Koripallo.com

Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Viestejä
478
SmokeR sanoi:
niin siis vattafak onko amare loukkaantunu taas?

Jeps. ESPN:ltä lisää tietoa.
 
Viestejä
1 233
Ei kannata odotella enää tällä kaudella

Stoudemire to have surgery today on right knee
Arthroscopic procedure will address cyst; Suns forward probably done for season

Paul Coro
The Arizona Republic
Apr. 5, 2006 12:00 AM

Amaré Stoudemire will undergo arthroscopic surgery on his right knee this morning and likely will not attempt another comeback this season, the Suns star's manager said.

Stoudemire decided to have an exploratory scope to address a Baker's cyst behind his right knee and determine what is causing the fluid to collect, said Stoudemire's manager, Rodney Rice. The right knee has troubled Stoudemire for five weeks, just as his surgically repaired left knee was improving for a three-game return.

"As of right now, I'd say he's not going to play again this season," Rice said. "I feel that's the best thing for him."
advertisement


Suns team physician Thomas Carter, who will perform the surgery, has said there is no right knee defect like what was diagnosed before an October scope on Stoudemire's left knee. That lesion was larger than expected, prompting a microfracture procedure.

Possible causes for a Baker's cyst include general wear, torn meniscus or ligament damage. Rice said the doctors believe Stoudemire has nothing more than "wear and tear" with some debris to remove in the joint.

"Just to be sure and definite about that, Amaré wants to go in and make sure," Rice said.

Draining the cyst was an option, but the fluid could return. He is facing four to six weeks of down time. Stoudemire could participate in USA Basketball's July 19-25 camp in Las Vegas.

"Whether it happens a month or four months from now, nobody can say," Rice said of a possible return. "I'd like to think by the time USA Basketball goes to camp, Amaré will be 100 percent."
 
Viestejä
2 219
Näinkö Bellin hölmöydet saattavat Phoenixin laitumille?
Ikävää, että sarja ratkeaa näin.

Suns guard suspended for one game for throwing Kobe to floor
By BOB BAUM, AP Sports Writer
May 3, 2006

PHOENIX (AP) -- The NBA suspended Phoenix guard Raja Bell for one game on Wednesday for throwing Kobe Bryant to the floor in the fourth quarter of Tuesday night's playoff game against the Los Angeles Lakers.

That means the Suns will be without Bell, the principal defender against Bryant, for Game 6 Thursday night in Los Angeles.

Phoenix beat the Lakers 114-97 in Game 5 but Los Angeles still leads the best-of-seven series 3-2 and can eliminate the Suns with a victory. In a brief news release, the NBA said Bell was suspended for "excessive and unnecessary contact."

"It was a very unmanly act, and it was unnecessary for our game," commissioner David Stern said before Wednesday night's game in Cleveland. "And if that doesn't put our players on notice that we're here to protect them -- protect them -- then I don't know what will."

After the team landed in Los Angeles, Suns coach and general manager Mike D'Antoni called the suspension "consistent with what the league has been doing with other fouls of this sort."

"We'll accept it and try to suck it up and get the win, and try to get him back for Game 7," D'Antoni said in a telephone interview.
http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=Aii2wvthCDCn.9I1Qs50FbG8vLYF?slug=ap-suns-bellsuspended&prov=ap&type=lgns

"try to get him back for Game 7"... Mitään 7. peliä ei ole tulossa.
 
Viestejä
95
LaaLaa sanoi:
Näinkö Bellin hölmöydet saattavat Phoenixin laitumille?
Ikävää, että sarja ratkeaa näin.

"try to get him back for Game 7"... Mitään 7. peliä ei ole tulossa.
Eipä tuo Bell kyllä mikään stopperi ole ollut, mutta taisi olla kuitenkin sopivin mies Bryantin puolustajaksi/hiillostajaksi.
Ei nyt vielä kuitenkaan juhlita, on tässä sen verran ihmeellisiä pelejä ja loppuja ollut
 

lasse

Taitaa käydä niin että Lakers tiputtaa Sunsin. Mitä ei kyllä osaisi odottaa, ellei Kobe tee seuraavassa pelissä vähintään 40 pojoo ja Odom 25... Mutta saa nähdä!
 

jososo

Jos kobe rupeaa tekemään sitä 40 pointsia ja lopettaa joukkue pelin LA vielä tippuu..Toivon että tippuu muutenkin mutta pahalta näyttää..
 
Viestejä
115
Vs: Phoenix Suns 2006/2007 - The West Is Ours

Steve Kerrin koripalloymmärrys pannaan todelliseen testiin. Fiksulta tyypiltä on vaikuttanut koko uransa, niin pelaajana kuin kentän ulkopuolella eri hommissa, todella mielenkiintoista nähdä miten pärjää.

Steve Kerr will be announced as the new president of basketball operations and general manager of the Suns within the week, an NBA source with knowledge of the situation said. Current general manager Mike D’Antoni will still have a front office title in addition to his coaching duties

http://www.realgm.com/src_wiretap_archives/46330/20070531/breaking_news_kerr_to_be_named_phoenix_gm/




ps en löytänyt tämän kauden phoenix juttuja, saa siirtää jos on jossain...
 
Viestejä
344
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Nyt näyttää Feenixin meno lupaavalta. Kapea vaihtopenkki on saanut lisää materiaalia, ja avausviisikko pysynyt ennallaan. Toivottavasti Marionia ei nyt tradettaisi pelkkään salary-cap spaceen.

Viime kauden kapeaan rotaatioon on tullut yksi kokenut kettu lisää, loukkaantumisriski on valtava, mutta jos Hill pelaa ehjän kauden, voi hän vihdoinkin saada mestaruussormuksen. Rookiet Strawberry ja Tucker loistavat kesäliigassa, toisaalta sysipaska Marcus Banks on myös pelannut 42 pisteen pelin, joten voineeko tätä rookieiden menestystä pitää saavutuksena? Tuckerin peliä en kovin paljoa ole nähnyt, mutta tilastot ainakin vaikuttavat lupaavilta, samoin Strawberryn.

Joukkueen rotaatio näyttää jotakuinkin tältä:

PG: Nash/(Strawberry? Vissiin tehnyt jo sopimuksen?)
SG: Bell/Barbosa
SF: Marion/Hill/Jones/Tucker
PF: Diaw/?
C: Amare/Thomas

SF-paikalle on jo liikaakin tunkua, olettanen että Marion tulee pelaamaan paljolti PF-paikkaa, ettei Diawin Thomasin ja 'Maren tarvitse hoitaa kolmestaan koko Big Man rotaatiota. Kerr teki hyvät kaupat Hillille, mutta Hill ei ole se pelaaja jota Suns mielestäni tarvitsee. Hill <-> Chuck Hayes anyone? Hayesin tapaista pelaajaa tarvittaisiin PHX paitaan, mutta ei taida Houston miehestä luopua.

Marion voitaisiin vaihtaa johonkin kunnon PF-pelaajaan, eikä cap-spaceen, niin saataisiin rotaatio täydellistä hiveleväksi. Paljon spekuloitu Kobe <-> Marion, Barbosa + picks + filler? - Phoenixille jäisi silti 3-paikan rotaatioon miehiä, ja he saisivat liigan parhaan SG:n.
dynastY sanoi:
Bryant Phoenixissa ensi kaudella Nashin ja 'Maren kanssa?

Dynasty.

Auringot taistelee jälleen ensi kaudella mestaruudesta ja lännen herruudesta Kannuksien ja Itsenäisten kanssa, ihan sama mennäänkö tällä rosterilla vai tehdäänkö vielä muutoksia. Olettaen etteivät muutoksen ole tyyliin Marion + Amare <-> Curry + Marbury
 
Viestejä
212
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Huhujen mukaan Suns olis melko kiinnostunut Garnetista
Marion->Garnett vaihto tuntuis jopa aika mielekkäältä molempien joukkueiden kannalta
 
Viestejä
344
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Tukkajeesus sanoi:
Huhujen mukaan Suns olis melko kiinnostunut Garnetista
Marion->Garnett vaihto tuntuis jopa aika mielekkäältä molempien joukkueiden kannalta
En usko että edes Isiah Thomas vaihtaisi Marionia Garnettiin, sen verran eritasoisista pelaajista kyse. Enkä usko että Phoenixin pihi omistaja tykkäisi maksaa KG:lle 22M$ vuodessa. Minny voisi toki hyötyä Marionista, mutta Matrixin ympärille on vaikeampi rakentaa franchise kuin vaikkapa Chuck Hayesin ympärille.

Edit. btw, voisiko otsikkoa päivittää?
 

aa

Viestejä
1 281
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Buzzer Beater sanoi:
Minny voisi toki hyötyä Marionista, mutta Matrixin ympärille on vaikeampi rakentaa franchise kuin vaikkapa Chuck Hayesin ympärille.
Kuka helvetti rakentaa franchisea Chuck Hayesin ympärille??
 
Viestejä
302
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Ainakin Isiah Thomas ja Kevin Mchale voisivat rakentaa joukkueen Chuck Hayesin ympärille.
 
Viestejä
344
Phoenix Suns 2007-2008 - The West Is Ours(again)

Totta, Chuck on hyvä pelaaja omaan rooliinsa(eikä häntä muuhun tarvitakkaan). Kukaan ei rakentaisi franchisea pelkästään Hayesin ympärille, eikä Marioninkaan ympärille kovinkaan moni lähtisi tulevaisuutta valmistelemaan, vaikka hän hyvä pelaaja onkin.
 
Viestejä
94
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Eilisestä Detroit pelistä:
Täytyy kyllä toivoa, että Sunsin pelisysteemit ovat vielä hieman sekasin ja suurta parannusta olisi tulossa. Shaqillä ei eilen ollut juuri mitään hyvää tarjottavaa kenellekkään, paitsi Detroitille joka juoksi Sunsin nurin. Luitte oiken JUOKSI! Shaqin korinteko taidot ovat hiipuneet Ben Wallacen tasolle. Pallon tiputtaminen koriin aivan vapaanakin alkaa tuottamaan vaikeuksia. Muutenkin mielestäni Shaq rajoittaa vain Nashin peliä. Hän ei mahdu enää ajamaan yhtä helposti korille, minkä vuoksi vapaita heittopaikkojakaan ei synny yhtä hyvin kuin ennen.
Lisää miinuksia Phoenixin pelistä:
- Hill: Ei käytä vapaita kolmosia, joita Nash hänelle pelaa. Sen sijaa että heittäisi hän pistää pallon maahan ja tuhrii koko hyökkäyksen. Vielä kun hänen korilla ajo taito on vähän hidastunut 90-luvusta, niin hänen pitäisi kyllä käyttää ne heittopaikat vaikka hän ei kummoinen heittäjä olisikaan..
- Skriini pelit: Shaq ja Amare tekee aivan turhia puolittaisia skriinejä, joita ei käytetä juuri mitenkään. Koko pelin he pyörivät kolmosviivan takana tekemässä onnettomia skriiinejä, joihin ei jäänyt ketään. Voisi vaikka pelata sitä palloa normaalisti low postiin ja rakentaa sieltä jotain..
+ Shaq saa yhden plussan: Amare pääsee tekemään yksi vs. yksi pelejä vastustajan kanssa, kun aivan turhaan puolustajat roikkuvat Shaqin kimpussa.
Toivottavasti peliin tulee muutoksia ja parannusta, ettei mestaruushaaveet kaadu jo ennen playoffeja. Ja täytyy sanoa, että on se Detroit taas pelottavan kova...
 

D-Troit vieraana

Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Samoja juttuja jäi mieleen plus se, että Phoenixin puolenkentän hyökkäyspelaamisesta ei tule mitään Nashin ollessa vaihdossa. Ennen Barbosa pystyi johtamaan peliä back-up pointtina kun joukkue juoksi nopeita mutta nykyisellä hitaammalla tempolla pelaaminen tuottaa vaikeuksia. Phoenixilta puuttuu myös hyvä puolustava iso mies, jollainen yleensä mestarijoukkueesta löytyy.
 
Viestejä
212
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Warriors tulee pian ohi että heilahtaa ;D Shaq-Marion kaupasta tulee muodostumaan yksi koripallohistorian suurimmista virheistä.
 
Viestejä
329
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Eei pidä paikkaansa, Phoenix antaa vaan vähän siimaa eka vastustajille ja pelleilee.Kidd-kauppa pääsee taas historian huonoimpien vaihtokauppojen joukkoon tulevina vuosina.
 

säqi

Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

säkki haluu koben vastaan heti ekalla kierroksella, mikä tietää kobelle TAAS first round exittiä. nä häviöt on ollu pelkkää taktikointia. :p
 

TOP

Viestejä
1 197
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Pistää kyllä naurattamaan kun ajattelee että Gordan Giricek saa alhaisempaa palkkaa kuin Coby f'n Karl. Kyllä on alhaiseen tyytynyt. Kuitenkin Sunsille aika tärkeä pelaaja, aliarvostettu (mutta hidas).
 
Viestejä
409
Vs: Phoenix Suns 2005/2006 - The West Is Ours

Eikös se Gordan saa Phillyltä loppukauden palkan, kun weivasivat hänet? Siihen päälle sitten Sunsin rahat loppukaudelta...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös