Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
1 231
Ottaen huomioon AK tämä vuoden liikkeet luulen että Lauri olisi kaupattu trade deadlinen aikoihin jos soppari olisi saatu tehtyä Bullsin ehdoilla. Ei kai tämä missään vaiheessa ole näyttänyt siltä että Lauri olisi tiukasti kiinni Chicagossa.
 
Viestejä
1 593
Heikko peli taas Laurilta, kolmoset 1/6. Harvassa on ollut oikeasti hyvät pelit sitten helmikuun loukkaantumisen jälkeen. Nyt vielä tiputetaan mukavasti kolmos prosentteja ennen kauden loppua joten se pienikin asia mistä markkasta markkinoidaan, on hieman turhaa markkinointia ainakin nykyisten tilastojen valossa.
No vielä tälläkin hetkellä Laurilla on kuitenkin uran parhaat pelitilanneheittojen ja kolkkien prosentit tällä kaudella. Uskoisin että ns. markkina-arvo on suunnilleen samoissa mitä se oli trade deadlinen aikoihin. Eiköhän sieltä edelleen löydy sellainen 15milj./vuosi markkinoilta ensi kesänä. Viimeisissäkin peleissä vierasjoukkueen selostajat ovat useasti kehuneet Laurin pelaamista ja heittotaitoa.

Noista palkoista puheenollen..

Early thinking within league circles suggests the NBA will seek a $75 billion multiyear rights package, up from its current $24 billion deal, which pays $2.6 billion per year. The NBA could increase that figure to $8 billion per year in its next agreement with partners Turner Sports and ESPN.
Jos NBA saa tuollaisen kasvun seuraavaan tv-diiliin vuonna 2024, niin jokaisen pelaajan palkan saa (taas) tuplata tuosta eteenpäin. :oops:
 
Viestejä
462
Kyllä edelleenkin 15 (ja ehkä hieman päälle) kuten @shaqtin a fool sanoi, on todennäköisempää kuin joku 10 tai alle. Pitää suhteuttaa se QO:hon joka 9 ja MLE:kin hiukka alta kympin. Täällähän yleistunnelma alkaa heilua yksittäisten ottelujen perusteella kuin RealGM:ssä. Lauri on pääosin pelannut varsin hyvin myös Vuc:in tulon jälkeen, vaikka muutama viimeinen on mennyt hänekseen.Erityisesti puolustuspeli on kohentunut. Koko kauden tilastot viimeistelyn osalta (TS/eFG) ovat kehittyneet ison harppauksen edellisten kausien tasosta. Pieni rooli on Bullsin sisäpolitiikkaa ja ymmärretään kyllä. Otetaan nyt jonkinlaiseksi vertailuksi vaikka Rozierin vaiheet Bostonissa muutama vuosi sitten ja sopimus Hornetsiin tai vaikka Lavinen lyhyt paluukausi ennen sopparia. Aika karmeaa tekemistä ja hiukka alle 20M/v ja pääosa faneja raivoissaan tästäkin. Eniten itseäni huolestuttaa jatkoa ajatellen tuo kaventunut rooli ja tekemisen monipuolisuus hyökkäyspäässä että muuttuuko tuo Lauri enää missään ympäristössä kahden ensimmäisen kauden tyyliseksi tai nökköttääkö kulmassa tekemässä tilaa muille. Sitä tuskin jaksaa aiemmalla innolla seurata.
 
Viestejä
7 344
En ole kovinkaan aktiivinen NBA seuraaja ollut, mutta kyllä tämä kausi Bullsin kohdalla on osoittanut surkeutensa ja sen mitä tuo hirvittävä pelimäärä tekee. Pelejä tosi tiuhaan ja pelien väliset suoritustason heilahtelut aika merkittäviä. Lisäksi joukkue ei treenaa käytännössä ollenkaan koko kevään aikana ja silloin harvoin, kun pääsisi treenaamaan, niin jos Lavine ei pääse niin treeni perutaan (tai niin ainakin tuolla väitetään).

Tässä pelisumasysteemissä nimenomaan sellaiset pelaajat tulee näkyviin, ketkä pystyy sen oman ratkaisunsa luomaan ilman mitään palloskriiniä monimutkaisempaa joukkuejärjestelmää. Lauri kaipaisi selkeän joukkuerakenteen ympärille ja pelisysteemin selkärangaksi. Kun kesken kauden joukkue revitään kappaleiksi, niin se vähä pelijärjestelmä mitä on kehitelty hajoaa käsiin.

Osaako joku muuten valistaa kesän aikatauluista? Koska Lauri on vapaa lähtemään? Kuinka kauan tarjouksen teon jälkeen Bullsilla on aikaa vastata tarjoukseen? Lähinnä mietin, että meneekö kesä vielä limbossa, että Lauri ei tiedä tulevaa paikkakuntaa, vai koska hän mahdollisesti pääsisi seuraavan valmentajan alaisuuteen?
 
Viestejä
244
Osaako joku muuten valistaa kesän aikatauluista? Koska Lauri on vapaa lähtemään? Kuinka kauan tarjouksen teon jälkeen Bullsilla on aikaa vastata tarjoukseen? Lähinnä mietin, että meneekö kesä vielä limbossa, että Lauri ei tiedä tulevaa paikkakuntaa, vai koska hän mahdollisesti pääsisi seuraavan valmentajan alaisuuteen?
Ilmeisesti vapaa-agenttien kanssa saa alkaa neuvottelemaan 2. elokuuta, ja virallisesti paperille elokuun 6. Yleensä nämä kuitenkin menee niin, että iso osa diileistä julkaistaan Wojin toimesta samantien kun ”neuvottelut” saisi alkaa. Itse muistelen, että Bullseilla olisi 48 tuntia aikaa vastata Laurin tekemään diiliin. En ole aivan varma milloin ensi kauden olisi tarkoitus alkaa, mutta meneehän tuossa siis pari kuukautta ennen kuin Lauri tietää tulevaa osoitettaan.
 
Viestejä
462
Silver sanoi maaliskuussa että kauden pitäisi alkaa normaalisti, eli lokakuun 20. päivän jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös