Koripallo.com

Eteläinen II-divari

mph

Vs: Eteläinen II-divari

Eihän MPH:lla saa pelata mitään valtakunnallisia sarjoa, vai saako namika tähänkin jonkun erikoisluvan. Investointi seinään ollut todella järkevä.
 

mphnmky

Vs: Eteläinen II-divari

NMKY:llä riittää rahaa kun kirkko tukee ja tehdään vähän maahanmuuttaja työtä... Annetaan vähän koripallolta vuoroja tanssille ja humppa pumpalle...
 

samalla rahalla?

Vs: Eteläinen II-divari

mph sanoi:
Eihän MPH:lla saa pelata mitään valtakunnallisia sarjoa, vai saako namika tähänkin jonkun erikoisluvan. Investointi seinään ollut todella järkevä.
Jos talo pysyisi pystyssä ilman väliseiniä, ne olisi kannattanut ottaa ja asentaa tilalle rullaverhot. Optio isoon kenttään..
 

Lokit

Vs: Eteläinen II-divari

Opetusvirasto maksaa sanoi:
PuHu joutuu pelaamaan divarimatsit Hesassa, järki käteen.
Miksi joutuisi? Myyrmäen urheilutalo, Tikkurilan urheilutalo & Energia Areena käy hyvin kotikentäksi..?
 

Myrtsi

Vs: Eteläinen II-divari

Myyrmäen urheilutalo ei tule kysymykseen muovimatto pelleilynsä takia! Sielä ei ykkösdivisioonaa pelata!
 

arvuuttaja

Vs: Eteläinen II-divari

Kausi alkaa kohta! Laittakaa jotain kausiarviota tulemaan? Kuka vie ja kuka vikisee? Miten nousijat pärjäävätä? Voittaako Kahe jälleen mestaruuden?
 

Teräsmies

Vs: Eteläinen II-divari

Tänään yksi legendaarinen seura ja M2Dn lempein valmentaja on poistunut koripallokentiltä.

Zilun jäähyväisviesti pelaajille:

"Moi

Hakola päätti lopettaa koko Visa-Basketin seuratoiminnan eli koripallon ja iltapäiväkerhotoiminnan. Huonosti hoidetut kerhon raha-asiat johtivat myös koriksen loppumiseen.

Nyt näyttää minunkin 40 vuoden yhtäjaksoinen valmentajaura tulleen päätökseen, vaikka vielä olisi ollut intoa jatkaa teidän mukavien pelaajien kanssa.

Toivottavasti löydätte uuden joukkueen ensi kautta varten. Palatkaa mulle, jos tarvitsee siirtopapereita allekirjoittaa. Olen tosin ensi viikon alusta kaksi viikkoa lomalla Turkissa.

Kiitän kaikkia pelaajia menneistä , mukavista pelivuosista.

Soitelkaa minulle, jos kysymistä. Mulla ei ole kaikkien mailiosoitetta, joten välittäkää tietoa edelleen.

Tsemppiä kaikille ja nähdään

T: Zilu"

Ps. Etsitään (koripallo)seuraa tositarkoituksella
 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

Kausi alkaa 21.9 ja Kotkajengi on valmiina! Kesän tryout-leirillä ohjelmassa oli mm. painonpudotusta saunassa, mäkijuoksuja, kuntopiiriä jne. Suurin osa osallistujista esiintyi edukseen, mutta jotkin pelaajat eivät onnistuneet esityksillään vakuuttamaan Johtokuntaa ja joutuivat leirin päätteeksi kokemaan karun kohtalon jääden kokoonpanon ulkopuolelle tänä vuonna…
Masu tryout
 
Viestejä
7 057
Vs: Eteläinen II-divari

Taas on se aika kaudesta, jolloin M2D:n kaudenavaus yllättää koko ranking-raadin housut kintuissa ja pakottaa väkistämään jotain pikaisesta kasaan ennen ensimmäisen ottelun tipoffia. Tänä vuonna materiaalipulan tuottamien vaikeuksien ylittäminen on ulkoistettu joukkueille lähettämällä lähes sattumanvaraisille tyypeille seuraavat kysymykset:

1. Keitä pelaa seuranne M2D-joukkueessa tulevalla kaudella?

2. Mitkä ovat merkittävimmät joukkueessa tapahtuneet muutokset suhteessa edelliskauteen?

3. Mitkä ovat joukkueenne tavoitteet tulevalla kaudella?


Allaolevassa ranking-taulukossa on esitetty eri tahoilta saadut vastaukset (hieman stilisoituina tosin) sekä joukkueiden viimeiset viimevuotiset voimalukemat.

Eteläisen kakkosdivarin "Power Ranking" (vko 0)
1.
KaHe
(+10.13)
(0-0)
[quote author="Presidentti Laiho"]1. Joukkue jatkaa pääosin samalla kokoonpanolla kuin aiemminkin; Presidentti Laiho, Heikkilä Heikkilä, Jussi Airas, Niko Toiviainen, Markus Rautala, Lauri Hämäläinen, Lammas Venhola, Thomas Humphreys, Rake Lagus, Tumppi Kohila, tervehtynyt(?) Johannes Hirvonsalo ja pahasti vajaa Jirka Poropudas.

2. Haki Hämäläinen ja Mano Olli jättivät joukkueen ja suuntasivat eurokentille. Muuten joukkue on taas yhden vuoden kokeneempi ja painavampi. Mahdollisista lisäyksistä on ollut kovasti puhetta, mutta vielä niistä ei voida sanoa mitään virallista. Useimmilla edellä luetelluista pelaajista ei ole vielä lisenssiä tulevalle kaudelle.

3. Kauden tavoitteeksi on asetettu 1) sarjapaikan säilyttäminen ja 2) M2D-mestaruuden uusiminen.
[/quote]
2.
Kelohonka
(+9.32)
(0-0)
[quote author="Sorsa"]1. Ainakin Jeppe Blomster, Toni Svärd, Lauri Saarela, Hirvi ja Antti Koivisto jatkavat edelliskaudesta.

2. Panu Vertio on syyskauden ajan vaihdossa Göteborgissa. Kaverin aukkoa täyttämään säntäävät (kaikkien ruotsalaispoitsujen lisäksi) veljekset Viljami ja Anselmi Vanjoki.

3. Tarkoitus ensi kaudella käyttää seuran kovimpia A-junnuja myös täydentämään rosteria, koska tavoitteena on nousu M1DB:iin.
[/quote]
3.
Wartti Basket
(+8.11)
(0-0)
[quote author="Rege"]1. Edustusjoukkuepalloilun perusprinsiippien mukaan kaikki hommat ovat vielä täysin auki. Oletettavasti rosteri on aikalailla samanlainen kuin viime vuonna; Justice Graham, Big Game James Dockery, Timo Hassinen ("Eijjumalauta!"), Risto-Matti Rousku, Santeri Kaartinen jne. Lisäksi useiden tietolähteiden mukaan Jonne Räsänen ja Jussi Rautiainen ovat tekemässä paluuta Sikapaitaan.

2. Muutoksista ei ota mitenkään selvää ennen kuin joukkueella on ollut yhdet treenit, joihin osallistuvat ne pelaajat, jotka ovat "lupautuneet" mukaan.

3. Epäselvä. (Rege Rouskun henkilökohtaisena tavoitteena on olla purnaamatta tuomareille kertaakaan: "Koska koripalloilijana kehitystä ei luultavasti enää tapahdu, koetan kehittyä ihmisenä.")
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Tuolle Rouskun tavoitteelle nauravat naurismaan aidatkin.
[/quote]
4.
PuHu 2
(+5.09)
(0-0)
[quote author="hissi"]1. Viime vuoden rosteri vuotta kokeneempana. Vähänkään käyttökelpoiset junnut on valjastettu valtakunnalliseen. Vähemmän käyttökelpoiset ei uskaltaudu edes treeneihin, joten valistunut veikkaus on, että puolet matseista vedetään yhdellä tai kahdella vaihtarilla. Viime kauden PuHu 2 levisi kuin Jokisen eväät, joten apuja ei ole sieltäkään saatu.
Majakka ja perävaunu (Nanski Addae ja Artur Surov) ovat pajalla ja aloittelevat jossain vaiheessa treenaamisen. Missä sitten pelaavat, Herra(t) tietää. Pajalla ovat myös mm. Pistooli Virtanen (koko syyskausi?), Lihashaarniska Ansas (saattaa ehtiä kauden avaukseen toipilaana) ja muutama pikkuvaivainen. Kele sentään, tämähän on ihan männävuosien Petäjä-meininkiä sillä erotuksella, että KasPa-lakit ei ole koskaan olleet lahjakkaita.

2. Treenaus aloitettu kuukauden myöhemmin, veteraanit huonommassa kunnossa kuin viime kaudella tähän aikaan, junnuja ei ole vauhtia tuomassa eikä valmentajasta ole tietoakaan. Manageri Kola-Kalle Rissanenkin on jättänyt uppoavan laivan ja lähti Poriin.

3.a) PuHu 2:n tavoitteena on nousu M1DB:hen, jotta seura säilyttää paikkansa siellä myös ensi vuonna. :)

3.b) Karsinnat. Putoamiskarsinnat. Joukkueen sekasorrosta kertoo paljon se, että joukkue pelaa PuHu2-nimellä. Ei vaan kukaan saanut aikaiseksi tehdä nimeen korjausta.
[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]
Joukkueen sekasortoa kuvastavat myös kolmannen kohdan vastaukset, jotka peräisin siis kahdelta eri PuHu 2 -toimijalta.[/quote]
5.
HyPo
(+1.23)
(0-0)
[quote author="Hyvinkään huhumylly"]1. Periaatteessa joukkue jatkaa samalla rungolla kuin aiemminkin, pois lukien Jukka Rajamäki.

2. Ilkka Blomqvist toipuu polvileikkauksesta ja on pelikunnossa joskus marraskuussa. Lisäksi joukkueessa pelaa PuHu/Sykki A-junnujen Sakari Laakso (-97).

3. Tavoitteena on säilyä sarjassa ja päästä pois karsijan paikalta.
[/quote]
6.
FC Passe
(+0.16)
(0-0)
[quote author="hamahakkimies"]FC Passen edustajilta ei saatu kommenttia joukkueen nykytilasta lukuisista yhteydenotoista huolimatta. Oletettavasti siellä pelaavat samat jannut kuin ennenkin.
[/quote]
7.
MaSu
(-0.84)
(0-0)
[quote author="Börgö"]1. Sama kokoonpano kuin viime vuonna höystettynä muutamalla uudella 170cm pelaajalla.

2. Joukkue on saanut Turusta paluumuuttajia; TuNMKY:stä Oscar Lindqvist ja KY-Hunkseista Pasi Halmetoja. Lisäks muutama vanha pelaaja MaSu-87:sta on tehnyt paluun.

3. Kai se sarjassa ois kiva pysyä.[/quote]
8.
PUS-Basket
(-3.82)
(0-0)
[quote author="PUS-Basket"]1. Joukkue jatkaa pitkälti samalla kokoonpanolla kuin edellisellä kaudella.

2. Tenkanen ja Tång siirtyivät ETB:n M1D-joukkueeseen ja ulkomaille dooniin, vastaavasti.

3. Tavoitteena sijoitus M2D:n Top 4:ssä.[/quote]
9.
HNMKY U23
(-)
(0-0)
1. Joukkueen rakenne on suunnilleen puolet aikuispelaajia ja puolet A-junnuja.

2. Antti Raami ei enää ole joukkueessa. Mikael Andersson siirtyi MaSusta Namikaan ja pelaa muutamia M2D-pelejä. Muuten mennään hyvin pitkälti samoilla jätkillä.

3. Tavoite on saada nuorille pelaajille entistä kovempia pelejä (kaksi viime kautta M3D:ssä) ja säilyttää sarjapaikka.
10.
Seniors
(-)
(0-0)
[quote author="Joakim"]1. Jussi-Aleksi Keijonen, Erkki-Johannes Metsälä, Janne Illman, Juhana Konttinen, Juhana Tuunanen, Juho Salmio, Martin Tasmuth, Valtteri Vartiainen, Panu Haapaniemi, Antti Vestman, Olli Wallin, Mikko Penttinen, Petteri Pelkonen (injury listillä tod.näk. ainakin vuodenvaihteeseen). Jirka Poropudaksen ja Mikko Heikkilän kanssa neuvottelut ovat vielä kesken.

2. Pois: Timi Kohonen (Turku), Eero Sahlberg (PuHu M1DB, mutta pelaa Seniorsin paidassa ainakin pari ekaa matsia), Petteri Pelkonen (puolet kaudesta ainakin).
Uusia: Olli Wallin (Amiraaleista), Antti Vestman (Kotkasta, Ekin frendi) ja Panu Haapaniemi (comeback).

3. Buckets, vinstejä ja henkistä kasvua. 2-0 recordi Kartanon Herroja vastaan. Lisäksi Seniors toivoo kaikilta M2D-entusiasteilta merkittävää henkilökohtaista panosta @BigJouni:n henkilöllisyyden selvittämisessä.
[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]Lisäksi huhumylly kertoo jonkun espanjalaisen Gran Canarian nuorisoakatemiassa pelanneen vuonna -87 syntyneen jampan ottaneen Sykki Ry:hyn yhteyttä tiedustellen mahdollisuutta pukeutua "Los Señores":in paitaan.[/quote]
[quote author="hamahakkimies"]Sanomattakin lienee selvää, että Seniorsin edustajan vastaus oli säntillisin ja täsmällisin eikä vaatinut yhtään mitään hiomista -- toisin kuin muiden joukkueiden tapauksessa.[/quote]
11.
ToPola I
(-)
(0-0)
[quote author="Tesh"]1. Kimmo Kaunisvaara, Ilkka Tynkkynen, Ville Keskisaari, Henri Rosenlund, Marlo Kemmo, Jarkko Saarinen, Mika Mertanen, Jussi Paanajärvi, Ola Nieminen, Max Tuusa, Jari Pakkanen, Mikko Rikkonen ja Topi Laanti. Arnaud Ranskasta, Henric Wartista ja Juha Latvala ovat vielä hieman kysymysmerkkejä. Lisäksi Janne Hytönen on uusi pelaaja. Try-outilla tulee olemaan vielä 1-2 pelaajaa. Nimistä ei vielä viitsi sanoa sen enempää.

2. Ei isoja muutoksia. Joukkue pysynyt samana, ja lisäksi muutama lisäpelaaja saapunut näytille. Rosteri hieman viime kautta leveämpi.

3. Tavoitteista ei niin isoon ääneen ole puhuttu, mutta sanoisin sen olevan se perus sarjapaikan säilyttäminen, mieluusti ilman karsintoja. Eli 7 parhaan joukkoon pitäisi päästä, kun se Visa-Basket on ulkona.
[/quote]
[quote author="Sarjataulukon jumala Tabulus"]
Kolmoskohtaan tarkennuksena sen verran, että todennäköisimmin varjelen sarjan kahdeksaa parasta joukkuetta karsintapeikko Ulikin hampailta. En ole tätä vielä varmuudella päättänyt, mutta uskonpa, että tänä vuonna vain yksi joukkue putoaa suoraa ja kaksi pääsee mukaan April Madnessiin.
[/quote]
-
Visa-Basket
(-1.82)
(0-0)
[quote author="lepakkomies"]1. Joukkueen kaikki pelaajat saivat lähtöpassit ja ovatkin nyt levittäytymässä ympäri M2D:tä ja M3D:tä: Toikka Virtanen ToPolaan(?), Juha Talpilasta ei ole vielä tietoa, Stålhammar todennäköisesti ToPolaan(?), Ere Mero on käynyt KaHen treeneissä, Sander Stahl on käynyt PUS-Basketin treeneissä ja Boleslaw Spiridovitsh pyörii San Diegossa.

2. Joku "Hakola" väitti lopettaneensa koko Visan toiminnan tuossa puolitoista kuukautta ennen kauden alkua.

3. Joukkueella ei ole enää yhteistä tavoitetta. Joukkuetta ei ole.[/quote]
[quote author="Ranking-Raija"]Visan viimeisenä oljenkortena koetettiin vielä viime viikonloppuna viritellä jonkinlaista seurayhteistyötä PuHun kanssa siten, että Visan sarjapaikka olisi siirtynyt PuHun nimiin ja entiset pelaajat olisivat jatkaneet joukkueessa, jota olisi sitten vahvistettu C-luokan PuHu-junnuilla. Valitettavasti visalaiset olivat jo kerenneet bookkaamaan pelipaikkoja muualta eikä Vantaalla treenaaminen juurikaan napannut. Näin ollen yhteistyösuunnitelma kuoli terassikauden viime metreillä.[/quote]

Nousussa: Kelohonka

Laskussa: Visa-Basket

Yhteenvetona voidaan todeta, että tulevalla kaudella M2D:ssä pelaa kolme nousijajoukkuetta eikä M1DB:stä ole tällä kaudella tullut terävöitystä sarjakärkeen. Näin ollen hölmömpi voisi kuvitella sarjan talenttitason odotusarvoisesti laskeneen, sillä esim. ToPoLa pääsi sarjaan M1DB:hen nostetun PuHun imussa ilman varsinaisia pelillisiä ansioita ja sarjatulokas Seniors on menettänyt kovimmat syömähampaansa loukkaantumisille ja M1DB:n puolelle. Lisäksi Herrojen menettämät Mano Olli ja Haki Hämäläinen olivat M2D-pelaajina todellista maailman luokkaa. Toisaalta sarjatulokkaista HNMKY U23 kuulostaa ainakin ajatuksentasolla todella v!++umaiselta vastustajalta (olettaen, että ne parhaat junnut eivät ole jo luikkineet ylemmille sarjatasoille ja tuloksena ei ole vuosien takaisen Gorilla Team -fiaskon toisinto). Lisäksi Kelohongan kirjaamat Vanjoen veljekset ja MaSun Oscar Lindqvist nostavat osaltaan sarjan tasoa.

Tavoitepuolella hallitseva M2D-mestari pyrkii luonnollisesti toistamaan urotekonsa ja kaksi joukkuetta hakee nousua (toinen puoliksi leikillään tosin). Huomattavasti vahvistuneella Kelohongalla pitäisi olla kaikki rahkeet ylemmälle sarjaportaalle ja jopa M2D-mestaruuteen. Merkittävää on myös se, ettei yksikään joukkue halua pudottautua alemmalle levelille! (Visan "Hakolan" sekoiluja ei voida pitää joukkueen todellisen tahtotilan ilmentymänä.)

Tässä vaiheessa kautta ei ole vielä kovinkaan perusteltua piirrellä mitään ranking-käppyröitä, mutta tässä on kuitenkin Visa-Basketin ja Zilu Leikaan pitkän yhteisen taipaleen kunniaksi huippusuosittu fanikuva:


HUOM: M2D-kausi 2013-14 alkaa tänään 17.9.2013 klo 20.00 Martin Teurashallissa verisellä väännöllä HyPo-Seniors. "HEYYY-SENIORS-HUH!!!"
 
Viestejä
7 057
Vs: Eteläinen II-divari

Kartanon Herrojen Presidentti Laiho on tänään aktivoitunut pelaajamarkkinoilla ja solminut Lammas "Big Baby" Venholan edustaman Venhola-tallin kanssa future considerations-henkiset kaupat, joissa tuorein Baby Venhola sitoutuu pelaamaan KaHessa joskus kaudesta 2031-32 eteenpäin.
 
Viestejä
85
Vs: Eteläinen II-divari

Kauden avausottelussa Seniors kävi Martin teurashallissa ottamassa turpaan jotain 38. :'( Varmuuden vuoksi päätettiin jättää 4 isointa kaveria kotiin, jotta kävisi selväksi, missä joukkueen kipukohdat ovat. Tämä oli kuitenkin toissijaista, Hypon nakuttaessa kaaren takaa 13 kolmospussukkaa ja vieden muutenkin hyökkäyspäässä vastustajiaan kahville lähes poikkeuksetta.

Erikoismainintana kotijoukkueen #7, joka pitkä tukka heiluen rikkoi satkulin nopean 2-vs-1-hyökkäyksen päätteeksi ilmavalla vasaroinnilla.
 

Täähäh

Vs: Eteläinen II-divari

Burman Simpanssi sanoi:
Erikoismainintana kotijoukkueen #7, joka pitkä tukka heiluen rikkoi satkulin nopean 2-vs-1-hyökkäyksen päätteeksi ilmavalla vasaroinnilla.
Saisko tosta suomennoksen!
 
Viestejä
7 057
Vs: Eteläinen II-divari

Burman Simpanssi sanoi:
Erikoismainintana kotijoukkueen #7, joka pitkä tukka heiluen rikkoi satkulin nopean 2-vs-1-hyökkäyksen päätteeksi ilmavalla vasaroinnilla.
Täähäh sanoi:
Saisko tosta suomennoksen!
"Burman Simpanssi" halusi kirjoituksensa päätteeksi ojentaa erityistä kunnioitusta Hyvinkään Pontevan pitkähiuksiselle Teemu Viertolalle, joka pelaa numerolla seitsemän, jonka repertuaariin kuuluu ilmava "donkki" veljensä Tuomaksen tapaan ja joka ilmeisesti "donkkasi" pallo koriin ylivoimahyökkäyksessä, jossa kaksi hyökkääjää pääsi hyökkäämään yksittäistä Seniors-puolustajaa vastaan. Tästä korista Hyvinkään Ponteva sai (mitä todennäköisimmin) kaksi pistettä siten, että joukkueen kokonaispistemäärä saavutti tai ylitti sadan pisteen taianomaisen rajan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös