Koripallo.com

Loppuottelu 2024: Seagulls - BC Nokia

Korisliigan mestari on?

  • Seagulls

    Ääniä: 16 34,0%
  • BC Nokia

    Ääniä: 31 66,0%

  • Äänestäjiä
    47
  • Poll closed .
Viestejä
1 025
ulos salista ja asiaan, onko BCN:lla mahdollisuuksia ja jos on niin mitä pitäisi tapahtua?
 
Viestejä
682
Kyllä Seagulls lähtee sarjaa lievänä ennakkosuosikkina. Pelaava rinki on Nokiaa ehkä hieman laajempi ja kauden aikana voitot Lokeille 4-1. Paljon ratkeaa kaaren takaa. Tuollaista lähes 50% pommitusta Nokia ei kestä ja toisaalta nokialainen kaukoheittopeli on takunnut ainakin Kataja-sarjassa eikä ihan parasta ole siltä osalta nähty.

Nokian pitää siis saada Lokkien kaukoheittopeli pois uomistaan ja toisaalta onnistua itse siinä vähintään kohtuullisesti. Puolustus tulee olemaan fyysistä eikä siinä ole varaa antaa periksi.
 
Viestejä
255
Seagulls näyttäisi aika selkeältä suosikilta finaaliin, varsinkin kun Nokia joutuu pelaamaan vajaamiehisenä ilman toista sentteriään Murphya. Saattaa mennä 4-0,1.
 
Viestejä
2 922
Noon niin. Jos ei oo kerta laillisia saleja kummallaan niin sitten vaan KB-KB finaaliin...yli 2000katsojalle löytyy tilat...
Rummut ja kellot soi niin et hermot menee :)
Tämän kannalla olisin ;) Kunnon puitteet pitäisi olla, eikä ns. museovirasto vs puolapuuhalli ;)
Oisha siellä Nokialla Nokia Areenakin, mahtus koripallopeliin joku 15 000 katsojaa ;) Iskisin halvat lipunhinnat ja halli täyteen 2 peliin ja hups, tuottoa ois vuokrista huolimatta 200 000 ;) Ja hkissä, oon kuullut että hifilläkin on kotiluola.. ;)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 625
Koko artikkeli vain tilaajille, mutta Westerholmin kommentit poimittuna.


”Emme olleet sarvet vastakkain, mutta uhkailu oli oma episodinsa. Meillä oli hyvää keskustelua ja olisin toivonut, että se olisi jatkunut loppuun saakka”, Westerholm sanoo.

”Median kautta keskustelu vähän yllätti.”
”Nokia oli etsimässä korvaavaa paikkaa. Jossain kohtaa viime viikolla he ilmoittivat, että pelaavatkin Harjuniityssä. Aiemmin siitä oli ollut puhetta vaihtoehtona. Sitten asetimme tietyn rajan, että voimme venyä poikkeusluvan kanssa. Siihen pyysimme lisäselvityksiä, mutta niiden saaminen venyi”, Westerholm toteaa.

***

Liiton sivujen ennakkojuttu:

 
Viestejä
1 666
Pitkän tauon jälkeen taas Nokia ja Gulls vastakkain finaaleissa. Lokit lähtevät sarjaan selkeänä ennakkosuosikkina, mikäli nykyinen terveystilanne jatkuu. Ohamsin nilkka lienee arvoitus, joko parin päivän lepo auttaa ja pystyt pelaamaan tai sitten puolirisalla nilkalla pelattu viimeinen välierä pidentää huilia reilusti.

Ilman Ohamssia pelaamista on varmaan ehditty nyt pari päivää pohtia, mutta vaikeaksi voi mennä ulottuvia Gach:ia ja Tape:ta vastaan. Ross-Gilbert on mielenkiintoinen taistelupari, saattaa mahdollistaa Lokeille pakin osalta aikaisempaa paremmin molempien pointtien samanaikaisen peluutuksen. Isossa roolissa tuttuun tapaan myös Okon ja Colemanin heiton tippuminen.

Molemmat jengit lähtevät finaaleihin lyhyellä levolla, pitkän välieräsarjan ja kapean rotaation rasittamina. Tästä kumpikaan tuskin saa suoraan isoa etua, Nokian nuorempi ryhmä tuskin on ainakaan negatiivinen asia. Pikkukolhut voivat nousta isoon roliin, toivottavasti isoilta loukeilta vältytään.


Nokia ja Gulls lienevät foorumin vähiten fanitetut jengit, voi tulla sen suhteen hiljaiset finaalit.
 
Viestejä
349
Mitä tarkoitaa Selkeen sanominen, että työt erotuomarina päättyy automaattisesti kun Nokia finaalissa. Onko jäävi? (Itsellä aukko tässäkin sivistyksessä?)
 
Viestejä
682
Selkeehän on Nokialta kotoisin, nykyisestä asuinpaikasta en ole varma. Ja omaa toki taustaa myös junioripelaajana. En tiedä, onko muita sidoksia BC Nokiaan.

EDIT: Ah, Ville itse ehti ensin :) JA E-liisa
 
Viestejä
58
Selkeehän on Nokialta kotoisin, nykyisestä asuinpaikasta en ole varma. Ja omaa toki taustaa myös junioripelaajana. En tiedä, onko muita sidoksia BC Nokiaan.

EDIT: Ah, Ville itse ehti ensin :) JA E-liisa



No milläs tuo Anttonen saa viheltää, samaa taustaa
 
Viestejä
1 231
Jos vain lähetystä kuuntelisi, olisi vaikea uskoa että Rusoon heitot 4-12, vain yksi levypallo ja plusmiinus 5 pakkasella. Sellaista on taas miehen hehkuttaminen ollut. Hieman kaipaisin nyt puolueettomuutta ja Nokian hyvyyden tunnustamista selostuskoppiin, tähän mennessä menty enemmän sillä että Seagulls pelaa huonosti, vaikka Nokian pakki aivan jäätävällä tasolla tällä hetkellä.
 
Viestejä
518
Kisahallissa meininki kuin hautajaisissa varsinkin kotijoukkueen "faneilta". Tietysti kukaan ei varmaan muuta odottanutkaan.
Täältä käsin koko lähetys ja sen keskeiset osat - selostaja, studioisäntä, kommentaattori, yleisö ja pelaajatkin - vaikuttavat jäykiltä, nihkeiltä ja elottomilta, aivan kuin Koposen lonkka viimeisinä pelivuosinaan.

Miten tähän on tultu hienojen välierien jälkeen vai olenko ainut joka on pettynyt tuotantoon kokonaisuudessaan?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös