Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
7 303
Oli se sen verran tylsää katottavaa, että ei oikein pysynyt hereillä peliä katsoessa...

Ja sama uudestaan. Aggressiivinen yritys jälleen ja Melo yksikseen saa Jälleen Lillardilta hänelle helpon syötön tästä. WCJ päivystää korin alla.

katso liitettä 864
Ja näin: Melo laittaa vapaan kakkosen pussiin.
katso liitettä 865
Tuossa on vähän se ongelma, että jos haluaa tuota skriinipuolustusta tehdä, niin tuo syöttö skriinaajalle on se, mitä ei pitäisi nimenomaan antaa. Toisinsanoen tuossa pitäisi tosi agressiivisesti yrittää peittää tuota syöttöä Melolle ja kuten kuvasta näkee, niin Dunn on jotenkin juoksemassa tilanteesta ohi tai jotain ja syöttölinja on täysin auki... Pelin alussa esim Sato sai sormia väliin vastaavassa palloskriinipelissä. Kuitenkin tuota vastaan oppii pelaamaan ja läpi pelin voi olla vaikea ylläpitää. Tuossahan on selvästi alettu pelaamaan tuota puolustusta vastaan tyhjentämällä laita (apu kaukana). Alemmassa kuvassa näkyy vielä tuo tuplaharmi, eli Wendell korinalta lähtee täysin kosmeettisesti vastaan ja samalla Sato menettää levypalloaseman korin alla. Jos Melo olisi heittänyt ohi, siellä olis ollut vastustajan iso aika hyvässä levypalloasemassa...

Ei tuo Blazerskaan nyt kummoinen ollut ja varmaan voitettavissa. Lopussa tuli taas kaiken maailman hätäratkaisuja. Ehkä hieman parempaa tekemistä Laurilta toisella puoliskolla, ensimmäinenhän meni lähinnä katsellessa peliä. Ajoittain parempaa tekemistä yrityksen suhteen. Penkki hävisi tällä kertaa oman osuutensa.
Minusta ihan alku oli jotenkin lupaava Laurilta ja jopa Bullsilta. Heti ekassa hyökkäyksessä hänelle pelattiin jopa pick&roll !!! Josta Lauri nätisti pisti pallon Wendellille donkkiin. Seuraavassa hyökkäyksessä näytti, että pelataan sama, mutta:
1575131661052.png


Dunn näki ilmeisesti syötön mahdottomana ja lähti ennaltasovitunoloisesti tekemään händäriä Lavinelle laitaan, joka ajoi blokattavaksi korin alle. Kuitenkin se eka lyhyt stintti ehkä neljä minuuttia meni Bullsilta ihan hyvin, vaikka sinnekin tämä kuvan tilanne ja joku Dunnin toinenkin sohlaus mahtui. Siellä oli esim niinkin harvinainen tilanne, missä Lavine syötti pallon ajosta ulos (ennen kuin oli jumissa), josta pallo vielä kiersi Satolle avoimeen kolkkiin.
 
Viestejä
288
No nyt oli virkeämpää tekemistä Laurilta. Oli aktiivisesti levyreiden perässä, liikkuminenkin nyt paljon parempaa ja jopa nousi maasta. Heitto upposi hyvin ja muutaman kerran heilui korinkin alla hyökkäyspäässä. Ehkä se mikäikinälieneekin alkaa olla ohi. Pessimisti ei pety joten pitää odotella muutama peli tason pysymistä. Bullsilta myös eforttia puolustuspäässä eri malliin vaikkei systeemiä juuri ole muutettukaan, mutta palloskriineistä ei niin usein puolustettu itseä ulos paitsi alkupuolella. Levyreissä tuli tuttuun tyyliin turpiin ja ottelu ratkesi lähinnä parempaan kolmosprosenttiin. Hyökkäyspäässä voitto vaatii useamman pelaajan onnistumisen hyvillä heittoprosenteilla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
234
+/- tilaston mukaan tämän pelin Bulssille voitti kakkosketju
Tavallaan totta. Bulls aloitti pelin todella huonosti, mutta kun kakkosketju tuli sisään niin peli muuttui täysin. Puolustivat hyvin ja helppoja koreja hyvällä pallon liikuttamisella toisessa päässä. Olivat kait joku 10 jäljessä kun tulivat kentälle ja kun ykkösviisikko oli kokonaan vaihdettu takaisin kentälle niin ero oli 10 Bulls:lle. Siinä 10:ssä se sitten pyörikin lopun pelin. Ei Kings oikein kunnon runia saanut aikaiseksi. Saivat kyllä tehtyjä koreja, mutta kun Bulls kuittasi sen lähes aina toisessa päässä niin ero ei pienentynyt.

Tämäkin peli oli kyllä tavallaan hyvä esimerkki siitä, että ykköskentällinen tarvitsee onnistumisia hyökkäyspäässä, jotta pysyvät pelissä mukana. Ykköskentällisen puolustus on heikkoa. WCJ on kohtalainen korinalla, mutta hän ei ole niitä parhaimpia blokkiuhkia kokonsa takia. Kun siellä on vähän hidas jalkainen Lauri ja muuten vain hyökkäyksestä uneksivat Lavine, niin heidän heikompaa puolustusta hyväksi käyttäen (tai WCJ:n vieminen ulos pick&roll:lla, koska ei WCJ:n jalka Lauria parempi ole) johtaa siihen, että korin alusta on aika heikoilla. Tavallaan tuon takia ymmärrän pyrkiä tekemään pallollisen elämän hankalaksi P&R:ssä. Pick&roll:ssa ei Bulls oikein voi vaihtaa. Lauri ja WCJ kumpikaan ei jalalla pysy takamiesten perässä, ja kun ei tuota rim protectionia joukkueesta löydy niin ajot pitäisi pyrkiä estämään hinnalla millä hyvänsä. Tuon 'Hedge':n rytmitys on kyllä ihan hakusessa.
 
Viestejä
119
Reilun viiden minuutin Lauri-koosteen perusteella olen näkevinäni kevyempää askellusta ja muutenkin lisäystä sähäkkyydessä. Heittotekniikka on mun silmään muuttunut aavistuksen. Heittoliike on nopeampi, rytmi mun silmään terävämpi, luontevampi ja rennompi. Irtoisko pallo aavistuksen alempaa ja sitä kautta nopeammin ja erinäköisessä rytmissä? Miltä muiden silmään näyttää?

Tykkäsin siitä että haastoi tavallista useammin ja rohkeammin kuljetuksella, vaikka pari kertaa pallo karkasikin. Ajassa 3:20 oli mun ehkäpä mun suosikkikohta. Kädet siellä on selvästi olemassa ja potentiaali monipuolisuuden parantamiseen nähtävissä.

 
Viestejä
288
Rogers (ja Boylen) ovat unohtaneet hyökkäyspään taktiikassaan, että avauksesta Carter ja Dunn eivät levitä yhtään mitään, tai ainakin vastustaja antaa heidän ottaa kolmoset ihan rauhassa. Niinpä Lauri päätyy turhan usein jompaankumpaan kulmaan tarkasti vartioituna päivystämään, josko joku toimittaisi pallon sinne. Eipä juuri toimita, ei tainnut tulla yhtään 3-yritystä sieltä... kaikki keskialueelta silloin kun liikettä oli. Sekavaa peliä jälleen Bullsilta mutta Laurilta ihan kohtuullisen tehokas esitys, ja puolustuspäässäkin ok pelaamista ja pari blokkiakin. Vastustaja toki oli heikko. Vaikka Laurin tekeminen paranisikin aiemmalle tasolle haasteena tulee varmasti olemaan omien heittipaikkojen luonti ja korin lähellä pelaaminen, joiden puuttuminen jättäisi Laurin yksiulotteiseksi catch&shoot-korintekijäksi tulevaisuudessa. Bullsin hyökkäyksen nykysysteemi, jos sellaista on olemassa, ei juuri tukea monipuolistumiseen anna.

Lavinen peli on järkevöitynyt tai ainakin älyttömän vaikeiden ratkaisujen määrä on vähyntänyt. Boylen peluuttaa "kaikki pelaa"- mentaliteetilla vaikkei syvyyttä juuri ole ja varmuuden vuoksi ottaa kuumat pelaajat riittävän kauaksi aikaa jäähtymään, että vire hukkuu. Alan kallistua pikkuhiljaa @shaqtin a fool:n kannalle, että ennakkohypestä huolimatta tämä ei materiaaliltaan sittenkään ole mitenkään erikoinen nippu. Joku osaava valmentaja tietysti saisi tästäkin rosterista useamman voiton enemmän irti kuin Mumbo-Jimbo. Joku indikaatio innostuksesta sekin että katsojamäärä oli n. 15k joka on pienin sitten vuoden 2004.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
145
Hyväähän tossa on, että voittaavat huonommallakin pelillä. Pallonmenetyksiä tuli ihan liikaa ja Liettuan partajeesusta eivät saaneet yhtään kuriin. Jos toi Valentine rupee pelaamaan tasollaan ja Porter myös ku tulee takasin, niin edelleen 8. sija täysin realistinen. Paremmalla valmentajalla pelattais jo sijoista 6-7. Kyllä toi pelaajien kehonkieli on nyt jo useemmassa tilanteessa näyttänyt siltä, että eivät Jimbosta paljon välitä. Oli Charlotten voiton juhlinta episodi, missä pelaajat eivät ottaneet jimboa juhlintaan mukaan ja sitten tää aikalisälle kutsu, jossa pelaajia ei kiinnostanut yhtään jimbon sanomiset. Eiköhän ne Boylenin opetussessiot + kellokortit ole tehtävänsä tehnyt.

Jossain ameriikan keskustelupalstoillahan ne jo jotain boikottia suunnittelivat Bullsin peleihin menosta. Tiedä sitten oliko jo tossa pelissä osa sellasia.

Eihän tossa Laten pelissä paljon muutosta ole tapahtunut ku se, että kolkit uponnut nyt parissa pelissä paremmalla prosentilla. Jospa se itseluottamus heittoon löytys ja rupeis niitä 20+ pelejä tulemaan säännöllisesti. Päin pyllyähän ne sitä kuitenkin peluuttaa. Positiivista on nyt ollut myös Saton aggressiivisuus ja Valentinen kuntoutuminen. Valentinella varmaan Bullsien paras peliäly ja hyvä kolkeissa myös. White sen sijaan säntäilee nykyään kentällä ku päätön kana ja Carter ei saa 2 metriä kauempaa palloa pussiin. No ylihuomenna kosto Warriorsille siitä viime kauden nöyryytyksestä.
 
Viestejä
184
Vähän oudoltahan se tuntuu, että 213 centtistä kaveria peluutetaan pääasiassa kolmosviivan takana. Tehtävä on tehdä lähinnä screenejä muille ja levittää kenttää. Markkasen kautta ei kuvioita pelattu. Lauri otti yhteensä 9 heittoa, joista kahdeksan kolmosviivan takaa. Onnistumisprosentti oli hyvä 50%. Viimeiset 5 minuuttia LaVine alkoi taas pelaamaan yksin joukkuepelaaminen sijasta. Tänä aikana Lauri ilmeisesti kyrsiintyi pelkän katsojan rooliin ja heitti omasta rakentamastaan paikastaan kättä vasten puhtaan kolmosen. Jos Bullsin valmennus ei kehitä Laurille muuta roolia kuin katsella peliä kolmosviivan takana, olisi kai parasta päästä jossain vaiheessa toiseen organisaatioon. Satoransky pelaa lähinnä Lavinelle. LaVine pelaa pääasiassa itselleen.
 
Viestejä
234
Tavallaan ymmärrän Lavinen pelaamisen siinä loppu vaiheessa tässä pelissä. Siinähän oli menty joku 3-5 hyökkäystä ilman koria, hyökkäys oli noissa yrityksissä ollut aika sekaisin ja Lavine ei ollut ottanut yhtäkään niistä ratkaisuista. Laittoi nyt sisään pari kolkkia, jotka olivat aika tärkeitä. Laurin ratkaisussa kyllä taisi olla isossa roolissa myös hyökkäyskello, joka taisi olla kolmessa jo siinä vaiheessa.

Onhan se vähän outoa, että pelaaja jolla kuitenkin heitto tuntui uppoavan (kerrankin) ja on kait tärkeähkö joukkueelleen ottaa 9 heittoa. Mutta kyllähän Bulls käyttää Lauria enemmänkin magneettina. Rehellisesti sanottuna ei kovinkaan moni joukkue käyttäisi Lauri muulla tavoin. Iso osa NBA joukkueista kuitenkin edelleen pelaa joko ISO-ball:ia tai P&R:ää ja noissa joukkueissa on hankala nähdä Laurin roolin olevan muuta kuin pelin levittäjä. Kuitenkin keskimäärin joukkueiden kentällä olevista pelaajista 2-3 on siellä vain levittämässä peliä. Jotkut joukkueet kyllä pelaavat enemmän palloa liikuttavalla taktiikalla, jossa yksittäisen pelaajan rooli ei välttämättä ole noin rajattu kuin mikä Laurilla on.

Toisaalta playoff viiva 2.5 pelin päässä ja kauden ensimmäinen voittoputki on nyt tosiasia...
 
Viestejä
184
Toisaalta esim. Porzingis pelaa Dallasissa samaa nelospaikkaa kuin Lauri ja ottaa lähes samalla peliajalla n. 15-20 heittoa. Dallasin tähtitakamies Doncicin pistekeskiarvo on samaa luokkaa kuin Lavinella. Ero lienee siinä, Doncic tekee myös kanssapelaajansa ympärillään paremmiksi. Vastaavasti LaVine ei tätä tee itsekkäällä pelaamisellaan. Doncic pelaa 1-3 paikkaa. Dallas menestyy. Jo aiempina vuosina on nähty, että Laurin monipuolisuus on ainakin samaa luokkaa kuin Porzingissella. Luulisi, että valmennus osaisi hyödyntää Lauria jotenkin hänen vahvuuksiensa kautta. Lauri on kuitenkin niin kunnianhimoinen pelaaja, että tuskin hyväksyy itseään pääasiassa vain kentän levittäjänä ja screenien tekijänä. Taitotason ollessa kunnossa taidot riittävät aivan muuhun, kuten olemme aiemmin huomanneet. Valmennuksella on myös vastuu Laurin pelin parantumisesta ja paremmasta hyödyntämisestä.
 
Viestejä
1 377
Rogers (ja Boylen) ovat unohtaneet hyökkäyspään taktiikassaan, että avauksesta Carter ja Dunn eivät levitä yhtään mitään, tai ainakin vastustaja antaa heidän ottaa kolmoset ihan rauhassa. Niinpä Lauri päätyy turhan usein jompaankumpaan kulmaan tarkasti vartioituna päivystämään, josko joku toimittaisi pallon sinne.
Dunnin tuominen aloitusviisikkoon on kuitenkin toiminut paremmin kuin Hutchisonin tai Shaqin pelatessa aloitusviisikossa. Portlandia ja Sacramentoa vastaan näyttikin siltä, että Sato pelasi aloitusviisikossa kolmospaikkaa peliseteissä ja Dunn hoiti pelinrakennuksen aloituksen. Se systeemi toimi paremmin, kun nyt taas Memphis-pelissä Sato oli tuotu enemmän pallolliseen rooliin. Nyt sitten peli olikin pitkälti Saton tai Lavinen pompottelua ja pick-and-rollia.

Mutta joo.. Ihan hyviä kommentteja edellisiltä kirjoittajilta. Idän puoli on tosiaan niin surkea, että Bulls on edelleen ihan lähellä 8. sijaa. Todennäköisesti Porterin pelatessa kaikki pelit Bulls voisi olla ihan tuossa 8. paikassa kiinni tällä hetkelläkin.

Lauri ei kyllä vieläkään ole kunnossa.. Memphis -pelissä Lauri ei tainnut ajaa kertaakaan. Myös parissa puolustuspään levyritilanteessa Lauri ei päässyt ilmaan juurikaan. Harmillinen juttu. Olisi mukava nähdä se aktiivinen ja liikkuva Lauri, jota nähtiin viime keväänä.
 
Viestejä
2 017
Kyllähän tuo Laurin peli on näyttänyt jotenkin avautuneemmalta jo muutaman pelin ajan ja nyt kun Golden Statea vastaan ollaan puoliajalla, Markkasella on jo 17 pistettä plakkarissa (ja yksi syöttö & kaksi levaria). Ja pallo on mennyt sisään niin kaaren takaa kuin röyhkeästi korille ajamallakin - ja molempiin on tullut myös syöttöjä! Bullsin pelissä on ylipäänsä ollut viime aikoina ihan joukkuepelinkin henkeä havaittavissa muutenkin.

Ehkä se on se vanha armeijaviisaus, että yhteinen ahdistaja yhdistää - kenties Boylen saa jengin pelaamaan yhteen ja tsemppaamaan sillä, että pelaajien on pakko ottaa homma omiin käsiinsä?

Ei nyt keulita Bullsin kolmatta voittoa putkeen vielä: Sacramentoa vastaan kakkoskenttä riepotteli Kingsit, mutta tässä pelissä kakkoskentällisissä Warriors jyrää. Anyway, tuo play-off raja ei ole kaukanakaan jos Bulls jatkaa tähän malliin johon pelaa nyt - saati jos peli tästä vielä hiukan kohenisi.
 
Viestejä
375
Kyllähän tuo Laurin peli on näyttänyt jotenkin avautuneemmalta jo muutaman pelin ajan ja nyt kun Golden Statea vastaan ollaan puoliajalla, Markkasella on jo 17 pistettä plakkarissa (ja yksi syöttö & kaksi levaria). Ja pallo on mennyt sisään niin kaaren takaa kuin röyhkeästi korille ajamallakin - ja molempiin on tullut myös syöttöjä! Bullsin pelissä on ylipäänsä ollut viime aikoina ihan joukkuepelinkin henkeä havaittavissa muutenkin.

Ehkä se on se vanha armeijaviisaus, että yhteinen ahdistaja yhdistää - kenties Boylen saa jengin pelaamaan yhteen ja tsemppaamaan sillä, että pelaajien on pakko ottaa homma omiin käsiinsä?

Ei nyt keulita Bullsin kolmatta voittoa putkeen vielä: Sacramentoa vastaan kakkoskenttä riepotteli Kingsit, mutta tässä pelissä kakkoskentällisissä Warriors jyrää. Anyway, tuo play-off raja ei ole kaukanakaan jos Bulls jatkaa tähän malliin johon pelaa nyt - saati jos peli tästä vielä hiukan kohenisi.
Surkea pelinloppu. Markkanen jälleen vaelteli toisen halfin ja kivitti rautoja.
Ei juuri kehitystä pelillisesti joukkueellakaan, roikkuivat mukana kolmosilla.
 
Viestejä
288
Kyllä tämä valmennuksesta on aika paljon kiinni. Alussa joukkue pelasi hyvää (tai ainakin kohtuullista) joukkuepeliä, Lavine ei tehnyt pisteitä mutta oli muuten ihan hyödyllinen. En sano pelkästään Laurin esitysten takia mutta muutenkin. Sitten tarvittiin muutama kori, jotka Lavine teki ja lämpeni, ja lopuksi jäähtyi mutta homma jatkui edelleen Lavine-soolona. Miksi Boylen odotteli lopussa aikalisää 10s kun pallo tuli haltuun. Tai mitä väliä oikeastaan jos kahden pisteen tappioasemassa suunniteltu peli on että muut syrjään ja Lavine yrittää hankalaa kolmosta kun homman jatkamiseen olisi riittänyt jonkinlainen ajo korille ja kori/virhe? Joo, onhan tämän seuraaminen masokismia.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
184
Bullsihan olisi ihan playoff joukkue, jos valmennus saisi pelaajat pysymään koko pelin tiimipelaamisessa. Eka erä oli ihan mukavaa tekemistä, mutta toisella jaksolla palattiin taas pääasiassa vanhaan minä ensin kuvioon. Laurilla mukava eka jakso. Toisella hävisi taas kuvioista ja muutama kolmosyritys.
 
Viestejä
1 177
Voi puhua ihan mitä tahansa pelaajien vireestä ja heittoprosenteista mutta fakta on se että Bulls tasaisen varmasti päästää sen 110+ pistettä joka pelissä ja tämäkin riippuu ihan siitä miten vastustaja sattuu itse heittämään. Esimerkiksi tässä pelissä kunnon puolustuksella GSW pelaaja kaartilla ei pitäisi olla mitään asiaa heittää yli 50% heitoista sisään. Mutta surullisinta kuitenkin tuossa oli se että vikassa neljännessä 15 pinnaa sisään. Toi ei kerro mistään muusta kuin siitä että Boylenilla ei oikeasti löydy niitä työkaluja millä saataisiin koreja aikaiseksi pahoissa tilanteissa. Kaikki on kiinni siitä miten heittopeli kulkee yksittäisillä pelaajilla.

Jos Laurista puhutaan niin eihän tuossa mitään ihmeellistä tapahtunut. Eka puolikas oli hyvää joukkuepeliä missä lauri löydettiin (ja Lauri myös löysi) ja toinen puolisko aloitettiin Lavinen hero ballilla ja sitten kun taas pitäisi pelata neljännessä niin kaikki oli aivan hukassa.
 
Viestejä
145
Ite oisin kaivannut Whitea kentälle lopussa ku se oli hyvässä kolmosiskussa. Koko ajan oli taas tunne, että GSW tulee ja hoitaa homman ku se ero ei kasvanut 2-numeroiseksi missään vaiheessa. ja onhan toi D. Green kova luu noilla loppuhetkillä.

Olipahan Latelta vuoristorata peli. Eka jaksolla loistava ja toka jaksolla Bullsien huonoin. Loppuhetkillä teki 3 mokaa. 2 ajoa, joista toinen päätty askeleisiin ja toinen epätoivoiseen heittoon ku keinot loppu kesken. Lisäksi kerran häröili taas apupuolustuksessa melkein puolikentässä. Ja noita pallonmenetyksiä tulee joka pelissä liikaa. No olihan lopussa se yks kolkki ja yhteenvetona kuitenkin edistystä alkukaudesta.

Kyllä tosta Jimbosta pitäs päästä eroon. Häviäisivät vaikka nyt 5 peliä putkeen, niin eiköhän se riittäs. Ihan nollassa usko siihen mieheen. Aika hauska viisikko oli muuten toka jaksolla kentällä. Siellä oli 4 jotain 190 cm ja Carter. Kaipa siinäkin joku kuningasidea oli:)
 
Viestejä
1 390
Lavine on Bullsin syöpä, pelasipa Markkanen miten hyvänsä.

Viimeisillä neljänniksillä ja/tai minuuteilla kukaan muu ei koske palloon saatikka heitä.

Boylen on lakeija kuten Satokin. Kuka sadon korjaa?
 
Viestejä
1 377
Ite oisin kaivannut Whitea kentälle lopussa ku se oli hyvässä kolmosiskussa.
Dunn pelasi lopussa, koska hän puolusti koko pelin loistavasti Russellia. Enkä myöskään olisi laittanut Satoranskya tai Lavinea penkille.

Ei juuri kehitystä pelillisesti joukkueellakaan, roikkuivat mukana kolmosilla.
Juu.. Kyllähän Golden State oli lähes koko ajan parempi ja mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä selkeämmin se alkoi näkyä. Bulls sai tehtyä pelistä näin tiukan lähinnä hyvän kolkkipelin ansiosta. Nyt meni koriin useammat Whiten step-back -kolkit ja Valentine heitti pari kolkkia 2-3 metriä viivasta.

Lavine on Bullsin syöpä, pelasipa Markkanen miten hyvänsä.
Tämä forumin Lavine-viha on alkanut menemään ihan överiksi.. Viimeiset 7 peliä Lavine on ihan totaalisesti kantanut Bullsia. Ja vain hänen ansiostaan Bulls on tämän 7 pelin ajan pelannut edes siedettävää koripalloa. Lavine on tehnyt viimeisen seitsemän pelin aikana 29,4pts ja FG-% on ollut 49% ja 3pts-% on ollut 53%. Ja myös 4 syöttöä per peli.

Tuon GS -pelin viimeinen pallonhallinta pelattiin ihan samalla tavalla kuin jokainen nba-joukkue tekisi vastaavassa tilanteessa. Eli pallo annetaan joukkueen parhaaalle pelaajalle ja hän ottaa omavalintaisen ratkaisun. Lavine saikin ihan suht hyvän oman kolkin siitä aikaiseksi.

Aika hauska viisikko oli muuten toka jaksolla kentällä. Siellä oli 4 jotain 190 cm ja Carter. Kaipa siinäkin joku kuningasidea oli
Mun mielestä kakkoskentällisen osalta oli ihan hyvä kokeilla lyhyen aikaa neljää lyhyttä pelajaa ja Carteria samanaikaisesti kentällä. Tässä vaiheessa siis Valentine pelasi power forwardia.. Nyt kun Young oli sivussa, niin Bullsilla oli vajetta nelospaikalle. Kun ekalla puoliajalla vielä Kornet pelasi oman vaihtonsa aika kehnosti. Myöskään Carterin ja Gaffordin peluuttaminen samaan aikaan ei toimi, kun kummallakaan ei ole heittouhkaa.

Bullsihan olisi ihan playoff joukkue, jos valmennus saisi pelaajat pysymään koko pelin tiimipelaamisessa.
No ei kyllä tällä GS -pelin rosterilla Bulls olisi millään valmennuksella playoff-joukkue.. Jos koko rosteri olisi terveenä ja täydessä iskussa, niin sitten Bulls voisi olla paremmalla valmennuksella parempi joukkue.

Mutta kuten olen moneen kertaan todennut, niin täällä forumilla ihan liikaa on yliarvioitu tämän Bullsin rosterin tasoa.
 
Viestejä
1 390
Tämä forumin Lavine-viha on alkanut menemään ihan överiksi..

En vihaa Lavinea. Hyvä pelaaja jota ilman Bulls olisi parempi.

Ei siinä sen kummempaa. Heitelkööt ja pelatkoot siellä kaukana miten lystäävät.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös