Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
548
Lauri ollut aktiivinen ja aika vähän on seisoskellut kulmassa. Hyökkäyksessä lähtöasema on ennemminkin 45. Onkohan Bulls tehnyt tuohon muutosta vai mistähän johtuu, että Lauri jopa pomputtaa palloa ja kävi myös kerran poustissa.

White on aika hyvä. Pari kertaa jätti syöttämättä ja ajoi korille lihamuuriin. Toisaalta suoraan taakse kaaren nuppiin voi kyllä olla vähän vaikea passata tuollaisesta vauhdista mitä herra pitää yllä. Pitäisi varmaan popata vähän sivummalle eikä suoraan selän taakse.

Laurilla tauolla 9 pistettä ja kolme levyä. Kaikki levyt lienee hyökkäyspäässä. En jaksa tarkastaa. Kolmoset jääneet yhtä lukuunottamatta eturautaan.

Veikkaan, että Bulls vie pelin. Nyt nukkumaan.
 
Viestejä
608
Bulls voittaa Clevelandin tasaisen matsin jälkeen 108-103.
Huomioita pelistä.

- Laurille 15 pinnaa 4 levypalloa ( 2 hyökkäyslevyriä ja 2 puolustuslevyriä ) 1 riisto
joskin heittopelin sakkaaminen ja virhevaikeudet sotkivat hieman Laurin pelaamista

- Whitelta ihan kelvollinen aloitus PG:nä mutta miinuksena peräti 9 menetystä.
Whitella on aihoita ihan OK PG:ksi kunhan saa kokemusta lisää ja syöttöpeliä kehitettyä niin hyvä tulee.
Cobyyn iskee ajoittain '' vauhtisokeus'' ( juoksee liiankin lujaa välillä josta osoituksena 1 hyökkääjän virhe ) jolloin voi olla hiukan vaikeahkoa nähdä vapaina olevat pelaajat.

- Drummond oli todella näkymätön ensimmäisen puoliajan eikä juurikaan tuttuun tapaansa dominoinut korinalustoja kummassakaan päädyssä mutta piristyi sittemmin 3 erän alussa ja sai lopulta kasaan 21 pinnaa ja 7 levypalloa.

- Kevin Lovekaan ei pahemmin loistanut tottuun tapaansa tänään Bullsia vastaan.
Mutta sai kuitenkin tilastoihinsa 17 pinnaa 8 levypalloa 7 syöttöä ja 1:den riiston.

- Jimbo törsäsi aikalisiä kuin rahaa.
Kun ottelua oli pelaamatta vain 51,8 sekuntia Jimbo poltti Bullsin 2 viimeistä aikalisää peräkkäin ja vieläpä saman pelikatkon aikana ( voi jumalauta mikä uuno ).

- Bullsin aloitusviisikosta 4 jätkää ( White, Lauri, Carter ja Valentine ylsivät 2 numeroisiin pistelukuihin.
Vain Harrison jäi alle 10 pisteen tehden 8 pinnaa mutta Harrison paikkasi tuota scooraus vajetta levypalloissa ottamalla kaikkiaan 10 levypalloa joista 4 hyökkäyspäässä ja 6 puolustuspäässä.

- Cleveland heitti Bullsia enemmän vapaaheittoja.
 
Viestejä
2 906
Kyllä tässä vähän varovasti toivoo, että Laurilla olisi cojonesit sitä luokkaa, ettei ota Bullsin tarjousta vastaan. Iso taloudellinen riskihän se on, mutta QO:n kautta vapaille markkinoille ja uuteen nousuun. En usko hetkeäkään tämän organisaation muutokseen.
 
Viestejä
288
Varmaan on eri miehet jotka uhkaa QA:n ottamisella (vrt Porzingis ja veliagenttinsa), mutta onhan tässä muitakin mahdollisuuksia. Tämä QA-reitin kulku on äärimmäisen harvinaista. Äkkigooglauksella löytyi Nerlens Noel 2017 ja Ben Gordon 2008, jotka ovat menneet tätä reittiä ja saaneet sen jäkeen huomattavan sopparin. Kyllä ammattilaisurheilijalle raha merkkaa, ja sen talousopin mukaan jolla jokainen pärjää: parempi varma raha kuin epävarma, parempi heti kuin joskus myöhemmin ja parempi enemmän kuin vähemmän rahaa. Nämä huomioonottaen prioriteetti Laurilla varsinkin kun esitykset ovat heikentyneet tälle kaudelle lienee:

1. kohtuullinen extension -20
2. RFA -21
3. QA:n otto -21

Paljon riippuu siitä mikä on Bullsin (uuden johdon?) näkemys Laurista ja tarjotaanko hänelle extensionia kesällä. Ja jos tarjotaan onko tarkoituksena tehdä hänestä hyvää kauppatavaraa, vai uskotaanko että hän nousisi nykyiseltä "hyvä roolipelaaja" tulevaisuuden näkymältä. Ja missä menee kummankin kipuraja extensionin rahallisessa arvossa? Voi olla että ne ovat aika lähellä toisiaan, eli 15-18M/v? Jos extensionia ei tule, sitten on RFA-systeemi melkoisen mielenkiintoinen kuvio, riippuen toki ensi kauden menestyksestä. Jos siitä yllättäen tulisi joku uusi breakout-kausi, Lauri maksaisi Bullsille paljon extensionia enemmän. Jos taas ei, eli tekeminen olisi nykyisen tapaista, löytynee joku joka näkee potentiaalin ja laittaa kehiin sellaisen tarjouksen johon Bull ei vastaa. Aina on mahdollisuus hyvän kauden jälkeen tehdä myös sign&trade, jolloin Laurista tuli edes jotain palautusta. Mitä enemmän uskottavien analyytikkojen mielipiteitä lukee, niin sitä enemmän tunnutaan uskovan, että Lauri on hyvä tulevaisuuden hahmo, ei kuitenkaan mikään supertähtiaihio, eikä Bullsissa. Lauria tuskin syksyllä enää nähdään millään 100-parasta listoilla. Tietysti uusi valmentaja voi muuttaa monta asiaa....

------
Peli oli molemmin puolin melko läpsyttelyä. White ekaa kertaa pointtina avauksessa, ja 5 syöttöä vastaan 9 menetystä. Arvailisin että hyvä SG Lavinen lähtiessä. Nämä kaksi ovat niin samanlaisia, joskin Coby puolustaa paremmin ja omaa kuitenkin paljon nuorempana ainakin saman peliälyn kuin Lavine.

Aikalisät olivat eka 8 sekunnin välttämiseksi ja toinen pallon saamiseksi etukentälle kun eroa oli kaksi pallonhallintaa (16+24s Bullsille). Oliko järkevää vai ei mutta Lauri ja Coby sössivät tämän kuvion helpossa handoffissa. No ei tätä toivon mukaan jouduta katsomaan vaikka kuulemma Jerry onkin sanonut että uuden tulijan pitää "suhtautua avoimin mielin Boyleniin"....
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 906
Äkkigooglauksella löytyi Nerlens Noel 2017 ja Ben Gordon 2008, jotka ovat menneet tätä reittiä ja saaneet sen jäkeen huomattavan sopparin.
Gordonilla tuo uhkapeli taisi toimia, Nerlens Noelilla vähän huonommin.

Mutta joo, tämä QO:n toivominen on vähän kieli poskessa heitetty, tiedän sen olevan äärimmäisen epätodennäköinen vaihtoehto. Jännittävä kesä tulossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös