Koripallo.com

Cleveland Cavaliers

Viestejä
1 291
Laurilla oli vähän synkkä hetki taas tuossa toisella neljänneksellä. 7min kentällä ja ei tainnut koskea palloon kertaakaan ja statsit sen myös näyttää.


Käytän nba omia statseja koska ne on laajentanut tota aika hemmetin hyvin mutta 7min kentällä ja usage% pyöreä nolla. Pelin aikana ihmettelin tota mistä tuo voisi johtua. Tuli ehkä vähän "7 foot target dummy" mieleen mutta huonoin asia mikä tuossa ilmeni oli se että Lauri alkoi myös pelata loppua kohden todella huonosti. Kun juokset 7min ilman mitään kosketusta palloon niin siinä menettää hassulla tavalla kosketuksen siihen peliin.
 
Viestejä
48

Mielenkiintoinen artikkeli. Laurista ollaan taas tekemässä osittain kolmosta.

Eilen nähtiin jo kentällä Markkanen-Mobley-Love.

Lähteiden mukaan Lauri on saamassa kokonaisuudessa peliaikaa 26-30 minuuttia per peli.
 
Viestejä
136
Harjotuspelit harvoin ovat kaunista katseltavaa joukkupelaajien silmin. Cavsin ringissä on monta pelaajaa, jotka taistelevat viimeisistä pelipaikoista rotaatiossa ja monella pelaajalla on ylilatausta. Markkanen on niitä pelaajia, jotka jäävät tässä helposti jalkoihin. En ole vielä nähnyt Laurilla luontaista kemiaa muiden, kuin Kevin Loven kanssa. Toivotaan, että Rubio alkaisi löytämään Laurin paremmin, kun kausi etenee. Tällä hetkellä syöttölinjat eivät kohtaa yhtään. Rubio ollut myös taitohin ja rooliinsa nähden aika itsekäs.

Luulin Bullsin aikaan, että näin tyhmiä pelaajia paljon, mutta Sextonin IQ on ihan omalla tasollaan.
 
Viestejä
7 379
Juu nyt alkaa ymmärtää tuota Clevelandin takamiesten arvostelua. Melkoista kohellusta kaksikolta ja se jotenkin erottuu selkeästi, kun Rubio taas on hyvin kontrolloiva. Tossa 7min jaksossa, mihin yllä viitattiin alkoi selkeästi Rubion kautta, missä selvästi pelattiin samaa settiä, missä Lauri tekee palloskriinin, Mobley on tulossa skriinaamaan myös, mutta curlaa korille ja siellä Rubio joko ratkaisee itse tai Mobleylle. Tuohon varmasti rakennetaan vielä Laurin pop-up tilanne, mutta vaikutti että nyt kokeilivat tota korille menoa. Garlandin ja Sextonin kanssa en oikein tiedä mitä ne yrittää, mutta tohon pitänee tottua :D

Ihan mielenkiintoinen tuo kolmella isolla pelaaminen ja myös kokeilivat kolmella isolla paikkaa. Jännä nähdä miten tuo etenee, voi jopa toimiakin, kun kaikilla vähän erilainen skillset. En tiedä teistä, mutta minusta oli makee nähdä Lauri tuomassa palloa ylös ja pari tilannetta ekalla neljänneksellä putkeen, missä toisessa Lauri pistää alley-oopin mobleylle ja toisessa ruokkii Lovea korin alle, missä puolustaja joutu rikkomaan heti.

Silleen merkillinen tilanne, että sitä odottaa ihan pelillisestikin aina kakkoskentällisen kentälläoloa, kun tuo avauksen tekeminen nyt on mitä on.
 
Viestejä
138
Laurilla on kyllä ihan silmää syöttöpaikoille. Näyttäisi siltä, että Cavsin hyökkäystapa tulee kohentamaan ainakin henk.koht. syöttötilastoa tällä kaudella.
 
Viestejä
625
On kyllä haastavaa Cavsille, kun avauksessa olevat Mobley ja Allen eivät ole minkään valtakunnan kolmosuhkia, eikä Okorokaan kuin luokkaa 30% 3p-heittäjä. Riittää kun Sexton ja Garland on hyvässä pidossa ja muiden voi antaa vapaasti heitellä kolosia ja ruuhkauttaa paintti, sekä pitkiltä miehiltä että takureiden ajoilta. Se on selvää että taidoiltaan Rubion pitäisi pelintekijänä aloittaa, mutta rebuildissa on muita prioriteetteja kuin että parhaat on avauksessa. Mielenkiintoisempaa on se ketkä pelejä klousaavat jos vähänkään tiukempi tilanne. Ja ihmettelyyn Laurin sopparista ja penkiltä tulosta kalliina miehenä voi sanoa ettei mitenkään epätavallista. Lisätietoja saman tyyppisistä rahoista ja peluuttamisesta vaikka Thad Youngilta. Rubiota veikataan muuten yleisesti mentorina nuorelle joukkueelle trade deadlineen saakka jolloin johonkin muualle. Pitkiä ukkoja on ruuhkaksi asti, mutta jos jotain Cavs kaipaa niin se on 3-D SF-pelaajaa. Voi olla että 25 voittoa ottaa koville.
 
Viestejä
797
Toi kertoo surullisen paljon NBAn epäkohdista, että edes kauden alussa ei välttämättä yritetä voittaa parhaalla mahdollisella lineupilla, vaan peluutetaan heitä, joiden potentiaali toteutuu mahdollisesti vasta monen vuoden päästä. Surkeaa.

Ehkä tuolle kilpailua tappavalle epäkodalle, että joukkue saa kiinnitettyä pelaajan draftista jopa 8 vuodeksi, voisi tehdä jotain.
 
Viestejä
1 291
Mulla tulee Cavsin aloitusviisikosta ekana mieleen Bullsin viime vuodet. Drafti pickejä+ulkopuolinen (Allen). Eli jos Sexton-Garland-Okoro ei realisoidu nyt alkukaudella mihinkään järkevään niin yritetäänköhän traden kautta saada parempaa. En kyllä tiedä mitä olisi edes realistisesti tarjolla.
 
Viestejä
625
Peli parantui olennaisesti, kun avauksessa jumbo-lineup Rubio-Okoro-Markkanen-Mobley-Allen. Ilman muuta parhaita ja hyvän itseluottamuksen otteita Laurilta Cavsissa tähän asti ja hyvät kemiat Mobleyn kanssa molemmissa päissä. Mobleystä tulee kyllä erinomainen ja monipuolinen pelaaja Cavsille. Hyvien perusvalmiuksien kehittämisen lisäksi luotettava kolmonen, niin siinä saattaa olla oma Giannis ei ehkä ominaisuuksiltaan mutta vaikutuksiltaan. Tasapainoisen ja vaatimattoman oloinen hemmo, ja sai Laurinkin näyttämään puolustuspäässä tänään vähintään kohtuulliselle, ajoittain aivan kelvolle. Pallokin liikkui, vaikka ilmeisesti Rubio sai sen verran hittiä että Pangos oli suurimman osan aikaa pelintekijänä. Rubio-Mobley-kaksikon kanssa pelaaminen tekisi Laurille kyllä terää. Ei tämä nyt niin huonolle näyttänyt mutta varmaan homma muuttuu: enter Sexton.
 
Viestejä
797
Seuraavaksi nähdäänkin sitten onko valmenjalla ballsseja pitää Sexton ja ehkä myös Garland poissa aloitusviisikosta. Voi taas olla, että omistaja on ikävä kyllä eri mieltä.
 
Viestejä
1 209
Seuraavaksi nähdäänkin sitten onko valmenjalla ballsseja pitää Sexton ja ehkä myös Garland poissa aloitusviisikosta. Voi taas olla, että omistaja on ikävä kyllä eri mieltä.
Ja tokihan tää menee juuri niin, että Markkanen löytää itsensä "pelaamasta" juuri Sextonin kanssa. Vähän sama kuin Chicagossa, missä mies ei päässyt Coby Whitesta millään eroon.
 
Viestejä
797
Ja tokihan tää menee juuri niin, että Markkanen löytää itsensä "pelaamasta" juuri Sextonin kanssa. Vähän sama kuin Chicagossa, missä mies ei päässyt Coby Whitesta millään eroon.
Siitä en tiedä. Laurin peli näyttää sen verran vapautuneelta uusine lupineen, että saattaa itse olla avauksessa kolmospaikalla. Jos aloittaa, lienee Sexton penkillä, koska Okoro antaa paremman kaaripuolustuksen. Jos taas Sexton pitää avaripaikkansa, luulen Laurin tippuvan 6:ksi pelaajaksi. Eli hyvällä tuurilla ne ei pelaa paljonkaan samaan aikaan :D
 
Viestejä
48
Peli näytti huomattavasti paremmalta kun Rubio oli kapelimestarina. Mielestäni Lauri näytti hyvältä kolmospaikalla, ei tule varmasti olemaan heikon lenkki puolustuspäässä.

Täytyy toivoa, että Sexton ja Garland traidataan mahdollisimman nopeasti muualle.
 
Viestejä
119
Okei, tämä bulls-matsi oli vain yksi preseason matsi, mutta – kun tälläkin palstalla on niin kovasti arvosteltu Markkasta yksipuolisuudesta ja flegmaattisuudesta – niin olihan tämä nyt aika helvetin lupaavaa katsottavaa, Bullsin ykkösstaroja vastaan. Lauri teki kaikkea, mitä koripalloilijan odotetaan tekevän. Minun ihan ykkössuosikki oli se kääntöhypäri! Laurin heittotekniikalla se on kovan prosentin heitto, ja Laurin koko tekee siitä mahdottoman kenellekään torjua. Näitä lisää, se on kymmenen varmaa pojoa lisää joka matsissa.

On ilahduttavaa katsoa kuinka hyvin Cavsin pitkä osasto näkee toisensa ja pelaa yhteen.

Seuraavaksi nähdäänkin sitten onko valmenjalla ballsseja pitää Sexton ja ehkä myös Garland poissa aloitusviisikosta. Voi taas olla, että omistaja on ikävä kyllä eri mieltä.
Niinpä. Preseason-matsien perusteella Cavsin takakenttä on täydellinen fiasko, kuin joku suohauta, molemmissa päissä kenttää. Mutta kuten SIdeline totesi, niin peluutukseen tulee vaikuttamaan monta tekijää, ja vain osa niistä liittyy otteluiden voittamiseen.
 
Viestejä
136
Paljon parempaa tekemistä jo Laurilta. Harmi, että Lauri vaan ei osaa hyödyntää isoa kokoaan. Lavine puolusti paljon Lauria ja vaistot eivät kertaakaan saaneet Lauria hakeutumaan postiin. Toki voi olla, että harjoitusotteluissa pelataan orjallisesti kuvioita ja sooloiluun ei ole vielä varaa. Toivotaan, että kun kunnon pelit alkavat, niin Lauri parantaa vaan entisestään ja näyttää vielä enemmän hyökkäyspään monipuolisuuttaan.
 
Viestejä
625
Posteri vaatii puolustajalta kyllä kunnon haaston. Vucevic katselee rauhassa ja antaa viisaasti mennä. Mutta on Lauri Vucin kunnon posteriinkin pistänyt (ja ottanut tekun jälkimainingeissa).
 
Viestejä
7 379
Posteri vaatii puolustajalta kyllä kunnon haaston. Vucevic katselee rauhassa ja antaa viisaasti mennä. Mutta on Lauri Vucin kunnon posteriinkin pistänyt (ja ottanut tekun jälkimainingeissa).
Juu tähän vähän viittasinkin sanalla "aina" ja joo tulee kivempi posteri jos haastaa. Ei se Vuc vissiin toivoton tapaus kuitenkaan ole, kun oppinut kerrasta?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös