Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kuinka paljon rillataan?

  • LeBron James on MVP

    Ääniä: 1 4,5%
  • Kesällä...laitetaan Tapolaa menemään

    Ääniä: 7 31,8%
  • Miami Heat voittaa mestaruuden

    Ääniä: 5 22,7%
  • Kobe is done

    Ääniä: 9 40,9%

  • Äänestäjiä
    22
Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kannattaa päivittää ne treidiblokit ja kiinnostukset yms. siellä liigan sivuilla, jos mielii treidejä tehdä.

My Team -> Trading Block
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

PG: Ellis, Walker, Udrih
SG: Ginobili, Ellis, Allen, Udrih
SF: Butler, World Peace
PF: Nowitzki, Hansbrough
C: Bogut, Hibbert

Hirveästi ei ole optioita pelaajien pelipaikkojen kanssa, mutta kokonaisuutena olen varsin tyytyväinen draftiini, etenkin viimeiseen draftivuoroon nähden. Ellis, Nowitzki, Bogut, Ginobili ja Allen ovat varmahkoja valintoja - Butler, Hansbrough ja Walker hieman riskaabelia. Oikeastaan kaikkiin näihin kolmeen viimeksi mainittuun kohdistan henkilökohtaisesti suurimmat odotukset etukäteistaso huomioon ottaen: Walkerin tulee lunastaa paikkansa ROY:na, Butlerin on murtauduttava polvivamman jälkeen Clipperssin aloittavaan hyvillä tehoilla ja Hansbroughin on käytettävä mahdolliset tilaisuudet Westin aloittaessa sentterinä hyväkseen.

Hibbert pääsi lähinnä joukkueeseen hyvien fyysisten ominaisuuksiensa ja blokkiskillsiensä ansioista, Udrih tuomaan leveyttä takakentälle ja World Peace puhtaana hassutteluna.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kaikki alkoi niin kuin pelkäsin.. 11 ekaa pickiä kaikki sellaisia, joista oisin kenet tahansa kelpuuttanut. Griffinin toivoin saavani, kunnes huomasin king jamesin varaavan juuri pari varausta meikäläistä ennen, jolloin olinkin 100% varma että Blakeshow menee nenän edestä. Tässä tilanteessa päätin varata potentiaalia ja ensimmäisenä varauksena Wall, vaikka PG paikka yksi syvimmistä onkin. Wallilla on mahdollisuudet kuitenkin 20/5/10/2stl kauteen. Tokaan pickiin myöskin kovat odotukset. Isolta Alilta kaikki alle 20/10/2blk on pettymystä. Kahteen ekaan tyytyväinen, vaikka tulikin sopivasti varattua pelaajat syvimmille positioille.

Kolmantena lähti Nash. Ei vaan pystynyt sivuuttaa kolmannen kierroksen lopulla. Iästä huolimatta uskon takuuvarmaan 15/3/10 kauteen NBA:n kovimmilla prosenteilla. Nelosena helvetillisellä riskillä Bynum. Ikää ei vielä paljon, mutta loukkaantumisia sitäkin enemmän. Potentiaalia kuitenkin hemmetisti. Muutenkin Bryant ja Gasol taas vuoden vanhempia ja Odom poissa, mikä voisi tarkoittaa lisää vastuuta, mikäli siis paikat vaan kestävät. 15/12/2blk ei mikään mahdottomuus.

Viidennellä kierroksella syliin putosi Blatche. Kaveri on tyhmääkin tyhmempi, itsekäs paskanaama, mutta fantasyssähän tämä ei haittaa – kunhan ei sekoile kentän ulkopuolella ala Arenas. Oman statlinen koristelu kiinnostaa herraa enemmän ku joukkueen menestys, mikä on tässä pelissä erittäin hyvä juttu. Potentiaalia 20/10/2stl/1blk tilastoihin. Tässä vaiheessa ei ollut siis vielä yhtään SG tai SF paikan pelaaja, minkä takia kuudes varaus Harden. Harden oli helposti playoffseissa yksi Oaklahoman parhaista ja odotankin harran jatkavan siitä, mihin viime kaudella jäi. Break through season tulossa?

Tässä voisi sanoa olevan joukkueeni rungon. Tämän jälkeen meni aika haisteluksi. Paljon on spekuloitavaa aikasemmissakin varauksissa, mutta kyseiset pickit ovat kuitenkin jollain tapaa todistaneet hyvyytensä.

Samaa ei voi sanoa vielä seitsemännestä varauksestani, D.Williamsista. Okei, kaveri on muka "NBA ready" ja omaa hirveän potentiaalin (mikä realisoituu vuonna 2015), mutta saako vastuuta Loven ja Beasleyn takana? Onko Love, Williams, Beasley etukenttä mahdollinen? Ja plaa plaa plaa... Eli siis toivotaan toivotaan varaus. Thomas menee samaan toivotaan toivotaan kategoriaan. Kuten King James totesi, kyseisen herran kanssa ovat kaikki aikaisemmat fantasyvaraajat polttaneet näppinsä. Mikä tekee siis tästä kaudesta erilaisen? Tuskin mikään! Silti hauska leikitellä ajatuksella, että Thomas voisi olla Josh Smithin tapainen pelaaja.

Baron Davis lähti ysi kiekalla! Jos innostuu pelaamaan, niin kuin voisi New Yorkissa kuvitella tekevän, ja saa karistettua liikakilot hmmmm huhtikuuhun mennessä, saattaa olla iso palanen mestaruuksia ratkottaessa. Milesin uskon saavan Utahin alottavan SF paikan ja herra omaa myös SG valmiudet. En usko silti, että mitään ihmeitä saa aikaan. Vikana lähti sleeperi James Johnsonin muodossa. Viime kaudella avauksessa ollessaan tehot 9/5/3/1/1 ja jengi on Toronto. Kausari avausviisikkoon pitäisi olla taattu ja pientä kasvua tilastoihinkin odotettavissa. Free agenteista kävin koppaamassa vielä heittokone Jimmer Fredetten.

Kaiken kaikkiaan ihan tyytyväinen varauksiini. Aika isolla riskillä pitää vetää kun onnenpyörä pyöräytti sen 12. varausvuoron. Paljon high risk high reward varauksia, mutta se oli siis tarkoituskin.

Eli,

PG: John Wall, Steve Nash, Baron Davis
SG: James Harden, CJ Miles, Jimmer Fredette
SF: CJ Miles, James Johnson
PF: Al Jefferson, Andray Blatche, Derrick Williams, Tyrus Thomas
C: Andrew Bynum, Al Jefferson

SG ja SF positiot selkeesti heikoimmat! PG, PF ja C omasta mielestä aika vahvat.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Sätseen PG-PF-C on huikea. Siinä on vaan aika monta loukkaantumisherkkää kaveria.

Wall oli hajalla useita kertoja viime kaudella. Nash on tiukilla tiukan schedulen kanssa. Baronista tuskin tarvitsee spekuloida.

Blatche, Thomas ja Bynum kaikki loukkaantumisherkkiä.

Jos kaikki sujuu onnellisesti, niin todella kova jengi.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Pakko näin NBA Fantasy-rookiena kysyä, että onko mitään väliä istuttaako esim. Kemba Walkerin PG-paikalle vai UTIL-paikalle? Eli käytännössä; saavatko kaikki starterit samalla systeemillä pisteitä, olivat sitten millä paikalla tahansa, vai saako PG-paikalta enemmän pojoja kuin Utility-paikalta?
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Causeway Street Celtics:

PG: Rondo, Rubio
SG: Wade, Hamilton, Crawford, Salmons
SF: Granger, Salmons
PF: Garnett, Bargnani, Camby
C: Bargnani, Chandler, Camby

Ihan kauheen tyytyväinen ei voi olla, jäi valmistautuminen täysin nollaan ja hädin tuskin kerkesi mukaan draftiin. Tuli vedettyä aika randomilla valintoja ja tuloksena muutama aivopieru seassa. Mietin edelleen mitä Camby tekee tuolla. Rondo tulee viemään Assist-kuninkuuden ja D-Wade päättää kauden Miamin kovimpana skoraajana. Nyt on kyl semmone olo, ettei mihinkään. Mutta eka drafti, ja pinnistellään näillä sitten mitä on. Odotan myös Rickyltä kovaa tulokaskautta ja RIP Hamiltonilta tason nostoa kovassa Chicagossa.
 
Viestejä
16
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Onko selvinnyt miten tuo 30 pelin limitti tarkalleen toimii? 30 parasta peliä vai 30 ensimmäistä peliä?
 
Viestejä
73
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

PG: Felton, Conley, A.Miller
SG: DeRozan, Delfino, B.Gordon
SF: Anthony, Delfino
PF: Millsap, Stoudemire, Odom
C: Stoudemire, Perkins

Joo ei täälläkään kauheasti ollu valmistauduttu... Näköjään takakenttä selvästi heikompi kuin post-osasto. Haalin draftin alussa liikaa noita laitureita ja guardit tulivat sitten jäljelle jääneistä. Eli treidejä vaan kehiin!
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Täällä lähdettiin draftiin sijalta kaksi ja pientä toivoa oli saada LeBron kunnes Team Heldman saapui kello 20:29 paikalle. Durant oli siis picki sijalta 2, Howardia miettisin mutta treidi-huhut yms pakottivat pelamaan "varman päälle". Tämän jälkeen sitten odoteltiinkin aina sijalle 27 jolloin valittiin Zach Randolph, joka toivottavasti tulee hulluttelemaan (hyvällä tavalla) Arthur Darrellin ollessa koko kauden sivussa. Juuri nenän edestä vietiin kuolaamani Eric Gordon.

Kolmannen kierroksen varaus tuli vähän liian nopeasti ja otinkin loukkaantumisista viime vuonna kärsineen Joakim Noahin, lähinnä potentiaalin ja monikäyttöisyyden takia (PF/C). Kierroksella 4 oli molemmat guardin paikat vapaana ja tämä käytettiinkin viime kaudella läpimurtonsa tehneen Wesley Matthewsin varauksen vuoro. Kun Royn ura vielä paketissa, ei ole mitään syytä epäillä tahdin laantuvan. Bonuksena pystyy peluuttamaan SG/SF paikkoja.

Viides kierros ja varaus nro 58 ja PG Ty Lawson. Odottelisin aika huimaa parannusta viime kauteen mm. avauspaikka ja 15p/8s. Tästä on lähdettävä. Tämän jälkeen aloitusviisikko kasassa ja sitten listalta mutu-tuntumalla paras fit/paras pelaaja linjalla loppuun asti. Kuudes kierros ja SG Marcus Thornton, viime kausi aika hyvä ja tällä kaudella loukkaantumisia aika paljon Sacramentolla. Katotaan mihin herrasta on, aloituksessa pitäisi kuitenkin löytyä mutta Tyreke voi olla paha tilastoiden kannalta jos pysyy kasassa.

Kierros 7 ja pick 86 Anderson Varejao PF/C. Varma tupla-tupla-pelaaja jos pysyy kondiksessa, tällä hetkellä ei ole aivan 100% mutta toivotaan että pääsee kuntoon ja peliaikaahan on Clevelandissa tiedossa ainakin. Kierroksen 8 tavoitteena oli hakea guardin paikalle vahvistusta ja näin ollen päädyin Brandon Knightiin PG/SG jolla on mahdollisuus Detroitissa vaikka mihin. Mahdollisesti Detroitin playoff-haaveet on haudattu 40 pelin jälkeen jolloin siellä voidaan keskittyä rookie-pelaajien kehittämiseen (uskoo ken tahtoo). Anyway mahdollista murtautua aloitukseen kauden edetessä.

Kierros 9. JJ Hickson. Hyvät mahdollisuudet tupla-tuplatehoille.
Kierros 10. Omri Casspi. Aloituksessa? Tuskinpa ja tuskinpa kauaa mullakaan viihtyy.
Kierros 11. Tayshaun Prince. Onko enää mihinkään? Katotaan. Mielestäni kohtuu hyvä valinta vikalla kierroksella joka todennäköisesti ei silti auta yhtään.

PG: Lawson, Knight
SG: Matthews, Thornton, Knight, Casspi
SF: Durant, Matthews, Casspi, Prince
PF: Randolph, Noah, Varejao, Hickson
C: Noah, Varejao, Hickson

Kiitokset kaikille NOPEASTA draftista!
 
Viestejä
6 453
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Team Heldmanin Kisanokia

Chauncey Billups PG - Valintaperusteena oli tilastot, ei-loukkaantumisherkkä ja tuttu nimi. Lisäksi tällä kaverilla on poikkeuksellisen kiiltävä päälaki.
Kevin Martin SG - Aika hyvä viime kausi, mutta muuta en sitten tiennytkään.
LeBron James SF - Ykköskierroksen varaus. KingJamesin toivevävy. En oo yhtään fani, mutta olen kuitenkin pisteiden perään.
Antawn Jamison PF - Tän nimen olin kuullut joskus aiemminkin ja koska miehellä oli hyvät tilastotkin, päätin ottaa. Seiskakutonen kuten Billupsikin.
Brook Lopez C - Siisti nimi ja kahden viime kauden aikana aloittanut kaikki matsit.

D.J. Augustin PG - En muista, miksi tällaista edes otin. Varmaan siihen oli joku syy.
Nick Young SG - En tiedä vieläkään missä joukkueessa tää pelaa, mutta luultavasti tekee pari pistettä joskus.
Tracy McGrady SG - T-Macin tiedän. Ura laskusuunnassa, mutta otin säälistä viimeisenä.
Shawn Marion SF - Tästä tulee mieleen Marion Rung.
Chase Budinger SF - En yhtään tiedä muuta kuin että on valkoinen ja nimi on kuin 70-luvun actionfilmisankarilla. Hyvä valinta siis.
Chris Kaman C - Kamanilla oli niin hirveä tukka aikoinaan, että en yhtään ihmettele miehen saksalaisia sukujuuria.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

PoorMansMailman sanoi:
Onko selvinnyt miten tuo 30 pelin limitti tarkalleen toimii? 30 parasta peliä vai 30 ensimmäistä peliä?

Eipä sen enempää kuin aiemmin. Oletan, että 30 ensimmäistä peliä + ne pelit, jotka pelataan limiitin ylittävänä päivänä. Ja jos peliviikko kestää kauemmin kuin 7 päivää, niin limiittikin venyy samassa suhteessa viikon pituuden kanssa. Katsotaan pari viikkoa miten tuo toimii, jos on huono niin voidaan ottaa pois.
 
Viestejä
715
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Sam's Hoops

PG: Deron, Jameer, Lou Will -- Deron aika perusvarma ykköskierroksen mies, Jameerilta ei paljoa voi odottaa, mutta onpahan ainakin startteri ja Loulla on jonkun verran potentiaalia ja kahden position mies.

SG: S-Jax, Morrow, Lou -- En halunnut ottaa Zäxöniä, mutta oli vähän pakko. Morrow'n nappasin mielelläni 10. kierroksella.

SF: G-Wallace, S-Jax, Morrow -- Portlandissa on saappaita täytettävänä, luulen, että Crash on yksi parhaista täyttäjistä.

PF: Aldridge, Scola, Brand, Haslem, Crash -- Aldridge on se paras täyttäjä. Scola oli viime kauden alussa monsteri, en odota samaa, mutta jotain sinne päin edes. Brandiltä en hirveitä odota, kunhan pysyisi terveenä. Haslem oli viimeinen varaukseni, varmaan vaihdan ekan viikon jälkeen johonkin free agentiin.

C: Okafor, Aldridge -- Ei suuria odotuksia Emekalta, mutta joutuu ehkä ottamaan enemmän vastuuta nyt kun CP3 vaihdettiin pois. Kaman vienee peliaikaa.


Ei tällä joukkueella kuuhun mennä, mutta pleijareihin ehkä...
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Ensimmäinen treidi on tosiasia.

Tony Parker, SA PG <-> Anderson Varejao, Cle PF/C

Minulle apua pointin paikalle ja yksi isoista loukkaantumisherkistä miehistä pois ja toivottavasti Parker pääsee hyvään iskuun. Alabaman miehille sentterin paikalle toinen mies! Mahdollisesti Varejao vetää hirmukauden mutta loukkaantumisherkkyys painoi tässä aika paljon.
 
Viestejä
520
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Tuli siis itse ihan kirjaimellisesti nukuttua onneni yli.. No ei sieltä nytten ihan kauhea porukka mulle tullut. Tässä nytten koitan tradeemalla rakentaa sellaisen joukkueen jolla olisi mahdollisuus voittaa jos kaikki osuisi nappiin. Ei voi hirveesti odottaa menestystä.. No laitan kokoonpano raportin, kunhan olen saanut pari tradea läpi.

Jos hylkäätte trade-ehdotukseni, laittakaa tulemaan uutta tradea takaisin, johon on lisätty vaikka yhet pelaajat molemmilta, ect.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Dwyane tarjosi näemmä ihan potentiaalista treidiä toteutettavaksi, mutta olen pahoillani, en ota enempää yli kolmekymppisiä seniilejä jengiini. 8]
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Huh, huh. Onpas ollu ankea alku. Naureskelin Heldmanin jengille ennen tämän viikon alkua, mutta niin alle kaiken arvostelun on lähtenyt liikkeelle, että Heldman voittaa pelkällä LeBron Jamesilla. Tänään Tyreke Evans -1 ja Josh Smith jäi 14 pojoon. Auts.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Oma alku on taas ollut varsin hyvä. 116 pisteen johto Legyyn verrattuna ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Nowitzki kun ryhdistäytyy vielä loppuviikosta, niin Team Achilles jyrää vastustamattomasti avausviikon voittoon. 8]
 
Viestejä
73
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Achilles sanoi:
Oma alku on taas ollut varsin hyvä. 116 pisteen johto Legyyn verrattuna ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla. Nowitzki kun ryhdistäytyy vielä loppuviikosta, niin Team Achilles jyrää vastustamattomasti avausviikon voittoon. 8]
Komppaan, itsellä J-Rich ja Odom pettäneet pahasti... muun joukkueen onnistuessa toistaiseksi hyvin. Vaikka parannusta tulisikin loppuviikosta en usko realisesti voittoon ;D no ensi viikolla sitten.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös