Koripallo.com

BC Nokia 2022-23

Viestejä
3 094
Ota Nokia lasit pois päästä, sen jälkeen ymmärrät asian :D Onhan teillä aika röökinen joukkue PL kaksi jenkkiä ja Lehto :D Boman menee samaan kastiin kun Luukkonen, potentiaalia olisi mutta ei ikinä tule lunastamaan sitä koska kulkee leuka Finnairin siipiä kohti.
Lähinnä vaan kun eka rundilla riittää se 3 voittoa…
 
Viestejä
6 444
Oliko muuten ensimmäinen kausi liigahistoriassa, kun runkosarjassa Pirkanmaan herruus jää Nokialle? Viimeinen tuskin ainakaan.
 
Viestejä
460
En muistanut. No siinä tapauksessa tästähän on tulossa tapa! Ilmankos siellä Pyrinnön päädyssä niiden muutaman Nokialle saapuneen pitkäaikaisen seuravaikuttajan ilme olikin niin hapan ;)
Jojopo ei enää nykyään uskalla edes tulla Nokialle katsomaan.:D Paitsi junnujen pelejä ja silloinkin kannustaa hurjana jotain espoolaisia.
 
Viestejä
2 443
Mikä pöytäkirjasählinki siellä oikein oli, joka vei pitkästi aikaa pelin alkupuolella ja Gipson kävi lämpöisenä?
 
Viestejä
4 072
Huomenna sitten kauden neljäs ja oletettavasti Palloiluhallin historian viimeinen paikallisderby. Alakulma saa joukkoonsa kunnianarvoisan vieraan kaukaa, kun koripallo.comin Johtava Asiakirjoittaja @koris.com on luvannut saapua hallin lauteille ja osallistua toimintaan sekä Ala- että Yläkulmassa.
Kiitos paljon vielä Nokialle ja kaikille asianosaisille! Erityismaininta kenraalille, jonka kanssa laitettiin 30 sekunnissa Suomen räppiskene ojennukseen. :)
 
Viestejä
6 444
Osaako muuten kukaan (@Hymyilevä Donner ?) kertoa, mikä on Nokia Akatemian kohtalo tänä keväänä. Jaetulla toiseksi viimeisellä sijalla ollaan b-divarissa, yksi matsi jäljellä. Jos MuKi tosta nyt kairaisi sunnuntaina vierasvoiton, niin sitten ollaan b-divarin putoamiskarsinnoissa vai mikä tässä on homman juoni?

Kouvot Akatemia tietenkin sarjaporrasta ylempänä lopettaa toimintansa, mutta heijastuuko se b-divariin millään tavalla (eli nostetaanko sinne yksi ylimääräinen b-divarin joukkue ensi kaudeksi?)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös