Koripallo.com
Viestejä
436
The surname Bickerstaff belongs to the early history of Britain, it's origins lie with the Anglo-Saxons. One of the first records of the family was Adam de Bickerstath whose son Ralph, held manor in the Village of Bickerstaffe in the West Lancashire district – in 1212. The village dates back to at least the 12th century when it was listed as Bikerstad and literally meant "landing place of the bee-keepers" from the Old English words bicere + staeth. [2] However, another reference claims the name came from the Old English word "bicker," meaning to skirmish or contend, as in bicker-staff, a weapon analogous to a quarter-staff. [3]

First documented Bickerstaff settler in US was Sarah Bickerstaff in 1682. In the United States, the name Bickerstaff is the 8,858th most popular surname with an estimated 2,487 people with that name. [4]

Contemporary Notables of the name Bickerstaff (post 1700) +
  • William Bickerstaff (1728-1789), English antiquary, born at Leicester 17 July 1728, where he was appointed Undermaster of the Lower Free Grammar School 30 Jan. 1749 [7]
  • Isaac Bickerstaff (1733-1812), Irish playwright
  • Steve Bickerstaff (b. 1946), American professor of law at the University of Texas Law School in Austin, Texas
  • Melrose Bickerstaff (b. 1983), American fashion model and fashion designer known as Melrose
  • Matt Bickerstaff (b. 1976), Australian rugby league player from Sydney, New South Wales
  • Erik Bickerstaff (b. 1980), American football running back and fullback
  • Edwin Bickerstaff (1920-2008), American neurologist, eponym of Bickerstaff's encephalitis and Bickerstaff's migraine
  • Bernard Tyrone "Bernie" Bickerstaff (b. 1944), American basketball coach and front office executive,
eli viimenen on meidän oman JB Bickerstaffin isäpappa. Aika tuhattaitureita nämä Bickerstaffit. Toisaalta, mikä tahansa suku kaiketi on, jos annetaan 800 vuotta aikaa. Mutta tiukasti on pidetty on tuosta kummallisesta sukunimestä kiinni.

Go Bee-keepers! Nyt jumalauta Lauri kentälle ja sassiin!
 
Viestejä
9 123
Ei mitään venkoiluja. Jokainen vastaa vedoistaan jos niitä tekee. Killeksen toiminnan tason muistan draftihommista, joten hänen veloillaan tehtyjä vetoja ei oteta vastaan.
Jethro-Rostedt.jpg

Jos häviän niin pullo on noudettavissa etukäteen kerrottuun aikaan ja päivämäärään Koulukadun betonikatsomon vieressä olevalta ulkokuntosalilta.
 
Viestejä
444
Tämä oli varmasti suomalaiseen silmään hyvä ohipeli, varsinkin jos tahtoo uskoa foorumin asiantuntijoiden spekulaatiota Laurin avauspaikasta.

Dean Wade 28 min 3 PTS 2 REB
Cedi Osman 29 min 9 PTS 6 REB

Vai tulevatko äärimmäisen lupaavat Windler ja Okoro keittiön kautta viemään Laurin paikan avauksessa? Toki molemmat näyttivät eilisessä pelissä lähinnä G-league jätkiltä.

Laurin kannalta lienee hyvä myös, että voittavan joukkueen myytti on rikottu.
 
Viestejä
1 579
Kyllä tämä nyt korintekijää huutaa ja tuskin kukaan, edes pirkanmaalainen tietoniekka, uskoo etteikö Laurin heitto paranisi vähintellen ainakin kolmen ekan kauden tasolle. Siksi kutsu käy avaukseen, vaikka voi olla että minuutit eivät alussa kovat ole. Ikinä en toivo joukkueen jota seuraan pelaavan huonosti sen takia että oma suosikkipelaaja pääsisi kentälle. Love on pitkän pään backupppina ja Wadelle normaalit 10 min ja WIndler tuuraa Okoroa SG:n paikalla. Mutta kuten sanottu Laurin paluusta ei ole hiiskuttu mitään, tosin Okorostakin tieto tuli vasta päivää ennen kun palasi. Kuka G-liigalainen muuten pitää Bealin noin pimennossa?
---
Cavsin streamin selostajakaksikko on maineensa veroinen. Austin Carr lienee huonoin kuulemani color commentator, jonka rinnalla Stacey K kuulostaa uskomattomalta innovaattorilta. Toistelee 5-6 samaa fraasia koko pelin. "Throws the hammer down" (kurkkuääni). Onneksi toinen streami on käytössä vaihtelevalla laadulla kun näitä kansallisia lähetyksiä ei juuri Cavsilla juuri ole.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 529
Cavaliers: F Kevin Love and F Lauri Markkanen remain in the NBA’s health and safety protocols for COVID-19. “When they came in to be tested today, we sat in our cars — socially distant — having a conversation,” Bickerstaff said. “This really is more difficult to deal with than an injury because they literally have to be in isolation.” Love missed his fifth game and Markkanen sat out his fourth.
Ilmeisesti säännöllisesti, elleivät päivittäin, käyvät testattavana. Ja eilisen testikerralla ovat koutsin kanssa jutelleet, autoistaan.
 
Viestejä
444

Cavsin puolustus on hyvä ilman Okoroakin. Beal ei onnistunut Okoroa vastaan eikä oikein ketään muutakaan Cavsin joukkueesta.

Beal vs Okoro 0/7
Beal vs muut 4/12 (Näistä kaksi koria oli isolation peliä Allenia vastaan)

Yksinkertaisesti miehen "hehkutettu" puolustusosaaminen ei jää tilastohiin. Voisin melkein väittää, että Cavsin puolutus ei ole mitenkään riippuvainen Okorosta. Toki mies pystyy parhaimmillaan tuomaan hyvää energiaa, mutta siihen se yleensä jää.

Hyökkäyspäässä Okoro on viides optio riippumatta kokoonpanosta, niin jokainen ymmärtää, että miestä pelutetaan vain ja ainoastaan epämääräisen puolutuspään potentiaalin takia. Tätä havaintoa tukee myös Okoron USG%, joka on 10.6% eli joukkueensa pienin.
 
Viestejä
1 106
Internetin amerikkalaiset tietoniekat ovat kertoneet, että tälle kaudella änärissä pelipallo vaihtui Spaldingista Wilsoniin, ja uusi pallo on vähän eri tyyppinen tuntumaltaan. Tällä kaudella ovat myös kolmosprosentit tippuneet, keskimääräinen pudotus on muutama prosenttiyksikkö. Eli voi jokin oikea vaikutus olla pallon vaihtumisella, myös Laurin kohdalla. Kolmosen heittäminen on tarkkuuslaji ja pallon erilaiseen tuntumaan tottuminen voi ottaa aikansa.
 
Viestejä
2 578
Internetin amerikkalaiset tietoniekat ovat kertoneet, että tälle kaudella änärissä pelipallo vaihtui Spaldingista Wilsoniin, ja uusi pallo on vähän eri tyyppinen tuntumaltaan. Tällä kaudella ovat myös kolmosprosentit tippuneet, keskimääräinen pudotus on muutama prosenttiyksikkö. Eli voi jokin oikea vaikutus olla pallon vaihtumisella, myös Laurin kohdalla. Kolmosen heittäminen on tarkkuuslaji ja pallon erilaiseen tuntumaan tottuminen voi ottaa aikansa.
Mielenkiintoista, itse en ollut tietoinen tästä. Mutta olen noteerannut sitä, että aika monet tunnetusti kovat heittäjät ovat tällä kaudella heittäneet aika rumilla prosenteilla kaaren takaa. Ystävämme Lauri kuuluu tietenkin tähän porukkaan, mutta onhan tuolla esimerkiksi myös Lillard, Beal ja Rozier, joiden urakeskiarvot ovat 37 prosentin paremmalla puolella, mutta nyt ovat heittäneet niinkin surkeasti kuin 25 prosentilla.

Screenshot_20211111-214953_Chrome.jpg

 
Viestejä
2 520
Kyllä tämä nyt korintekijää huutaa ja tuskin kukaan, edes pirkanmaalainen tietoniekka, uskoo etteikö Laurin heitto paranisi vähintellen ainakin kolmen ekan kauden tasolle.

Joo. Juuri näin. Nyt varsinkin aloitusviisikon hyökkäystehot ja kaukoheittovoima ovat todella heikot, kun laidassa on Okoro ja Wade samaan aikaan. Kyllä nyt on kova tarve saada Lauri ja Love mahdollisimman pian takaisin mukaan, että Allenillekin voidaan antaa enemmän huilia.

Onneksi puolustuspelaaminen on ollut nyt todella loistavaa useamman pelin ajan. Loistava puolustuspelaaminen piti Washington -pelinkin tiukkana, vaikka hyökkäyspelaaminen sakkasi oikeastaan koko pelin ajan.

Mutta pakko nostaa hattua Cavsien valmennukselle. Ennen kauden alkua olisin kuvitellut Cavsin tällä hetkellä jalkeilla olevan rosterin ottavan hirveitä selkäsaunoja. Mutta kuitenkin tuo jengi kairasi esim. kovan vierasvoiton New Yorkista. Toki tuossa pelissä Rubio oli maagisen hyvä, mutta kyllä myös puolustuspeli oli loistavaa tuossa pelissä.
 
Viestejä
3 545
Hiukan on sellainen perstuntuma että Lauri ja Love ovat vielä jonkin aikaa lasaretissa. Jos kahdella peräkkäisellä negatiivisella testillä 24 tunnin välein pääsee pannasta ja Lauri ei ole vielä päässyt, niin sehän tarkoittaa että viime päivinä on ollut posia testissä.
Kun muistelee Laurin aikaisempaa historiaa niin vaikea uskoa että tästä selvitään alle 10 pelin tauolla. Tuo 10 peliähän tulee jo kahdessa viikossa. Ja mitä pidempi tauko, sitä hankalampi paluu. Ja tuon taudin kanssa ei kenenkään kannata pelleillä.
 
Viestejä
598
Kyllä on hyvä muistutus tää Laurinkin poissaolo taas covidin sitkeydestä. Laurihan oli jo keväällä Bulls aikana saman health and safety protokollan alaisena, eli todennäköisesti sai silloinkin vähintään altistuksen. Jos sen päälle 2 rokotusta ja nyt vielä kipeänä niin ei helpolla pääse.
 
Viestejä
1 579
Katselin "hustle-statseja": Mobley johtaa koko NBA:ta 15.5 haastetulla heitolla per peli. Laurinkin 9.1 riittää 30 parhaan sakkiin (3. Cavsissa JA:n perässä) , Cleveland on 3. kovin heittojen haastaja liigassa. Näissä statseissa muutenkin näkyy Laurin pelipaikka eli screen assisteja (tehty skriini johtaa koriin) ei juuri ole, Mobley ja Allen hoitavat tätä funktiota, joskaan ei missään liigaan kärjessä eivät kumpikaan ole. Mobley nousi nyt ensimmäistä kertaa Rookie Ladderin kärkinimeksi, kilpailee lähinnä Barnesin kanssa RYO-tittelistä. On kyllä loistava monitoimityökalu, ja omaan makuun senkin suhteen että kaikki tekeminen keskittyy olennaiseen jonka takia pystyy pelaamaan tasaisesti, eikä huippusuoritus tai epäonnistuminen juuri näy vaikuttavan seuraavaan tilanteeseen.

@Pyynikin Toivoton on kyllä oikeassa siinä ettei ns. advanced stats-osastoa kannata Laurin osalta juuri nyt vilkuilla. Esim PER, joka painottuu enemmän hyökkäyspäähän, on selkeästi edellisiä kausia (ja sarjan keskitasoa) alempana, ja tietenkin myös kaikki heittoindikaattorit, mutta kuten ennustettu, nämä tulevat palautumaan melkoisella varmuudella. Näitä RPM, EPM-tyylisiä yleismittareita ei ole juuri vielä laskettu, mutta tuskin kovin hyvältä näyttää sielläkään. Ja toisaalta kun takana on 8 peliä eipä niin suurta väliä. Silmään tekeminen näyttää kuitenkin paljon energisemmälle, mies näytti olevan hyvällä meiningillä koko ajan ja peliaikaa on tullut mukavasti niin että joku miehen pelissä JBB:tä miellyttää. Onhan sekin toki mahdollista ettei koutsi ymmärrä NBA-koripalloilua edes vähää alusta.

Off-topikkina: Gonzagassa aloitti muuten Chet Holmgren-niminen valkoinen 7 jalan rysäkeppi, josta hyvinkin saattaa tulla seuraava Jokic. 1. ottelun statsit 14p-13r-6a-7b. Yllättävän pehmeän näköistä ja älykästä tekemistä sentteriksi. Toki Jokiciin on matkaa sellaiset 40 kiloa.
 
Viestejä
2 529
Hiukan on sellainen perstuntuma että Lauri ja Love ovat vielä jonkin aikaa lasaretissa. Jos kahdella peräkkäisellä negatiivisella testillä 24 tunnin välein pääsee pannasta ja Lauri ei ole vielä päässyt, niin sehän tarkoittaa että viime päivinä on ollut posia testissä.
Kun muistelee Laurin aikaisempaa historiaa niin vaikea uskoa että tästä selvitään alle 10 pelin tauolla. Tuo 10 peliähän tulee jo kahdessa viikossa. Ja mitä pidempi tauko, sitä hankalampi paluu. Ja tuon taudin kanssa ei kenenkään kannata pelleillä.
Tuo testeissä juokseminen nythän kertoo siitä, että pelaajat eivät ole oireellisia. Jos oireet ja tauti olisi päällä, ei silloin olisi mitään pointtia testeissä käydä - kaupungilla huiteleminen vain hidastaisi toipumista ja testi olisi täydellä varmuudella positiivinen.

Joten tullee Laurin kohdalla se 10 päivää + oireettomus vastaan ennen kuin kaksi negatestiä. Henkilöstä riippuenhan PCR-testit voivat vielä pitkäänkin infektion jälkeen näyttää posia, vaikka elinkelpoista virusta ei elimistössä olisi. Ja 10:s päivä on siis tänään. Siihen nyt sitten muut protokollat päälle, joten eiköhän heti ensi viikolla olla todennäköisesti kehissä, jos ei vielä viikonloppuna.
 
Viestejä
1 434
Tuo testeissä juokseminen nythän kertoo siitä, että pelaajat eivät ole oireellisia. Jos oireet ja tauti olisi päällä, ei silloin olisi mitään pointtia testeissä käydä - kaupungilla huiteleminen vain hidastaisi toipumista ja testi olisi täydellä varmuudella positiivinen.

Joten tullee Laurin kohdalla se 10 päivää + oireettomus vastaan ennen kuin kaksi negatestiä. Henkilöstä riippuenhan PCR-testit voivat vielä pitkäänkin infektion jälkeen näyttää posia, vaikka elinkelpoista virusta ei elimistössä olisi. Ja 10:s päivä on siis tänään. Siihen nyt sitten muut protokollat päälle, joten eiköhän heti ensi viikolla olla todennäköisesti kehissä, jos ei vielä viikonloppuna.

En kyllä itse ymmärrä, miksi Loven ja Markkasen odotetaan juoksevan suoraan "protokollasta" takaisin kentälle. Karanteenin loppuminen tarkoittaa vain karanteenin loppua. Paluu pelaamaan on aivan eri juttu.

Tässä lienee sekä Laurilla että Lovella vielä läpäistävänä ne liigan kardiologiset testitkin. Ja eihän sellaisia voi edes tehdä heti oireisen koronan jälkeen. Eiköhän tässä Markkaselta vielä muutama viikko mene paluuseen. Kaiken kaikkiaan hyvin ikävä homma tämä, kun muistaa että Laurilla on ollut aiemminkin ongelmia ylikorkean sykkeen kanssa.
 
Viestejä
2 529
En kyllä itse ymmärrä, miksi Loven ja Markkasen odotetaan juoksevan suoraan "protokollasta" takaisin kentälle.
Koska 99,9 % terveelle, tuplarokotetulle 24-vuotiaalle koronatauti ei eroa mitenkään vakavuudeltaan normiflunssasta.

Jo tiedossa on, että testeissä on siis käyty, mikä liki täydellä varmuudella tarkoittaa oireettomuutta. Ainoa asia mitä siis siinä tapauksessa odotetaan on 10 pv rajan täyteen tuleminen. Ilman sitä Lauri olisi se kuntopyöränkin voinut varmaan jo tehdä.

Tietysti mahdollista on, että Lauri myöhempienaikojen jarilitmanen on, mutta se on erittäin, erittäin epätodennäköistä tämän koronakeissin kohdalla.
 
Viestejä
1 434
Koska 99,9 % terveelle, tuplarokotetulle 24-vuotiaalle koronatauti ei eroa mitenkään vakavuudeltaan normiflunssasta.

Jo tiedossa on, että testeissä on siis käyty, mikä liki täydellä varmuudella tarkoittaa oireettomuutta. Ainoa asia mitä siis siinä tapauksessa odotetaan on 10 pv rajan täyteen tuleminen. Ilman sitä Lauri olisi se kuntopyöränkin voinut varmaan jo tehdä.

Tietysti mahdollista on, että Lauri myöhempienaikojen jarilitmanen on, mutta se on erittäin, erittäin epätodennäköistä tämän koronakeissin kohdalla.

Jos on tuplarokotettu jo 8kk sitten, tilanne voi olla hiukan erilainen. Juuri siksihän NBA yrittää nyt kovasti kampanjoida, että joukkueet hoitaisivat työntekijöilleen ja pelaajille kolmannen piikkikierroksen ASAP
 
Viestejä
3 545
Minulla on hieman eri käsitys tuosta 10 pv TAI 2 peräkkäistä negatiivista.
Minä en usko että tuo 10 pv karanteeni on riittävä jos testit ovat positiivisia, ja mitä ilmeisemmin testit ovat positiivisia. Minä tulkitsen niin että jos testit ovat positiivisia, mies pysyy pois kehistä vaikka olo olisi normaali ja 10 pv karanteeni olisi ohitettu. Positiivinen voi kuitenkin levittää tautia vaikka olisi oireeton.
 
Viestejä
2 529
Minulla on hieman eri käsitys tuosta 10 pv TAI 2 peräkkäistä negatiivista.
No se käsitys on väärä :)

If a player tests positive for COVID-19 they must remain in isolation until one of two things happen:

Ten days must pass since the first positive or inconclusive test, or symptom onset, at least 24 hours must have passed since a fever broke (without the use of fever-reducing medication), other symptoms have improved and if the cycle threshold (CT) of the virus is greater than 30.

The player must return at least two negative PCR test results from samples collected at least 24 hours after the prior sample.
Se todellakin on TAI, ei JA.

Minä en usko että tuo 10 pv karanteeni on riittävä jos testit ovat positiivisia, ja mitä ilmeisemmin testit ovat positiivisia. Minä tulkitsen niin että jos testit ovat positiivisia, mies pysyy pois kehistä vaikka olo olisi normaali ja 10 pv karanteeni olisi ohitettu. Positiivinen voi kuitenkin levittää tautia vaikka olisi oireeton.
PCR-testi voi näyttää positiivista pahimmassa tapauksessa jopa kuukausia infektion jälkeen. Sen takia niin Suomessa kuin maailmalla on esim. on ollut yleisesti terveysviranomaisten linjauksia, että taudin sairastaneita ei kuulu testata infektion jälkeisten kuukausien aikana.

Kun 10 pv on täynnä ja mies on oireeton, on homma sillä selvä.

Moderate or severe symptoms

A cardiac screening is required. A player must rest and cannot exercise for at least 10 days from the first onset of symptoms.

Mild symptoms

A player must rest and cannot exercise for at least seven days from the first onset of symptoms. He can resume individual workouts in isolation on the eighth day following symptom onset.
Lisäksi nämä sydäntutkimukset koskevat vain tapauksia, missä on ollut mietoa suurempia oireita. Lieväoireinen voisi palata siis jo viikon jälkeen yksilötreeneihin.
 
Viestejä
70
Toivottavasti Lauri toipuu koronastaan nopeammin kuin Topias Palmi, jolla oli koko uran päättyminen lähellä.
Tuskin Lauria nähdään tämän vuoden puolella kokoonpanossa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös