Koripallo.com

Namika Lahti vs. Kyle Fogg & Co. TÄNÄÄN

Viestejä
533
Gameday!

Namika kohtaa korisliigan pistelingon. Haittaako jos Fogg tekee taas lähelle 40 täppää, jos muut pidettäis suht alhaisissa lukemissa?

Namikan peli ailahtelee tällä hetkellä todella paljon, kuten Lappeenrannan vieraspelin tuloksesta voi päätellä. Menetyksiin ei olla saatu mitään rotia ja Skamo tykkää edelleen yrittää highlight-seläntakaasyöttöjä. Pitäiskö Roopen tehdä enemmän peliä ja Skamon keskittyä vippaamaan kolkkeja, missä on ollut ajoittain todella tehokas tällä kaudella?

Eipä tässä nyt mitää järkevää pohdintaa saa aikaan. Aurinko paistaa ja suunta vie tällä kertaa muualle kuin Suurhallille, joten toivottavasti HP ja muut menevät katsomaan peliä ja raportoivat tiukat katsomoanalyysit tänne.
 
Viestejä
1 235
Vs: Namika Lahti vs. Kyle Fogg & Co. TÄNÄÄN

Kerpo sanoi:
Skamo tykkää edelleen yrittää highlight-seläntakaasyöttöjä. Pitäiskö Roopen tehdä enemmän peliä ja Skamon keskittyä vippaamaan kolkkeja, missä on ollut ajoittain todella tehokas tällä kaudella?

Kuulostaapa tutulta! ;D Sai kyllä Kauhajoellakin katsojat välillä repimään hiuksia päästään, kun nopeassa ylivoimahyökkäyksessä (joka olisi vain pitänyt päättää varmaan koriin) ryhtyy kikkailemaan ja tilanne päätyy menetykseen.
 
Viestejä
2 688
Vs: Namika Lahti vs. Kyle Fogg & Co. TÄNÄÄN

Alkukaudella Skamon seläntakaa syötöt onnistui hyvällä prossalla ja oli kyllä nautittavaa katseltavaa, viime aikoina ei sitten taas olekaan onnistunut ihan niin hyvin. Ite ainakin tykkään kuhan ei liian usein lähde näitä hakemaan. Foggin lisäks Perry on otettava tarkasti. Viime pelissä vuodenvaihteessa tämä kaksikko meinasi ryöstää pisteet Lapualle.

Harmittavasti hokipeli tänään samaan aikaan, tämä olisi ehdottomasti pitänyt siirtää alkamaan klo 15. Itse tietysti Namikan peliin menossa, toivottavasti moni muukin vaikka tuulipukukansan valinta on jo tiedossa. Voi olla 500 katsojaa tänään tiukassa.
 
Viestejä
542
Vs: Namika Lahti vs. Kyle Fogg & Co. TÄNÄÄN

Harvinaisen oikeassa olit, jos siis tuo tilasto 436 pitää paikkansa.
 
Viestejä
2 688
Vs: Namika Lahti vs. Kyle Fogg & Co. TÄNÄÄN

Namikalta taas surkea ensimmäinen jakso niinkuin tässä parin kuukauden aikana kotiotteluissa on tapana ollut. Puolustuksessa annetaan vastustajalle vapaita kolkkeja mielin määrin ja hyökkäyksessä jokainen kokeilee vuorollaan hyppyheittämistä huonolla menestyksellä. Pikkuhiljaa alettiin pelaamaan omilla vahvuuksilla ja hivuttauduttiin rinnalle ja ohi. Foggin puolustamisessa onnistuttiin lähes täydellisesti, josta kiitos erityisesti Arnoldille. Foggia tuplattiin aika urakalla ja peitettiin syöttölinjat tyystin, aika hukassa tuntui mies olevan monta kertaa pallon kanssa. Syötöt tuntui löytävän vain ja ainoastaan Perryn muille ei palloa lainattu miehen toimesta. Kotijoukkueesta jäi mieleen Arnoldin lisäksi tehokkaasti häärännyt Warren ja yhden messevän donkin esitellyt Skamo, sekä Suonion namupassit. Myös Alanen oli melko tehokas kentälle päästyään. Lapualta Kitts oli pirteä ja palkittiinkin vierasjoukkueen parhaana.

cannonball sanoi:
Harvinaisen oikeassa olit, jos siis tuo tilasto 436 pitää paikkansa.
Valitettavan lähellä tuo taitaa olla. Pitäis pitää jatkossa huolta, ettei näitä matseja pelata samaan aikaan. Lisäksi tietenkin kaunis kevätpäivä rokotti myös katsojia. On muuten paskin katsojamäärä Lahdessa varmaan ikinä :-[
 
Viestejä
238
Vs: Namika Lahti vs. Kyle Fogg & Co. TÄNÄÄN

Highpost sanoi:
Foggin puolustamisessa onnistuttiin lähes täydellisesti, josta kiitos erityisesti Arnoldille. Foggia tuplattiin aika urakalla ja peitettiin syöttölinjat tyystin, aika hukassa tuntui mies olevan monta kertaa pallon kanssa. Syötöt tuntui löytävän vain ja ainoastaan Perryn muille ei palloa lainattu miehen toimesta.

Tämä on just tätä vastustajan scouttaamista parhaimmillaan! Korikobrista kun Fogg saadaan kuriin niin heidän pelistä katoaa kaiken ydin. Lapuan joukkueesta kun Fogg ja Perry menettävät kontrollin peliin niin tulos on tämä. Namika Lahdelle onnittelut päivän voitosta ja erityisesti hyvästä/onnistuneesta scouttaamisesta!
PS: Ilkka Vuorelle tsemppiä kuntoutukseen!
 
Viestejä
2 688
Vs: Namika Lahti vs. Kyle Fogg & Co. TÄNÄÄN

Mr.Bear sanoi:
Tämä on just tätä vastustajan scouttaamista parhaimmillaan! Korikobrista kun Fogg saadaan kuriin niin heidän pelistä katoaa kaiken ydin. Lapuan joukkueesta kun Fogg ja Perry menettävät kontrollin peliin niin tulos on tämä.
Totta. Vastustajat on alkanu tajuamaan Foggin olevan niin kova yksilö, että hänen pysäyttämiseen on pakko käyttää jotain erikoiskeinoja tai käy huonosti. Ja niinkuin aiemmin on tällä palstalla mainittu, tuplatessa Foggin heikkoudet pallonkäsittelyssä tulee esille ja sitä kautta helppoja menetyksiä, jotka syö itseluottamusta. Näin kävi eilenkin ja mies alkoi arkailemaan loppua kohden kaikessa mitä teki. Myös Perry tiedetään hyväksi 1 vs. 1 vääntäjäksi ja saikin eilen korin läheisyydessä pallon saadessaan heti 2-3 lahtelaista kimppuunsa. Näiden kummankaan Arizonan kaverin vahvuus ei ole vapaan joukkuekaverin löytäminen silloin kun tulee ahdasta. Pelaajat noudatti Palviaisen laatimaa taktiikkaa näiden kahden vartioinnissa eilen esimerkillisesti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös