Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Kaspalakit-Kartanon Herrat 76-84 (43-46)

Lähtöaskeleet: Mika Häkkisen aukion kupeessa kävi koko alkuillan kova kuhina Hukkajengiläisten toimesta. Lieneekö syynä ollut tuleva M2D-ottelu tahi sitten samaan aikaan käynnissä ollut joukkueiden valokuvaus kausijulkaisua varten. Itse ottelua katsoi useampi kymmen katsoja ja buffakin löytyi paikan päältä. Hallitseva Mestari oli paikalla täydellä rosterilla. Kaspalakeilla oli ainoastaan kuusi vakiopelaajaa ja ykkösestä liisattu Joel Lahtinen. Sairastuvalla on edelleen viisikollinen miehiä, joten näillä mennään.

Matsi: Viime viikon Kelo-matsiin verrattuna ottelu oli koko 40 minuutin ajan kuin hidastetusta filmistä. Herrojen otteissa näkyi, että kyseessä oli kauden avausottelu –paljon menetyksiä ja hirveästi intoa. Löysän puolustuksen innoittamana L. Hämäläinen paukutti heti ensimmäisellä kympillä kolme isoa pussukkaan. Korin alla Toiviainen nosteli eleettömästi viisi pistettä. Kaspalakit roikkuivat perässä ja hyökkäys sujui ihan mallikkaasti. Puolustus sen sijaan oli kelvotonta, siitä osoituksena Herrojen 28 pistettä.

Toisella kympillä kummankaan joukkueen puolustus ei parantunut, mutta väsyn tullessa heittotarkkuus alkoi kärsiä. Herrojen Airas laittoi pelaajat kutakuinkin paikoilleen ja tuloksena oli muutama screenipelin jälkeinen hyvä heittopaikka. Herroista 7 eri pelaajaa pääsi jakson aikana pisteiden makuun, mikä enteili sitä, että Herrat olisi tänään joukkueena parempi. Kaspalakit taasen pelasi jo turhankin tutuksi tullutta freelance-scheissea, jossa Lahtinen ja Aho pelasivat 1 vs 1-pelin ja heittivät vaihtelevalla menestyksellä. Vaikka prosentit olivat kaksikolla ihan kohtalaiset, ei ohiheittojen jälkeen ollut levypalloissa yhtäkään Kaspalakkia.

Kolmannella jaksolla Kaspalakkien jaloissa alkoi väsy painaa entistä enemmän, eikä se saanut kunnon pössistä aikaiseksi kummassakaan päässä. Pelaamisen sijaan joukkue pelaili. Herrat sen sijaan jauhoivat palloa mieheltä toiselle, eikä heittoja tarvinnut ottaa edes kaaren takaa. Niitin jaksolle ja samalla koko ottelulle iski Heikkilä, kun kellossa oli aikaa 1,5 sekuntia. Yksi screeni ja Heikkilälle vapaa heittopaikka vastapalloon –tilanne 57-66.
Viimeisellä jaksolla Kaspalakit jatkoivat tulitusta Ahon ja Lahtisen toimesta, mutta toisessa päässä Heikkilän puolimatkan kakkoset katkaisivat takaa-ajon. Ilman sen suurempaa kliimaksia pisteet Helsinkiin.

Koko ottelun ajan pelistä puuttui se jokin. Pientä vääntöä ja kyseenalaisia screenejä toki nähtiin, mutta missään vaiheessa ei saatu kunnon säpinää aikaiseksi. Väritöntä.

Herroilta löytyi useampikin onnistuja. Airas oli aktiivinen kummassakin päässä ja oivan pelinjohdon ohella jakeli muutaman namupassin. Hämäläinen pelasi kaaren takana eleettömästi, mutta tehokkaasti- tuloksena neljä isoa ja yhteensä 20 pinnaa. Joukkueen arvokkain oli tänään Heikkilä, joka käytti härskisti hyväkseen puolustuksen uinahtamiset. Heikkilä nakutti vastapalloon puolimatkan heittoja suorastaan murhaavalla prosentilla. Pelimies käyttää puolustuksen pöllöilyn juuri tällä tavalla.

Kaspalakeista onnistuivat pisteiden valossa Aho ja Lahtinen. Riihimäki pelasi taitojensa ylärajoilla. Joukkueen otteista näki, että rosterissa ei ollut yhtään oikeaa takamiestä.

Kaspalakit: Kaijansinkko 5, Dufva -, Sell 7, Aho (MVP) 21, Wessman 6, Riihimäki 16, Lahtinen 19.
Herrat: Hämäläinen 20, Heikkilä (MVP) 20, Mero 7, Laiho -, Poropudas 2, Kohila 7, Nietosvaara 7, Airas 8, Rautala 5, Toiviainen 6.

Entä sitten? Herrojen peli oli sitä mitä se on ollut viimeiset kymmenen vuotta. Illan otteiden perusteella M2D-herruus on kuitenkin utopiaa (tai sitten sarjan taso kyntää todella matalalla). Tänään Heikkilä ja Hämäläinen loistivat hyökkäyspäässä, mutta tämä oli enemmänkin Kaspalakkien huonoutta. Omassa päässä ropisee jatkossa huolella, jos ei tahti muutu.

Kaspalakkien pakka on kohtuullisen sekaisin. Ilman takamiestä touhussa ei ole mitään järkeä ja seitsemällä pelattaessa kunto ei vaan riitä vauhtipalloiluun. Loukkaantumisten ja samalle päivälle osuneiden työmatkojen vuoksi ensi tiistain ottelu Possuja vastaan on siirretty tulevaisuuteen. Possuille olisi ollut tarjolla rökälevoitto Hukkien A-junioreista, mutta M2D-hengen mukaisesti ottelu saatiin siirrettyä viime tingassa. Respect.
 
Viestejä
1 228
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Tässä vielä otteluvideo tuosta eilisestä Martsarin matsista:

PuHu 2 - KaHe 29.9.2013

edit. Erityisesti Lasse Riihimäen pari ensimmäistä päätyä on ovat kohtuullisen lystikästä katsottavaa.
Tuosta voisi joku näppärä stanleykubrick tehdä tiivistetyn lowlight-videon asiaankuuluvalla soundtrackilla ja nimetä sen vaikkapa seuraavasti:

hissi sanoi:
Riihimäki pelasi taitojensa ylärajoilla.
 

katsomossa

Vs: Eteläinen II-divari

laru sanoi:
Topola - Wartti, "jotain viis" Lauttasaarelaisille. Joku jolla on pöytäkirjaa laittaa varmaan pisteitä kehiin?

Lauttasaaressa tehtiin yksi kauden ennätyksistä, 102 katsojaa.
 
Viestejä
7 013
Vs: Eteläinen II-divari

Koperin ihmeen herättämää koripallo-Suomea ovat tällä viikolla järisyttäneet uutiset Emir Sulejmanovicin "maanpetturuudesta" (ks. hinnattomat lukijakommentit), ToPon miesten edustusjoukkueen "pomon" tekemästä puhalluksesta ja Teemu Rannikon päätöksestä olla käyttämättä ns. "älypalloa" Korisliigassa tulevalla kaudella. Tällä viikolla ranking-raati on katsonut parhaaksi joukkueiden voima-arvioinnin ohessa kysellä myös M2D-pelaajien ja muiden entusiastien näkemyksiä ajankohtaisista aiheista, koska tämä korviahuumaava uutiskuohu on saanut jopa käräjätuomarit huutelemaan Facebookissa keskellä yötä. Tämä ulkopuolinen apu tulee todelliseen tarpeeseen, sillä ilmeisesti ranking-raadilla ei ole vielä riittävää henkilökohtaista kokemusta uskottavien viikottaisten sarjakatsausten laatimisesta.

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 2)
1.
HyPo
(+11.07)
(2-0)WW
Possut ottivat toisen voittonsa pieksemällä Teekkarit täysin pitelemättömän ja 33 pistettä liekittäneen Mikko "Jämä" Jämsän johdolla.
[quote author="HyPon nettisivut"]Ns. "k@unolalaisen taloudenpidon" hengessä keikkasimme tämänkertaisen otteluraporttimme suoraan Teekkareiden blogista.[/quote]
[quote author="Jozef Valek"]Minun suosikkipalloni ovat takorautaa tai ruostumatonta terästä.[/quote]
[quote author="Jämä Jämsä"]Mä tykkään pelata minipallolla, koska se tuntuu vaan jotenkin sopivimmalta.[/quote]
2.
HNMKY U23
(+9.99)
(2-0)WW
HNMKY U23 kävi Sykki Memorial Coliseumilla keräämässä sarjapisteet talteen ottaen helpon "jotain kakskyt"-tyyppisen voiton.
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]Kahden pelatun ottelun jälkeen HNMKY:n edustusjoukkue johtaa sarjaa HyPoa paremman korisuhteen turvin.[/quote]
[quote author="HNMKY"]Parin miltsin kavaltaminen on amatöörien puuhastelua; todelliset itsekkyyden ammattilaiset omivat kokonaisen MPH:n ja tekevät siitä toimintakeskuksen.[/quote]
3.
KaHe
(+5.53)
(1-0)W
Hieman viime kaudesta uudistunut KaHe ei vielä pyöritä kuviomyllyään aivan samanmoisella rutiinilla kuin aiempina vuosina, mutta joukkueen onneksi voitto PuHu 2:sta irtosi hieman keskinkertaisemmallakin pelillä.
[quote author="Heikkilä Heikkilä"]Mulle on ihan sama, millä kuulalla pelataan, niin kauan kuin puolimatkan hypäri menee aina pussukkaan.[/quote]
[quote author="Miljonääri-Kohila"]Itse tykkään eniten siitä kuulasta, jolla on syvin hiilijalanjälki. Parhaita ovat kaikkein pienimpien lasten tekemät pallot.[/quote]
4.
PuHu 2
(-0.06)
(1-1)WL
Kauden ensimmäisessä kotiottelussaan KasPa-lakit joutuivat antautumaan Herroille, vaikka Riihimäki pelasikin taitojensa ylärajoilla.
[quote author="Coach Pulkkinen"]Mä en oikeasti käsitä, miten puhulaiset voivat valitella pelaajien joukkuekuvaan haalimisen olevan jotenkin erityisen vaikeaa.[/quote]
[quote author="Coach Jansson"]PuHu 2:n sakkokassasta puuttuu merkittävä summa rahaa ja alustavien todistajalausuntojen mukaan Riihimäki on joko skriinannut kassaa kyynärpäällä tai heittänyt sen hilloineen päivineen ulos salin ovesta (kohta 2:20).[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Plussaa kuitenkin kokeneille puhulaisille tavasta, jolla he kiersivät hyvinkääläisten perinteisen "tiistaina alkuillasta Hyvinkäällä"-avauksen ja siirsivät ottelun itselleen suotuisampaan ajankohtaan. (Kaikki ajankohdat ovat suotuisampia.)[/quote]
5.
Kelohonka
(-0.19)
(1-1)LW
Kelohomppelit toipuivat kaudenavauksen työtapaturmastaan ja vetelivät ei-vanhemman Vanjoen 28 pisteen johdolla Kotkajengia pitkin korvia "jotain kolme".
[quote author="Antti Koivisto"]Pari miltsiä sinne tänne, mutta joku m*!kku on kesällä keikannut meikäläisen minuutit![/quote]
[quote author="Anselmi Vanjoki"]Itse keikkasin siivun Koiviston minuuteista ja kaikki Okko Järven pisteet.[/quote]
6.
MaSu
(-2.01)
(1-1)WL
Clutch-hetkien suorittaminen ei ollut MaSun juttu ja joukkue joutui nöyrtymään Kelohongan edessä.
[quote author="Ranking-Raija"]Minun mielestäni tuosta tappioraportista on nöyryys kyllä melko kaukana.[/quote]
[quote author="Presidentti Laiho"]Ihmettelen myös kovasti tapaa, jolla "Oljemark ja Vuoristo veivät heittoharhautuksiin hyppiviä espoolaisia Ukko-Munkkiin kahvihetkille". Eihän siellä juo kaljan kanssa kahvia kukaan muu kuin Mane Anhava![/quote]
7.
PUS-Basket
(-2.40)
(0-1)LTeekkarit sinnittelivät Possujen matkassa kolme neljännestä, mutta viimeisellä jaksolla joukkueen tekemisestä katosi se vähäinenkin tolkku ja huonosti puolustetut palloskriinit päästivät Jämsän aivan liekkeihin.
[quote author="Ranking-Raija"]Suosittelen lämpimästi tuon HyPo-matsin viimeisen neljänneksen katsomista. Tai no jakson ekat kolme peliminuuttia riittävät (noin videon 52. minuutista alkaen)[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Koko 70 minuuttisen videon katsomiseen sen sijaan menee noin 2.5 tuntia, koska ainakin allekirjoittanut katsoo aina mielellään kaikki tuomareiden p@$kat piippaukset hidastettuina uusintoina.[/quote]
8.
WB
(-2.42)
(0-1)L
Wartti avasi kautensa ottamalla kärsään ToPoLa I:ltä, mutta paha tuosta on sen enempää nyhjätä asiaa.
[quote author="hamahakkimies"]Wartin preesens sosiaalisessa mediassa ei täyttäisi edes Korisliigan nyky-vaatimuksia -- Sarjojen Sarjasta puhumattakaan.[/quote]
9.
FC Passe
(-3.27)
(0-1)L
FC Passe ei pelejä sitten viime rankingin.
[quote author="Timo Parviainen"]Mä pelaan korihyökkäystä kaikkein mieluiten omalla henkilökohtaisella pallolla.[/quote]
10.
ToPoLa I
(-4.98)
(1-1)LW
ToPoLa I:n kaudenavaus ei antanut odottaa liikoja joukkueen M2D-mahdollisuuksista, mutta sarjanousijan onnistui koota rivinsä ja voittaa Wartti kotonaan kauden toisessa ottelussa!
[quote author="Ranking-Raija"]Villien Twitter-huhujen perusteella joku on myös onnistunut kavaltamaan rahat uuteen lauttasaarelaiseen liikuntahalliin, joka korvaisi kloorinkatkuisen LYK:in hallin.[/quote]
[quote author="Tri Kalman"]Teknisesti ottaen uimahallien tuoksu ei ole peräisin kloorista, vaan klooriamiineista, jotka syntyvät uima-altaan veden sisältämän kloorin reagoidessa virtsan ja hien kanssa. Puhdas kloorikaasu on vihreänkeltaista, hengitettynä myrkyllistä, ärsyttävää ja ympäristölle vaarallista. Sitä käytettiin mm. ensimmäisessä maailmansodassa tukehduttavana myrkkykaasuna.[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]Siinä tapauksessa LYK:in halli haisee kloorilta ja ku$€lta.[/quote]
11.
Seniors
(-11.27)
(0-2)LL
Otettuaan ikävästi tauluun Martinhallissa Vihreät Menninkäiset koettivat päihittää HNMKY U23:n melkoisen kyseenalaisin keinoin ja laihoin tuloksin (sekä raportein).
[quote author="Sarjaohjelman jumala Scedulus"]Koripallojumalat ovat tunnetusti armottomia joukkueille, joiden kotiotteluiden alkamisaika on klo 9.15 sunnuntai-aamuna.[/quote]
[quote author="Karsintapeikko Ulik"]Ylemmillä sarjatasoilla tuollaista epärehellisyyttä voidaan mahdollisesti katsoa läpi ja sallia joukkueiden jopa säilyttää petollisesti ansaitut sarjapaikat, mutta M2D:ssä tuollaiset tempaukset tietävät karjuntaa: "GRRRRAARRGGGHHHHAARGHHH!!!"[/quote]


Laskussa: Dom Perignonin myynti Stadin yökerhoissa, Kovasen limusiinien käyttö, "Mikäs tässä baarissa on kaikkein kalleinta?"

Nousussa: Lattialla oleva saippua


 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

Ukkomunkki, Uppopulla mitä näitä samannimisiä ja samanlaisia paikkoja nyt on....
 
Viestejä
234
Vs: Eteläinen II-divari

Kun sitä raporttia on huudeltu ToPoLa - Wartti -matsista, niin laitetaan tulemaan! Pöytäkirjaa ei ole, joten kvartaalituloksia (pistemiehistä puhumattakaan) on turha odottaa. Rapsa menee muutenkin aika mutu-tuntumalla.

Wartti aloitti Lauttasaaressa totutun terävällä alkulämmittelyllä, kun yksi pelaaja uskalsi saliin puoli tuntia ennen ottelun alkua ja heittelikin yksin 15 minuuttia ennen muiden tovereiden saapumista. Tämän jälkeen nähtiin laiskaa oikean ja vasemman puolen setupia kymmenisen minuuttia kahdeksän äijän voimin. Kotjoukkueella täyden oloinen rosteri ja huomattavasti terävämpää tekemistä.

Ottelu käynnistyi WB:n kannalta positiivisesti Hassisen poissaolosta huolimatta ja joukkue sai aikaan pienen runin ensimmäisten minuuttien aikana johtaen muutamalla pisteellä. Tähän ilonaiheet loppuivatkin. Hieman flegmaattisen alun jälkeen ToPoLan ukot alkoivat osua sekä kaaren takaa että läheltä, ja erä päättyi lauttasaarelaisten muutaman pisteen johtoasemaan.

Toisella neljänneksellä Wartti ei vieläkään ottanut vastustajan heittouhkaa tosissaan ("hei, ne pelas kolmosdirree viime kaudella...") ja ero venähti jo kymmeniseen pisteeseen tauolle lähdettäessä.

Puoliajalla koutsh Laakso teroitti, että vapaita, tossut maassa kolmosia ei saa antaa ja sikamiehistö aloittikin toisen puolikkaan agressiivisella mentaliteetilla. Tuloksena lisää jo tutuksi tullutta löysää puolustusta kaarella ja kolmospussukoita itähelsinkiläisten maaliin. Sen kerran, kun joku otti tosissaan heittoa pois, niin seurauksena oli vastustajan helppo ajo kolmeen sekuntiin ja layup. Toisessa päässä tuli onnistumisia sen verran, että ero pysytteli samoissa lukemissa viimeselle neljännekselle mentäessä.

Viimeisen neljänneksen aikana vaikutti, että Wartin miehistö olisi viimein herännyt horroksestaan ja molemmissa kenttäpäädyissä alkoi tapahtua: hyvää puolustusta, heittojen haastamista, ja ajoittain ihan mukavia koriinjohtaneita syöttökuvioita. Kun muutama minuutti peliä oli pelaamatta, niin ottelu oli tasan. Tässä vaiheessa pääsikin sitten hyvänolontunne hiipimään ja ajateltiin, että vanha M2D-rutiini riittää sarjanousijoita vastaan. Tuloksena paljon 1vs1 -haastoja, menetyksiä ja vaikeita hypäreitä. ToPoLa pelasi fiksusti pitkiä hyökkäyksiä odottaen hyvää heittopaikkaa pakottamatta mitään. Wartin nykykondiksella muutama leikkaus ja pari puolenvaihtoa riittävät hyydyttämän puolustukselta jalat täysin ja nämä tilanteen lauttasaarelaiset käyttivät edukseen. Jotenkin ajauduttiin tilanteeseen, että Wartilla oli pallo kymmenisen sekuntia ennen loppua kolmen pisteen tappioasemassa. Aikalisällä piirretty hyvä kuvio, joka toteutettiin oppikirjamaisesti: avaajalta pallo suoraan vastustajalle lähelle puoltakenttää ja 1vs0 -layup toiseen päätyyn. Loppulukemat siis 78-73 kotijoukkueelle.

Muutama huomio:

- ToPoLa:lle avausvoitto Sarjojen Sarjassa hienon matsin päätteeksi. Joukkueessa ei mitään tähtiä ole, mutta Wartin löysäilyn tuloksena #7 ja #8 pommittivat yhteensä 48 täppää kovin prosentein. Kotijoukkue heitti matsissa yhteensä 15(!!!) kolmospussukkaa.
- Lauttasaaressa korit olivat lähes keravamaisen matalalla tasolla. Tästä huolimatta Rousku ei yltänyt donkkaamaan.
- Illan ainoa onnistuja vierasjoukkueelta oli oikeastaa Dockery. Pyyteetöntä duunia molemmissä päissä kenttää ilman egoilua. Hieno mies. Graham väänsi kovia koreja, mutta puskemisen seurauksena tuli myös tukku menetyksiä ja tuomareille avautumista. Parit A-junnut korvasivat hyvin poissaolleita pelureita, mutta muun joukkueen tavoin onnistumiset olivat vähissä.
- Wartin pelikonsepti oli sekaisin lähes koko matsin, josta on kiittäminen olemattoman kesätreenaamisen (ja muutaman poissaolon). Settejä saadaan hädintuskin yhtä syöttöä pidemmälle, takamiehillä on vaikeuksia pitää pallosta huolta, heittäjät eivät osu, kukaan ei jaksa juosta, ja korin alla oli vaikeata ToPoLan aktiivisen tuplauksen johdosta. Toisin sanoen peli oli melkoisen hirveetä skeidaa.
- Rousku onnistui pitämään suunsa kiinni, 1/22 missiosta suoritettu.
- Tuomaripari oli "ihan ok". Huonompaakin viheltämistä on nähty.
 

laru

Vs: Eteläinen II-divari

huhujen mukaan lauttasaaren uusi halli, tulee vanhan yhteyteen, joten todennäköisesti kloorin hajusta ei päästä vielä eroon!
 
Viestejä
7 013
Vs: Eteläinen II-divari

Välillä sitä miettii, että miksi ihmeessä sitä jaksaa nähdä vaivaa näiden rankingien kanssa.

laru sanoi:
huhujen mukaan lauttasaaren uusi halli, tulee vanhan yhteyteen, joten todennäköisesti klooriamiinien hajusta ei päästä vielä eroon!
 

YMCA U23

Vs: Eteläinen II-divari

HNMKY U23 - PUS-Basket 88-68 (46-32)

Helmi-Centerin myöhäisillassa vastakkain voittoputkessa oleva Namikan U23 ja sarjan avausvoittoa metsästänyt PUS-Basket. Namikan kokoonpanossa kahdeksan pelaajaa, PUS-Basketilta poissa ainakin I. Heiskanen. Kotijoukkueen avaus 93-ikäluokasta #30 Vallila - #34 Rista - #55 Takala sekä A-pojista #24 Engelvuori - #52 Kantonen. Vierasjoukkueen aloitus #6 Takala - #8 Heiskanen J. - #12 Kilpelä - #9 Lohman - #55 Latvala.

Namikan nuorisokaarti lähti otteluun löysähkösti ja onnistui keräämään huomattavan määrän helppoja menetyksiä, joista vierailijat pääsivät juoksemaan nopeita hyökkäyksiä. Tuure Takalan henkilökohtainen 6-0 -runi toi kotijoukkueen 15-15 -tasalukemiin ensimmäisen erän lopulla ja tauolle lähdettiin 17-17 -tasalukemissa. Takala erään 8 pistettä, vierailijoilla pisteet jakautuivat hieman tasaisemmin. Toinen erä alkoi tulostaulusähläilyllä, joskin tällä kertaa ongelmanratkaisu oli nopeampaa kuin kaksi viikkoa sitten - josko seuraavaan kotipeliin olisi taulunpitäjät saatu koulutettua Helmi-Centerin uuden tulostaulun saloihin. Kentällä erä alkoi kotijoukkueen 8-0 -runilla, jonka PUS-Basket onnistui kuitenkin kuromaan kiinni lukuisten syötönkatkojen ja kotijoukkueen hassausten turvin. Mukana olleella Heiskasella ei onneksi tänään ollut heittopäivä (Heiskanen ja koko PUS-Basket ilman kolmospussukkaa koko ottelun ajan) ja kotijoukkue sai pikkuhiljaa pakkansa kasaan. Anderssonin loukkaantuminen toisen erän loppupuolella toi jobinpostia kotijoukkueelle. PUS-Basket jättii viimeiseen hyökkäykseen kelloon tasan 24 sekuntia, mikä päättyi Kantosen and1-suoritukseen ja puoliajalla tilanne 46-32. Oli hieman helpompi hengittää.

Kolmannen erän PUS-Basket aloitti aggressiivisemmalla puolustuksella ja saikin painostettua tukun menetyksiä ja pääsi jälleen kantaan kiinni. Vierailijat tulivat myös vahvasti hyökkäyslevypalloihin ja pystyivät hyödyntämään Namikan pienen viisikon tuomat puutteet levypallopelaamisessa. M2D-debyytin tehnyt -95 Ruutiainen toi penkiltä kaivattua kokoa kentälle, vaikka saikin palloa harmittavan vähän post-tilanteisiin. Kotijoukkue lopulta kesti PUS-Basketin rynnistyksen ja viimeiseen erän lähtiessä oli 16 pisteen johto, joka melkolailla säilyikin loppuun asti.

Pisteet jäivät tänään Malmille, vaikka ajoittainen lepsu pelaaminen kostautuikin monina menetyksinä ja puolustuksessa junnumaisina höntyilyinä tilanteesta ulos. Parhaimmillaan hyökkäyksessä pallo liikkui ja leikkauksiin saatiin pelattua palloa, pahimmillaan taas tuloksena melkoista freelance-pompottelua. M2D-peleissä näistä tilanteista rankaistaan omaan pähään huomattavasti tehokkaammin ja hyökkäyspäässä tehot laskevat selvemmin kuin viime kauden M3D-peleissä. Seuraavat pelit kertovatkin Namikan U23-joukkueen osalta pitkälti, kannattaako ensi kaudelle edes haaveilla pääsarjapaikasta. PuHu2 - MaSu - Kelohonka - KaHe -otteluiden jälkeen ollaan paljon viisaampia, mistä sijoituksista tämä joukkue loppukaudella taistelee. Ratkaisevaa tullee olemaan, miten joukkue pystyy karsimaan menetysten määrää sekä pitämään pelin tason koko 40 minuutin ajan.

Turha sitä on enempää valehdella pelitapahtumista, kun PUS-Basket oli paikalla kuvausryhmän kanssa.

[quote author=hamahakkimies]M2D-koripalloilun kannalta tämän avausottelun tulosta huomattavasti merkittävämpi kysymys kuuluu: "Mikä h€!v€tin 'Helmi-Center'?"[/quote]
Onhan 'Helmi-Center' ollut Helmi-Center jo muutaman kauden ajan. Sitä tämä kuitenkin tarkoittanee, että MPH:lla ei tällä kaudella M2D-esiintymisiä nähdä.

[quote author=Coach Pulkkinen]Mä en oikeasti käsitä, miten puhulaiset voivat valitella pelaajien joukkuekuvaan haalimisen olevan jotenkin erityisen vaikeaa.[/quote]
Mielenkiinnolla joukkueen tämän vuoden kuvaa odottellessa... Tänään pelissä siis kahdeksan pelaajaa, joista lopussa yksi loukkaantunut, yksi viidellä virheellä pihalla ja kaksi neljässä virheessä Pluutuksen ja Heleniuksen "liipaisimella".

Ranking-raadille erityismaininta pikaisesta logon saattamisesta ajantasalle.
 

YMCA U23

Vs: Eteläinen II-divari

HNMKY U23 - PUS-Basket 88-68
HNMKY U23: Petteri Ruutiainen 6, Matti Meldo 7, Karl Engelvuori 21, Markus Vallila 17, Tarmo Rista 7, Mikael Andersson 2, Aleksi Kantonen 8, Tuure Takala 20
PUS-Basket: M Piispanen 14, T Takala 8, A Pentikäinen 6, J Heiskanen 4, J Kilpelä 7, I Dolgov 0, A Lohman 17, S Stahl 8, I Heino 0, T Latvala 4
 

Joakim

Vs: Eteläinen II-divari

Erittäin väsynyt Wartti voitti vielä väsyneemmän Seniorsin jotain 8 Vuosaaren uimahalilla. Urheilusalin puolella ilman täytti p@skan koriksen ja vanhan viinan katku. I hate this game.
 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

hamahakkimies sanoi:
Valitettavan työreissun takia tällä viikolla ei julkaista Power Rankingia. Innokkaimmat M2D-entusiastit voivat kuitenkin M2D-aikansa kuluksi tutustua esimerkiksi tähän Power Rankingiin kahdeksan vuoden takaa.

nimim. "Vasta kahdeksan vuotta henkilökohtaista kokemusta koripallosarjojen viikottaisesta sarjaseurannasta"
Osoittaakseen kunnioitusta #M2D rankingia kohtaan, on Kotkajengi päättänyt julkaista otteluraportin Kahe-Masu vasta huomenna ke tasan klo 12.

Välipalana: https://www.facebook.com/Kotkajengi/photos/a.221989594614510.1073741825.207764142703722/342518045894997/

-Ka-Kaak!
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Harjoitusottelu PuHu1-PuHu2 89-84 (47-36)

Lähtöaskeleet: Hukkien keskinäisessä ei ennakkosuosikkia ollut, vaikka nuorempi Hukkalauma ykkösessä pelaakin, sen verran nuorella sikermällä ykkösjoukkue valtakunnallista on lähtenyt tahkoamaan. Kummallakin joukkueella oli täysi rosteri.

Ottelu ei juuri hienouksia tahi tiivistä puolustamista tarjonnut. Päätuomarina toimineen Marius ”Once I whistled 30 calls” van Andringan johdolla linja oli tiukka läpi ottelun, joten vapaaheittoja heiteltiin poikkeuksellisen runsaasti.

PuHu1:n onnistujia olivat tänään vikkelä Beatovic (16), hyvin kaukaa osunut Sahlberg (25) sekä hanakasti ajanut Nurminen 17. Korin alla ainoastaan Urnberg (9)sai satunnaisesti jotain aikaiseksi. Muille kirjattiin lähinnä muutama sattuma.

Kaspalakeista 7 pelaajaa teki vähintään 7 pistettä. Pitkään pajalla ollut Surov murjoi korin alta 16 pistettä. Kirjavainen toipuu niin ikään hyvää vauhtia pelikuntoon – tuloksena 12 pinnaa. Uutena pelaajana Väsyn raunioista kaivettu O. Ståhlhammar ei vielä koriin osunut, mutta tulee olemaan oiva lisä joukkueelle kauden mittaan.

Entä sitten? Kaspalakit saavat pelata tosi hyvän kauden, jotta Pussihukilla olisi paikka ykkösessä ensi kaudellakin. Kaspalakeilla kausi jatkuu sunnuntaina, kun se vastaansa sarjanousijan ja –kärjen Malmilta. Ottelu HNMKY U23:a vastaan alkaa Martinlaaksossa sunnuntaina klo 18.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös