Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
145
Tuskin täällä kukaan luulee, että Bulls ois joku huippujoukkue. Itä on nyt vaan niin heikko, että pleijareihin pääsy pitäs onnistua jopa liigan surkeimmalta valmentajalta. Valmentajan tehtävänähän on saada joukkue pelaamaan vahvuuksillaan ja sitä kautta voittamaan. Nyt tää puupää on mm. kieltänyt (vain Late tottelee kokonaan) puolimatkan heitot ja samalla vienyt monen parhaimpia vahvuuksia pois. Tästähän mm. Sato irvaili Memphis voiton jälkeen. Ja siinä lopun tilanteessa missä Late tuplas pitkälle ja GSW sai helpon voittokorin, niin sekin oli Jimbon tahto eikä sittenkään Laten vika. Halusivat pallon Russelin käsistä pois hinnalla millä hyvänsä. Tätä ratkasua taasen Carter arvosteli. Ei toi joukkue luota Jimboon, se on jo ihan selvää.

Ei se pätkä-viisikko toiminut pätkän vertaa. Sen minkä Carter-Gafford akselilla ois hyökkäyksessä hävinnyt, niin tuplasti ois puolustuksessa voittanut.

Ite pidän Lavinesta. Fyysiset oiminaisuudet, heittotaito ja työmoraali huippuluokkaa. Sitten on niitä miinuksia puolustuksessa ja pelin luvussa, mutta niissäkin on jopa pientä kehitystä ollut nähtävissä. Ja Lavinen tai Whiten käsissä se pallo loppuhetkillä joka tapauksessa pitää olla ku ne ainoot, jotka pääsee vastustajista ohi ja pystyvät luomaan oman heittonsa.

No nyt pitää ruveta Luka-showta kattomaan.
 
Viestejä
234
Oli se hirveä viimeisen 8 minuuttia. Joukkue teki yhteensä 6 pistettä. Toki tässä voi alkaa Lauria haukkumaan, mutta hän nyt kuitenkin teki puolet joukkueen pisteistä viimeisellä 8 minuutilla eli paremmin hän onnistui kuin kukaan muu. Ei tuo nyt hyvältä kuullosta, kun 3 pisteellä ollaan joukkueen paras eli lähinnä kertoo joukkueen huonoudesta. Tuo viimeinen 8 minuuttia oli sellaista, että jokainen vuorollaan yritti yksin, kun epäonnistui niin syötti seuraavalle, joka teki saman.

Lavine:sta. Hyvä korintekijä hän on. Selkeästi Bulls:n paras, mutta jos olet joukkueen eniten rahaa ansaitseva pelaaja ja olet vuodesta toiseen joukkueen +- tilaston viimeinen ja joukkue pelaa voittavaa koripalloa kun Lavine istuu niin jotain vikaa miehessä on. Tämä on tilanne joka vuosi Bulls:ssa ja jokainen vuosi ennen sitä Minnesota:ssa. Koripallo tietääkseni vielä on sitä, että siinä kaksi joukkuetta kamppailee kumpi tekee enemmän pisteitä ja tuossa Lavine on surkea. Vihaanko Lavine:a? Jos jonkun mielestä tuo kommetti tarkoittaa sitä niin ehkäpä sitten, mutta en vain pidä häntä voittavana pelaajana. Hänen tyyliset pelaajat tekevät pisteitä lottery joukkueissa koskaan näkemättä playoffeja tai sitten he istuvat playoff joukkueen penkillä ja peli aika määräytyy sen mukaan kuinka hyvä heittopäivä on.

Eihän Bulls hyvä joukkue ole, mutta ovat parempia kuin mitä kyseinen valmennus heistä tekee. Heidän peli-ideahan on paljolti se, että annetaan pelaajille vapaat kädet tehdä mitä huvittaa, paitsi että rajoitetaan sitä mitä pelaajat saavat tehdä. Täälläkin mainittu ei keskimatkan heittoja on hyvä esimerkki ja joka on annettu koko joukkueelle. Sen lisäksi yksittäisten pelaajien tekemistä on rajoitettu. Sitten pelaajat haukutaan pelien jälkeen kun he tekivät juuri ne asiat mitä valmennus halusi. Jotenkin tuntuu, että Bulls johto haluaa edelleen hävitä ja haluavat hävitä niin kauan kun he eivät onnistu draft:stä löytämään omaa Lebroniansa. Näyttelevät vain vihaisia, koska lehdistö ja fanit sitä odottavat.
 
Viestejä
1 377
Lavine:sta. Hyvä korintekijä hän on. Selkeästi Bulls:n paras, mutta jos olet joukkueen eniten rahaa ansaitseva pelaaja ja olet vuodesta toiseen joukkueen +- tilaston viimeinen ja joukkue pelaa voittavaa koripalloa kun Lavine istuu niin jotain vikaa miehessä on. Tämä on tilanne joka vuosi Bulls:ssa ja jokainen vuosi ennen sitä Minnesota:ssa. Koripallo tietääkseni vielä on sitä, että siinä kaksi joukkuetta kamppailee kumpi tekee enemmän pisteitä ja tuossa Lavine on surkea.
Jos katsotaan +- -tilastoa per 48 minuuttia, niin Lavine on vasta Bullsin 6. huonoin ja lähes tasoissa Laurin kanssa.. Huonompia ovat Kornet, Gafford, Dunn, Young ja Hutchison.. Ja tosiaan Lavinen (ja Laurin) kohdalla pitää muistaa, että he pelaavat suurimman osan ajasta vastustajan parhaita vastaan toisin kuin edellä mainitut viisi pelaajaa.

Jos jonkun mielestä tuo kommetti tarkoittaa sitä niin ehkäpä sitten, mutta en vain pidä häntä voittavana pelaajana. Hänen tyyliset pelaajat tekevät pisteitä lottery joukkueissa koskaan näkemättä playoffeja tai sitten he istuvat playoff joukkueen penkillä ja peli aika määräytyy sen mukaan kuinka hyvä heittopäivä on.
Joo. En minäkään pidä Lavinea mitenkään voittavana pelaajana. En näe häntä menestyvän joukkueen ykkösoptiona. Ehkä hän voisi toimia menestyvässä joukkueessa penkiltä tulevana sytyttäjänä.

Mutta kun täällä forumilla on ollut sellaistakin puhetta, että Bulls olisi nyt parempi ilman Lavinea. Niin eipä tuossakaan mitään järkeä. Jos Lavine otettaisiin pois Bullsin nykyrosterista, niin Bullsilla olisi huikean vaikeaa skorata. Nytkin jo Bulls on sarjan huonoimpia hyökkäyspään joukkueita.
 
Viestejä
548
Mutta kun täällä forumilla on ollut sellaistakin puhetta, että Bulls olisi nyt parempi ilman Lavinea. Niin eipä tuossakaan mitään järkeä. Jos Lavine otettaisiin pois Bullsin nykyrosterista, niin Bullsilla olisi huikean vaikeaa skorata. Nytkin jo Bulls on sarjan huonoimpia hyökkäyspään joukkueita.
GW pelin ensimmäimen neljännes oli esimerkki siitä, mitä Bullsin peli voi olla parhaimmillaan. Kenenkään ei tarvi pakottaa, vaan tilanteet syntyvät luonnollisesti hyvän pallonliikkeen jatkumona.
Tämänkin pelin luonne muuttui täydellisesti, kun toisen neljänneksen lopussa Lavine ilmeisesti heräsi siihen, että tänä vuonna pelataan AllStars pelit hänen nykyisessä kotikaupungissaan.
Seurauksena se, että muut neljä kentällä olijaa lähinnä katseli, mistä Lavine seuraavaksi heittää. Rytmi pelistä häviää ihan täysin. Sitten kun joskus taas saa koskea palloon, ei tiedä mitä sillä pitäisi tehdä.
Jossain aiemmin luki, että Lavine on tällä kaudella jo kahdesti syöttänyt ajosta ulos ennen kuin on ollut jumissa. Kertonee paljon kaverin rakkaudesta palloon.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 377
GW pelin ensimmäimen neljännes oli esimerkki siitä, mitä Bullsin peli voi olla parhaimmillaan. Kenenkään ei tarvi pakottaa, vaan tilanteet syntyvät luonnollisesti hyvän pallonliikkeen jatkumona.
Se että pari neljännestä pelataan hyvin ei kerro vielä mitään pidemmän ajan pelaamisen tasosta.. Lisäksi yleensäkin nba:ssa enemmän ja vähemmän höntsäillään ensimmäinen puoliaika. Tuossa GSW-pelissäkin pelin intensiteetti oli neljännellä jaksolla ihan toista luokkaa kuin ensimmäisellä puoliajalla.

Jossain aiemmin luki, että Lavine on tällä kaudella jo kahdesti syöttänyt ajosta ulos ennen kuin on ollut jumissa. Kertonee paljon kaverin rakkaudesta palloon.
Tuo on juuri sellaista haterien skeidaa.. Lavine on tällä hetkelläkin Bullsin toinen syöttötilastossa ja hänen syöttely on kauden mittaan selkeästi parantunut.. Alla olevassa Laurin highlighteissakin Lavine antaa muutaman ihan hyvän ja oikea-aikaisen passin Laurille.

 
Viestejä
548
Se että pari neljännestä pelataan hyvin ei kerro vielä mitään pidemmän ajan pelaamisen tasosta.. Lisäksi yleensäkin nba:ssa enemmän ja vähemmän höntsäillään ensimmäinen puoliaika. Tuossa GSW-pelissäkin pelin intensiteetti oli neljännellä jaksolla ihan toista luokkaa kuin ensimmäisellä puoliajalla.Tuo on juuri sellaista haterien skeidaa.. Lavine on tällä hetkelläkin Bullsin toinen syöttötilastossa ja hänen syöttely on kauden mittaan selkeästi parantunut.. Alla olevassa Laurin highlighteissakin Lavine antaa muutaman ihan hyvän ja oikea-aikaisen passin Laurille.

Se, että pelin kulku muuttuu täysin yhden pelaajan ympärillä pyöriväksi, eikä sen jälkeen tuota mitään itsestään, on aina huono asia. Ihan sama miten yritetään ketäkin puolustella. Miksi ei voi höntsätä loppuun asti jos se kerta toimii? Miksi pitää "pakosta" alkaa pelaamaan NBA tyylillä, jos se ei toimi. Ei kai se intensiteetin muutos tarkoita sitä, että flow pitää pysäyttää? Ihan heti ei tule toista joukkuetta mieleen, jossa yksittäisen staran pisteet vaatii sen, että muiden peli menee totaalisen sekaisin ja joukkue häviää.

Ja se että on syötöissä parhaimmistoa tulee luonnollisesti siitä, että pitää sitä pallo prosentuaalisesti aika paljon käsissään. Voit kokeilla vaikka laskea syöttöä per kosketus.

Edit: Tossa pelissä (monessa muussakin viimeaikaisessa) oli monia tilanteita, jossa pallo liikkui todella nätisti kaarella pelaajalta toiselle, kunnes se tuli Lavinelle. Jos sen siitä vielä mahdollisesti syötti eteenpäin, niin ainakin piti palloa sen puoli sekuntia liian pitkään hallussaan, jolloin etu oli menetetty. Usein toki lähti itse pelaamaan 1 vs. 1 :stä. Jotenkin tulee sellainen kuva, että herra luulen kaiken pallon liikkeen olevan vain hänelle korintekopaikan luomista.

Itsekin pidän Lavinea ihan ok pelaajana. Hyvä kuudes tai seitsemäs mies pleijariporukassa. Jäätävä fysiikka mutta kehnohko pelikäsitys. Parhaimmillaan highlighteissa ja donkkikisassa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
119

Ajassa 0:45 oli Laurilta just sellainen itsevarma, päättäväinen ja juonikas suoritus missä käyttää hyvin vahvuuksiaan, ja minkä tapaisissa tilanteissa hän voisi olla useammin vähän itsekkäämpi/päättäiväisemmin ottaa omia yrityksiä.
 
Viestejä
548
Kyllähän tuo Bullsin pelaaminen näyttää jo huomattavasti paremmalta. Sen mitä toinen silmä kiinni Miami pelistä näin/ymmärsin, olin huomaavina Lavinen hiukan keskittyneen joukkuepelaamiseen omien statsien sijaan. No lopussa hiukan nosti päätään ja heikostihan siinä sitten kävi. Nyt kuitenkin lopun suoritukset vaikuttivat ihan järkeviltä, ei vaan ollut sitten tällä kertaa onnikaan matkassa.
Lauri kyllä hävisi taas pelistä aika totaalisesti neljännellä kympillä. Nytkin oli paikkoja, mutta melkein kaikki heitot ohi ja levyritkin pomppii ihan toiselle puolelle kenttää.
 
Viestejä
288
Nyt oli Lavine kyllä huono, heitti paskalla prosentilla ja otti 7 pallonmenetystä. Hyvä verrata Butleriin (oletetut joukkueen parhaat), jolla ei hänelläkään uponnut, mutta ajoi halutessaan korille ja pääsi vapariviivalle. Se suurin ero on peliäly, joka näkyi pallollisena nimenomaan pelin lopussa. Butler ei tehnyt (ainakin muistelen) yhtään huonoa ratkaisua. Lavinella niitä vaan tulee melko tasaisesti. Herro oli jäätävä, vaikka osasyynsä oli Bulls-puolustuksen Butler-kiihkolla, ja heittikö 3 vai 4 täysin vapaata kolmosta loppuvaiheessa. Pieni nähty otos itsellä Heatin peleistä, mutten pitäisi ihmeenä vaikka tekisi Whitea paremman uran, koska on fiksun oloinen ja kentän hyvin näkevä pelaaja. Varsinaisen peliajan lopussa Bulls sortui jälleen muutaman kerran yliagressiiviseen palloskriiinipuolustukseen ja Heat pysyi mukana helpoilla koreilla.

Hieman pitää ihmetellä Laurin peluutusta. Oli hyvässä vireessä, pelasi koko kolmannen ja sitten puolet neljännestä vaihdossa. Oli tulossa jo pois jossain vaiheessa 3:ssa, mutta Boylen huitoi kentälle. Muutenkin koko Bullsin peluutus on tuttuun tyyliin kyllä omituista. Gaffordiakaan ei näkynyt kentällä kuin 2 minuuttia, toki sai nopeasti kolme virhettä, mutta mitä sitten? Laurilla kolmas vähintään kohtuullinen peli ja alkaa selvästi uskoa itseensä, vaikka pelin sisällä jääkin pätkittäin edelleen ulkopuoliseksi.

Täytyy todeta Dunnista, että tällä tyylillä itselle kävisi joku kohtuullinen jatko. Hämmentää hyvin puolustuspäässä, ja kun hyökkäyksessä pidättäytyy kolmosista ja tyytyy ajamaan tai keskimatkan kakkosiin, ihan hyödyllinen ja käytettävä (rooli)pelaaja.
Toki lopussa jätti Herron vapaaksi pariin otteeseen turhan innokkuuden takia.

Lehterit melko tyhjinä. Omasta seuraavasta mediastakin ilmeisesti vain Cowley jaksoi vääntäytyä paikalle. Bulls: kun ketään ei juuri kiinnosta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
7 303
Kyllä Late on selkeästi saanut terävyyttä tekemiseensä. Nyt hänellä vaan tuntuu tuo prosessi joukkueen pelaamiseen hitsautumisesta alkavan vähän niinkuin alusta tai ainakin puolesta välistä. Joukkuekavereiden pitää oppia luottamaan taas, että jokunen heittokin saattaa pudota ja Laurin pitää taas oppia luottamaan, että nopeutta riittääkin tarpeeksi useita vastustajia vastaan. Toivottavasti tästä lähtee nousukiito niin bullsille, kuin Laurillekin.
 
Viestejä
608
Bullsille turpaan niukalla 1 pinnan erolla Torontoa vastaan eilen aamulla.
Peli ilmeisesti ollut todella tasainen sillä 4 erään lähdettiin tasatilanteesta 71 vs 71.

Mutta kuinkas ollakaan Bulls taas kerran onnistui sössimään mahdollisuudet voittoon alettuaan taas kerran perseilemään ratkaisuhetikillä. Laurille vähän heikompi peli 13 pinnalla ja 8:lla levyrillä. Lavine Bullsin paras pistemies 20 pinnalla.
 
Viestejä
608
Kyllä Late on selkeästi saanut terävyyttä tekemiseensä. Nyt hänellä vaan tuntuu tuo prosessi joukkueen pelaamiseen hitsautumisesta alkavan vähän niinkuin alusta tai ainakin puolesta välistä. Joukkuekavereiden pitää oppia luottamaan taas, että jokunen heittokin saattaa pudota ja Laurin pitää taas oppia luottamaan, että nopeutta riittääkin tarpeeksi useita vastustajia vastaan. Toivottavasti tästä lähtee nousukiito niin bullsille, kuin Laurillekin.
Miami peli oli ihan OK suoritus Laurilta.
Pikkuisen paremmalla heittopelillä Lauri olisi itse voinut ratkaista koko pelin voiton Bullsille ilman jatkoaikaa. Boylenilta todella omituista ''valmennusta'' istuttaa Lauria penkillä minuuttitolkulla 2 ja 4 erissä ja tuosta liian pitkään penkillä istumisestahan se heittovire Laurilla sitten kärsikin vaikka muuten heitti ja pelasi ihan OK.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
608
Tämä forumin Lavine-viha on alkanut menemään ihan överiksi..

En vihaa Lavinea. Hyvä pelaaja jota ilman Bulls olisi parempi.

Ei siinä sen kummempaa. Heitelkööt ja pelatkoot siellä kaukana miten lystäävät.
Onko sun päähän koskaan tullut sellaista ajatusta että ehkä tällä suomalaisella korispalstalla haluttaisiin nähdä mieluumin Lauri Bullsin ykkösjätkänä hyökkäyspäässä Lavinen sijaan.
 
Viestejä
608
Ite oisin kaivannut Whitea kentälle lopussa ku se oli hyvässä kolmosiskussa. Koko ajan oli taas tunne, että GSW tulee ja hoitaa homman ku se ero ei kasvanut 2-numeroiseksi missään vaiheessa. ja onhan toi D. Green kova luu noilla loppuhetkillä.

Olipahan Latelta vuoristorata peli. Eka jaksolla loistava ja toka jaksolla Bullsien huonoin. Loppuhetkillä teki 3 mokaa. 2 ajoa, joista toinen päätty askeleisiin ja toinen epätoivoiseen heittoon ku keinot loppu kesken. Lisäksi kerran häröili taas apupuolustuksessa melkein puolikentässä. Ja noita pallonmenetyksiä tulee joka pelissä liikaa. No olihan lopussa se yks kolkki ja yhteenvetona kuitenkin edistystä alkukaudesta.

Kyllä tosta Jimbosta pitäs päästä eroon. Häviäisivät vaikka nyt 5 peliä putkeen, niin eiköhän se riittäs. Ihan nollassa usko siihen mieheen. Aika hauska viisikko oli muuten toka jaksolla kentällä. Siellä oli 4 jotain 190 cm ja Carter. Kaipa siinäkin joku kuningasidea oli:)
Ja höpö höpö höpö höpö höpö höpö.
Tuo tilanne jossa Lauri sen hätäisen toivotaan toivotaan heiton otti niin se oli kyllä ihan siitä syystä että pelikellossa oli aikaa max 1-1,5 sekuntia joten oli niinku pakko tehdä jotain ennen ku aika olisi loppunut.

Boylenin peluutus ja rotaatiot ovat olleet koko kauden terveisiä perseestä joten tuon ei pitäisi olla minkään sortin yllätys jos on yhtään Bullsin pelejä nähnyt. Boylenin kuuluisi saada monoa perseelleen ja helvetin sassiin vieläpä mutta seurajohdon toimintatyylin tietäen not gonna happen.
 
Viestejä
608
Eikö tämä asia nyt voisi jo pikkuhiljaa olla täysin selvä? Jos vähänkin on Bullsin pelejä katsonut nyt ja aikaisemmin, niin pitäisi kyllä omilla silmilläkin nähdä että liikkumisessa on suuri ero verrattuna esim. viime kevääseen.Mitä ihmeen vaitonaisuutta ja salailua? Sehän on kerrottu jo pari viikkoa sitten, että mikä vamma Lauria on vaivannut. Vatsalihasvamma (vai mikä se nyt oli?). Pitäisikö sitä Bullsin olla koko ajan joka tuutista hokemassa uudelleen ja uudelleen? Myös Wendell Carter on pelannut jo pitkään peukalovaivaisena. Yleensä vaan nba:ssa ei kauheasti ole tapana huudella näistä vammoista silloin kun pelaaja on vielä pelaavassa kokoonpanossa..

Ja tosiaan Laurin "taustajoukot" eivät todellakaan ala julkisuudessa mitään kertomaan Laurin vaivoista kuten nimimerkki Heppu ehdotteli.. Se ei ole millään tavalla heidän tehtävä, eikä heillä ole edes lupaa sitä tehdä.

Lauri nyt itsekin sanoi haastattelussa, että "pikkuvaivoja on ollut". Mutta todennököisesti se on enemmän ja vähemmän kaunisteltu kuva.. Todennäköisesti myös olkapää on vaivannut ainakin yhdessä vaiheessa, kun siinä oli kinesioteippaukset parissa pelissä.

Uskokaa nyt vaan että tämä heikompi vaihe menee näiden vaivojen piikkiin. Ja nuo vaivat ovat vaikuttaneet kokonaisvaltaisesti pelaamiseen myös heittopeliin.

Jos olette katsoneet tämän kauden pelejä, niin vertailkaapa Laurin tämän kauden liikkumista viime kauden highlights videon liikkumiseen.. Aika erilaista liikkumista oli viime kaudella.

Sulla näkyy löytyvän aina joku hyvä selitys asiaan ku asiaan.
Joten kerropa sinä viisaana ''NBA tietäjänä'' että miten helvetissä on mahdollista on Bulls on antanut Laurin pelata loukkaantuneena.

Ei jumalauta voi olla niin että 2020 luvun lähestyessä maailman kovimmassa korisliigassa pelaavan korisjengin lääkintähuolto ja lääkärit on noin helvetin ulkona siitä miten heidän työhönsä kuuluu.
Jopa NHL:n häntäpään jengeillä on paremmat ja ammattitaitoiset lääkärit ja lääkintätiimit kuin Chicago Bullsilla. NHL:ssä ei jumalauta tulisi edes kuulonkaan runkosarjan aikana peluuttaa loukkaantunutta pelaajaa toisin kuin jossain perkeleen Chicago Bullsissa.

Ja se että Boylen on peluuttanut Lauria loukkaantuneena niin sillä ei ole ollut missään vaiheessa mitään tekemistä minkään '' kovuuden opettamisen'' kanssa vaan se oli silkkaa sadistista ihmisrääkkäystä jota voisi melkein verrata kidutukseen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
11
Markkanen -> Sabonis. Miksi tämä treidi ei toteudu? Eikös Indiana ollut jokin aikaa sitten kauppaamassa Sabonista, kun ei Turnerin kanssa oikein mahdu samaan joukkueeseen? Bullssit saisi sitä Boylenin kaipaamaa kovuutta, tosin se vähäinenkin kolmosuhka häviäisi. Indiana saisi mahdollisen hiomattoman timantin ja voisi hieman levittää peliä, että paluun (lähiaikoina?) tekevä Vihtori Olavipiippo pääsisi ajelemaan. Laurin kannalta Indiana voisi olla parempi paikka...
 
Viestejä
119
“I don’t work my ass off to be a No. 2 guy or a No. 3 guy. I want to be a superstar,” LaVine said after the game (via The Athletic). “I want to be a top of the league type dude. And that’s what I see myself as. And I’m going to continue to strive for that and reach for my goals. That’s why I work so hard for it. I don’t sacrifice my entire summer and grind my life away to be just a regular guy in the NBA.”

Oli jälkeen mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu The Athleticin juttu (Voin kyllä suositella ko. julkaisua, voi tutustua kk verran ilmaiseksi). LaVinen mentaliteetin voi kyllä yhdistää supertähtiin noin yleisesti, ja on sinällään kunnioitettava ja ihailtava, mutta kääntyy pelaajaa ja omaa joukkuetta vastaan jos lahjat eivät riitä olemaan se voittava #1 optio. En miellä itseäni LaVine -vihaajaksi. Mielestäni vaan hänen pelissään on ollut nähtävissä sellaisia aukkoja ja puutteita jotka estävät tavoitteen saavuttamisen, ja joita ei vaan voi paikata edes kovalla työllä.

Artikkelin kommenteissa joku esitti osuvan toiveen, että Lauri saisi LaVinen itseluottamuksen ja Lavine Laurin epäitsekkyyden.
 
Viestejä
119
Siitä Bullseille PG. Vähintään yhtä näyttävä kuin LaVine, mutta näkee hieman myös ympärilleen. Kohdassa 5:16 oli mielestäni välähdys I.Thomas -tyylistä taidetta.

 
Viestejä
7
Itsekin arvostelen LaVinen suorituksia, mutta mielestäni vika on valmennusjohdossa, eikä LaVinessa. Hän on, mitä on, ja valmennuksen pitäisi osata hyödyntää hänen osaamisensa. Sama homma, kun Lauria peluutetaan sentterinä, jossa hän on huono. Onko vika Laurissa, vai siinä, että valmentaja peluuttaa sentterinä pelaajaa, joka ei osaa pelata sentterinä?
 
Viestejä
608
Markkanen -> Sabonis. Miksi tämä treidi ei toteudu? Eikös Indiana ollut jokin aikaa sitten kauppaamassa Sabonista, kun ei Turnerin kanssa oikein mahdu samaan joukkueeseen? Bullssit saisi sitä Boylenin kaipaamaa kovuutta, tosin se vähäinenkin kolmosuhka häviäisi. Indiana saisi mahdollisen hiomattoman timantin ja voisi hieman levittää peliä, että paluun (lähiaikoina?) tekevä Vihtori Olavipiippo pääsisi ajelemaan. Laurin kannalta Indiana voisi olla parempi paikka...
Tuskin Sabonis mihinkään indianasta lähtee ja tuskin Laurikaan Bullsista ( vielä )
Siis kenen pitäisi levittää Indianan peliä ja miksi ja mihin indiana Lauria tarvitsisi.
Ja kuka helvetti on Vihtori Olavi Piippo, Victor Oladipon mä kyllä tiedän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös