Koripallo.com

BC Nokia 2020-21

Viestejä
10
Nokian peli on tällä hetkellä mukavampaa katsella kuin alkukaudesta,silloin jokainen Ulkomaanapu yritti vuorotellen yksilösuorituksia, nyt mennään joukkueena . Minua ei ainakaan harmittaisi vaikka aina mentäisiin kahdella vahvistuksella jos peli näyttää tältä.Ei tällä ehkä mestaruutta voiteta mutta muuten ok
 
Viestejä
5 286
Minua ei ainakaan harmittaisi vaikka aina mentäisiin kahdella vahvistuksella jos peli näyttää tältä.
Sama. Kirjoitin tuossa jo muistaakseni edellisen voiton jälkeen, että mieluummin tätä katselee kuin puolivaloilla operoivaa jenkkilaumaa. Neljän jenkin säännöstä en sano mitään, koska se keskustelu on käyty jo niin monta kertaa :)

Nokian jatko-ohjelma on vaikea ja toivotaan, että päät eivät painu, vaikka tulisi tappioitakin. Joka tapauksessa ensi kautta ajatellen toivoisin, että esimerkiksi Ahosen Antti olisi jo viimeinkin saanut hinattua itsensä valmentajan silmissä pelaavaan rotaatioon. Kesällä ilmeisesti armeijaan meno edessä mikä voi hieman sekoittaa, mutta eilisen kaltaisilla esityksillä Konda on mielestäni ehdottomasti liigatason pelaaja. Viides kausi liigaa jo menossa, mutta vasta 20 v. tulee tänä vuonna täyteen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
179
nyt mennään joukkueena . Minua ei ainakaan harmittaisi vaikka aina mentäisiin kahdella vahvistuksella jos peli näyttää tältä.
Tätä on helppo kompata. Eilinen peli oli hienoa seurata, niin kuin nuo aiemmatkin. Kyllähän tietysti menestysmielessä silloin syksyn joukkueella, olisi ollut saumat vaikka mihin. Nykyisellä ei ehkä niinkään, mutta tämä supistettu joukkue on nyt silti antanut suomalaiskeskeisesti katsojalle oikein upeita elämyksiä. Majuri Lehto liidaa kuten haluttiin, eikä näy iän merkkejä. Muutkin kokeneet on pelanneet oikein hyvin ja hyvissä rooleissa. Lassi Nikkarisesta tykkään aina vaan. Aktiivinen, älykäs ja oikein viihdyttävä pelaaja. Lehtokin kehui, että Lassilla on takamiehenä mahdollisuudet vaikka mihin. Antti Ahoselle älyttömän iso hatun nosto, että on kehittänyt itseään noin hyvin. Ikinä ei ole pelannut missään hienoissa junnujoukkuessa eikä ole pelannu yhtään junnumaaottelua. Silti 19 - vuotiaana pelaa jo nyt Korisliigassa noinkin kypsästi eikä ole mikään 'yhden tempun koira'. Todelliset koripalloihmiset TULEVAT arvostamaan Kondan pelaamista.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 286
Hyvin pimensi Salo Francisin, joten se huomioiden ihan mallikas esitys Nokialta tänäänkin. Menneillä kausilla Salohallissa on usein matsi ollut ohi jo ekalla puoliskolla, nyt johdettiin vielä reilu minuutti ennen kolmannen jakson loppua.

Lehto äärettömän hyvä, Natesan ajaa asiansa ja myös Ojala onnistui. Toivonen kaapi levyjä, mutta syötöt eivät aina tartu Laurin käsiin.

Ekalla puolikkaalla Salon peli aika lailla Woodin poraamista paintilla ja Teemun poraamista sen ulkopuolella. Tokalla puolikkaalla Kivimäeltä kovat korit ja kun myös muu jenkkikolmikko nosti tasoaan, niin matsi oli sitten siinä.

Hienoa silti, että jenkkien lähdön jälkeenkin Nokia on pystynyt pelaamaan ihan tasapäisiä matseja Gulls-karusellia lukuun ottamatta.

Eikös me olla jo playoffs-paikka varmistettu, osaako joku sanoa?

EDIT: Ahosen penkitystä en oikein ymmärrä. Pari pientä ajatuskatkoa, mutta kokonaisuutena mielestäni ihan hyvä matsi ja neljästä kolkista taas kaksi sisään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 286
Ei oo täysin saletissa vielä, 5 peliä jäljellä ja yhdeksäntenä olevalla KTP:llä 6 pistettä vähemmän. Kouvot ei pysty enää millään saavuttaa.
Ok eli teoriassa mahdollista jäädä ulos. No eiköhän tuosta loppuohjelmasta voitto tai kaksi ole mahdollista raapia, vaikka melko vaikea se on. Toiveena olisi, että tulisi joku muu kuin Gulls ekalla kiekalla vastaan niin saataisiin peliä aikaan.
 
Viestejä
5 286
Tänään ihan sama kuvio kuin keskiviikkona Saloa vastaan. Nokian bensa seitsemällä miehellä pelaten riittää kolme jaksoa. Toivosen neljäs virhe ja Lapuan paikka toki myös sekoittamassa Nokian kuvioita. Levarit hävittiin 30-52.

Äärettömän hienoa taistelua silti ottaa vielä neljännen jakson puolivälissä Lapuan viiden pisteen kaula kiinni.

Lehto varsinkin ekalla puoliskolla jäätävän hyvä, Lassi läpi matsin ja Ahonen lunastaa lupauksia ottelu ottelulta.

Lopussa useampi poikkikentän syöttö vastustajan käsiin tai harhasyötöksi. Pienen marginaalin pelissä noita ei saisi tulla.
 
Viestejä
388
 
Viestejä
179
Tais olla samankaltainen juttu kun Lahden Campbellin. Uutta elämää ilmaantunut perheeseen.

Nokian Uutisissa:
- Viime lokakuussa Daeshonista tuli tyttövauvan isä. Varmasti kaipuu on ollut kova. Siinä yksi syy, että hän lähtee. Ja varmasti hän tunsi itsensä hiukan yksinäiseksi noiden kolmen lähdettyä joukkueesta. Nyt aletaan tekemään jo ensi kautta ja kartoittamaan ketkä pelaavat meillä, sanoo päävalmentaja Greg Gibson.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 286
Francisin lähdöstä oli viime viikolla jo huhuilua ja ajattelin, että nuo huhutut "henkilökohtaiset syyt" ovat se perinteinen tapa häipyä maasta, kun talvi ei enää nappaa. No nyt näyttää olevan ihan kunnon syy ja kyllähän kaikki varmaan jo olivat ymmärtäneet, että vaikka 1-2 jenkilläkin on voittoja otettu, niin kausi on siitä huolimatta jo taputeltu.

Toivotaan silti, että tälläkin kaudella saadaan peliä aikaan ainakin joissakin matseissa ja että ensi kausi pystytään pelaamaan suht normaalisti. Olisi sääli, jos Lehdon sopimuksen molemmat vuodet menisivät penkin alle koronan ja talousvaikeuksien takia.

Boman on ainakin pelannut Raholassa niin hyvin, että hänelle toivoisin näytön paikkoja liigaankin.
 
Viestejä
5 005
Kuten MattHeldman tuossa edellä inhorealistisesti totesi, niin viimeistään tämän uutisen myötä Nokian kausi on taputeltu. Pidemmän päälle jos miettii, niin kotimaisten pelaajien vastuunkanto maksaa itsensä vielä takaisin. Lehto, Nikkarinen, Toivonen ja Ahola ovat pystyneet nostamaan tasoaan niin paljon, että heidän varaan voi ensi kaudellakin rakentaa paljon.

Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Nokia voi surutta rekrytoida puolustusorientoituneempia jenkkejä kuin aikaisemmin. Kotimaiset eivät tarvitse tuekseen kuin yhden tai maksimissaan kaksi skoraamiseen kykenevää jenkkiä.
 
Viestejä
272
Mikä tilanne vanhemman Besselinkin taustalla on? Ei peliäkään tällä kaudella missään, muttei kuitenkaan ole Nokian rosterissa merkitty loukkaantuneeksikaan?
 
Viestejä
5 286
Ainakin edellisen ottelun ennakossa oli mainittu näin (kuten koko kauden) :

Näätien loukkaantumisraportti: Michael Besselink (10+ viikkoa)
Viikon kuluttua muuten tasan vuosi loukkaantumisesta eli kauan on kestänyt kuntoutua. Alkuperäinen suunnitelma palata kentille oli ymmärtääkseni joulun tienoilla ja joissakin syksyn treenivideoissa Besselink näytti liikkuvan pallon kanssa suht normaalisti, mutta sitten vähän ennen kuin yleisö jäi peleistä pois, oli Michaelin kävely taas todella vaivalloisen näköistä. Takapakkia kuntoutumisessa?

Jos nyt oikein muistelen, niin Besselink on pelannut edellisen 2,5 vuoden aikana kahdeksan sarjapeliä eli aika paljon ovat loukkaantumiset pelivuosia vieneet. Ensi kaudesta on optio, joten olisiko paluu Näätä-paitaa mahdollinen ensi syksynä?
 
Viestejä
179

Näätien loukkaantumisraportti: Michael Besselink (10+ viikkoa), Hugo Boman (2 viikkoa), Lauri Toivonen (GTD 25%, todennäköisesti ei tule pelaamaan) :(

Edit: Suplan SporttiRuudussa muuten Majuri Lehto haastattelussa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 286
Mikäli Toivonen ei pelaa, niin laskujeni mukaan meillä on seitsemän pelikuntoista, joista urallaan minuutin Korisliigaa pelannut 17-vuotias Hiekkataipale on se seitsemäs.

Voidaanko tästä tehdä johtopäätös, että olemme lähdössä tämän kauden ensimmäiseen paikalliskamppailuun hienoisena altavastaajana? :D
 
Viestejä
780
Riittääkö kymmenen voittoa play-off-paikkaan? Saattaa olla viimeisen kierroksen Kouvot-pelissä panosta aika paljon...

Toisaalta tässä yleisötilanteessa taitaa olla halvempaa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle.
 
Viestejä
5 286
Screenshot_2021-02-24 BC NOKIA Twitterissä.png
 
Viestejä
2 787
Täytyy kyllä nostaa hattua Gibsonille. Erittäin nautinnollista paikkapuolustuksen murtamista.
Ahonen ja Boman pelaa uskomattoman ennakkoluulottomasti,
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös