Koripallo.com

BC Nokia 2018-2019

Viestejä
48
Melkein vihapuhetta;) Yksi sarjan viihdyttävimmistä pelaajista (Isoja persoonia ei koskaan liikaa), joka osaa myös pelata. Tuomisen pitäisi katsoa peiliin jossain vaiheessa... ja okei ei se lenkkeily Labollekaan huonoa tekisi.

Liiga tarvitsisi lisää tuollaisia "show" miehiä... Nokian katsomot olisivat vieläkin tyhjemmät jos ei Laboa olisi!!!
Vähän tasasen harmaata massaa nuo nyky joukkueiden rosterit on (kovia pelaajia on) ... Kukaan ei oikein jää mieleen ns. show/yleisön mukaansa tempaavaa pelaajana...
Nokialla Labo, Salolla Nenonen ja... siihen sit jääkin... :( yleisön kannalta jokainen seura tarvis väh yhden tuollaisen yleisön sytyttäjän...

Ja täällä vaan kitistään Labon laskevista tehoista edellistä kausiin nähden... Melkein koko kausi pelattu 6 miehellä, rupeaa väkisinkin vähän painaan jalka...

Ja HYI HÄPEÄ SINÄ KUKA LABOA ARVOSTELET!!!! :mad:

Ps. Jos jotain tekee mieli arvostella ni siirtykää vaikka Kouvojen foorumille ja haukkukaa vaikka Kauniston parturi... ;)
 
Viestejä
19 541
Kyllähän tässä topikissa voi ja saa arvioida ja arvostella Laboakin, vaikka patsaskin on kuulemma työn alla.

Ja nythän malli onkin hyvin paikallaanpysyvä....Hyvä tehdä luonnoksia vaikka pelien aikana....
 
Viestejä
48
No... Tässä se nähdään... Labo kiinnostaa kaikkia! :)
Kuinkas esim Joensuussa? Ketäs siä edes pelaa??? Rannikko??
 
Viestejä
460
Kun ei ollut pelintekijä, niin tuommoistahan tuo oli. Jännä kausi taas kun saa jännätä playoffseihin pääsyä, ei käy ainakaan tylsäksi.
 
Viestejä
669
Kun ei ollut pelintekijä, niin tuommoistahan tuo oli.
Tästä huolimatta hyökkäyspeli oli ihan semi-ok. Pakissa nää pelit hävitään. Nokia ei vaan ole tarpeeksi liikkuva joukkue.

Kantoselta taas hyvä peli ja Mattilallekin antaisin plussan. O'Mara on kehuttynyt kauden aikana syöttäjänä ainakin hiukan. Enää ei pallo joka kerta jää käteen agressiivisen tuplauksen aikana.

Labovicin kevyttä arvostelua jatkan. Ei Labo saa oikein korin allakaan mitään aikaan nykyään. Kaikki vähänkään haastetut heitot jää eturautaan ja kolmoset ei putoa hyvistäkään paikoista. Keskimatkan kakkonen on oikeastaan ainoa heitto, joka edelleen putoaa hyvällä prosentilla. Noita ei vaan kovin montaa pelissä tule. Ei siitä hienosta persoonastakaan ole viimeaikoina kauheasti havaintoja ollut. Kaveri vaeltelee varjojen mailla.

Nokian peli olisi myös selvästi paremmissa uomissa, jos Sulonen olisi sellainen heittäjä, kuin ilmeisesti odotusarvona oli. Mutta kun ei tunnu olevan.
 
Viestejä
6 444
Tästä huolimatta hyökkäyspeli oli ihan semi-ok. Pakissa nää pelit hävitään. Nokia ei vaan ole tarpeeksi liikkuva joukkue.

Kantoselta taas hyvä peli ja Mattilallekin antaisin plussan. O'Mara on kehuttynyt kauden aikana syöttäjänä ainakin hiukan.

Labovicin kevyttä arvostelua jatkan. Ei Labo saa oikein korin allakaan mitään aikaan nykyään. Kaikki vähänkään haastetut heitot jää eturautaan ja kolmoset ei putoa hyvistäkään paikoista.

Allekirjoitan kaiken.

Labon keskinkertainen kunto kesän jälkeen on ollut vähän sellainen julkinen salaisuus ja sen sijaan, että otteet paranisivat kauden edetessä, niin tässähän on tapahtumassa päin vastoin. Erityisesti tammikuun puolivälin ottelutauon jälkeiset neljä matsia ovat menneet todella vaisuissa merkeissä, eilen oli jo aika surkuhupaisiakin suorituksia joukossa. Eniten ihmetyttää, että Labo ei meinaa saada korin alla edes heittoa aikaiseksi, kun aiemmin Labon saadessa pallon paintille homma päättyi yleensä koriin tai vapareihin. Kun vielä muistetaan 2+1 soppari, jonka eka vuosi menossa, niin eihän tämä kovin lupaavalta näytä.

Nokia kaipasi mielestäni eilenkin sellaista nopeajalkaista yleispelaajaa. Felton toki oli sivussa. Toivotaan, että Jalek palaa miehistöön jo lauantaiksi, koska muussa tapauksessa Lapuakin saattaa pitää isoja miehiämme pujottelukeppeinä. Uskoisin, että yksikin hyvin liikkuva laituri muuttaisi tilannetta, Labo-Simo-Juan -kolmikko ovat yhteen joukkueeseen hieman liian raskasjalkainen kombo. Olisiko aika ajamassa jo ohi tällaisesta koriksesta - myös Korisliigassa?

Kantoselle annetaan neljästä viimeisestä matsista peukku ylöspäin. Yllättävä tasonnosto tapahtunut, oliko homma koko ajan vain itseluottamuksesta tms. kiinni? Mikäli pelaa samalla tasolla loppukevään, niin jatkopahvia käteen.

Lauantaina olisi kohtuullisen tärkeä ottaa kotivoitto Lapuasta. Sen jälkeen perinteisesti vaikea Pyynikin vierailu, kolmen viikon ottelutauko ja maaliskuun alkuun Helsinki, Kauhajoki ja Kataja. On mielenkiintoista nähdä, kuinka joukkueen kunto kestää kahdeksan matsin maaliskuun. Uimahallin kylmäallas saattaa olla kovassa käytössä lepopäivinä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
669
Kantoselle annetaan neljästä viimeisestä matsista peukku ylöspäin. Yllättävä tasonnosto tapahtunut, oliko homma koko ajan vain itseluottamuksesta tms. kiinni? Mikäli pelaa samalla tasolla loppukevään, niin jatkopahvia käteen.
Ei toki oikein ole saanut edes tilaisuutta alkukaudella. Mutta kyllä itseluottamuksellakin varmasti on sijansa tässä.
 
Viestejä
2 303
Juttu vain The Athleticin tilaajille, mutta muutama poiminta Sean O'Maran haastattelusta: Finns, fouls and funky food: Ex-Muskie Sean O'Mara thrives...

What has it been like to live and work in a foreign country?

SO: (Laughs.) It’s different. It’s very different. Finland has a complicated government system. There’s a different name for it. I’m not even going to try to say it in Finnish but the gist of it is there are insane amounts of taxes for basically everybody, top to bottom. They say it’s close to 50 percent. It’s wild.

Seems like it could be a lonely life.

SO: A little bit. You kind of get used to it. You’ve got to find things to occupy your time. My big thing is being focused on really learning how to cook well. The food here is … a different type of food. It’s not the greatest, in my opinion, so I’ve tried to learn to cook for myself pretty consistently.

SO: I might never eat another potato for at least five years.

My parents just came up for a week at the beginning of January and my dad was just as shocked. You get hit sometimes and maybe they call it, maybe they don’t. But even if you get slapped across the arm, the whole gym might hear, and the ref is just going to look at you. I don’t know if it’s an American thing or what but it goes both ways, I will say. I’ve had some times where I hit someone and it’s like, ‘OK. I guess you can do that here.’

Does your team hang out beyond basketball or do people do their own thing?

SO: It’s a little bit of both. There are some guys that you hang out with and some that you don’t. Not out of any sort of, ‘Oh, I like this guy more’ or anything like that. They’re grown men. The Serbian on this team is 31 years old. I’ve got two teammates that are 26. These guys have wives and fiancées and families to go home to sometimes. It’s a little different as far as off-the-court stuff.
 
Viestejä
160
Pari sanaa päivän pelistä, paskaa oli. Mitään kobrilta pois ottamatta ja he käyttivät tilaisuuden hyvin voitti, mutta jotenkin tuntuu että onko tuo tuomarin homma oikeesti noin vaikeeta. Siis paskaa oli ja jos tuomarien taso on tätä niin se oli viimeinen peli mitä käyn katsomaan. Kiitos ja näkemiin
 
Viestejä
669
Ei Nokia tuomareihin kaatunut vaan Alasen puuttumiseen toisella jaksolla. Itsellä meni täysin ohi missä kohtaa hän loukkasi itsensä niin, ettei enää pystynyt pelaamaan. Toisella puolikkaalla Nokian peli näytti samalta kuin Susijengin peli ilman Koposta: ei ollut yhtään pelaajaa, joka pystyisi luomaan paikan itselleen.

Viimeinen erä oli kyllä melkoinen puolustustaistelu. Harmi, että kävi niinkuin kävi.

Waterman on Kobrissa kyllä v-mäisen oloine pelaaja. Voimaa löytyy eikä epäile sitä käyttää. Ekalla puolikkaalla olisin antanut melkein jokaisesta hyökkäyksestä virheen liikkuvasta skriinistä ja jos puolustaja sattui skriiniin osumaan, annettiin vielä hiukan vastapalloon vartalolla. Toisella puolikkaalla tämä väheni selvästi. Korinaluspainit olivat kyllä isojen miesten kesken välillä niin hurjia, että siellä olisi voinut enemmänkin virheitä viheltää.

Ja puhalsihan ne tuomarit muutaman aika kummallisen (tai ehkä enemmänkin jättivät puhaltamatta), mutta ei se tosiaan peliä ratkaissut.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
48
Siis täyttä paskaa!! Meinataanko koko kausi mennä 5-7??? Toivottavasti Aapelin nilkka ei mennyt kunnolla... Ja jos meni ni aion kyllä jättää Nokian loppukauden pelit väliin!. Tuosta kun Aapeli tippuu pois ni loppuu Nokian pelissä se vähäinenkin hyvä "liike"....

Mitä tästä kaudesta opimme?

-Lähetään ensi kaudella vielä pienemmällä rosterilla!!!
-Ja hankitaan vielä halvemmalla jenkit!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös