Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
2 435
Ehkä joissain tapauksissa siihen korkeaan lobiin voisi keretä myös kimmoisa laituri apuihin?

Jos tilanne etenee niin pitkälle, että tulee paikka sille lobille niin sitä ennen jo drop -puolustus on munittu ihan totaalisesti. Drop -puolustus on ennen kaikkea koko joukkueen puolustus, jossa on avainasemassa myös muut puolustajat kuin ainoastaan pick-and rollissa olevat kaksi puolustajaa. Jos nuo tilanteet puolustetaan dropissa oikein, niin sitä Bullsin peleissä usein nähtävää 2-vs-1 tilannetta ei edes muodostu. Toki niitä joskus tulee hyvällekin puolustusjoukkueelle.

Katsokaa tuo edellä linkittämäni video drop -puolustuksesta. Siinä on hyviä esimerkkejä miten pallottomien puolustajien kuuluu toimia tuossa dropissa. Bullsilla useimmiten ongelmana on, että laidoista/takaa ei tehdä oikea-aikaista apua tilanteissa, jolloin vastustajan takamiehellä on ihan liikaa tilaa ja aikaa.

Juuri näin. Hedgaaminen NBA:ssa on vaikeaa myös sen puolesta, että pallonkäsittelijät osaavat murtaa sen helposti ja nopeasti (etenkin jos osaavat odottaa sitä), joten tuloksena siten lähes aina etu hyökkääjille. Vaihtaminen on omasta mielestäni paras puolustusmuoto, mutta se tosiaan vaatii toimiakseen ihan eri kaliiberin puolustajia, mitä Bullsin kokoonpanosta tällä hetkellä löytyy.

Joo. Nba:ssa valtaosa kärkijoukkueista vaan vaihtaa melkein kaikki tilanteet. Useimmiten playoffeissa pelit menevätkin siihen, että koko ajan yritetään hakea vastustajan heikko puolustaja vaihdolla supertähden puolustajaksi. Itse kyllä pitäisin parhaimpana, että puolustusta muuteltaisiin paljon pelin sisälläkin. Mutta se toki vaatii paljon pelaajilta, kun vaihtaminen on niin selkeä ja helppo.
 
Viestejä
7 517
Hyvää pohdintaa Raapalta. Vaikea näille palasille on hyvin toimivaa YHTÄ puolustusta sorvata. Ehkä pitäisi pystyä pelin sisällä vaihtamaan hedgen ja dropin välillä? Tulisi sille takurillekin joskus valintatilanne eteen.

Tuota mietin, että jos vielä laituri lähtee tuohon kolmanneksi apuun. Kulma olisi aina auki. Tiedämme millä prosentilla sieltä laitetaan palloa sukkaan.

Tuo on vaan aika vaikea kommunikoida. Ison miehen puolesta vähän niinkuin ääripäät, eli joko droppi tosi alhaalla tai sitten ihan kiinni palloskriinissä. Onko tuo eri takurille sitten vähän ajan päästä jo helppo lukea, kun tajuavat ensin että kahta eri puolustustapaa käytetään.

Tuota laiturin tuloa ajattelin lähinnä siltä kantilta, että kerkeäisikö ihan mahdollisimman myöhään, jolloin se valinta syöttää laitaan jäisi vastustajan isolle? Joo kuten tossa sanottiin, että tuossa kohtaa on mennyt jo vikaan ja on vähän sellanen damage control tila, eli annetaanko kori, vai haastetaanko ja riskeerataan myös virhe, vai annetaanko vapaa kolkki...

Loppuviimein en mä ainakaan osaa sanoa, mikä olisi parasta. Minustakin se, että pystyttäisiin aika lennosta vaihtaa paria eri puolustusmuotoa tai päättämään edes vastustajan mukaan puolustusmuotoa, olisi hyvä tilanne. Mutta ensin olisi toki hyvä hallita edes yksi tapa kunnolla ja ehkä tuo droppi soveltuu tolle porukalle kuitenkin parhaiten?

ps: hyvää keskustelua jätkät!
 
Viestejä
2 435
Kyse ei liene perinteestä, vaan siitä, että pelaajien sopimuksissa on bonuspykäliä, jotka riippuvat mahdollisista tähdistövalinnoista.

Juu. Tuo unohtui kokonaan, että monella on palkoissa bonuksia liittyen all-star -valintaan.

Nyt sitten all-star -äänestys jo alkoikin ja jopa itse pelikin saatetaan pelata maaliskuussa. Jos aletaan pohtimaan Lavinen mahdollista valintaa, niin taas näyttäisi menevän todella tiukoille. Eli Lavine pääsee ihan viimeisenä mukaan tai sitten on viimeisimpiä ulos jääviä.

Mietitääs idästä 12 pejaajaa..

Varmasti Lavinen edellä:

Antetokounmpo
Durant
Embiid
J. Brown
Beal
Harden
Sabonis
T. Young
Tatum
Middleton

Uskoisin että nuo kymmenen pelaajaa jokainen valmentaja tulee valitsemaan ennen Lavinea. Eli siis valmentajat tulevat valitsemaan 7 vaihtopelaajaa. Näin jäljelle jäisi kaksi paikkaa näiden ulkopuolelta.

Tällä hetkellä itse laittaisin kahdelle viimeiselle paikalle Lavinen ja Julius Randlen. Mutta kyllä Lavinen edelle voi helposti nostaa myös jonkun seuraavista pelaajista: Adebayo, Simmons, Hayward, Irving (?), Sexton tai Brogdon. Paljon tulee tietysti riippumaan joukkueen sijoituksesta, kun viimeisiä valintoja tehdään. Jos esim. Philadelphia johtaa itää tuohon aikaan, niin valmentajat tuskin jättävät Simmonsia valintojen ulkopuolelle.
 
Viestejä
847
Mielenkiinnolla odotan, mikä on Bullsin avaus tänään. Asetaanko Lauri startista jo 5 paikalle.

Mielestäni voisi kokeilla Sato, Lavine, Williams, Porter, Lauri viisikkoa. Vaihdosta pian kentälle Young isoon päähän ja Temple Williamsin paikalle.

White puhtaasti kakkoskentän scoraajaksi.

Portlandin peli pyörii takakentällä, joten sinne tarvii pätevää puolustusta. Myös sisällä möyrivä Nurkic on paha matchup koko Bullsin tämän hetken isoonpäähän, mutta onneksi ei ole kovin nopea. Lauri pärjää nopeudella, mutta ei voimalla. Kolmoset voisi olla auki.

Ps. En katsonut joukkueiden kokoonpanoja vielä. Carter Jr. on joka tapauksessa seuraavat 4 viikkoa ulkona.
 

L.S

Viestejä
826
Tässä tapauksessa kokoonpanojen kattomisella olis ollu aika suuri merkitys..
Blazersilla kuitenkin todennäkösesti 4/5, vähintään 3/5 avauksen pelaajaa sivussa (mm. Nurkic, jolla ranne murtunu jokunen viikko sitten ja McCollum, jolla murtunu nilkka). En tässä Bulls-ketjussa ala avautumaan Blazersin farssikaudesta tämän enempää, mutta..

Nythän olis siis erinomanen mahollisuus Laurille laittaa heitto kuntoon, sillä Blazersin strategia puolustuspäässä on näyttäny tällä kaudella olevan jättää mahdollisimman paljon vapaita kolmosia ihan kelle tahansa, joka niitä vaivautuu heittämään. Ja kulmista sama tuplana.
 
Viestejä
847
Tässä tapauksessa kokoonpanojen kattomisella olis ollu aika suuri merkitys..
Blazersilla kuitenkin todennäkösesti 4/5, vähintään 3/5 avauksen pelaajaa sivussa (mm. Nurkic, jolla ranne murtunu jokunen viikko sitten ja McCollum, jolla murtunu nilkka).
Heh, ilmankos takaraivossa olikin fiilis, että kannattais katsoa. Lähdin nyt kuitenkin Bulls edellä asiaa miettimään, nyt kun Carter Jr. on taas pitkään pois. Viisikko lienee tämän hetken Bullsin paras mahdollinen ketä vain vastaan.
 
Viestejä
847
No mutta kivastihan se taas starttasi. 4 min pelattu ja Laurille 2 menetystä eikä yhtään heittoa. White heittää heti kun saa pallon käteensä. Tästä on hyvä jatkaa.

Edit: Gafford vaihtoon ja Lauri laittoi heti kaksi täysin vapaata kolkkia pussiin. Miksi tuo Gafford aloittaa?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
847
Ei tossa ole mitään järkeä, kun kaaripuolustajat ei saa aikaiseksi minkäänlaista painetta Portlandin takamiehiin. Yksi askel ja Lillard pääsee ottamaan kolmosen. Siellä on pari muutakin, jotka yhdellä hesitationilla itsensä vapauttaa. Mainitaan nyt vaikka Trent Jr. Jäätävää.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 393
Dame time, on se kova. Alku näytti pahalta mutta Lauri nousi hyvin toisella puolikkaalla ja jälleen hyvillä tehoilla. Jotenkin näytti että varsinkin lopussa puolustuspäässä oli parempi efortti ja pysyi paremmin mkana ainakin pallollisen puolustamisessa. Todella outo kiistapallotilanne lopussa kun kuvista jälkeenpäin näkee että Lavinella on pallo sylissä ja hän on veljellisen rakkauden otteessa kahden pelaajan toimesta. Voiko kiistan viheltää, jos naapuri ei voi millään lailla koskettaa palloa? Ja viheltävä tuomari näkyy kuvassa ennen vihellystä. Miten hän voi nähdä tilanteen? Ehken tunne sääntöjä riittävästi, jos joku voisi selittää on tuo syleily takaapäin ok?

EtB9ydAXIAMqu_J
Screenshot 2021-01-31 at 10.15.59.png


Voitettavissa oleva ottelu enkä muista oliko aikalisiä enää jäljellä, tuskin, mutta DB ei haastanut yhtään tilannetta (kiistapalloa ei voi haastaa?) koko ottelussa ja tuntui ettei olisi ollut ihan niin hereillä kun normaalisti. Viimeisessäkin pelissä pallo saatiin sitten justiinsa sinne minne ei pitäisi, eli nurkkaan ja siellä Lavine trappiin. Luulisi hommaa harjoittellun. Vai oliko jo olo ettei tätä voida hävitä?

RealGM ottelu- ja varsinkin post game-ketjut alkaa ollaa todella raskasta luettavaa. Siellä Lauri- ja Lavine-fanit pieksävät ja toisiaan siitä kuka nämä ottelut häviää, ihan kuin muuta ei tapahtuisi kuin joku yksittäinen huonon paikan heitto tai joku pallonmenetys tai tilanne. Tai montako heittoa kumpikin saa ja ottaa kun molemmat takovat kelpotehoilla. Joku moderaattori sanoikin että valitettavaa että Lauri-fanit kritiikittömyydessään ja Lavine-kritiikissäään saavat Laurin tuntumaan huonolta vaikka pelaa nyt hyvää kautta. @raappaa kompaten täällä on kyllä kertaluokkaa laadukkaammat höpinät.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
7 517
Osaako täällä joku selventää NBA:n kiistasääntöjä? Minusta tuo oli virhe, kummaltakin pelaajalta, mutta ennenkin ihmetellyt, kun esim torjunta, missä pallo on vielä heittäjän toisessa kädessä ja torjujan käsi viipyy pallossa hetken siten, että pallo jää heittäjän ja torjujan väliin, tuomitaan kiistapalloksi. Ilmeisesti siis NBA:ssa kiistaksi riittää, että puolustajan toinen käsi on pallossa. Onko muita erilaisuuksia?

Noi loppuhetket, niin ei tuota Lauri olisi voinut paljon paremmin pelata. Toki voidaan miettiä, että jos Lauri olisi vain atleettisempi, niin olisi päässyt paremmin heittoon kiinni tai matalalla menevään irtopalloon ennen sitä. Mutta noin muuten, niin en osaa tuosta Lauria kritisoida, kun virhettäkään ei voinut ottaa heittoon ottaa... Vaihtoehto olisi toki ollut pallon tavoittelutilanteessa kolata Dame ja toivoa, ettei se kerkeä tehdä siitä heittoliikkeentapaista räpistelyä, jolloin olisi menty jatkoajalle vapareilla... Mutta sitte olisi saanut huutia, koska kuitenkin oli niin vähän aikaa ottaa se voittoheittokin. Jälkikäteen näitä on helppo ihmetellä.

Lavinen olisi pitänyt vaan lähteä heti pallon saatuaan karkuun ja pakottaa rikkomaan. Tuo oli huonohko valinta, mutta silti mielestäni virhe puolustajilta.

joo ja en ole viitsinyt edes vilkaista tuota realgm sivua, kun tietää minkälaista siellä on tällasen pelin jälkeen... Tuohon Lavine Lauri nokitteluun kun lisätään ne huutelut ketkä pitäisi vaihtaa ja mitä pitäisi tehdä. Oon ollut aika pettynyt ton sivuston keskustelun tasoon, kun lopulta itse peliä ei käsitellä tai analysoida ollenkaan tai hyvin vähän.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
847
BD kertoi pelin jälkeen haastattelussa, että eivät ottaneet aikalisää lopun kiistatilanteessa, vaikka oli yksi jäljellä. Syytä sille ei oikein osannut sanoa. Valitteli tosin, että kiistapallo vihellettiin harvinaisen nopeasti.

Samaa mieltä, että BD oli hiukan uneliaan oloinen tässä pelissä. Ainakin yhden Laurin menetyksen olisi saanut mitätöityä, jos olisi haastanut. Young tilanteessa viittilöi, että haasta. Pallo meni niin selvästi Portlandilaisen jalasta ulos, että ei kysymystäkään. Sen näki jopa live kuvasta ja hidastus sitten vahvisti asian.

Minun mielestäni ne kerrat kun Lauri joutui Lillardia vastaan kaarella, suoriutui hän niistä parhaiten koko Bullsista. Whitella ei mitään jakoa ja sama pätee Lavineen. Temple nyt sai hiukan painetta sentään aikaiseksi.

Jos yhden neuvon antaisin BD:lle, niin se olisi, että peluuta Whiteä vähemmän :D
 
Viestejä
568
Pelien lopussa NBA:ssa sallitaan vähän enemmän. Tuon kaltaisia tilanteita, josta nyt tuli tuo kiista, on tapahtunut NBA historiassa useita. NBA:ssa tuo erittäin harvoin vihelletään virheeksi loppu sekunneilla. Mm. viime vuonna Magicia vastaan Bulls riisti pallon ja Lavine heitti voittokorin ja luultavasti sielläkin joku niistä kolmesta Bulls pelaajasta rikkoi. Win some lose some. Ei pitäisi vaan joutua noihin tilanteisiin vastaanottavana osapuolena.

Kuitenkin oli surkea suoritus Donovanilta. Bulls:lla oli aikalisä käytettävissä, joten miksi sitä ei käytetty pallon ylös tuomiseen tai viimeistään siinä vaiheessa, kun Lavinea tuplataan. Haastoa ei näemmä saa käyttää kiistatilanteissa. Sitä saa käyttää vain virhevihellyksissä, joka on kohdistunut omaan joukkueeseen, goaltending -tilanteet sekä kun pallo menee ulos.

Paskamainen loppu, mutta jos Bulls haluaa voittaa tärkeitä otteluita niin tuota pick&roll puolustusta pitää parantaa. Bulls ei vaihda skriinejä, joten siellä pitäisi takamiehen tapella itsensä takaisin. Nyt he jäävät skriiniin jumiin ja iso mies ei tiedä mitä pitäisi tehdä. Heidän pitäisi tippua takaisin isoon ja he alkavat sitä tekemäänkin, mutta he alkavat tekemään sitä ennen kuin takamies on paikallaan. Tuntuu tyypilliseltä nuoren pelaajan virheeltä, eli ei kommunikoida. Kumpikaan ei huuda vaihtoa, joten sitä ei tapahtu tai jos tapahtuu niin sitten ollaankin tuplaamassa takamiestä. Tässä ottelussa se taisi olla positiivinen asia, kun tuplaus kohdistui Lillardiin, mutta tuskin suunniteltua. Ottelun lopussahan Bulls alkoi vaihtamaan kaikki skriinit ja tämä tuntui menevän paremmin.

Positiivista. Lauri ja Lavine olivat todella tehokkaita ja tuo Thad/Lauri kaksikko tuntuu toimivan todella hyvin, ainakin hyökkäyspäässä.

Positiivista jos olet Portland fani. Lillard on todella kova kun hänellä sujuu.
 
Viestejä
1 393
NBA Held Ball- eli kiistapallo-säännöstä:

A held ball should not be called until both players have hands so firmly on the ball that
neither can gain sole possession without undue roughness. If a player is lying or sitting on
the floor while in possession, he should have an opportunity to throw the ball.


Kuten kuvasta näkyy dumarilla ei ole mitään mahdollisuutta nähdä onko molempien kädet pallossa. Eli niiltä osin ei kyllä sääntöjen mukaan mennyt. Mutta sille ei voi mitään jos käytäntö on toinen. DB jos olisi ottanut sen kuulemma käytössä olleen aikalisän ja vienyt pallon toiseen päähän niin tämä olisi ollut käytännössä voitettu peli.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 435
Osaako täällä joku selventää NBA:n kiistasääntöjä? Minusta tuo oli virhe, kummaltakin pelaajalta, mutta ennenkin ihmetellyt, kun esim torjunta, missä pallo on vielä heittäjän toisessa kädessä ja torjujan käsi viipyy pallossa hetken siten, että pallo jää heittäjän ja torjujan väliin, tuomitaan kiistapalloksi. Ilmeisesti siis NBA:ssa kiistaksi riittää, että puolustajan toinen käsi on pallossa. Onko muita erilaisuuksia?

Section VII—Held Ball

A held ball occurs when two opponents have one or both hands firmly on the ball or
when a defensive player touches the ball causing the offensive player to return to the floor
with the ball in his continuous possession which would result in a traveling violation.

A held ball should not be called until both players have hands so firmly on the ball that
neither can gain sole possession without undue roughness. If a player is lying or sitting on
the floor while in possession, he should have an opportunity to throw the ball.

Ja tuossa pelin lopun tilanteessa on sitten ihan katsojan silmissä, että pitäisikö siitä puhaltaa virhe ennen kiistapalloa. Kuten aina näissä tilanteissa on. Mutta ei myöskään Lavine ollut tuossa tilanteessa yhtään hereillä, kun suoraan kääntyi pallon kanssa puolustajan syliin. Varmasti tuplaus tuli vähän puskista ja ei huomannut sitä.

Mutta tyypilliseen tapaan tuo peli hävittiin taas huonoon puolustukseen. Se että Bulls sai tehtyä pelistä yleensäkin tiukan, johtui vain toisen puoliajan loistavasta heittopelistä. Kolkit toisella puoliajalla 66,7%.

Mutta takaisin puolustukseen. Useassa tilanteessa ihmetyttää, että mitä oikein pelaajien päässä liikkuu. Pari kertaa Kanter postaili korin Lavinea ja Whitea vastaan ja kukaan ei jaksanut tulla auttamaan. :confused: Lauri joutui olemaan monta kertaa yksin Lillardia vastaan ja kukaan ei auta juurikaan. Lillard tekee läpi pelin ihan samanlaisia suorituksia tuota droppia vastaan. Koko pelin ajan Lillardin annetaan tuoda pallo ihan rauhassa ylös kolmen pinnan viivalle ennenkuin otetaan yhtään kiinni.

Tässä yksi esimerkki. Pelin toiseksi viimeisessä Lillardin kolkissa White antaa parin metrin tilan, kun pitäisi olla iholla ja pakottaa Lillard sivuttaisliikkeeseen. Toki heitto on hemmetin kova, mutta ei sitä silti pidä noin puolustaa.

1612095032529.png


Positiivista oli Laurin hyvät hyökkäystehot ja pallon liikuttelu hyökkäyksessä yleensäkin. Kun tuo puolustus vaan paranisi vähänkin, niin peleistä tulisi helppoja voittoja. Nyt tarvitaan hyökkkäyksesta sellainen plus 120 pinnan suoritus, että edes pelataan voitosta.
 
Viestejä
2 435
Paskamainen loppu, mutta jos Bulls haluaa voittaa tärkeitä otteluita niin tuota pick&roll puolustusta pitää parantaa. Bulls ei vaihda skriinejä, joten siellä pitäisi takamiehen tapella itsensä takaisin. Nyt he jäävät skriiniin jumiin ja iso mies ei tiedä mitä pitäisi tehdä. Heidän pitäisi tippua takaisin isoon ja he alkavat sitä tekemäänkin, mutta he alkavat tekemään sitä ennen kuin takamies on paikallaan. Tuntuu tyypilliseltä nuoren pelaajan virheeltä, eli ei kommunikoida. Kumpikaan ei huuda vaihtoa, joten sitä ei tapahtu tai jos tapahtuu niin sitten ollaankin tuplaamassa takamiestä.

Tuossa Bullsin drop -puolustuksessa ei ole tarkoitus vaihtaa missään tilanteissa. Se toki pitää paikkansa, että takamiehen puolustajan pitäisi paremmin taistella screeneistä takaisin puolustamaan omaa miestä.

Tässä alla aika tyypillinen tilanne tuosta Bullsin drop puolustuksesta. Gafford puolustaa tilanteen melko hyvin. Etäisyydet ovat aika hyvät. Coby White myös suht hyvin palaa screenistä. Mutta laidassa Lavine pelaa tilanteen todella huonosti. Lavinen pitäisi näyttäytyä (ei siis auttaa) vaparin kulmalle asti ja sitä kautta estää Lillardin syöttö rollaajalle. Tai ainakin ottaa se optio hyökkäykseltä pois. Myös Lauri ja Williams voisivat hyvin olla ainakin askeleen verran enemmän auttamassa, kun Lillardin on hyvin vaikeaa syöttää tuosta paikasta heikon puolen kulmaan.

Nyt näissä tilanteissa on vaan aina ihan liikaa tilaa vastustajalla. Tästä kuvan tilanteestakin tuli helppo syöttö rollaavalle Kanterille ja and-one.

1612097077459.png
 

L.S

Viestejä
826
Nythän olis siis erinomanen mahollisuus Laurille laittaa heitto kuntoon, sillä Blazersin strategia puolustuspäässä on näyttäny tällä kaudella olevan jättää mahdollisimman paljon vapaita kolmosia ihan kelle tahansa, joka niitä vaivautuu heittämään. Ja kulmista sama tuplana.

Tämän ennustamiseen ei tarttenu (Blazers-fanin näkökulmasta valitettavasti) olla mikään Nostradamus..
Helpot vedonlyöntirahat pois Markkanen over/under 2.5 kolmosta ja White over/under 16.5 pistettä.
 
Viestejä
7 517
Nyt kantsii muistaa, että Lillard on taas niitä ehkä paskamaisimpia pelureita puolustaa tolla dropilla. Ensinnäkin kaveri heittelee logosta kolkkeja rutiinilla, jolloin hän on vaarallinen käytännössä kaikkialta. Tarkoittaa sitä, että palloskriini voidaan huoletta asettaa hyvin korkealta, jolloin sitä tilaa tehdä on enemmän ja metri kaaresta on ihan normi range Lillardin kolkille. Eli skriinin jälkeisen uhkan pitää olla myös melko korkealla. Mies on liukas ja kelpo syöttäjä tuohon rollaajalle ja toisaalta aika tappava keskimatkan peli siinäkin vaiheessa, kun iso puolustaja saisi ajon hyvin pysäytettyä ja syöttökin saataisi peitettyä, niin sitte voi aina ottaa step-back pitkän kakkosen. Mutta ollaan varmaan täällä kaikki yhtä mieltä, että puolustaminen lähtien tästä palloskriinipelaamisesta, sekä muiden sijoittumisesta on se pääkehityskohde. Silti kun tuo hyökkäys rullaa kivasti, niin peleistä tulee siedettäviä seurata, vaikka takkiin tuleekin.

Oikeassa on shaqtin tuossa ylemmässäkin kuvassa. White olisi hyvin voinut ottaa niin tiukkaan kuin vaan mahdollista, kun ilmiselvää on, että kolkkia haetaan. Ei olis ollut paha vaikka olisi rikkonut. Olisi antanut rauhallisen hetken funtsia miten pelataan eteenpäin ja Billylle aikaa reagoida vaikka siihen aikalisään. Mutta ei viitsisi hirveästi tuota Whiteäkään aina sättiä, kun lopulta tuossa olisi ollut aika monella pelurilla mahdollisuus hoitaa homma kotiin.
 
Viestejä
7 517
Sitte jos vielä tiukasti Lauri-lasit päähän. Itsehän lopetin Bullsin katsomisen edellisen valmentajan ollessa puikoissa, kun se oli vaan yksinkertaisesti liian turhauttavaa katsottavaa. Nyt on ollut ilo katsoa, että Lauri on aidosti mukana joukkuetekemisessä ja myös aidosti kunnollinen hyökkäysoptio. Hänellä on täysi mahdollisuus nykysysteemillä tehdä pelistä toiseen 20pistettä tai yli. Alkaa kausitilastotkin näyttää ja vahvistavan sen, että Lauri pelaa parasta kauttaan ja en näe, että tässä olisi joku vaan erityisen hyvä jakso menossa, että on saatu tilastokeskiarvot tuolle tasolle. Sama tahti tietää hyvää tulevaisuuden tienesteille, mutta toki sitä toivoisi, että kauden mittaankin sitä kehitystä vielä nähtäisiin...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös