratkaisua jo syksyllä, nyt vaikuttaisi olevan liian myöhäistä, kun Bisonskin on herännyt.
 
Viestejä
21
Toivottavasti Turusen jytkyt jatkuu! Valmentaja ja Koirihait pelaajat pääsivät takamatkalta tavoittamaan muita, mutta toivotaan parasta. Viisi peliä on jäljellä!
 
Viestejä
21
Kun palkataan toiminnanjohtajaa, ei kannata pihistellä ja valita halpaa ja huonoa. Nyt valmennus kuten joukkueen otteet kera uuden ilmeen antavat hyvän edellytyksen markkinoinnille. Rima korkealle ja sen yli!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös