Koripallo.com

Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Viestejä
1 447
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

On tämä kyllä vuoristorataa... Onneksi ei viime yönä tullut valvottua, pelin alku piste per minuutti tahtia.
 
Viestejä
1 857
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

Ny. Julistan jo että Pistons menee pudotuspeleihin. Kysymys kuuluu vain onko LeBronista vastusta Pistonsille...?
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

PLAYOFFS!

...ainakin melko todennäköisesti. Detroit on nyt 7:s ja Chicago on jo 2,5 peliä perässä. Detroitin loppuohjelma ei ole helppo (Dallas, @Chicago, @Miami, @Orlando, Washington, Miami, @Cleveland), koska suurin osa vastustajista on hyviä ja tappelee vielä playoff-positioista. Toisaalta Chicago on kontannut, ja homman voisi niitata lopullisesti lauantaina voitolla. Playoffeissa vastaan tulee joko Cavs tai Raptors. Molemmilta tulee todennäköisesti turpaan, mutta uskoisin, että kyllä Detroit kampoihin laittaa. Cavs on voitettu runkosarjassa jo kahdesti ennen vikaa peliä (joka on tod.näk. jommalle kummalle tai molemmille merkityksetön pl. henkinen merkitys) ja Torontokin kerran.

Peli on ollut ihan hyvää, kun loukkaantumisista on päästy. Harris on sopinut kivasti joukkueeseen, ja Marcus Morris on ollut aivan tulessa viime aikoina. Tulessa oleva Morris on hankala pysäytettävä, koska niin iso osa koreista tulee feidareilla. Stanley Johnson on puolestaan ollut ihan paska loukkaantumisen jälkeen. Reggie Bullock ansaitsisi peliaikaa.

Tärkeää olisi päästä pudotuspeleihin ja pelata siellä hyvin. Rahaa pankkiin.

Ja, ha ha ha:

xxVcf9F.gif
 
Viestejä
1 857
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

Runkosarjassa Detroit vei voitot Clevelandia vastaan 3-1. Sehän siis tarkoittanee sitä että Pistons tulee menemään pudotuspeleissä jatkoon voitoin 4-0 tai 4-1...
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

JOEL ANTHONY

https://www.youtube.com/watch?v=wo5iMk1JNgU

Jätkä on kunnossa ja valmis pelaamaan. Nuo vaistot, tuo kroppa, aah.

Keksin ehkä runkosarjasta jotain kirjoitettavaa kunhan käyn vaihtamassa kuivat housut.
 
Viestejä
598
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

Henke sanoi:
Runkosarjassa Detroit vei voitot Clevelandia vastaan 3-1. Sehän siis tarkoittanee sitä että Pistons tulee menemään pudotuspeleissä jatkoon voitoin 4-0 tai 4-1...

Hyvin kyllä Pistonskin pelas joukkueena ja vaikka peli olikin tasainen, tuntui aloite jopa olevan heillä. Lopussa kuitenkin Cleveland hinasi itsensä noin 4 minuuttia ennen loppua kahden korin johtoon ja säilyttivät sen kun toisessa päässä pari tiukkaa meni ohitse. Erityishuomiona että Morris ekalla jaksolla 19 pistettä, toisella 1...

Jännä on katsoa kuinka Cleveland/James on muuttanut pelityyliä Warriors tyyliseksi ainakin pistonsia vastaan. Ajon jälkeen Jamesin ykkösratkaisu ei yleensä ole tunkea palloa väkisin koriin vaan syöttää vielä täkaisin kolmosviivalle josta sitten Love tai Irwing paukuttaa. Jännä nähdä malttaako pysyä sarjan/kauden loppuun asti tässä peliplanissä...
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

Toive oli, että Detroit pystyisi pelaamaan tiukkoja pelejä ja taistelemaan joka matsissa voitosta. Tämä on onnistunut toistaiseksi noin 75-prosenttisesti. Kakkospelissä toinen puolisko oli turpasauna, kun Cleveland pääsi puolinopeisiin ja penetroitumaan helposti, mikä johti kolmospommitukseen. Kolmosviivan puolustaminen oli Detroitilta surkaa.

Alun perin ajattelin, että jos Detroit ottaa sarjassa sen yhden voiton, se tulee kovan heittopäivän ansiosta. Ekassa pelissä sisään meni 15/29 kolmosta, ja kuokkaan tuli, joten tämä ei tiedä hyvää.

Toinen vaihtoehto, joka voi tuoda Pistonsille voiton, on huippupäivä sekä Jacksonilta että Drummondilta. Sitä odotellessa.

Suurin osa jengistä on todella pelannut kovaa ja taistellut, mikä on vähimmäisvaatimus. KCP, Johnson ja mm. Steve Blake ovat olleet hyvässä vireessä. Jacksonin ja Drummondin p&r on otettu tosi hienosti pois (T. Thompsonin hedgaaminen on aika vakuuttavaa), mikä on syönyt heidän tehojaan. Morris oli kova ekan pelin ekalla puoliskolla, mutta sittemmin tehot ovat kadonneet. Vähän suoraviivaisempia ratkaisuja kaivattaisiin. Harrisin murot on syöty totaalista. Hyökkäyksessä LeBron on ottanut aseet pois, ja puolustuksessa mm. Love pakitteli korille ihan miten halusi. Rimaa nostettava.

Mutta kiva katsoa playoff-korista! Perjantaina voitto.
 
Viestejä
1 122
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

Gheorghe sanoi:
ja mm. Steve Blake ovat olleet hyvässä vireessä.

Minä olen eri mieltä.. Detroitin ongelmat alkavat aina kun Blake tulee kentälle.. Mielestäni muut kakkosviisikosta menisivät ok, mutta pg ei vaan riitä..

(tilastoissa on varmaan pisteitä ja syöttöjä ok, mutta silti näin sen näen kun pelejä katselen)
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2015/2016 - Jokos ny?

Realisti sanoi:
Minä olen eri mieltä.. Detroitin ongelmat alkavat aina kun Blake tulee kentälle.. Mielestäni muut kakkosviisikosta menisivät ok, mutta pg ei vaan riitä..

(tilastoissa on varmaan pisteitä ja syöttöjä ok, mutta silti näin sen näen kun pelejä katselen)

Joo, perun kaikki puheeni Blaken hyvistä esityksistä. Ykköspeli oli hyvä ja kakkospelin toinen puoliskokin ainakin ei-kamala, mutta muutenpa homma oli ihan katastrofi. Koskee kyllä koko penkkiä.

Nyt on sarja ohi. Cleveland pelasi pääosin helvetin hyvin ja laittoi kovia heittoja sisään. Ja pelit olivat silti tiukkoja (pl. tokan pelin toinen puolisko). Ei tämä niin huonosti mennyt kuin 4-0 osoittaa.
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Kausiennakko lienee paikoillaan, kun kautta on pelattu jo 11 %. Homma on sujunut kaksijakoisesti, koska kotipeleistä on pelkkiä voittoja (4) ja vieraspeleistä pelkkiä tappioita (5). Vieraspeleissä näkyy, että hyökkäyksen ykköspyssy Reggie Jackson on sivussa. Hän pystyisi yhteispelin jäätyessä luomaan itselleen ja muille eri tavalla korintekopaikkoja kuin korvaaja Ish Smith. Pelaajakohtainen analshyyhi:

C: Andre Drummond, Aron Baynes, Boban Marjanovic (FA)

Drummond on aloittanut kauden hyvään tahtiin, vaikka muutama totaalinen munimespelikin on joukkoon mahtunut. Statsit ovat 15/15-tasoa, ja parhaimmillaan peli on tosi dominoivaa. Parasta toistaiseksi on kuitenkin reilun kymmenen prosenttiyksikön parannus vapareissa. Don't look now, mutta yli 52 prossaa on pudonnut tällä kaudella. Terdekauden ison summa rahaa laitettiin Andren jatkosopimukseen, mikä oli hyvä asia.

Baynes on voittanut kakkossentterin paikan ja pystyy useimpina iltoina tarjoamaan luotettavat 15-20 minuuttia. On hyvä 1vs1-puolustaja, muttei ihmeellinen apupuolustaja. OK kädet ja kova levypallopelaaja.

Iso-Boban on ollut valitettavasti lähinnä penkillä. Näkisin mielelläni hänen pelaavan vähän enemmän, koska penkinlämmittäjäksi hän saa melko lailla palkkaa. Jossain spekulaatioissa on puhuttu, josko Baynes laitettaisiin vaihtoon ja Boban saisi kakkossentterin paikan. Itse en luottaisi siihen, että ylipitkä kaveri kestää isot minuutit ja pysyy ehjänä.

PF: Tobias Harris, Jon Leuer (FA), Henry Ellenson (draft)

Harris on ollut alkukauden paras pistemies ja pystyy skoraamaan monella eri tavoin. Puolustuksessa toisinaan pihalla ja heikko & pieni pitelemään isoja nelosia.

Leuer on ollut monessa pelissä penkin paras pistemies ja on yllättävän atleettinen. Heittoprossat on ollut hyviä joka puolelta kenttää. Pidän tästä hankinnasta.

Ellenson on vähän kuin Leuer, mutta isompi ja periaatteessa pystyy käsittelemään palloa paremmin. Vielä raaka, ja lähetetty jo D-liigaan.

SF: Marcus Morris, Stanley Johnson, Reggie Bullock

Morris on edelleen jengin johtaja, joka pelaa koviten puolustuksessa ja on ylipäätään maailman paras mies. Ei voi kuin lähettää Phoenixiin hedelmäkorin siitä kaupasta, joka Morris Detroitiin toi. Joo, ei heitto joka pelissä putoa, mutta 46 % sisään lähes pelkillä feidareilla on melko kova suoritus.

Johnson aloitti kauden sysipaskasti ja on pelannut yhdeksän miehen rotaatiosta toistaiseksi vähiten. Parissa viime pelissä on ollut vähän parempaa, ja toivotaan, että käyrä on ylöspäin (knowwaddaimean). Potentiaalia kuitenkin on huimasti ja pääkoppi sopivalla tavalla vinksahtanut, minkä osoittaa mm. LeBronille vittuili pudotuspeleissä, eikä ikää juuri lainkaan, joten jäämme odottamaan.

Bullock on ollut alkukauden hajalla, joten ei ole pelannut. Pelasi kuitenkin esim. Cleveland-sarjassa keväällä, joten on periaattessa rotaatiopelaaja. 3D.

SG: Kentavious Caldwell-Pope, Darrun Hilliard, Michael Gbinije (draft)

KCP pelaa kuten edelliskausillakin. Puolustus on aina kovaa ja erittäin hyvää. Heittopeli on vaan valitettavan ailahtelevaa. Sinänsä oman heiton hakeminen ja skriineistä juokseminen näyttää tosi hyvältä, heittokin on kaunis kuin mikä.

Hilliard ei ole vielä osoittanut kuuluvansa tähän liigaan eikä ole tällä hetkellä rotaatiossa. Gbinije voi pelata molempia takakentän paikkoja, mutta on jo d-liigassa.

PG: Reggie Jackson, Ish Smith (FA), Beno Udrih

Reggie tosiaan on ollut sivussa ja koko saikku kestää vielä muutaman viikon. Kovin pistelinko ja yksi johtajista, joten kovasti häntä tarvittaisiin. Lisäksi pick&roll-kemia Drummondin kanssa toimii ihan eri tavalla kuin muilla pointeilla. Enpä muista monta alleyoopia nähneeni Smithin ja Drummondin kesken.

Smith on pelannut isoja minuutteja ja esiintynyt vähintäänkin kelvollisesti. Erittäin hyvä nopeissa hyökkäyksissä ja yllättävän kova viimeistelemään korin alta, vaikka on aika piskuinen mitoiltaan. Kaukoheittotaitoa ei oikein ole tarpeeksi. Ongelma on myös se, että kaikissa näkemissäni peleissä kolmannella tai neljännellä jaksolla tulee vaihe, jossa Smith pakottaa useita omia ratkaisuja peräjälkeen. Joskus se toimii, kuten Spurs-pelissä, joskus taas ei.

Udrih tuli melkoisena yllätyksenä rosteriin. Paikkaa pedattiin ensin Lorenzo Brownille ja sen oli nappaamassa joku muu skrubu. Udrih on kuitenkin ollut melko hyvä hankinta kolmospointiksi. Meno on vakaata ja ainakin omia ratkaisujaan hakee melko hyvin. Kakkosviisikon pyörittäminen on kuitenkin vielä vähän tuskaa, ja huomaa, että pelaajat eivät ole olleet kovin pitkään yhdessä ja Benon alaisuudessa.

Kokonaisuudessaan suunta on vakaa ja toivottavasti ylöspäin. Runko pidettiin hyvin kasassa ja sitä täydennettiin muutamalla täsmähankinnalla (Smith, Leuer), jotka ovat edullisempia toivottavasti osuvampia kuin Van Gundyn kauden ensimmäiset vapaaherrahankinnat. SVG näyttää uskovan nykyrungon yltävän pitkälle, ja noin niin kuin teoriassa se voisikin yltää, mutta kovaa sisäistä kehitystä se vaatisi. Kunhan Jackson saadaan takaisin parketilla, voi ehkä lausua jotain fiksumpaakin siitä, riittääkö tämä pitkällä aikavälillä mestaruustaistoon.
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Pistons pelannut ailahtelevasti. Kotona pääasiassa hyvin ja vieraissa heikosti... paitsi, että vieraissa voitettiin putkeen kolme idän laatujengiä Charlotte, Atlanta ja Boston. Ish Smith on päässyt ihan tyrmäävään iskuun: viimeiseen kymmeneen peliin kolme (3!!!) menetystä ja 63 syöttöä. My god! Aika hyvä rakentaa tehokasta hyökkäyspeliä, kun pointti ei menetä palloa juuri lainkaan.

No, Reggie Jackson palasi Orlando-matsiin, jossa tuli turpaan ja ehdin jo muutamaan otteeseen ihmetellä miehen kykyä joutua kuseen pallon kanssa. Ish pelailee paljon enkä ihmettelisi, jos molemmat ovat kentällä yhtä aikaa, jos KCP:n heitto ei putoa (harvinaista tällä kaudella).

Detroit on 50 %:n tienoilla ja peli on menossa parempaan suuntaan. Lisäksi Detroitin alkukauden ohjelma on ollut toiseksi vaikein (ESPN). Jackson pitää nyt vain saada integroitua hommaan mukaan.
 
Viestejä
1 857
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

No niin miltäs se Pistonsin peli näyttää? Tarkoitus hankkia kanavapaketti tällä viikolla jotta pääsee katseleen Pistonsin suorituksia. Eli onko luvassa pudotuspeliotteluita myös ja kuinka pitkälle?
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

No eihän se ole kovin hyvältä näyttänyt viime aikoina. Kuokkaan on tullut mm. Philadelphialta, Indianalta ja Washingtonilta, jotka kaikki ovat ilman muuta voitettavien listalla. Golden State -tappiossa oli ilmeisesti hyvää yritystä.

Homma kriisiytyi siinä määrin, että pelaajat pitivät keskinäisen palaverin, joka keskittyi kai Reggie Jacksonin haukkumiseen. Ihan oikeutettua, koska Jackson ei ole pystynyt pitämään avausviisikon tulivoimaa samalla tasolla kuin Ish Smith.

Tobias Harris pudotettiin aloituksesta Jon Leuerin tieltä. Muutos on merkittävä, koska SVG ei ole puuttunut aloitusviisikkoon sitten Harrisin hankkimisen jälkeen viime kauden puolivälissä. Toimi ainakin siinä mielessä, että Harris teki penkiltä 26 pistettä.

Mä olisin vielä suht kärsivällinen. Jackson on vähän puolikuntoinen ja pelitahti on ollut Detroitilla aika raju. Ehkä rytmi tästä vielä löytyy.

KCP on muuten pelannut kuin stara viime aikoina, kun Harris-Morris-kaksikko on ollut vähän jäissä. Isoa jatkosopimusta pukannee.
 
Viestejä
1 857
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Kasvu on pysähtynyt. Tämä oli tälläinen välikausi, luovutan. Mikähän se Pistonsin varausvuoro oikein on, ottaisivat Markkasen niin saisivat näkyvyyttä suomessa.
 
Viestejä
1 447
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Henke sanoi:
Kasvu on pysähtynyt. Tämä oli tälläinen välikausi, luovutan. Mikähän se Pistonsin varausvuoro oikein on, ottaisivat Markkasen niin saisivat näkyvyyttä suomessa.
Annetaan Bobanille vielä mahdollisuus.
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

normal_hanskattiskiin.jpg


Mitä paskaa.

Sacramentoa vastaan kämmittiin 18 pisteen johto. Perään kauheat toisen puoliajan turpasaunat Golden Statelta ja Utahilta. Seuraavaksi olisi edessä helpohko pätkä pelejä, mutta eiköhän homma jatku tappiolla Lakersille.

Idässä vain neljä räkäjengiä on Detroitin takana eli puheet pudotuspeleistä voi ihan hyvin haudata, jos kelkka ei käänny ja nopeasti. Itä on niin huono, että pienikin ryhtiliike auttaisi pleijareihin, mutta ei tällä ilmeellä.

Kusisuutta korostaa, että kauden suurin piirtein ainoat valopilkut eli KCP ja Leuer ovat hajalla. Eivät pahasti, mutta juuri sopivasti, että tappioita kertyy juuri ikävään aikaan. KCP on ollut todella hyvä ja mielestäni selkeästi koko jengin ykköspelaaja tällä kaudella.

Kaikenlaista negatiivista voisin raapustella yhdestä sun toisesta Pistons-pelaajasta. Tyydyn nyt vain toteamaan, että Van Gundyn draftit ovat menneet aika heikosti. Korkein varauksista eli Stanley Johnson on kunnostautunut tällä kaudella korkeintaan pelaamalla kovaa ilman sen suurempia tehoja. Hyökkäyspään arsenaali on tosi heikko, eikä peliälykään päätä huimaa. Mikä tässä voisi olla katto? Erittäin köyhän miehen Ron Artest? Meinaa jo vähän kaduttaa, että esimerkiksi Justise Winslow jäi varaamatta.

Tämän kesän varauksista Henry Ellenson on pelannut vain vähän merkityksellisiä minuutteja ja näyttänyt niissä TODELLA huonolta. Katto: Steve Novak. Kakkoskierroksen hankinta Darrun Hilliard on totaalista skeidaa ja pitäisi heivata jonkun jordancrawfordin tieltä asap.

Tältä kaudelta odotan enää hyviä treidejä (niissä SVG on onnistunut) ja lisää BOBANIA. Mies on aika tehokas jäykkiä senttereitä vastaan. Charlotten pellejä (Hawes yms.) vastaan 15/19!
 
Viestejä
1 857
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

En usko että edes Boban vie pistonseja pudotuspeleihin.

https://streamable.com/oghj2 Joo tuon jälkeen ei mennyt montaa sekuntia kun luovutin ja menin nukkumaan.
 
Viestejä
242
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Vaihtaisitteko KCP:n Avery Bradleyhin?

E. Bleacher Report kun rankkas AB:n sijalle 14 ja KCP:n sijalle 6 shooting guardeista.
 
Viestejä
3 106
Vs: Detroit Pistons 2016/2017 - kasvu jatkuu

Beantown sanoi:
Vaihtaisitteko KCP:n Avery Bradleyhin?

E. Bleacher Report kun rankkas AB:n sijalle 14 ja KCP:n sijalle 6 shooting guardeista.

Tässä vaiheessa sanoisin ei. Kaverit on mun mielestä aika lailla samalla viivalla tilastollisesti, mutta KCP on isompana monipuolisemmin käytettävissä puolustuksessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös