Koripallo.com

2024 NBA Play-in ja Playoffs

L.S

Viestejä
839
Jotain positiivista tässäkin kaudessa kuitenkin, Lakers jälleen ulos ekalla kierroksella.
Jostainhan ne positiiviset puolet on tässä kurjassa kannattajan elämässä revittävä.
 
Viestejä
575
Lakers ulkona ja NOP ulkona.

NOP nyt oli ulkona siinä vaiheessa kun heidän paras pelaaja tippui pois leikistä, mutta voi tästä sarjasta jotain johtopäätöstä vetää. Lähinnä liityen NOP:n tulevaisuuteen. McCollum ja Ingram olivat kumpikin erittäin näkymättömiä. Toki OKC puolusti hyvin, mutta koripallo on laji, jossa hyökkääjällä on etulyönti asema. Jos et pysty suoriutumaan paremmin joukkueen avainpelaajana niin ehkäpä roolisi on väärä. Joten NOP todennäköisesti pyrkii pääsemään eroon toisesta näistä ja todennäköisemmin se on Ingram. McCollum on parempi off the ball pelaaja, joten hänelle löytyy helpommin rooli uudessa maailman järjestyksessä. Se, että haluaako kukaan Ingramia voi olla vaikeampi kysymys.

Lakers taisteli hyvin, mutta olivat myös käytännössä täysin terve. Jotain on tehtävä, joten odotettavissa on isoja muutoksia. LeBronilla ja Russell:lla molemmilla on pelaaja optio ja kumpikaan ei varmaankaan tätä käytä. LeBron toiveena on saada parin vuoden paperi ja Russell haluaa katsoa paljon vapailta markkinoilta saa. Olisi kyllä kova yllätys jos LeBron lähtisikin, mutta tuskin niin tapahtuu.

Sopiiko Lauri paremmin Zion:n vierelle kuin AD:n ja LeBronin. Siinä kysymys....?

OKC meni jatkoon selvemmin kuin Denver, mutta OKC pelasi lännen huonointa playoff joukkuetta vastaan. Olivat jo huonoin Zion:n kera, joten ilman parasta pelaajaansa niin en osaa sanoa kuinka paljoa tuo oikeasti kertoo OKC:n tasosta. Denver joutui sentään pelaamaan hyvää joukkuetta vastaan. Välierissäkin OKC saa vastaansa sen helpomman joukkueen. Tuo on ihan oikein, koska jotain hyötyä siitä runkosarjan voittamisesta pitää saada. En sitten tiedä onko terve Dallas parempi kuin sairas Clippers.

Denver vs. Minnesota on kyllä mielenkiintoinen sarja. Minnesota oli se joka laittoi Denverin viime vuonna kovimmalle ja tänä vuonna he ovat pelanneet paremmin. Samaan aikaan Denverin penkki on heikompi kuin viime vuonna. En usko, että Edwards saa juhlia yhtä vapaasti Denveria vastaan kuin Suns:ia vastaan. Denverilla on pari puolustajaa, jotka ovat parempia kuin kukaan Suns:n rosterista.
 
Viestejä
1 423
Niin onhan tuossa eroa koska Denver pelasi lännen toiseksi huonointa joukkuetta vastaan. Pelsut oli vielä ihan voiton syrjässä kiinni Lakersia vastaan kun Zionin reisi pamahti. Jotenkin tuntuu siltä että Lakers olisi ollut jostain syystä monen mielestä parempi kuin sijoitus sarjassa osoitti. Ei näy olleen. Ja miten eteenpäin? Vaikka se Bronny säälistä draftattaisiin Järvisiin jossain toisella kierroksella ei se tee Lebukasta yhtään nuorempaa tai parempaa (toki hyvä on muttei pysty enää kannattelemaan joukkuetta minkäänlaiseen menestykseen). Bronnyn NBA-kypsyys huomioon ottaen tuskin monia merkityksellisiä minuutteja tulevat samaan aikaan pelaamaan. Jos Lebukka näin vaatisi (en usko) homma olisi entistä enemmän sekaisin.
---
Loukkaantumisia lisää. Porzingisiltä napsahti pohje vähän samalla lailla kuin Zionilta reisi. Yhtäkkiä ilman kontaktia tai edes äkillistä liikettä. Tatumillakin pyörähti nilkka jälkitilanteessa. Tervein joukkue voittakoon.
 
Viestejä
2 319
On kyllä ikävää, että näitä loukkaantumisia tulee näin paljon. Totta kai se on ihan oletettavaakin näillä ottelumäärillä ja millaisia suorituksia kärkipelaajilta vaaditaan.

Lakers johti valtaosan sarjasta, mutta käteen ei lohdutukseksi jäänyt kuin se yksi voitto. Nuggets ei paljon pelästy, jos vastustaja on 10+ edellä. Murrayn ei pitänyt pelata oman vammansa takia, mutta niin vain tuli laittamaan sarjan pakettiin. Lakersillakin aika paljon kyssäreitä ilmassa, miten tästä eteenpäin.

OKC hoiteli odotetusti itsensä jatkoon. Tämähän on se etu, minkä saa kun runkosarjan kärkeen sijoittuu.

Ei ole nyt mitään yllätyksiä tulossa ensimmäisellä kierroksella. Pacersin mahdollista voittoakaan en sellaiseksi laske, kun ei Bucksin peli missään kohdin ole mitään mestaruudesta kamppailevaa + Gianniksen ja Damen loukkaantumiset.
 
Viestejä
2 444
McCollum on parempi off the ball pelaaja, joten hänelle löytyy helpommin rooli uudessa maailman järjestyksessä. Se, että haluaako kukaan Ingramia voi olla vaikeampi kysymys.

Se pitää tietysti huomioida, että Ingram ei ollut missään tapauksessa lähelläkään 100% kunnossa näissä playoffeissa. Ingram pelasi polvivamman takia runkosarjan viimeisestä 13 pelistä vain yhden eli viimeisen. Ja pelaaminen oli tosi vaisua playinnissä ja playoffeissa.

McCollum täyttää myös tänä vuonna jo 33v, joten tuskin tuota 30 milj.+ -sopimusta ollaan kauppaamassa mihinkään. Ingramilla toki ensi kausi on viimeinen kausi sopimuksesta, että jos extensionia ei tehdä niin ehkä on pakko kaupata muualle.

Niin onhan tuossa eroa koska Denver pelasi lännen toiseksi huonointa joukkuetta vastaan. Pelsut oli vielä ihan voiton syrjässä kiinni Lakersia vastaan kun Zionin reisi pamahti. Jotenkin tuntuu siltä että Lakers olisi ollut jostain syystä monen mielestä parempi kuin sijoitus sarjassa osoitti.

No mielestäni Lakers oli selkeästi runkosarjasijoitustaan parempi jengi. Kyllä Lakers on parempi kuin Phoenix, Dallas tai Clippers, mutta nykyinen iso pelimäärä ja tempo on aika myrkkyä vanhalle/raihnaiselle Davis/Lebron -kaksikolle. Nytkin kaikki playoff -pelit olivat melkoista "load managementtiä" tältä kaksikolta. Pelit alut menivät useimmiten hyvin, mutta toisella jaksolla alamäki alkoi.

Se on toki selvää, että ei Lakers tuosta enää ole jatkossa parantamassa tuolla nykyrosterilla.

On kyllä ikävää, että näitä loukkaantumisia tulee näin paljon. Totta kai se on ihan oletettavaakin näillä ottelumäärillä ja millaisia suorituksia kärkipelaajilta vaaditaan.

Joo.. Takavuosina pelaajat kestivät hyvin tuon ottelumäärän ja rasituksen, kun pelin tempo oli alhaisempi. Toki ei voi tietää, että kuinka paljon aikoinaan kipulääkkeitä otettiin hart sportin mukana. :) Mutta kyllä se alkaa näyttää siltä, että runkosarjasta pitäisi vähentää sellaiset 15-20 peliä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös