Koripallo.com

2024 NBA Play-in ja Playoffs

Viestejä
1 434
Pieni kisa ?? Kuka mukana? Kopsatkaa veikkaukseni pohjaksi että tulee samassa järjestyksessä.
1.kierroksen voittajat oikein +1p, voitot oikein +1p

Celtics -Heat 4-1
Cavs-Magic 3-4
Bucks-Pacers 4-3
Knicks-78s 4-2
OKC-Pelicans 4-1
Clippers-Mavs 2-4
TWolves-Suns 4-2
Nuggets-Lakers 4-1
 
Viestejä
576
Oliko Kings sitten yhden kauden joukkue, joka silloinkaan ei selvinnyt edes alkukahinoista? Täysin Foxin ja Saboniksen varassa. Aiemmin kehuttu Keon Ellis hyytyi nollille eikä Murraykaan pystynyt ottamaan roolia johon hänet olisi tarvittu. 1. puoliajalla Kingsillä enemmän menetyksiä kuin syöttöjä. Aneemisen oloista, ja miettiä pitää oliko kyse vain Huerterin ja Monkin poissaolosta vai pitääkö rosterillle tehdä jotain isompaa jos halutaan lännessä pärjätä.
Jotain pitäisi tehdä ja sen jotain pitäisi olla isoa. He tarvitsisivat koreja tekevän laiturin. Joku PG13 olisi todella hyvin sopiva pelaaja, mutta koska markkinat luultavasti tulee olemaan aika heikot, niin luulisin, että tyytyvät Barnes + Huerter vaihdetaan Lavineen. Tai sitten pysyvät nykyrosterilla, Kumpikin noista tarkoittanee kuitenkin tippumista 1. kierroksella.

Saavat nyt kuitenkin pitää 1. kierroksen pickinsä draftissä.
 
Viestejä
576
Pieni kisa ?? Kuka mukana? Kopsatkaa veikkaukseni pohjaksi että tulee samassa järjestyksessä.
1.kierroksen voittajat oikein +1p, voitot oikein +1p
Celtics - Heat: 4 - 0
Ei Butleria. Celtics voi kyllä laiskotella yhden pelin tai Boelstra voi keksiä jotain ihmeellistä, ja siten voittaa yhden pelin, mutta 1 sweep pitää laittaa. Odottakaa paljon paikkaa Heat:ltä.

Cavs - Magic 4 - 1
En usko Bickerstaff:iin, mutta vielä vähemmän uskon Magic:n kykyyn tehdä koreja. Allen ja Mobley pitää saada vedettyä pois korinalustaa puolustamasta, jotta Magic pystyy tekemään korinsa sieltä mistä he yleensä ne tekevät, mutta kuka Magic:ssä heittää ne kolmoset?

Buck - Pacers 2 - 4
Doc hoitaa homman loppuun syyttäen kahvitarjoilua syyksi miksi tippuivat näin aikaisin ja koska Giannis kait on poissa sarjan alusta niin Pacers voittaa ja samalla aiheuttaa sen, että Giannis siirtyy Utah:iin Laurin seuraksi (tai no todennäköisempi osoite olisi kylläkin GSW). Pacers:n nopea pelityyli on myrkkyä Bucks:lle. Jos Giannis ei pelaa kahdessa ensimmäisessä pelissä niin tämä sarja voi kyllä olla sweep:kin.

Knicks - 76rs 3 - 4
Batum hoitaa... Randle on ulkona. Knicks:llä on kyllä heittää puolustajia Embiid:n päälle ja OG puolustaa Maxey:ta, joten fyysinen taistelu tästä tulee.

OKC - Pelicans 4 - 1
Koko on OKC:n ongelma ollut koko kauden ja jos Zion olisi pelannut niin tämä olisi ollut mielenkiintoinen sarja. Voima vs. pallon liike. No ilman Zionia voima jää puoleen, joten OKC kolmosia heittelemällä ottaa voiton kohtuu helposti.

Clippers - Mavs 4 - 2
Mikä on Kawhin tila? Clippers:llä on puolustajia heittää Doncic:n kiusaksi ja samalla toisessa päässä Irving / Doncic pari valjakosta toisen pitää puolustaa jotain kolmikosta Kawhi, PG13 tai Harden. Liikaa pyydetty. Doncic:n pitäisi suunnilleen pelata GOAT tasolla tämän sarjan, että voittaisivat. On hän siihen joskus pystynyt, joten mikä ettei.

Wolves - Suns 4 - 3
Kuka Suns:ssa puolustaa Edward:ia? KD? Kuka tekee korit Wolves:ssa, jos Edwards ei siihen pysty? Ei kukaan? Kuka Suns:ssa puolustaa? Ei kukaan? Suns tekee korinsa kaukaa tai puolimatkasta, joten onko Gobert:n hyödytön? Sarja, jossa pelaa vastakkain kaksi joukkuetta, joissa on reikiä vaikka muille jakaa. Beal voi kyllä kääntää sarjan Suns:lle.

Denver - Lakers 4 - 1
Korkea ilma-ala ei sovi Lebronille. Denverin penkki on heikompi kuin viime vuonna. Russell tuntuu olevan paljon parempi kuin viime vuonna, mutta moni muu pelaaja on heikompi.
 
Viestejä
4 074
Celtics -Heat 4-1
Cavs-Magic 2-4
Bucks-Pacers 3-4
Knicks-78s 4-3
OKC-Pelicans 4-0
Clippers-Mavs 4-3
TWolves-Suns 3-4
Nuggets-Lakers 4-2
 
Viestejä
2 333
Kings kyllä yllättävän vaisu. Ehkä jonain toisena päivänä olisi voinut tuon voittaa, mutta ei nyt kokonaista ottelusarjaa n. ketään vastaan. Fox-Sabonis-Murray kuitenkin varsin hyvältä tuntuva kolmikko, mutta apuja ei tule oikein mistään, eikä pelisysteemikään joukkuetta tue. Murrayn toinen kausikin pieni pettymys, ei ollut kehitystä niin paljon kuin viime kauden perusteella voinut odottaa.

Heat-kulttuuri aina vain tiensä pudotuspeleihin selvittää. Mutta nyt toki tulee ihan liian kova vastus, vaikka Butler jotenkin kentälle kärrättäisiinkin.

Bulls... synkkää. Homman voisi räjäyttää, mutta onko se samalla Karnisovasin loppu? Ja jos samalla jatketaan, niin eikö tuo nyt ole tätä ihan samaa. Ellei jotenkin maagisesti Lonzo ja LaVine pelaakin 82.
 
Viestejä
2 333
Celtics - Heat 4-0
Knicks - 76ers 4-2
Bucks - Pacers 2-4
Cavs - Magic 2-4

Thunder - Pelicans 4-1
Nuggets - Lakers 4-2
Timberwolves - Suns 3-4
Clippers - Mavericks 4-3
 
Viestejä
461
Celtics - Heat 4-0
Knicks - 76ers 3-4
Bucks - Pacers 4-2
Cavs - Magic 2-4

Thunder - Pelicans 4-2
Nuggets - Lakers 4-2
Timberwolves - Suns 3-4
Clippers - Mavs 4-2
 
Viestejä
34
Celtics -Heat 4-1
Cavs-Magic 2-4
Bucks-Pacers 4-2
Knicks-76ers 4-2
OKC-Pelicans 4-1
Clippers-Mavs 2-4
TWolves-Suns 4-1
Nuggets-Lakers 4-3
 
Viestejä
14
Celtics -Heat 4-0
Cavs-Magic 4-2
Bucks-Pacers 4-1
Knicks-78s 2-4
OKC-Pelicans 4-0
Clippers-Mavs 4-1
TWolves-Suns 4-1
Nuggets-Lakers 4-2
 
Viestejä
2 333
On tuo vain hieno meininki MSG:llä. Joka penkki on täynnä, yleisö ymmärtää korista ja palkitsee kotijoukkuetta niistä kaikista pikkujutuista. Verrattuna nyt vaikka Miamiin, missä edellisessä pelissä pallon noustessa ilmaan varmaan 80 % alakatsomosta oli tyhjää, missään kohdin varmaan ei ollut 60 % täynnä ja reagoitiin enimmäkseen aikalisien tanssikameroihin.

Ja Embiidin polvi ei sitten kestänyt ensimmäistä donkkia paluun jälkeen. Tietysti pieni mahdollisuus, että tuon historian huomioiden säikähti tms. yllättävää kipua. Mutta eiköhän se ollut siinä; niin tämä sarja kuin Embiidin kausi ja ehkä olympialaisetkin.
 

3PO

Viestejä
192
Zionilla revähdys takareidessä eikä pelaa perjantaina Kingsiä vastaan. Että oli se sikäli ihan "oikea" vamma. Tuossa on vaan voimaa ja massaa sen verran rajusti että näitä tapahtuu, varmaan tulevaisuudessakin. Ja ehkä vielä muistetaan kuinka Zionia pidettiin lottovoittona ja sukupolvipelaajana. Ei nyt Wembykohinaa muttei paljon puuttunutkaan.
Zionin ketjuun kirjoittelin tästä aikanaa, että kaikista yliarvostetuin rookie hypetys kautta historian.
Ei tule pysymään pitkässä juoksussa terveenä ja kun fyysisyys viedään pois, jää...? Ei ole heittäjä, ei näe kentää.. joten ei kaverilla hirveästi tehdäkään mitään. Näin karkeasti.
 

3PO

Viestejä
192
Celtics -Heat 4-2
Cavs-Magic 4-1
Bucks-Pacers 4-3
Knicks-78s 4-1
OKC-Pelicans 4-1
Clippers-Mavs 3-4
TWolves-Suns 2-4
Nuggets-Lakers 4-3

Tuossa omat ennusteet pleijareihin, vaikka yksi peli nyt onkin pelattu.
 
Viestejä
1 434
Lakers tuli vauhdilla ja Denver uinui ja heräsi ajatus että "joskohan?" 3. erässä sitten bensa loppui LeBronilta ja Nuggets tuli rinnalle ja ohi. Paljon tasaisempi joukkueena vaan heikot kohdat on silläkin. Ensinnäkin Gordonin pitää alkaa osua heittojaan edes joskus tai voidaan jättää sinne nurkkaan unohduksiin. En ole ihan varma riittääkö penkkikään kuinka pitkälle. Jotenkin muistelen viime vuotta ja tämän yksittäisen perusteella Nuggets vaikuttaisi heikommalle, no ehkä vaan ruostetta. Murraykin vaisumpi. Jokic on kyllä itsensä. Hupaisin kohta oli kun Jokeri pääsi riistosta fast breakiin :D , Lebukka köpötteli rinnalla ja sitten sai Jokeri ajosta vaivoin koriin. Selostajat ihmetteli että oliko toi donkki vai mikä. Tuntui aluksi että oli joku hidastus tilanteesta. AD oli kyllä kova ja jos noin pelaa, ehkä jotain mahkuja Järvisillä on ainakin muutama peli voittaa. Russell oli aivan jäässä ja Reaveskin heräsi liian myöhään. Niin tuossa kuitenkin kävi että tämä kova avaus avaus hävisi tämän pelin.

Ehkä tässä pelissä vaan poltettiin karstoja koneesta, mutta näillä (kummankaan) esityksillä ei kovin pitkälle mennä.

Se vähä mitä muita katsoin, niin jotenkin tuo Sunsin Big3 ei näytä toimivan tai ainakin TWolves vei miten tahtoi ja pyristely loppui 1. erään. Ant on hirmuvedossa ja huhua on jo nyt että tämä sujuu ilman KATia niin hyvin, jopa paremmin kuin jos mukana, että tämä pitää laittaa lihoiksi.

------
Kiitos veikkaukseen ilmoittautuneille, ei enää panoksia. Otetaan uusiksi 2. kierrokselle. Teen jonkun pienen taulukon josta seurailen ja laitan tänne lopuksi.
 
Viestejä
1 874
Kiitos veikkaukseen ilmoittautuneille, ei enää panoksia.
Sellaisia ottelupareja, että ei osaa päättää kumpaa toivoo jatkoon. Mutta kahteen pariin mulla oli kyllä laskelmat tehty. Clippers - Mavs 4-0, OKC - Pelicans 1-4.
 
Viestejä
1 434
Sellaisia ottelupareja, että ei osaa päättää kumpaa toivoo jatkoon. Mutta kahteen pariin mulla oli kyllä laskelmat tehty. Clippers - Mavs 4-0, OKC - Pelicans 1-4.
Jos noi toteutuu sinua on pidettävä varsinaisena visionäärinä.
 
Viestejä
576
Ensimmäiset pelit pelattu. Kokonaisuutena sanoisin, että ihan hyviä pelejä. Normaalisti kuitenkin playoffeissa on niitä läpihuuto sarjoja useampikin ensimmäisellä kierroksella. Voi toki noita vielä tulla, mutta nämä lauantain sarjat tuntuivat ihan tiukoilta. No 1 loukkaantuminen voi kaiken muuttaa.

En jaksanut enää katsoa Denver / Lakers peliä, mutta kommentoin sen verran, että verrattuna viime kauteen Denver menetti heidän rotaationsa kuudennen (Brown) ja seitsemännen (Green) pelaajat. He toivoivat varmaankin, että Braun ja Nnaji olisivat täyttäneet noiden pelaajien luomat kolot. No näin ei tapahtunut, ei lähellekään, Braun ei juurikaan kehittynyt viime kaudesta ja Nnaji on DNP pelaaja. Vaikka Watson onkin ollut positiivinen yllätys niin Denverin avauksen kaikki 5 tulevat pelaamaan isoja minuutteja. Reggie Jackson on puhdas Murray:n korvaaja eli pelaa vain ne minuutit mitä ei Murray pelaa. Mutta moni joukkue tulee pelaamaan isoja minuutteja avausviisikollaan, joten tuskin ovat ainoita joilla kaikki 5 tulevat joka pelissä pelaamaan yli 30 min. Lakers tarvitsee Russell:ia voittaakseen ja playin pelissä täytti paikkansa, mutta tilastojen valossa ei tässä pelissä.

Muut kolme peliä olivat vähän sellaisia kuin mitä oletin niiden olevan.

Cavs Magic sarjassa NBA:n ehkäpä paras takamiespuolustus yrittää pysäyttää Cavs:n Mitchell, Garland ja LeVert kolmikkoa. Tuo on magic:n ainoa toivo, koska hyökkäyspäässä ei heillä ole oikein aseita vielä. Joten sarjassa ehkäpä ratkaisu tuleekin siitä miten isot pärjäävät. Mobley väänsi pari post tilannetta koriin, joten ehkäpä siinä on Cavs:n ase tähän sarjaan.

Suns ei pysty puolustamaan ketään ja tarvitsevat sekä KD:ltä, että Booker:lta kovia onnistumisia hyökkäyspäässä voittaakseen. Nyt vain KD onnistui. Itse pidin Beal kauppaa huonona, koska yhden takamies skoraajan lisääminen joukkueeseen, jossa oli jo 2 tuntui vähän turhalta. Joukkue tarvitsee puolustusta.

Knicks 76rs on 'grindaamista'. Kumpikin on fyysinen puolustava joukkue, jonka hyökkäys perustuu paljoltikin pariin yksilöön, joten kumpikin joukkue yrittää saada toisen joukkueen tietyt yksilöt väsymään puolustamalla heitä erittäin fyysisesti. Embiid ei ollut hyvä hyökkäyksessä, mutta silti joukkue oli +14 hänen ollessaan kentällä ja -21 ne 11 minuuttia mitkä hän istui. 76rs:n pitää saada tuo luku paljon alemmaksi, jos haluavat voittaa.
 
Viestejä
2 333
Knicksin penkkikolmikolta iso matsi ja varsinkin Deuce McBride sai valtavasti vastuuta. Embiidillä tosiaan meni sitten säikähdyksen puolelle ja palasi toiselle puoliajalle, mutta noinkohan sittenkään ongelmitta pelaa sarjaa loppuun. Josh Hart vikassa erässä aivan dominoiva ja kaikkialla.

Omasta mielestäni Nuggetsin ja Lakersin matsi ei ollut mitenkään heikkoa tai jotenkin merkki vaikka siitä, että näistä jengeistä ei mihinkään olisi. Enempi sanoisin, että vastakkain ovat kaksi pirun kovaa jengiä, viime vuoden konferenssifinalistit. Sitä kautta vielä toisilleen hyvin tutut, joten siellä osataan ottaa niitä vastustajan juttuja pois.

AD:ltä huippumatsi, mutta Jokerilta vielä huipumpi.

Vähänhän näissä kaikissa avausmatseissa näkyy sitä jännitystä ja ihmetellään, että mihis tämä sarja nyt asettuukaan. Toisesta eteenpäin sitten tiedetään, mitä ollaan tekemässä.
 
Viestejä
1 434
Erityiskiitos Sudelle ohjeiden lukemisesta ja saman järjestyksen pitämisestä :D. JustinCaselle myös mutta puolustuksena seurasit vain suurta johtajaa. Ilokseenhan näitä kopsaílee rivi kerrallaan.
 
Viestejä
2 449
Ja Embiidin polvi ei sitten kestänyt ensimmäistä donkkia paluun jälkeen. Tietysti pieni mahdollisuus, että tuon historian huomioiden säikähti tms. yllättävää kipua. Mutta eiköhän se ollut siinä; niin tämä sarja kuin Embiidin kausi ja ehkä olympialaisetkin.

Mun mielestä Philly oli jopa parempi tuossa pelissä, mutta Knicksin heittopeli oli vaan parempaa varsinkin pelin lopulla.. Jos Embiidistä saadaan tällaisia pelejä irti, niin tiukka sarja tulee vielä. Mutta heikolta näyttää polven kunto. Yksi putoaminen yhdelle jalalle (vasen) otti noin koville.

Lakers tuli vauhdilla ja Denver uinui ja heräsi ajatus että "joskohan?" 3. erässä sitten bensa loppui LeBronilta ja Nuggets tuli rinnalle ja ohi. Paljon tasaisempi joukkueena vaan heikot kohdat on silläkin.

Joo. Lakersilta selkeästi loppui bensa. Lebronin ja AD:n peli meni melkoiseksi kävelyksi loppupuolella. Mutta eiköhän Lakers voita ainakin pari peliä tässä sarjassa, kun Denverin heikolta penkiltä ei apuja juuri tule ja Russell varmaankin osuu paremmin jatkossa... Vähän erikoinen kommentti Juzolta, että "kummankaan esityksellä ei pitkälle mennä". :rolleyes: Tuossa kuitenkin vastassa kaksi nba:n kärkiduoa, joiden puolustaminen tosi hankalaa.

Mutta kahteen pariin mulla oli kyllä laskelmat tehty. Clippers - Mavs 4-0, OKC - Pelicans 1-4.

Henke, Dallasilla kuitenkin Doncic hoitaa.. :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös