Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kuinka paljon rillataan?

  • LeBron James on MVP

    Ääniä: 1 4,5%
  • Kesällä...laitetaan Tapolaa menemään

    Ääniä: 7 31,8%
  • Miami Heat voittaa mestaruuden

    Ääniä: 5 22,7%
  • Kobe is done

    Ääniä: 9 40,9%

  • Äänestäjiä
    22
Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Pelaan näiden liigojen lisäksi yhdessä Keeper-liigassa, jossa pisteytykset saman tyyliset kuin täällä, tosin selvästi isoja miehiä enemmän suosivia. Pelaavaan kokoonpanoon valitaan 10 pelaajaa ja joka päivä saa vaihtaa miehistöä. 16 pelaajaa mukana ja joukossa kymmenkunta aktiivista pelimannea. Treidejä tapahtuu paljon, jopa liian paljon ja meininkin on mennyt ihan naurettavaksi. Kautta on mennyt joku 3 päivää ja tuossa liigassa on tehty jo bauttiarallaa 50 treidiä. Itse olen kahdessa ollut mukana ja tarkoituksena on ollut laajentaa joukkueen materiaalia. Mutta tänään aktiivisin treidaaja olikin jo saanut vahingon aikaiseksi.

Hänellä oli alunperin riveissään joku kohtuullisen hyvä 1. kierroksen pelaaja ja Rudy Gay, joita alkoi treidaamaan yhdessä muiden pelaajiensa kanssa eteenpäin ja nyt joukkueessa on parin päivän ahkeran vääntämisen jälkeen kolmikko Blake Griffin, Dwyane Wade ja Kevin Durant. :D

Mitään muuta jengissä ei juuri olekaan, mutta ahkerana treidaajana saa varmasti pohjasakkapelaajansa vielä treidattua eteenpäin vähempään määrään vähän parempia pelaajia, jotka sitten taas treidaa vähän parempiin ja aina välillä ottaa täytettä waiver wireltä. Liiga on kadottanut heti alkuun täysin uskottavuutensa, kun treidaamista ei rajoiteta mitenkään ja yhdellä pelaajalla on liigan top10 pelaajista kolme riveissään liigassa, jossa saa pitää seuraavalle kaudelle 4 pelaajaa, nekin toki ilman rajoituksia. Seuraavaksi kaveri luultavasti treidaa Dwyane Waden eteenpäin, hankkii pari palasta lisää ja kohta kolmantena keeperinä onkin joku vielä parempi (ja nuorempi) pelaaja.

Kun kritisoin meininkiä ja annoin omia näkemyksiäni sekä parannusehdotuksia olin kovin pian "European fuck" ja annettiin vaihtoehdoksi joko olla hiljaa tai lähteä liigasta ulos. En lähde ulos, koska joukkueeni on varsin kilpailukykyinen tällä kaudella, joten pelailen ainakin toistaiseksi ja tarkkailen tilannetta. Tokihan siellä nämä aktiivisimmat 4-5 kaverusta samalta jenkkikylältä jatkavat 5 treidin päivävauhdilla ja saavat todennäköisesti rakennettua kauden mittaan joukkueet, jotka pärjäävät nyt ja sisältävät pari kolme ykköskierroksen jätkää keepereiksi tulevaisuutta varten. Eli luultavasti tulee jätettyä kesken.

Tämä on erinomainen esimerkki siitä, miksi liigat pitäisi miettiä etukäteen mahdollisimman valmiiksi ja pitää jonkinlaista rotia hommissa eli sääntöjä, jottei pelkällä voluumitreidaamisella voi kääntää voimasuhteita täysin päälaelleen.
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Nousin 70 pinnan takamatkalta 80 pisteen johtoon yhdessä päivässä! Oli hienoa myös nähdä, että Rose sai vihdoin pelinsä kulkemaan alun pelleilyjen jälkeen -> 57 fpts. Muista pelaajista Marc Gasol on aloittanut kauden ryminällä, ja saman voi sanoa Turkoglusta jonka varasin ilman sen suurempia odotuksia.

Tällä viikolla minulla on näemmä kaksi peliä vähemmän kuin vastustajallani, ja nyt olen pelannut yhden enemmän. Meikällä jokainen pelaa vielä kerran, Darcos Dacos saa Koben, Nenen ja Cousinsin kahteen otteeseen. Laskin huvikseni lopputuloksen olettaen, että jokainen pelaa yhtä hyvin kuin kauden keskiarvonsa tähän mennessä. Olisin voittanut noin 40, mutta en toki oleta että Westbrook jää 16 fpts:iin Phoenixia vastaan... Kaikki saumat pitäisi kierrosvoittoon kuitenni olla.

Rosterini on tällä hetkellä vähän turhan leveä, hiukan "laadun" kustannuksella. Eli toiveissa olisi kauppa, jossa minä saisin yhden pelaajan kahta vastaan, tai kaksi kolmea vastaan. Frye, Blair, Douglas, Bass, Dudley, Kidd kaikki vapaata riistaa.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Mokeski sanoi:
Rosterini on tällä hetkellä vähän turhan leveä, hiukan "laadun" kustannuksella. Eli toiveissa olisi kauppa, jossa minä saisin yhden pelaajan kahta vastaan, tai kaksi kolmea vastaan. Frye, Blair, Douglas, Bass, Dudley, Kidd kaikki vapaata riistaa.

pu pu platter deluxe :D

Oma vääntö Heldmania vastaan on vielä täysin auki, tosin minulla on 3 peliä enemmän ja 10 pistettä takamatkaa, joten ounastelisin voiton silti tulevan.

Ei ole alkanut kausi ihan toivotuissa merkeissä. Tyreke Evans 23, -1, 26 kolmessa ekassa pelissä, nuo normipelitkin alle odotetun tason. Josh Smith on ollut todella vaisu viime kauden starttiin nähden, tosin petraa tuosta varmasti jatkossa. Blake on onneksi ollut odotetun kova kaksi viimeisintä peliä ja Greg Monroekin heräsi Bostonia vastaan. Muuten sitten perusjunnaamista.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Ellis missaa yön pelin mummonsa hautajaisten johdosta. :D Onneksi ero on edelleen vajaassa sadassa pisteessä minun hyväkseni, joten suurta huolta ei toistaiseksi ole. Legyn tähdet, Stoudamire ja Anthony ovat ensi yönä tulessa, joten ero saattaa hyvinkin olla nollissa ennen vikaa ottelupäivää. Siihen tosin pääsen kahden matsin etumatkalta eli voitto matkaa mitä suuremmalla todennäköisyydellä TACH:lle. 8]

P.S. Trading Blockissa olevista pelaajista saa ja kannattaa laittaa tarjouksia.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Sunnuntai-iltaan lähdetään Heldmanin kanssa tiukasta tilanteesta. Johdan 664-619 eilisen ansiosta ja nyt vastakkain seuraavat miehistöt:

Evans, Afflalo, Griffin, McGee, Gallinari (5) vs. Billups (DTD), James, Jamison, Kaman, Young (5)

Jos ihan ihmeellisiä ei tapahdu, niin ekalta viikolta pitäisi päästä pakenemaan voiton kanssa. Tosin ansio on lähinää Heldmanin jengin heikkous kuin omani paremmuus.

Jos haluan jatkossa pärjätä tässä skabassa, pitää Evansin ja Josh Smithin tarjota hieman enemmän kuin 20 FPG/Peli.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

718-696 johdossa viimeiseen ottelupäivään. Team Achilleksella on tulessa Butler, Nowitzki, Allen ja Walker, L's Hustlasilla Felton, Richardson, Odom, Miller.

Eli hyvältä siis vaikuttaa tällä hetkellä. Legyn jengin kaikki syömähampaat ovat sivussa ja itselläni 22 pisteen johto, joten ei pitäisi olla epäselvyyksiä viikon voittajasta.

Ensimmäinen trade myös toteutettu: Ginobili, Walker <--> Lawson, Hickson. Periaatteessa vain kahden pelaajan treidi, johon on liitetty kylkeen turhimuksia. Ginobili on pelannut alkukauden erinomaisesti, mutta vanha seniili missannee tiivin otteluohjelman johdosta matseja, eikä huippuvire tule pysymään loppuun asti. Walker aloitti hyvin, mutta epätasaisuus vaivaa ja nyt kaveri on hieman menettänyt paikkaansa Charlotten rotaatiossa, joten ei ole fiksua pitää n. 15 minuutin peliajalla.

Lawson on pelannut äärirajoillaan, mutta on Ginobilia nuorempi ja omaa paremmat saumat kehittyä ja täten pelata läpimurtokautensa. Hickson tuo leveyttä isoilla paikoille ja omaa upsidea, vaikka peliminuutit ei tällä hetkellä päätä huimaa.
 
Viestejä
1 729
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Tajusiko joku miten tuo game-limitti nyt toimii? Multa esim. ei laskettu vikan päivän pelejä ollenkaan, vaikka oli vasta 31/35 peliä pelattuna.

Kuitenkin voitto napsahti plakkariin, ja jengilläni taisi olla toisiksi eniten pisteitä kaikista. Ja esim. Horford ja Johnson pelailivat alle odotusten ja Rosekin oli yhtä peliä lukuunottamatta heikohko.
 
Viestejä
6 452
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Niinhän siinä kävi, että tappio tuli, vaikka ennakkosuosikkina kierrokselle lähdin.

Brook Lopezin hyvästä panoksesta huolimatta tappion karvas kalkki korventaa kurkkua ja avauspisteet jäivät saamatta. Ensi kerralla sitten..
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kyllä mielestäni Mokeski sai pisteet 35 pelistä. Hänen vastustajansa Iskender sai pisteet 36 pelistä, joten uumoilisin tuon menevän niin, että täydet pisteet saa vielä game limitin täyteen saattavalta päivältä limitin ylittävistäkin peleistä. Ainakaan Iskenderin tiedoissa ei lue missään kohtaa menetetyistä pisteistä mitään.

* - If a team exceeds a games played limit during the middle of a gameday, that team will continue to accumulate stats until the end of the day. Stats will not count for any position which the games played max has been exceeded before the gameday begins.
 
Viestejä
520
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Tappio tuli sarjan toiseksi huonoimmalla pistepotilla. Kiitos, Conleyn, Curryn ja Piercen. Eipä tässä mitään, täysin uudella joukkueella uuteen viikkoon.
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Ihan napakastihan tuo käynnistyi voitolla, ylivoimaisesti. Kiitoksia Rondolle loistavista otteista, mutta nepä eivät tulleetkaan yllätyksenä!
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Perinteinen tsekkaus joukkueen formiin ja kokoonpanoon:

PG: Darren Collison, Jeff Teague, Tyreke Evans
- Collison täyttänyt paikkansa, kaksi hyvää ja kaksi keskinkertaista peliä. Teague on pelannut yhden huippupelin, mutta ailahdellut hieman. Evansin alku oli heikko, mutta toivottavasti viime yön break out saa miehen koneen taas kunnolla käyntiin.

SG: Tyreke Evans, Trevor Ariza
- Ohutta on tällä osastolla, TREIDIEHDOTUKSIA OTETAAN VASTAAN. Ariza on onnistunut täyttämään ruutunsa ja mahtuu kokoonpanoon toisellakin viikolla.

SF: Josh Smith, Danilo Gallinari, Trevor Ariza
- Gallinarista otetaan myös treidiehdotuksia vastaan. On ollut kuitenkin hyvä siihen nähden, ettei heitto ole vielä oikein pudonnut. Josh Smithin tilanne huolettaa eniten, on ollut varsin keskinkertainen alkukaudesta.

PF: Greg Monroe, Josh Smith, Danilo Gallinari
- Monroen ekat pari peliä täyttä jöötiä, mutta sen jälkeen on kulkenut, 28 ja 37 pistettä.

C: Javale McGee, Spencer Hawes, Mehmet Okur, Greg Monroe
- Onko pulaa senttereistä? Tee treiditarjous vaikkapa paketista Spencer Hawes-Danilo Gallinari. Hawes on tämän kauden MIP, Okur pääsemässä kuntoon ja McGee on ehtinyt jo pelaamaan pari monsteripeliä. Pakko olla tyytyväinen.

Vastassa spudin Celtics ja suuria odotuksia ei tälle viikolle ole. Rondon johtama avausviisikko on pelottavan kova ja jos Tyson Chandler, Ricky Rubio ja Andrea Bargnani jatkavat ylisuorittamistaan niin turpaan tulee pahasti.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Tehdäänpä itsekin analyysi ensimmäisen viikon jälkeen:

PG: Lawson, Ellis, Cole
- Lawson ja Cole uusia sainauksia jengiin. Ellis pelannut ensimmäisen viikon suurin piirtein tasollaan, ei haitannut viikon tulokseen vaikka ykköspyssy missasi viimeisen pelin mummonsa hautajaisten vuoksi. Lawson on toden teolla tekemässä läpimurtoaan tässä liigassa, pari monsteripeliä ja muutenkin alhaisin pistelukema 19. Cole ollut todellinen yllättäjä, mutta toistaiseksi istuskelee penkillä Lawsonin ja Ellisin kantaessa vastuun.

SG: Ellis, Allen, Carter
- Vanha huru-ukko Allen pelannut hyvällä tasolla kauden alun ja tuleva menestys vaatii hänen jatkuvia onnistumisia. Carterin hommasin free agent-listalta: kaikesta päätellen janari on keskittynyt hampurilaisiin off-seasonilla, mutta potentiaalia parempaan on ja pystyy pelaamaan sekä SG, että SF:ä.

SF: Butler, Carter
- Ohutta on. Butler on ollut odotetun hyvä, mutta tämän viikon saa viettää benchillä, koska Clippers pelaa vain kaksi peliä.

PF: Nowitzki, Hansbrough, Hickson
- Hallitseva finaalien MVP on ollut paha pettymys. Ilmiselvästi vittuuntunut joukkueensa paskaan tasoon. Hansbrough saanut odotettua enemmän vastuuta ja kiittänyt siitä viime kauden lopun tapaan. Hyvällä avausviikolla ansaitsi paikkansa startereihin. Hickson omaa upsideä ja tuo leveyttä, mutta peliaika aivan liian pientä tällä hetkellä. Treidiehdotuksia otetaan vastaan.

C: Bogut, Hibbert, Hickson
- Ojoijoi, mikä etukenttä. Bogut ja Hibbert ovat onnistuneet pelaamaan tasollaan, mutta molemmilla on potentiaalia parempaan. Treidiehdotuksia otetaan vastaan.

Seuraava kierros on kolmantena varannutta PoorMans Mailmania vastaan. Mailmanin jengi on Howardin, Jennings ja Boshin johdolla ihan tajuttoman kova. Vaatii täydellistä onnistumista, että voiton kanssa lähdetään kolmannelle viikolle.
 
Viestejä
73
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Voisihan sitä itsekin väsätä ajan kuluksi analyysin:

PG: Lowry, Miller, Felton
- Lowryltä kaksi ensimmäistä peliä melkoisen monstereita, pitänyt hyvin tasonsa myös kahdessa muussa pelissä. Milleriltä tasaista suorittamista, hyvin pelannut 9. rundin varaukseksi. Feltonilta hyvin vaihtelevaa, ehdotuksia tulemaan.

SG: B.Gordon, Delfino, Richardson, Ellington
- Laaja, mutta melko paska. Delfino nostettu penkiltä yhden suorituksen takia, Richardson sekä Gordon olleet melko kuraa, ja Ellington jostain kumman syystä napattu free agentseista.

SF: Anthony, Delfino
- Melolta avauspeli huikea, yksi heikko peli ja kaksi peruspeliä. Pitäisi vaan tasonsa niin hyvä tulee.

PF: Millsap, Stoudemire, Hayes
- Millsapilta kaksi heikohkoa peliä, enempään olisi potentiaalia. Amare aloitti hyvin, sen jälkeen kaksi huonoa peliä ja nyt loukkaantuminen... Hayes tuli treidissä Odomia vastaan, penkillä pysyy. Treidejä kehiin!

C: Stoudemire, Hayes
- Ks. ylempää

Voi tulla yllättävänkin tasainen matchup Team Adonalia vastaan, johtuen pitkälti Chris Paulin penkittämisestä clipsujen vaivaisen kahden pelin takia. Luultavasti kuitenkin tulee niukasti dunkkuun.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Kai sitä itekin vois vähän purkautua.. Eka viikko oli täysi katastrofi! Bynum oli ainoa joka pelasi tasollaan, mutta sekään ei oikein lämmittänyt kun oli ekat neljä peliä pannassa. Lähestulkoon kaikilta muilta kauheeta paskaa!!

PG: Wall, Nash, Davis
- Wallilta todella heikkoja esityksiä viimeistä peliään lukuunottamatta. Toivottavasti jatkaa siitä, mihin Bostonia vastaan jäi. Nashin huippuhetket: kauden toisen pelin -13 fantasy pistettä, kolmessa ottelussa nolla levaria, heittoprosentit jotain 20% luokkaa ja minuutteja keskimäärin sellaset rapeat parikymmentä. Onneksi hetki sitten päättyneessä pelissä osoitti heräämisen merkkejä. Davisillä vielä karppaus käynnissä..

SG: Harden, Hayward
- Harden tulee penkiltä, mutta on edelleen ollut Oklahoman toiseksi paras pelaaja ja statlinekin täyttyy mukavasti. Haywardin nappasin Milesin tilalle heti kun selvisi Utahin nokkimisjärjestys. Nuori mormooni, joka lopetti viime kauden vahvasti. Pelkään tosin olevan kovin ailahteleva.

SF: Hayward, Johnson
- Paskaa! Johnsonin kaksi ekaa peliä näytti todella vahvalta. Kaikki muut tilastot täyttyivät paitsi pisteet. Seuraavissa kahdessa ei sen sijaan ole päässyt pelaamaan juuri lainkaan. Treiditarjouksia otetaan vastaan tälle paikalle, niin kuin tosin kaikille muillekin.

PF: Jefferson, Blatche, Williams, Favors, Thomas
- Jefferson ollut semisti kylmänä, joten eiköhän tästä matka ole ylös päin. Tähän mennessä kuitenkin paska. Blatche vitun idiootti kun alkaisi pelaamaan me me me -asenteellaan, niin olisi herrasta edes jotain iloa. Williams ei odotetusti ole saanut vielä juurikaan minuutteja. Favorsin nappasin free agenteista. Ainakin yksi kova statline ja parina iltana +30 minuuttia. Potentiaalia piisaa, mutta taistelee samasta peliajasta Jeffersonin, Millsapin ja Kantnerin kanssa. Thomas pelannee tällä viikolla ensimmäisen pelinsä. Tällä pelipaikalla liikaa pelaajia..

C: Bynum, Jefferson
- Bynum teki siis todella vakuuttavan paluun parketeille ja onkin ollut pelaamissaan peleissään Lakersin selvä ykköstykki! Toivottavasti pysyy vaan kasassa.

Mutta ei kai tässä tyytyväinen voi olla! Sarjan paskin recordi! Aikaa tietysti on, mutta koska voitosta ei taistele kuin neljä parasta joukkuetta, olisi enemmän kuin toivottavaa että pelaajani heräisivät henkiin ennen kevättä! Kauden aikana tapahtuvalla kasvulla ei oo vitunkaan väliä, jos ei pelit jatku pleijareihin asti..
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Ginobilin käsi murtui viime yönä. 8] Kreivin aikaan treidasin papan vittuun.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy Manager 2011-2012

Achilles sanoi:
Ginobilin käsi murtui viime yönä. 8] Kreivin aikaan treidasin papan vittuun.
Katselin league passista ihan fiiliksissä peliä alkuun kun sattuu olemaan Parker, Ginobili ja Duncan kaikki tiimissä...eiköhän sitten käsi murru juuri ennen puoliaikaa ja loppupeli aivan tajuttamassa vitutuksessa. MIKSI, OI MIKSI?!?!?!?
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös