Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
1 470
Katsoo Utahin loppukauden ohjelmaa niin 0.200% tuntumaan jäävät voitoissa sen verran kovia jengejä tulossa vastaan, mikä tulee tarkoittamaan että Utah tulee varaamaan dräftissä 7. / 8. vuorolla? varmuudella Utah pitää oman vuoronsa. Eikä nyt haittaisi vaikka Utah menettäisi varausvuoronsa, toivon että Lauri treidataan vuoden sisällä. Miamii vastaan ainakin hyvät näytöt Lauri/Adebayo/Butler? Lauri ottaa pienenpalkan alennuksen (Floridan halpa verotus) niin hyvin mahtuu palkkakaton puolesta tyyliin 4v x 32m$. Butler tulee pelaamaan vielä sen vähintään 2-3 vuotta prime tasolla.
No katon sisään ei mahdu mitenkään (nyt jo 44M päälle sen) mutta treidissä ei tarvitse mahtuakaan kun palkkoja tulee takaisin eikä Laurin nykyliksa tunnu missään (esim vaihto Robinsoniin). Heat on nyt jo verolla ja se mitä pitää varoa on se second apron jonka tuntumassa ollaan helposti. Isoja soppareita jatkuu ensi vuonna joten sieltä ei helpotusta tule. UFAna Heat ei kyllä pysty Lauri sainaamaan. Jos Lauri siirtyisi sinne ensi vuonna niin tietysti pystyvät uuden sopparin tekemään vaikka tuohon 32M/v bird rightsilla. Mutta kuten sanottu kakkosveroraja on lähellä jo nyt joka rajoittaa. Tai ehken päässyt kiinni logiikkaan millä Lauri Heatiin siirtyisi. Tämä on justiin se pulma että ne keillä katton alla on tilaa ovat sellaisia että niihin (UFAna) siirtyminen välttämättä edistäisi mestaruushaaveita.

Heat salary cap table 24-25
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
425
Juurihan viime kaudella Dallas teki tällaisen tempun.

Myös Pacersilla oli viime kaudella Haliburton ja Turner kauden viimeiset 10+ peliä pois. Näistä ei toki ikinä tiedä, että onko ollut oikeita loukkaantumia vai haluttiinko vaan lisää arpalippuja Wembayamaan?

... muistutatteko vielä, kenestä pelaajista viime kaudella Dallas ja Pacers luopuivat siirtotakarajalla? Ilman että ketään tuli tilalle? Nimenomaan tämä oli se Utahin temppu – kaksi vuotta perätystyn – jota esimerkiksi Sports illustratedissa paheksuttiin. Ei epäilyttävät loukkaantumiset.
 
Viestejä
2 458
... muistutatteko vielä, kenestä pelaajista viime kaudella Dallas ja Pacers luopuivat siirtotakarajalla? Ilman että ketään tuli tilalle? Nimenomaan tämä oli se Utahin temppu – kaksi vuotta perätystyn – jota esimerkiksi Sports illustratedissa paheksuttiin. Ei epäilyttävät loukkaantumiset.

En ole lukenut Sports Illustratedin juttua.. Kommentoin vaan tätä alla olevaa Asuntolainan väitettä, jossa ei puhuttu mitään pelaajien kauppaamisesta.

Mutta joo.. Toki sitten on eri asia, jos nimen omaan pelaajien kauppaamisesta puhutaan paheksuttavana tankkaamisena.

on ennenkuulumatonta, että joukkue, jolla olisi ollut sekä pleijarisaumat ETTÄ nuorehko All-Star jo valmiiksi rosterissaan, päättääkin heittää kauden roskiin. Sellaista ei vain tapahdu.
 
Viestejä
298
En ole lukenut Sports Illustratedin juttua.. Kommentoin vaan tätä alla olevaa Asuntolainan väitettä, jossa ei puhuttu mitään pelaajien kauppaamisesta.

Mutta joo.. Toki sitten on eri asia, jos nimen omaan pelaajien kauppaamisesta puhutaan paheksuttavana tankkaamisena.

Nyt jotain rajaa. Meinasi tulla kahvit nenästä kun luin tuon Dallas/Utah -vertauksen.

Mavsin operaatio oli silmää iskien tehty pieni strateginen koukkaus, joka ei muuttanut joukkueen lyhyen tai pitkän tähtäimen menestystavoitteita mihinkään suuntaan.

Jazzilta puolestaan vedettiin matto alta ja annettiin samalla ymmärtää, että tämän porukan menestyminen ei ole tarpeellista eikä oikeastaan edes toivottavaa. Ja että ensi kausi saattaa taas olla samanlainen. Joukkueen johto oli heti kauden alussa siis suoraan valehdellut paitsi medialle ja faneille, ilmeisesti myös omille pelaajilleen.
 
Viestejä
2 458
Nyt jotain rajaa. Meinasi tulla kahvit nenästä kun luin tuon Dallas/Utah -vertauksen.

Ei se mikään vertaus ollut, vaan kommentti siihen että se ei ole ennenkuulumatonta että joku heittää pleijarisaumat roskiin.

Jazzilta puolestaan vedettiin matto alta ja annettiin samalla ymmärtää, että tämän porukan menestyminen ei ole tarpeellista eikä oikeastaan edes toivottavaa. Ja että ensi kausi saattaa taas olla samanlainen

Se on tietysti hyvä muistaa, Olynyk ja Fonzi olisivat ehkä joka tapauksessa vaihtaneet maisemaa kesällä.

Ja muutenkin tuo on hölmöä luoda tuollaista kuvaa, että se trade dealinen edeltä ryhmä olisi jotenkin tullut menestymään.. Oma veikkaukseni on, että Utah ei olisi pystynyt pitämään play inn -sijoitusta itsellään kun GS ja Lakers olivat jo nousussa. Suora playoff -paikka eli kuudes sija oli jo ihan täysin karannut käsistä.
 
Viestejä
115
Positiivisilla fiiliksillä Markkasen tilanteesta. Kielteiseen maailmankatsomukseen ja huonoon itsetuntoon tuskastuneet voivat tästä Laurin tilanteesta tietenkin negan kauttakin ajatella, mutta yritetään pitää toivoa yllä ja hyvää mieltä yhteisön keskuudessa. Tässä tuntemukseni erilaisten vaihtoehtojen sattuessa Laurin kohdalle:

Lauri tekee JÄTTIDIILIN Utahiin ja mätänee siellä parhaat pelivuotensa, kunnes myydään johonkin muuhun pahnanpohjimmaiseen jengiin juuri kun Utah on kääntämässä sivua kohti parempaa:

YMMÄRRYS. Ymmärrän Lauria, että hän haluaa nykyisessä epävarmassa maailmantilanteessa maksimoida taloudellisen hyödyn. Et voi tietää missä maailma makaa 5 vuoden päästä saati sitten kahdenkymmenen. Se ylimääräinen 50 milkkua voi olla ero, kun ostetaan perheelle paikkaa maapalloa ikuisesti kiertävästä junasta maailmanlopun tullessa. Toisaalta USKOLLISUUS on arvona myös yksi jaloimmista, joten siitäkin voi Laurille hattua nostaa tässä skenaariossa.

Lauri lähtee vapaana agenttina hakemaan paikkaa muualta NBA:sta, tavoitteena voittaa jotain ensimmäistä kertaa koripallourallaan:

ROHKEUS. Vähemmän rahaa, enemmän riskiä tulla nolatuksi, kun taso ei kuitenkaan riittänyt. PELKOA toki myös siitä, että joku toinen joukkue käyttää Laurin hyväuskoisuutta hyväkseen ja nappaa hänet pelinappulaksi omaan manageripeliinsä markkinahintaa halvemmalla hinnalla. Silloinkin pätee rohkeuden määritelmä Laurin valintaan.

Lauri tekee JÄTTIDIILIN Utahiin ja vaatii pian siirtoa valitsemaansa jengiin. Lopulta päätyy hyvään jengiin saaden suomalaisten vihat niskaansa epäsuomalaisesta teosta, mutta lopussa kiitos seisoo. I did it my way:

YLPEYS. Tervetuloa valioyksilöiden joukkoon. Ne piirtää kellä on liitua ja muut itkee miten liitu kuitenkin vaan töhrii sormet ikävästi. Paitakin menee likaiseksi. Liidut on paskaa muutenkin. Eihän niitä nykyään käytetä edes koulussa ja asvalttiin piirtäminen on lasten touhua.
 
Viestejä
1 470
Lauri pois seuraavasta. Ei sattunut polveen vaan etureiteen (puujalka?). Niin tai näin ihan hyvä että lepäilee.
 
Viestejä
1 470
Ei auttanut vakka tankkiin asennettiin kaikki varusteet: Lauri--reisi, Kessler-jalka, Keyonte- sairas alun kokeilun jälkeen, Hendricks -varvas pelin aikana. Voitto napsahti. Kyllä Washingtonin pitäisi olla noilla nimillä parempi. Clarksonilta suurinpiirtein kauden parasta, toki vastus oli mitä oli. Kyllä Washingtonin pitäisi olla noilla nimillä parempi.

Sensabaugh sai hyvin peliaikaa. Tuosta 5 kiloa läskiä pois niin alkaisi fysiikka olla kohdillaan ja liike parempaa. Nyt on pehmeän näköinen ja oloinen eikä toistaiseksi huhutun veroinen kolmoslinkokaan. Nyt mennään aikoja missä Johnny Juzang saa 20 minsaa peliaikaa, eikä mitenkään erotu muusta joukkueesta heikompana. Kyllä tässä vaiheessa nähdyn perusteella pitää todeta, että piiitkä matka on rookie-pelaajilla tähdiksi tai edes avainpelaajiksi pl Keyonte. Jotenkin Hendricsin suhteen on vanha ProjectPatWill-tunnelma. Scoutit ovat nähneet jotain potentiaalia mitä muut eivät mutta projekti ei oikein etene.

Alkaispa playoffit.
 
  • Tykkää
Reaktiot: L.S
Viestejä
2 391
Enimmäkseen tuli katseltua vain tuo loppu. On tuo Wizards vaan surkea jengi. Jatsi toki yritti jättää alkuun kokonaan puolustamatta.

Melkoista että siellä Juzang vetää ratkaisuhetket; toki nyt ei juuri muita ollut käytettävissä ja Samanic oli pelkkä seula pakissa.

En tiedä mitä vaikutusta tällä lopulta NBA-pelaajien ajatuksiin on, ei taida kummoista olla, mutta kuvittelisi, että vaikka SLC ei kenenkään suosikkikaupunki ole, tuo kotiyleisö olisi iso plussa. Siis täysin ilmat puhkaistu joukkueen ilmapallosta, pelkkiä tappioita alla, vastassa Wizards, Markkanen poissa ja lisää ukkoja tippui - ja jengi on aivan pähkinöinä ja pitää mekkalaa päätöserässä kuin olisi kärkijoukkue.

Sexton pisti ottelun päätyttyä donkin, millä olisi saanut All Star donkkikisassa 50 pinnaa.

 
Viestejä
847
Jotenkin Hendricsin suhteen on vanha ProjectPatWill-tunnelma. Scoutit ovat nähneet jotain potentiaalia mitä muut eivät mutta projekti ei oikein etene.
Itse näen Hendricsissä paljon paremman aihion, mitä PWill oli tuon ikäisenä. Ulottuva pelaaja, jolla puolustuskäsitys ja yritys yleensä tehdä sitä jo aika korkealla tasossa. Heittokin on jo olemassa.

Tuohon lisää pallonkäsittelytaitoa, niin siinä on vähän isompi Mikal Bridges 2.0 muutaman vuoden päästä. Katsotaan miten kaverin pää kestää tulevat haasteet.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 620
Markkanen, Kessler ja Hendricks OUT.

 
Viestejä
4 095
Mitenkäs tuo ensi kesän draft meneekään, OKC:lläkö on Utahin varaus? Vai onko siinä jotain rajoitteita?
 
Viestejä
1 470
Nythän ei ollut paskempaa peliä lainkaan paitsi normilaiskaa pakkia. Sensabaugh näytti ihan peluuttamiskelpoiselle. Kahakkakin saatiin aikaiseksi. Vukevic otti taas postereita vastaan. SLCssä on kyllä paras yleisö, aivan mehuissaan tällaisessa pelissä?!

Bullsille ei kyllä voi ennustaa menestystä jos näin tiukille ottaa pelissä jossa vastustajan avauksessa on Luka S ja Sensabaugh. Sinällään pallo heillä liikkui hyvin mutta ratkaisuhetkillä DDRn yksilösuoritukset oli ainoa ratkaisu. Coby on kyllä kehittynyt pointtina huomattavasti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös