Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
6 498
FWcDqZsXgAEOmp3.jpeg

Hugo painaa kentän korkeimmat pojot U20-maajoukkuepelissä, mutta liigassa ei oikein näytön paikkoja ole tullut.

Toivottavasti Hugo the Bossia ei hukata, lahjoja on enemmän kuin joulupukilla keskimäärin.
 
Viestejä
702
Hugo painaa kentän korkeimmat pojot U20-maajoukkuepelissä, mutta liigassa ei oikein näytön paikkoja ole tullut.
On kolkki pudonnut. Eikös Hugo saanut toissakaudella jotain minuutteja aika useinkin. Loukkantumisen jälkeen viimekaudella ei oikein kulkenut niissä peleissä, missä sai siimaa. Heitot kolisi rautoihin jne.

Sillä tavalla kyllä hieno pelaaja että saa oman heiton aikaan omasta kuljetuksesta melkein ketä vaan vastaan. Jos tarkkuus pysyy, voisi kuvitella minuutteja löytyvän. Ja pakin sujumisestahan moni asia on myös kiinni. Hugolla on kyllä nopeat kädet ja tässäkin pelissä pari riistoa, mutta muuten puolustussuoritteesta ei ole oikein muistikuvaa.
 
Viestejä
1 046
Hugo näyttää olevan iso potentiaali ja tällainen myöhään kehittynyt urheilija. Toivottavasti jaksaa ottaa sen seuraavan stepin liigaan. Näitä ”lähes mestareita” on paljon.
 
Viestejä
49
Hugo oli koko viime kauden armeijassa ja reenaaminen jäi vähiin. Siitä taitavat johtua nuo ohuet minuutit ja pelit viime kauden osalta.
 
Viestejä
1 046
Uskotaan Hugon läpilyöntiin ihan jo senkin vuoksi, että on nähdyn perusteella myös viihdyttävä nuori peluri. Tosin viihdyttävä on usein valmentajille vähän hankala kun sattuu ja tapahtuu. Hugo, Mattila, Lehto... parhaimmillaan aika hyviä minuutteja tarjolla takakentälle Gibsonille. Jenkkipointti siihen, Mattila back uppina...toisaalta lyhyellä matikallakin ymmärtää, että Hugon on otettava minuuttinsa kovassa kilpailussa jos kaikki ovat terveitä.
 
Viestejä
6 498
"Kaikkien aikojen kausi" mainittu taas Instassa, sopii.

Pitkään on kestänyt jenkkien signaus. Itse asiassa en muista ekan jenkin julkistamisen koskaan venyneen Nokialla elokuun puolelle.
 

Liitteet

  • Screenshot 2022-08-02 at 22-21-02 Tarinat • Instagram.png
    Screenshot 2022-08-02 at 22-21-02 Tarinat • Instagram.png
    661,7 KB · kertaa luettu: 291
Viestejä
5 508
On erinomainen haku ja tosiaan soveltuu Gibsonin pelitapaan erinomaisesti. Pystyy pelaamaan tehokkaasti molempiin suuntiin sekä operoimaan joko ainoana selkeänä pointtina tai toisen pallollisen pointin kanssa. Sitä Gibson varmaan etsikin. Ehdottomasti kesän mielenkiintoisimpia hankintoja.

Vaikka ei olekaan Euroopassa aiemmin pelannut, niin uskon että sopeutuu täkäläiseen pelitapaan todella nopeasti.
 
Viestejä
6 498
Mitä miestä tutkii niin selviää että on urheilullisuutta ja voimaa ainakin.

Videoista ja spekseistä tulee hieman toissa kauden Washpun mieleen. Sillä erotuksella toki, että Washpunilla oli muutama puolittainen kausi Euroopassa jo takana ennen Nokiaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös