Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
298
Pakkohan tämä on olla lopun alkua. Miten voi olla kaveri päätynyt NBA-joukkueen päävalmentajaksi ja näin hukassa.
Mutta: ei kun lisää runtua niin sillä homma tokenee.
 
Viestejä
608
Pakkohan tämä on olla lopun alkua. Miten voi olla kaveri päätynyt NBA-joukkueen päävalmentajaksi ja näin hukassa.
Mutta: ei kun lisää runtua niin sillä homma tokenee.
Nyt se sitten on todistettu jaa mikäkö ? no se että JimBo on tullut lopullisesti hulluksi.
Ei ole enää mikään ihme että niitä loukkaantumisia on ollut paljon tälläkaudella
kun kerran tuolla tavalla rääkätään ja simputetaan pelaajia.
Ihmisest eivät ole mitään koneita ( ei edes NBA pelaajat ) joten herra Boyleninkin olisi jo korkea aika oppia tuo.

Kuinkahan kauan menee seuraavaan mutinyyn.
Ja nyt kun ei ole enää Roloa jengissä niin se mutiny ei niin vaan lopukaan.
Ei ainakaan yhtä nopeasti kuin edellinen.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
608
Muutamia huomioita Indiana pelistä.
- Laurilta jäätävän paska matsi statseilla 3 pinnaa 6 levypalloa 1 riisto 1 blokki.
Heitto prosentti uber-paska 10%. Mitä helvettiä tämän yön '' pelaaminen'' oli niinku olevinaan Lauri.
Tuollaisilla peliesityksillä jää rookie extensionit saamatta kokonaan.
- Harrison ja White Bulls parhaimmat tänään kummatkin heitti yli 20 pinnaa mieheen.
-- Bulls aloitti pelin 10-2 runilla ja pakotti Indianan aikalisään jonka jälkeen Indianakin sai pelinsä toimimaan.
- Bulls tuli lopussa hurjalla kirillä 6 pinnan päähän ( 102-108 ) mutta Indiana kesti Bullsin kirin.
- Carter, Gafford ja Porter virhevaikeuksissa suurimman osan peliä joka vaikeutti Bullsin pelaamista.
- Jimbo oli Jimbo taas kerran ja taisipa tuo ainakin kerran raivota kentän laidalla naama punaisena Bullsin pelaajille 3 erän aikana kun Indiana karkasi yli 20 pinnan katkumatkalle.
 
Viestejä
771
Jaa-a ei näytä 1kk tauko tehnyt mitää kummempia markkasen otteille. Eli nyt kun on saanut luvan pelata niin luulis pelaavan ilman suurempia loukkaantumisia, niin ehkä senkään piikkiin ei voi laittaa näitä jatkuvia löysiä otteita.
 
Viestejä
145
Aika hätäsesti ne kolkit käsistä lähti. Oiskohan se Late huomannut, että pakko pistää palloa ilmaan ku sen saa. No su pelissä Lavine vissiin mukana ja sillon rupee näkemään millä tasolla Bulls pelaa ku joukkue terve. Mielenkiinnolla odotan Jimbon kommentteja, jos samalainen taaperrus jatkuu.

Kyllähän tota Whiten skoorauskykyä on pakkoa kehua. Tais olla jo 6. peli peräkkäin missä yli 20 pinnaa. Pelintekotaidot toki vajavaiset, vaikka niissäkin on kehitystä tapahtunut alkukauteen verrattuna. Ehkä se on ihan hyvä idea antaa Whiten harjotella pelinjohtamista, vaikka luontasempi pelipaikka ois kakkosena.
 
Viestejä
298
Atkinson sai kenkää Netsistä jota on kyllä vaikea ymmärtää. Ehkä ystävykset Durant ja Kyrie ovat touhunneet taustalla kun eivät pelata pysty niin jotain täytyy ajan kuluksi hämmentää. Siitä Bullsille oiva nuorten pelaajien kehittäjä.
 
Viestejä
752
Atkinson sai kenkää Netsistä jota on kyllä vaikea ymmärtää.
Siitä Bullsille oiva nuorten pelaajien kehittäjä.
Ei ehkä Bulls ole ykkösvaihtoehto, mutta en tiedä onko Yhdysvalloissa minkälainen aktiviimalli, että jos Bulls antaa Jimille potkut niin työkkärin täti ilmoittaa Atkinsonille, et sun täytyy nyt mennä Bullsiin et voi jäädä odottamaan parempia työpaikkoja.
 
Viestejä
23
En tiedä onko se Bullsin hyökkäykstapa, mutta Laurilla tuntuu olevan nyt vain muutama eri variaatio tehdä kori. Nopea 3 pisteen rykäisy huonosta rytmistä tai ajo 3 pisteen viivan takaa korille. Molemmat ovat Laurin tapauksessa huonoja ratkaisuja. Jos tämä ei ole hyökkäystavasta kiinni vaan Laurin oman taitotason ylärajan saavuttamisesta, niin tuskin tuosta sen parempaa tulee muissakaan joukkueissa.
 
Viestejä
557
On kyllä surkeaa kateltavaa ja potentiaalin haaskaamista, kun Lauri ei saa käytännössä pomputtaa palloa ollenkaan. Mahtaa olla mielekästä.
 
Viestejä
608
On kyllä surkeaa kateltavaa ja potentiaalin haaskaamista, kun Lauri ei saa käytännössä pomputtaa palloa ollenkaan. Mahtaa olla mielekästä.
Ei tuossa Boylenin ''valmentamisessa'' ole päätä eikä häntää.
Mitä enemmän tuon pellen ( Boylenin ) touhua katsoo niin sitä lähempänä on järjen totaalinen menetys.

Tuli taas itsekseni kirottua tuota Bullsin pelaamista ihan kaikilta osin.
Toinen asia jota en ymmärrä yhtään on tuo Laurin peluuttaminen.
Jos kerran Lauri on pelikunnossa ( ja ilmeisesti täysin terve kun kerran pelaa ) niin mikä perkeleen minuuttirajoitus Laurille on ollut pakko laittaa. Kun kerran jätkä ( Lauri ) on terve niin peliaika sinne 30-35 minuuttiin ja minuuttirajoitukset kertalaakista huitsin vittuun mutta eihän tuo Jimbon kaaliin mene vaikka lekalla takoisi.

Jos Boylen valmentaa Bullsia ens kaudellakin niin sitten loppu Bullsin matsien katsomiset minun osaltani.
En vaan kertakaikkiaan jaksa tuota aivotonta imbesilliä ( Boylen ) toista kautta peräkkäin.
 
Viestejä
145
Ellei ne huhutut muutokset seurajohdossa kesällä tapahdu, niin kaipa se pitää ruveta rukoilemaan, että Jimbosta eroon pääsis. Mutta hyvä peli Latelta. Osu kolkit ja muutaman kerran lähti sähäkästi ajoihin. Kauheetahan toi Bullsin hyökkäys edelleen on. Whitella oli 8 syöttöä, vaikka näytti, että ei montaa kertaa palloa muille lainannut. Vissiin 8 kertaa lainas ja joka kerta joukkuekaverit heitti sitten kaukoheiton sisään.

Tosta Brooklynistä tulee ens kaudella kova joukkue ku Irving ja Durant palaa. Lavert on pelimies ja muutenkin löytyy leveyttä. Tulee hyvät pudotuspelit tänä keväänä ku LeBronkin näyttää vertyvän ja AD on iskussa. Toivottavasti Losin joukkueet kohtaa Lännen finaalissa. Vois tulla eeppiset pelit.
 
Viestejä
10
Montaa peliä en ole jaksanut/viitsinyt katsoa, mutta eilen tuli katsottua
kun alkoi jo 21.00 tuo peli.
Mielestäni koko kentän huonoin pelaaja oli Satoransky. Ihmettelen millä
eväillä hänet on ylipäätään valittu Bullsiin.
Lauri alkaa kuntoutua, pelasi eilen hyvin ja mahdollisuudet eri peluu-
tuksella olisi ollut huippupisteisiin.
 
Viestejä
752
Runkosarjasta on jäljellä parisenkymmentä peliä. Laurin pelatessa rajoitettua n. 25 minuutin peliaikaa, on kautta jäljellä noin 500 peliminuuttia. Viisi lisäminuuttia toisi loppukaudelle noin sata minuuttia enemmän kentälläoloaikaa. Ja mitä, yksi-kaksi heittoyritystä per peli? 35min/peli tuplaisi edellisen.

Kysymys: onko noilla mahdollisilla lisäminuuteilla mitään merkitystä Laurin uralle?
 
Viestejä
298
Jos on ollut 6 viikkoa levossa, niin varmasti pystyy pelaamaan mutta ihan syystä näin muissakin joukkueissa tehdään minuuttirajoituksia, että pääsee vireeseen ja kestää "normaaliminuutit". Tässä Boylen tekee ihan oikein ja turha siitä on haukkua. Nythän minuutteja tuli jo lisää ja Lauri pelasi useammassa lyhyessä stintissä levättyään välillä penkillä. Toisekseen Boylenin pitää oman jatkonsa kannalta saada Bulls voittamaan ja Lauri ei ole ollut sateentekijä tällä kaudella lainkaan, joten ne pelaa joilla kulkee on oikea peluutus ainakin loppupuoliskolla.

Kovasti Lauri vartioidaan lähellä nyt eikä hänestä lähdetä auttamaan. Se vaikuttaa tietenkin siihen miten paljon saa palloa vähänkään vapaisiin paikkoihin. Siltikin kun katsoin 17-18 highlightsit niin kyllähän Lauri paukutteli ennakkoluulottomasti paljon heittoja kättä vastaan ja hyvällä itseluottamuksella. Jostain syystä nyt epäröi paljon enemmän eikä halua ottaa roolia. Ihan en jaksa uskoa että hänelle on kerrottu pelata näin. Kyllä tämä (rooli, epäonnistumiset, valmennus..) jotenkin on mennyt pahasti korvien väliin ja pelkät kesän punttikuurit eivät pysty selittämään taantumista. Laurin taustajoukot varmasti käyttävät ulkopuolisia resursseja ja kyllä joku henkinen valmentaja olisi nyt paikallaan.

Kysymys: onko noilla mahdollisilla lisäminuuteilla mitään merkitystä Laurin uralle?
Hyväkään loppukausi ei poista epäilystä Laurin tason ailahtelevaisuudesta Bullsin kannalta. Hyvä jakso hyvillä minuuteilla nostaisi arvoa ja antaisi mahdollisuuden draftin yhteydessä tapahtuviin kauppoihin. Voisi myös auttaa siihen että pääsisivät johonkin extensioniin kesällä, esim suurinpiirtein cap holdin (16.8M/v) verran. Sellainen soppari olisi helpostikin kaupattavissa eteenpäin johonkin esim contenderiin. Jos tätä extensionia ei (tai treidiä) tapahdu, sitten on jännittävä kausi Laurin kannalta. Hyvillä esityksillä RFA:na mahdollisuus paljon suurempaan sopimukseen. Nykytason esityksillä..... paha sanoa. Ehkä joku uskoo ja on nähnyt potentiaalin. En usko että enää ensi kaudella siirtoa tulisi vaan sitten katsotaan RFA-kortit.

Kun otetaan fanilasit päästä, Laurin taantumaa monet pitävät lähes historiallisen dramaattisena. Bullsin kannalta Lauri on todella hankala tapaus päättää mitä tehdä hänen kanssaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
145
Mulla taasen on fiilis, että seurajohto on antanut "vapaudu vankilasta" kortin Jimbolle. Eivät hankkineet vahvistuksia siirtotakarajalla ja viime kausina ovat halunneet sinne jämäsijoille jäädä ja saada paremman varausvuoron. Aikasemmilla kausilla ovat lepuuttaneet pelaajia ja jopa NBA puuttu siihen. Uusi seurajohtaja tosin vois vaihtaa valmentajia, mutta ei sitä tiedä mikä valta sillä tulee olemaan.

Kaikillahan täällä oli kovat odotukset Laten suhteen täksi kaudeksi. Ei se peli loppujen lopuksi hirveesti ole taantunut. Se yksi hyvä jakso viime helmikuussa nosti vaan odotukset pilviin. Eiköhän se parin vuoden sisällä pääse parempaan valmennukseen ja sitä kautta tilastot taas sinne 20 pojon tuntumaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös