Koripallo.com

Naisten divari 2021-2022

Viestejä
405
Jaahas, ts uutisoimassa ilmeisesti jopa huomenna Riennon ja Kristikan setistä. Samaan aikaan Turussa syntynyt myös uusi seura. Kovii hommii…

Kristikan kotisivuilta löytyi tällainen juttu:

Riennosta ei tuossa Kristikan jutussa puhuta mitään.

Ja onko Turkuun vielä tuon lisäksi perustettu uusi seura?
 
Viestejä
270
Turku Basket Team Yhdistysrekisteristä löytyy tosiaan elokuussa perustettu korisjoukkue. Muuta tietoa tuosta yhdistyksestä ei sitten olekkaan.


Turkuun on perustettu uusi koripalloseura, Basketball Club Turku ry.

Haluamme toteuttaa yhteisten arvojemme mukaista koripallo-toimintaa, joka toteutetaan missiomme mukaisesti: laadukasta turkulaista koripalloa rohkeasti, rennosti ja rakkaudella.

Seuramme toiminta alkaa elokuussa 2022. Käynnistämme koris-toimintaa ympäri Turkua, lapsille eri ikäluokka ryhmissä (2-9 vuotiaille) sekä aikuisille tarkoitettuja harrasteryhmiä. Lasten harrastustoimintamme on kaikille avointa, eli ryhmämme ovat sekaryhmiä.

Perustamiskokouksessa seuran puheenjohtajaksi valittiin Joni Hiltunen ja muiksi hallituksen jäseniksi Aaron Mierlahti, Marja Miettinen, Hannu Naumanen, Mira Sakselin, Aleksi Rannikko ja Laura Takalo.

Erikoiselta vaikuttaa turkulaisen junnukoriksen käänteet. Kristika aloittaa myös tyttökoriksen, kaupunkiin tulee kokonaan uusi seura ja tuskinpa Rientokaan kokonaan hanskoja tiskiin heittää.

Pitäisiköhän Turussa yrittää enemmän yhteistyötä repivän toiminnan sijaan?
 
Viestejä
405
Erikoiselta vaikuttaa turkulaisen junnukoriksen käänteet. Kristika aloittaa myös tyttökoriksen, kaupunkiin tulee kokonaan uusi seura ja tuskinpa Rientokaan kokonaan hanskoja tiskiin heittää.

Pitäisiköhän Turussa yrittää enemmän yhteistyötä repivän toiminnan sijaan?

Vaikuttaa pääosin hyviltä uutisilta!

Tuossa uudessa seurassa on osaavia ja kokeneita nimiä, jotka ovat tuttuja niin Riennosta kuin Kristikastakin. Ja jos uusi seura rupeaa tekemään ilmoituksensa mukaan laadukasta toiminta 2-9-vuotiaille eri puolilla Turkua, niin siinä on hyvä pohja Turkulaisen koripallon tason nostamiseksi pitkällä tähtäimellä.

Se, että Kristika näyttää tulevan voimalla nais- ja tyttökorikseen rokottaa varmasti Rientoa paitsi jo julkistettujen valmentajien osalta, niin paljon myös pelaajien/joukkueiden osalta. Kristikan ilmoitus siitä, että on mukana sarjoissa laajalla rintamalla niin tytöissä kuin naisissakin tarkoittaa sitä, että jollei jostain ihmeen kaupalla synny uusia 14-15 vuotiaita tai sitä vanhempia nais- ja tyttökoripalloilijoita, niin se runko tulee jo nyt Turussa pelaavista eli Riennon tytöistä ja naisista, Urassa pelaavista ja paluumuuttajista/Riennosta syystä tai toisesta lopettaneista.

Tulevalla kaudella ainakin jompikumpi (Kristika/Riento) on isossa pelaajapulassa, mutta pidemmän päälle kova paikallinen kilpailu nostaa harrastemääriä ja harrastamisen tasoa. Jos jossain vaiheessa sekä Riennolla, Kristikalla että Uralla on tyttöjoukkueita 15-19 vuotiaiden valtakunnallisissa sarjoissa, niin pian sen jälkeen täällä on myös riittävä pohja vaikkapa liigakorikselle naisten sarjassa.

Jos vuosikausia on seisty paikallaan tai jopa taannuttu, niin muutos on aina tervetullutta. Ja nyt Turussa puhaltaa aika kovat muutoksen tuulet.

Mikä siitä on lopputulos, sen aika näyttää.
 
Viestejä
6
Kristikan ilmoitus siitä, että on mukana sarjoissa laajalla rintamalla niin tytöissä kuin naisissakin tarkoittaa sitä, että jollei jostain ihmeen kaupalla synny uusia 14-15 vuotiaita tai sitä vanhempia nais- ja tyttökoripalloilijoita, niin se runko tulee jo nyt Turussa pelaavista eli Riennon tytöistä ja naisista, Urassa pelaavista ja paluumuuttajista/Riennosta syystä tai toisesta lopettaneista.

Tämä on aika mielenkiintoinen kysymys. Itse uskon, että Kristikan mahdolliseen divarijoukkueeseen löytyy yllättävän kovia paluumuuttajia. Ja mitä tekee Aada Pekkalainen? Meneekö testaamaan tasoaan liigaan vai meneekö Kristikaan?
 
Viestejä
336
Tämä on aika mielenkiintoinen kysymys. Itse uskon, että Kristikan mahdolliseen divarijoukkueeseen löytyy yllättävän kovia paluumuuttajia. Ja mitä tekee Aada Pekkalainen? Meneekö testaamaan tasoaan liigaan vai meneekö Kristikaan?
Miksi Kristikalle myönnettäisiin naisten divaripaikka? Eikö muut halua divariin?
 
Viestejä
1 168
Divariin on ollut aika vähän halukkaita, joten sinne ei ole vaikea päästä.

Villin kortin kriteerit on kirjoitettu maajoukkuepelaajien määrää suosivaksi - alun perin HBA:n tarpeita varten. Käytännössä jos turkulaisia junnujen maajoukkuepelaajia vaihtaa seuraa, niin eiköhän paikka irtoa suht iisisti.
 
Viestejä
104
Huh, olipas erikoinen pelipäivä! (27.02.2022)

Yllätykset kuuluvat urheiluun ja ristiinpelaamiset takaa jännityksen viimeisille kierroksille asti. Olisipa aikaa katsoa nämä kaikki ottelut alusta loppuun. Toivottavasti pelit nähneiltä tulisi kommentteja omien arvailujen tueksi!

Pyrintö - Topo 43:71
Tulos ei jätä sijaa spekuloinnille paremmuudesta ja ottelun kulkua kuvaavat pistekäppyrät eroavat toisistaan viiden minuutin kohdalla ja piste-ero kasvoi tasaisesti. Eniten ihmettelyä aiheutti kotijoukkueen pistemäärä kärkikamppailussa, 43, mitä ihmettä kentällä tapahtui?

Honka - Puhuttaret 83:52
Voittajasta ei tässäkään epäselvyyttä, tulostaulu kertoo ison eron. Puhuttarilla vain seitsemän pelaajaa, jotka ottelun kulun perusteella taisteli urhoollisesti sen aikaa minkä pystyivät. Ottelun toinen kymmenminuuttinen oli vähäkorinen siinä Honka kynti paikoilleen liki jakson lopulle asti. Tauon jälkeen Honka näytti löytäneen uuden vaihteen ja pistetehtailu jatkoi tasaisena aina loppuun asti.

Nokia - Pantterit 96:44
Tällaiset ottelut ovat mielestäni aikalailla turhia sarjan kannalta. Tilastollisesti Nokia pyörittää isoa rosteria, jossa peliaikaa jakautuu kaikille ja vain yhdelle selvästi enemmän kuin muille (#13). Vaikeasti pysäytettävä joukkue, jolla riittää leveyttä kokoonpanossa.

Riento - Kataja 57:47
Tulos melkoinen yllätys, mutta selitys taitaa löytyä yksinkertaisesti Katajan kokoonpanosta. Kuudella pelaajalla kun joutuu lähtemään taistoon, niin kaikki taktiset vaihtoehdot annetaan vastustajalle. Kataja taisteli itsensä pelissä mukana aina loppuminuuteille lähdettäessä, mutta varmasti juuri siellä rosterin kapeus iskee vastaan ankarimmin.

JBA - EBT 62:78
Melkoinen yllätys tämäkin tulos, etenkin vieraskentällä. Molemmilla rosterissa vain seitsemän pelaajaa ja se väistämättä tarkoittaa isoja minuutteja liki kaikille. Ottelu näyttää kulkeneen tasaisena vikalle kympille asti (54:56) ja repesi vasta viimeisellä neljänneksellä. Tässäkin isot peliminuutit lienee ollut roolissa lopputulokseen.

HyPo - Capitals 67:73
Tämä oli ainut ottelu, jonka katsomiseen oma aikani riitti ja se osui sopivasti hiihtojen jälkeiseen iltapäivään. Kommentoin ja kauhistelin tuossa taannoin Capitalsin tekemisiä ja siinäkin mielessä lähtökohta otteluun oli mielenkiintoinen. Lyhyt kertaus: katastrofaalinen alkukausi sisälsi kolme voittoa sarjan peränpitäjiltä ja kuusi tappiota. Neljän perättäisen tappion jälkeen HBA:n tähtipelaajat katosivat hetkeksi kokoonpanosta ja monen yllätykseksi tauluun Capitals iskikin neljä voittoa putkeen. Tämän putken valmennuskaksikko katkaisi hieman urheiluraamatun vastaisesti 'penkittämällä' oman, voittavan kokoonpanon ja kolme seuraavaa ottelua toikin sitten kaksi tappiota ja niukahkon voiton EBT:stä.

Alkukaudella Capitals kärsi HyPo:lle 10 pisteen tappion. Tämä tarkoittaa sitä, että keskikastissa pärjätäkseen ja runkosarjan lähestyessä loppuaan Capitalsin tähtäimessä oli 11+ pisteen voitto ja vastaavasti HyPo:n pieninumeroinen tappio ei venettä keinuttaisi.

Ottelu eteni tasaisesti, HyPon johtaessa läpi avauspuoliskon ja tauolle lähdettiin tasalukemissa Capitalsin upottaessa kolmosen aivan erän loppuun. Omaan silmään pisti erityisesti joukkueiden vaihtopenkit - enkä ollut uskoa näkemääni. Tai no, kotijoukkueen penkillä olevat pelaajat olivat normaaliin tapaan yhteinäisenä rintamana valmentajiensa kanssa, ei siinä mitään ihmeteltävää ole. Mutta Capitalsin penkillä valmennuskaksikko mökötti ja möyhösi toisessa päässä vaihtopenkkiä, välissä valtava henkinen ja fyysinen kuilu tyhjiä penkkejä ja sitten peräpenkeillä istui hieman lamaantuneen oloisia pelaajia. Mitä ihmettä tuossa joukkueessa oikein tapahtuu, tietääko joku?!

Toinen puolisko lähtikin sitten Capitalsin hyvällä otteella ja piste-ero kasvoi kasvamistaan ja näytti siltä, että ottelun loppuhetkillä taistellaan edellä mainitusta piste-erosta. HyPo otti aikalisän, kun kellossa jäljellä 2:44 ja piste-ero jo 16 Capitalsin hyväksi! Tässä kohdin varoitus juonipaljastuksista ja kehoitus käydä katsomassa tuon ottelun loppuminuutit. Siinä on nimittäin oppikoulumateriaalia siitä kuinka valmennus voi sössiä omissa käsissä olevan ottelun täysin.

Ja ennen kuin katsot omin silmin ottelun lopun, niin mieti ensin, että mitä itse tekisit tuon minuutin aikalisän aikana, kun olet saavuttanut tarvittavan piste-eron. Pitäisitkö kuumat pelaajat kentällä vai tekisitkö vaihtoja? Onko järkevää laittaa kentälle puolustusvoimaa vai korintekovoimaa? Kannattaako pelata pitkiä vai lyhyitä hyökkäyksiä, kun piste-ero on itselleen suotuisa tai tilanteen muuttuessa epäsuotuisa?

Ja sitten se spoileri: aikalisän jälkeiset ottelun viimeiset 2:44 päättyi HyPon eduksi 10-0! Itkeä vai nauraa?!

Ja miksi tuo piste-ero on joskus niin merkitsevää? Capitalsin 11 pisteen voitto olisi tarkoittanut HyPon ohitusta sarjataulukossa tasapistetilanteessa. Nyt Capitalsin ohitus sarjataulukossa vaatii käydyn ottelun voiton lisäksi kaksi voittoa enemmän kuin HyPo. Sen verran tuo lopun sähellys heille maksoi.
 
Viestejä
1 168
Hienoa kun KariPallo jaksaa fiilistellä divaria. Kiitos rapsailusta.

Nämä noin kuuden-seitsemän pelaajan vaillinaiset kokoonpanot latistavat omissa silmissä sarjaa tosi raskaasti. Pelien urheilullinen taso on ollut hetkittäin todella heikko eikä näistä tahdo edes armoitettu divarifani syttyä.
 
Viestejä
104
Hienoa kun KariPallo jaksaa fiilistellä divaria. Kiitos rapsailusta.

Nämä noin kuuden-seitsemän pelaajan vaillinaiset kokoonpanot latistavat omissa silmissä sarjaa tosi raskaasti. Pelien urheilullinen taso on ollut hetkittäin todella heikko eikä näistä tahdo edes armoitettu divarifani syttyä.

Kiitos palautteesta! Kyllä näistä vähäisistäkin keskusteluista mielenkiinto vain lisääntyy divaria kohtaan. Ja tuossa katsomassani ja kommentoimassani HyPo - Capitals pelissä pienet yksityiskohdat tekivät siitä äärimmäisen mielenkiintoisen - piste-ero, sarjataulukko, aikaisempi kohtaaminen, aiemmat tapahtumat ja kutkuttavat viimeiset minuutit. Ilman sitä taustatietoa se olisi ollut vain pikseleitä ruudulla. Ne pienet yksityiskohdat, joista kentällä taistellaan, on juuri sitä urheilun suolaa, jonka takia näistä jaksaa innostua. Ja mitä enemmän näitä pelejä seuraa, niin sitä enemmän sieltä löytää kultahippuja, joissa tämän lajin hienoudet piilee.

Epäsuorasti olen myös yrittänyt tuoda esille sitä kuinka paljon lajissa tapahtuu, esimerkiksi tilastojen ulkopuolella, ja ne aukeaa pankkiurheilijalle vain ja ainoastaan seuraamalla lajia, eikä vain omaa joukkuettaan. Ottelun lopputulos ja tilastot eivät kerro pelistä juuri mitään - älkää siis tyytykö niihin, vaan katsokaa näitä pelejä - ja jakakaa näkemyksenne :) Aina on kiva kuulla muidenkin mielipiteitä ja näkemyksiä. Jokainen meistä kuitenkin näkee pelin niin eri tavalla, seuraa eri asioita, eri pelaajia, eri pelitapoja, erilaista peluutusta, tuomaritoimintaa jne. jne. jne.
 
  • Tykkää
Reaktiot: 42
Viestejä
38
Huh, olipas erikoinen pelipäivä! (27.02.2022)

Yllätykset kuuluvat urheiluun ja ristiinpelaamiset takaa jännityksen viimeisille kierroksille asti. Olisipa aikaa katsoa nämä kaikki ottelut alusta loppuun. Toivottavasti pelit nähneiltä tulisi kommentteja omien arvailujen tueksi!

Pyrintö - Topo 43:71
Tulos ei jätä sijaa spekuloinnille paremmuudesta ja ottelun kulkua kuvaavat pistekäppyrät eroavat toisistaan viiden minuutin kohdalla ja piste-ero kasvoi tasaisesti. Eniten ihmettelyä aiheutti kotijoukkueen pistemäärä kärkikamppailussa, 43, mitä ihmettä kentällä tapahtui?

Honka - Puhuttaret 83:52
Voittajasta ei tässäkään epäselvyyttä, tulostaulu kertoo ison eron. Puhuttarilla vain seitsemän pelaajaa, jotka ottelun kulun perusteella taisteli urhoollisesti sen aikaa minkä pystyivät. Ottelun toinen kymmenminuuttinen oli vähäkorinen siinä Honka kynti paikoilleen liki jakson lopulle asti. Tauon jälkeen Honka näytti löytäneen uuden vaihteen ja pistetehtailu jatkoi tasaisena aina loppuun asti.

Nokia - Pantterit 96:44
Tällaiset ottelut ovat mielestäni aikalailla turhia sarjan kannalta. Tilastollisesti Nokia pyörittää isoa rosteria, jossa peliaikaa jakautuu kaikille ja vain yhdelle selvästi enemmän kuin muille (#13). Vaikeasti pysäytettävä joukkue, jolla riittää leveyttä kokoonpanossa.

Riento - Kataja 57:47
Tulos melkoinen yllätys, mutta selitys taitaa löytyä yksinkertaisesti Katajan kokoonpanosta. Kuudella pelaajalla kun joutuu lähtemään taistoon, niin kaikki taktiset vaihtoehdot annetaan vastustajalle. Kataja taisteli itsensä pelissä mukana aina loppuminuuteille lähdettäessä, mutta varmasti juuri siellä rosterin kapeus iskee vastaan ankarimmin.

JBA - EBT 62:78
Melkoinen yllätys tämäkin tulos, etenkin vieraskentällä. Molemmilla rosterissa vain seitsemän pelaajaa ja se väistämättä tarkoittaa isoja minuutteja liki kaikille. Ottelu näyttää kulkeneen tasaisena vikalle kympille asti (54:56) ja repesi vasta viimeisellä neljänneksellä. Tässäkin isot peliminuutit lienee ollut roolissa lopputulokseen.

HyPo - Capitals 67:73
Tämä oli ainut ottelu, jonka katsomiseen oma aikani riitti ja se osui sopivasti hiihtojen jälkeiseen iltapäivään. Kommentoin ja kauhistelin tuossa taannoin Capitalsin tekemisiä ja siinäkin mielessä lähtökohta otteluun oli mielenkiintoinen. Lyhyt kertaus: katastrofaalinen alkukausi sisälsi kolme voittoa sarjan peränpitäjiltä ja kuusi tappiota. Neljän perättäisen tappion jälkeen HBA:n tähtipelaajat katosivat hetkeksi kokoonpanosta ja monen yllätykseksi tauluun Capitals iskikin neljä voittoa putkeen. Tämän putken valmennuskaksikko katkaisi hieman urheiluraamatun vastaisesti 'penkittämällä' oman, voittavan kokoonpanon ja kolme seuraavaa ottelua toikin sitten kaksi tappiota ja niukahkon voiton EBT:stä.

Alkukaudella Capitals kärsi HyPo:lle 10 pisteen tappion. Tämä tarkoittaa sitä, että keskikastissa pärjätäkseen ja runkosarjan lähestyessä loppuaan Capitalsin tähtäimessä oli 11+ pisteen voitto ja vastaavasti HyPo:n pieninumeroinen tappio ei venettä keinuttaisi.

Ottelu eteni tasaisesti, HyPon johtaessa läpi avauspuoliskon ja tauolle lähdettiin tasalukemissa Capitalsin upottaessa kolmosen aivan erän loppuun. Omaan silmään pisti erityisesti joukkueiden vaihtopenkit - enkä ollut uskoa näkemääni. Tai no, kotijoukkueen penkillä olevat pelaajat olivat normaaliin tapaan yhteinäisenä rintamana valmentajiensa kanssa, ei siinä mitään ihmeteltävää ole. Mutta Capitalsin penkillä valmennuskaksikko mökötti ja möyhösi toisessa päässä vaihtopenkkiä, välissä valtava henkinen ja fyysinen kuilu tyhjiä penkkejä ja sitten peräpenkeillä istui hieman lamaantuneen oloisia pelaajia. Mitä ihmettä tuossa joukkueessa oikein tapahtuu, tietääko joku?!

Toinen puolisko lähtikin sitten Capitalsin hyvällä otteella ja piste-ero kasvoi kasvamistaan ja näytti siltä, että ottelun loppuhetkillä taistellaan edellä mainitusta piste-erosta. HyPo otti aikalisän, kun kellossa jäljellä 2:44 ja piste-ero jo 16 Capitalsin hyväksi! Tässä kohdin varoitus juonipaljastuksista ja kehoitus käydä katsomassa tuon ottelun loppuminuutit. Siinä on nimittäin oppikoulumateriaalia siitä kuinka valmennus voi sössiä omissa käsissä olevan ottelun täysin.

Ja ennen kuin katsot omin silmin ottelun lopun, niin mieti ensin, että mitä itse tekisit tuon minuutin aikalisän aikana, kun olet saavuttanut tarvittavan piste-eron. Pitäisitkö kuumat pelaajat kentällä vai tekisitkö vaihtoja? Onko järkevää laittaa kentälle puolustusvoimaa vai korintekovoimaa? Kannattaako pelata pitkiä vai lyhyitä hyökkäyksiä, kun piste-ero on itselleen suotuisa tai tilanteen muuttuessa epäsuotuisa?

Ja sitten se spoileri: aikalisän jälkeiset ottelun viimeiset 2:44 päättyi HyPon eduksi 10-0! Itkeä vai nauraa?!

Ja miksi tuo piste-ero on joskus niin merkitsevää? Capitalsin 11 pisteen voitto olisi tarkoittanut HyPon ohitusta sarjataulukossa tasapistetilanteessa. Nyt Capitalsin ohitus sarjataulukossa vaatii käydyn ottelun voiton lisäksi kaksi voittoa enemmän kuin HyPo. Sen verran tuo lopun sähellys heille maksoi.


Huhujen mukaan Pyrintö hankinut ulkomaalaisvahvistuksen divariin, tavoite saada joukkueen liigaan ensi kaudeksi...
 
Viestejä
676
Huhujen mukaan Pyrintö hankinut ulkomaalaisvahvistuksen divariin, tavoite saada joukkueen liigaan ensi kaudeksi...
Aika mielenkiintoista, jos näin on ja on tosiaan hommattu uusi vahvistus. Siellä kuitenkin liigajoukkue on jo putoamisensa sinetöinyt, mutta ilmeisesti liigajoukkueen vahvistus on niin heikko, että ei riitä sarjanousuun divarista, jos sinne vaihtaisi.
 
Viestejä
270
Aika mielenkiintoista, jos näin on ja on tosiaan hommattu uusi vahvistus. Siellä kuitenkin liigajoukkue on jo putoamisensa sinetöinyt, mutta ilmeisesti liigajoukkueen vahvistus on niin heikko, että ei riitä sarjanousuun divarista, jos sinne vaihtaisi.

Pyrinnön Instagramista bongattua:

MUUTOKSIA PYRINNÖN KORISLIIGAN KOKOONPANOSSA.

Kakkospaikan vahvistus Cierra Johnson kärsi helmikuun puolivälissä loukkaantumisen, josta hän ei ehdi toipumaan enää pelikuntoon. Näin Cierran kausi Pyrinnössä päättyi ennenaikojaan hänestä itsestään riippumattomista syistä.
 
Viestejä
1 168
Kevät etenee ja ilmassa on divarin lämpöväreilyä, kenties jopa kilpavarustelua. Huhuja uusista rekrytoinneista on ilmassa. Jääkö Nokian nousu tänäkin vuonna haaveeksi kun liigaseura(t) ryhtyy vahvistamaan divarijengejään.

Maaliskuussa tahkotaan ensin hurja määrä pelejä jotta päästään pudotuspelien kimppuun. Saadaanko tähänkin, melko epätasaiseen divarikauteen kohta lisäpotkua?

Vai onko tuloksena ankeat divarin pleijarit jossa liigaPyrintö jyrää kaikkien yli?
 
Viestejä
1 048
Kevät etenee ja ilmassa on divarin lämpöväreilyä, kenties jopa kilpavarustelua. Huhuja uusista rekrytoinneista on ilmassa. Jääkö Nokian nousu tänäkin vuonna haaveeksi kun liigaseura(t) ryhtyy vahvistamaan divarijengejään.

Maaliskuussa tahkotaan ensin hurja määrä pelejä jotta päästään pudotuspelien kimppuun. Saadaanko tähänkin, melko epätasaiseen divarikauteen kohta lisäpotkua?

Vai onko tuloksena ankeat divarin pleijarit jossa liigaPyrintö jyrää kaikkien yli?
Voiko näin käydä? Eikö liitto viime keväänä sanonut ettei vuoden takainen liiga-ToPo -farssi voisi enää uusiutua ainakaan niin, että loppupeleihin haalittaisiin "uusia" pejaalia.
 
Viestejä
541
Voiko näin käydä? Eikö liitto viime keväänä sanonut ettei vuoden takainen liiga-ToPo -farssi voisi enää uusiutua ainakaan niin, että loppupeleihin haalittaisiin "uusia" pejaalia.
Pyrintö luultavasti siirtää jo nyt panokset divariin kun liigassa jumbopaikka on sinetöity ja ainakin yrittää välttää puheet viime kevään kaltaisesta pelaajien siirtelystä loppupeleihin.
 
Viestejä
1 168
Voiko näin käydä? Eikö liitto viime keväänä sanonut ettei vuoden takainen liiga-ToPo -farssi voisi enää uusiutua ainakaan niin, että loppupeleihin haalittaisiin "uusia" pejaalia.
Niin voi käydä.

Liiton edustaja on kyllä sanonut noin, mutta sarjamääräyksiin ei tehty muutoksia jotka estäisivät keplottelun.
 
Viestejä
10
Kyllä niitä hiukan muutettiin.
Naisten liigan siirtotakaraja oli 21.2, jos sen jälkeen pelannut liigaa, ei voi enää siirtyä alaspäin
Ulkomailta siirtyvän paperityöt naisten divarin osalta liikkeellä 28.2 (edustuskelpoisuus kun FIBA lupa kunnossa)
Kokoonpanoilmoitus 4.3 kunnossa.
Rinnakkaislisenssillä saa pelata koko ajan.
Oletettavasti näin, korjatkaa jos käsityksenne eri.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös