Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

Freelance-scheissea.

http://bit.ly/2j39biK

-M-
 
Viestejä
329
Vs: Eteläinen II-divari

Kahen Yön Possut -Voittoja satelee huippukuntoiselle Kotkajengille!

Lue raportista minkälaisia ennätyksiä on tällä kertaa rikottu Mäkelänrinteessä, sekä monenko ottelun voittoputkessa KJ taitaa Marraskuuta eteenpäin?!

P.S. Myös mielipiteesi toimittaja-harjoittelijan suoriutumisesta on tärkeä!

http://www.masubasket.net/joukkueet/miehet-2div-kotkajengi/otteluraportit/kausi-2017-2018/kj-kaheyohypo/

-Ka-Kaak! -Ka-Kaak! -Ka-Kaak!
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

Päätösjaksolla ei armoa annettu.

http://theshothml.blogspot.fi/2017/11/punaportin-blues-lietsoi-koneistonsa.html

-M-
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

Youtubessa viimeisen minuutin tapahtumia PuB - HNMKY Yökoripallo Knights -matsista 24.11.2017.

-M-
 
Viestejä
15
Vs: Eteläinen II-divari

Yökoris reissun päällä Hämeenlinnassa. Lähtökohdat ottelulle eivät olleet parhaat mahdolliset, kun pelaajia yksi toisensa jälkeen ilmoitti, ettei pääsekään lähtemään. Matkaan kuitenkin saatiin vielä 8 ukkoa, joten peli kyllä saatiin aikaiseksi. Surullista kyllä, että osa eksyi matkalla ja saapui vasta viime tingassa paikalle, jolloin ensimmäinen erä meni täysin lämmittelyyn…

Ensimmäinen erä tosiaan lämmittelyä. Vaikka alkuun hallittiin hyökkäyslevypalloja, niin siitä huolimatta palloa ei saatu siitä reiästä läpi sitten millään. Pubi taasen osui varmasti lähempää ja kauempaakin vieden erää haluamaansa suuntaan. Erä 21-8 kertoo kyllä sen, ettei peliin oltu ehditty valmistautua yhtään.

Toinen erä olikin jo aivan toisenlainen. Palloa ruvettiin liikuttelemaan ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Samalla puolustus paransi otteitaan, muttei silti saanut täysin kuriin Utriota jonka 11 pisteen turvin piti Pubia hyvin pystyssä ja edellä kilpajuoksussa. Erä kuitenkin Yökorikselle 19-25.

Kolmas erä alkoi jälleen hyvin ja ero saatiinkin hetkessä kiinni ja käytiin sitä johdossakin pisteen verran. Onnistumisia molemmissa päissä antoi vielä uskoa peliin ja piti poikien päät pystyssä. Hyvä vääntö ja eroa vain piste lähdettäessä viimeiseen erään. Erä Yökorikselle 15-21.

Neljännen alku olikin sitten aivan jotain muuta mitä kahdessa edellisessä erässä oli nähty. Pubin loistava jakso, samalla Yökoriksen väkisin yritettyjä tilanteita sumppuun, joista ei saatu mitään aikaiseksi. 3 minuuttinen 14-0 ja peleiluksi meni sitten loppu erä, Pubin rauhoitellessa ja Yökoriksen kokeillessa sankari ratkaisuja, niissä kuitenkaan onnistumatta. Erä selkeästi Pubille 24-11 ja koko peli 79-65.

Kaiken kaikkiaan hyvää pelaamista 20 minuuttia. Sitten 3 minuuttia todella mustaa ja peli sitä myöden ohi. Tuomari linja oli
kokonaisuudessaan erinomainen. Tilanteen vihellettiin molemmissa päissä samalla tavalla, eikä juurikaan mussutusta ollut. Toki Turunen kuittasi itselleen yhden tekun, mutta sehän taitaa kuulua asiaan.

Pisteet PuB: Lehtola 9, Kilpinen 16, Utrio 34, Turunen 13, Koivuniemi 5 ja Ränkimies 2. Pisteittä jäi Suonpää ja Leinonen.

Pisteet Yökoris: Carapinha 5, Al-Bassam 6, Klopot 11, Mohamed 4, Omega 12, West 3 ja Graham 24. Pisteittä jäi Hassan.
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Ihanaa. Kauden ensimmäinen voittoputki on tosiasia eikä marraslanasta ole merkkiäkään. http://puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/450-m2d-kauden-ensimmainen-voittoputki-on-tosiasia
 

Kaspaneidit

Vs: Eteläinen II-divari

Ilman Nansia kaspalla ei olis yhtään voittoa. Semmonen ruoskajengi muuten koko porukka. Hyvä hankinta Ja joku siellä kyllä on kun nuo kaspalakit siellä hyppelee ja lentelee. Sama kuin Yökoriksella oli virheet heidän kanssa epätasan, eilen HyPon ja Kaspan väliset virheet meni luokkaa 28-14. Samanlaista vääntöä molemmissa päissä kuitenki. Harmi, että nykytuomaritasolla pitää aina flopata, että saa tuon virheen.
 
Viestejä
15
Vs: Eteläinen II-divari

Neljäs tappio putkeen ja seuraavana vastassa Honka eli ei ainakaan vastus helppone tästä. Molemmat joukkueet olivat isolla ryhmällä liikkeellä joten pelaajat eivät ainakaan heti ole loppumassa ottelun tuoksinassa.

Ensimmäinen erä alkoi Porvoon hallinnassa heidän onnistuttua kaaren takaa erän aikana kuusi kertaa vastaavasti kotijoukkueen kaari saldo jäi kolmeen. Laajalla rintamalla onnistunut Ravens murskasi ensimmäisessä erässä Yökoriksen varsin dominoivalla hyökkäyspelaamisella vieden erän 18-31.

Toinen erä ei helpotusta tuonut tuskaan, vaikka Ravensien hyökkäys tehot hieman putosivat, niin vastaavasti heidän puolustuksensa otti tiukan otteen ja piti oman päänsä puhtaana halliten levypalloja ja pitäen useammat yritykset hyökkäyksissä minimissä kotijoukkueen osalta. Maltillisempi siirtely hyökkäyspäässä ja kova puolustus pitivät Ravensin erän herran vieden sen 12-22.

Kolmas erä alkoi Yökoriksen kovalla sykkeellä ja hyvillä hyökkäyksillä saaden eroa kurottua kiinni aina 13 pis teeseen asti, siinä vaiheessa aikalisä ja Holme astui esiin vieden seuraavan minuutin 0-7 Ravensille ja ero takaisin 20 pisteeseen, mikä taas vei hieman uskoa ottaa eroa kiinni ja siedettäväksi neljättä erää varten. Erä Yökorikselle 22-16.

Viimeinen erä oli tasaista vääntö Yökoriksen yrittäessä ottaa kovasti ero kiinni ja Ravensin pitäessä sitä ennallaan. Molemmat onnistuivat hyökkäyspäässä tasaisesti puolustusten unohdellessa miehiä vapaisiin paikkoihin. Edes neljä kolmosta ei saanut eroa kutistettua viimeisessä erässä lähemmäs kymmentä pistettä vaan se pysyi sinnikkäästi 20 hujakoilla. Erä Porvoolle 23-24 ja koko peli näin ollen 75-94.

Kaikkineen peli oli erittänen fyysistä ja tuomarilinja oli molemmissa päissä samanlainen, hyvin salliva. Tässä pelissä olisi voinut ottaa hieman tiukemman linja. Kokonaisuudessa tuomarit pärjäsi varsin hyvin tässä kovassa pelissä. Ravens vaan oli liian kova tänään.

Pisteet Yökoris: Carapinha 14, Lundoloke 5, Little 16, Al-Bassam 5, Villas Boas 2, Klopot 17, Mohamed 3, Omega 3, Graham 9. Pisteittä jäi Truong, Suntinen ja Lyons.

Pisteet Ravens: T.Vuorio 2, Eriksson 2, Hirstiö 4, J Vuorio 9, Hytönen 19, Lindo 3, Holme 23, Nissinen 22 ja Still 10. Pisteittä jäi Heikkilä ja Sutela.
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

El Classico lässähti 10 minuutin jälkeen höntsypalloksi.
http://puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/451-m2d-herrat-katkaisivat-tylysti-voittoputken
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

HyPo 2 yllätti PuB:n.

http://bit.ly/2BDgiad

-M-
 

Kakkis

Vs: Eteläinen II-divari

Siis mitä?? Hävisikö puhu-eläkeläiset? Sarjan ennakkosuosikki ja nousuehdokas? Kyllä on maailman kirjat sekaisin..
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

KaHe oli Hämeenlinnassa tooooooooosi väkevä.

http://theshothml.blogspot.fi/2017/12/punaportin-blues-kaatui-taistellen.html

-M-
 
Viestejä
15
Vs: Eteläinen II-divari

Yökoris pelasi kymmenennen ottelu sarjojensarjassa ja tilastosarakkeeseen tappio. Ennakolta vastustaja näytti ylivoimaiselta, sillä edellisestä korisliiga pelistä kentälle astelivat Wuorenjuuri, Halme ja Hartikainen.

Ensimmäinen erä olikin mielenkiintoisin. Honka piti yllä loistavaa pallon liikettä ja onnistumisia tuli kaaren takaa runsaasti. Yökoriksen pojat olivat kuitenkin vielä siinä vaiheessa mukana juonessa ja onnistuivat tekemään koreja myös toisessa päässä vaikka levypalloja hyökkäyskorilla ei ollut paljoa luvassa. Iloista ja nopeaa peliä molemmilla joukkueilla. Ensimmäinen erä kirjattiin Hongalle 26-21.

Toisessa erässä Hongan meno ei hyytynyt ja samalla kun he tukkivat vielä puolustuksessa korinteko paikat oli tiedossa Yökoriksen pojille entistä vaikeampi iltapuhde. Turhan monta helppoa menetystä ennen kuin edes saatiin palloa ilmaan, mikä osaltaan vähän latistaa tunnelmaa ja väsyttää jaloissa, kun pitää juosta kovaa vauhtia omaa koria kohden Hongan hakiessa nopeita hyökkäyksiä. Tehokas erä Honkalta ja pisteet 27-8, jolloin puoliaika tilanteeksi kirjattiin 53-29.

Kolmas olikin pelin tiukin erä jossa kumpikaan ei tehnyt liikaa pisteitä vaan kovaa vääntämistä korin alla, jossa ei iskuja säästelty eikä kyselty kuinka kovaa saa miestä ottaa. Honka liikutti edelleen palloa maltilla ja käytti heittopaikkanansa hyvin kaarella, mutta vähän oli myös pakottamista korin alle, josta ei ollut helppoja koreja tiedossa. Yökoris suoriutui erästä kelvollisesti pisteiden ollessa 14-14.

Viimeisessä erässä ei voitosta pelattu, sillä huolimattomuus väsymyksen myötä alkoi hieman painaa yökoriksen päässä ja Honka kiitti juosten muutamia helppoja koreja toiseen päähän. Rutiinilla Honka piti paketin kasassa ja kasvatti eroa vielä viimeisessä erässä tehden 21 pistettä ja koko ottelussa 88, missä ajassa Yökoris sai kasaan vain 55 pistettä.

Honka kyllä pelaa aivan väärässä sarjassa, heille sopivampi paikka oli 1.divarissa, jossa nuoret pelaajat saisivat heille kuuluvaa haastetta peliin.

Pisteet honka: Vanjoki 9, Vertio 3, Halme 24, Ebeling 2, Lindfors 11, Laitinen 1, Rantala7, Wuorenjuuri 17, Pekonen 8 ja Hartikainen 6.

Yökoris pisteet: Carapinha 9, Little 6, Koskinen 16, Villas Boas 4, Klopot 11, Omega 7 ja Lyons 2. Pisteittäi jäi Guday ja West.
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

Onneksi meillä on Liika-Nansi, joka kairasi jälleen kaspaneideille voiton. Tuomarit oli ohjeistettu viheltämään tasapuolisesti ja niitä jaettiin lukemin 17-18. http://www.puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/454-m2d-ihanaa-kerava-nurin-trillerissa
 
Viestejä
15
Vs: Eteläinen II-divari

Syksyn viimeinen peli ja vastassa ToPoLa. Ennakkoon ottelusta luvassa tasainen ja molemmilla hyvin pelaajia paikalla. Korinteko kilpailuhan ottelusta tulikin ja kumpi ennemmin löytäisi puolustuksensa tulisi voittomaan.

Ensimmäinen erä alkoi Yökoriksen kannalta, vastustaja teki helppoja koreja kotijoukkueen tuskaillessa epäonnistumisia hyvistäkin paikoista. Erän alku ToPoLalle 2-13. Siitä kuitenkin alkoi takaa-ajo ja koreja rupesi syntymään myös toiseen päähän. Loppua kohden erä tasoittui ja tauolle mentiin lukemissa 19-24.

Toinen erä oli iloista hyökkäämistä, jossa molemmat joukkueet jatkoivat kori-ilottelua. Puolustukset sallivat helppoja ja vähän vaikeampia koreja syntyä tasaiseen tahtiin ja niin erä menikin sopuisasti hyökätessä pistein 26-26, näin ollen puoliajalla vieraiden 5 pisteet johto 45-50.

Kolmas erä ei vielä muutosta tuonut vaan molemmat joukkueet hyödynsivät hyvin paikkansa korinteossa. Pisteitä tehtiin samaan tahtiin kuin edellisessä erässä, kuitenkin vieraat saivat sarakkeensa yhden enemmän. Näin ollen kolmannen erän jälkeen tilanne 70-76.

Viimeinen erä ja taistelu voitosta vielä olemassa. 3 ensimmäistä minuuttia mentiin sopuisasti ja siihen väliin aikalisä ToPoLalle, jonka jälkeen heidän puolustuksensa tiivistyi hieman paremmin ja ero repesi yli 10 pisteeseen, jota sitten Yökoris yritti vimmatusti ottaa kiinni. Harmillisesti kuitenkin vierailijoiden jalat jaksoivat liikkua ja pallo löysi vapaita pelaajia riittävän usein turvaamaan erään voiton 13-21 ja koko pelin 83-97.

Tuomarilinja oli tänään hyvä ja virheitä tulikin urakalla molemmille joukkueille, virheiden ollessa 29-22. Tärkeintä kuitenkin linja pysyi samanlaisena molemmissa päissä ja kokopelin ajan.

11 peliä takana ja kokonaisuutena sarja on ollut positiivinen. Vielä on hakemista kovuuteen ja suoritus varmuuteen puolustus päässä. Kaikki joukkueet on kohdattu kerran ja keväästä tulossa varsin mielenkiintoinen, mitkä joukkueet pystyvät pitämään pelaajansa ehjinä ja kokoonpanot täysilukuisina. Mielenkiintoinen kevät tulossa, vaikka yksi joukkue siellä onkin muita reilusti edellä, mutta heidän takanaan voi mitä vain tapahtua.

Pisteet Yökoris: Carapinha 20, Lundoloke 6. Little 12, Al-Bassam 8, Guday 3, Koskinen 21, Suntinen 7 ja Villas Boas 6. Pisteittä jäi: Omega, West ja Lyons.

Pisteet ToPoLa: Powell 2, Karisalmi 7, Saarnia 12, Heinikoski 21, Kaunisvaara 6, Tynkkynen 2, Vuorinen 2, Oksa 24, Aro 8 ja Beqiraj 13.
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

Olipas se Kori-80 - PuB piukka matsi:

http://theshothml.blogspot.fi/2017/12/nurmion-jocce-painoi-viimeisilla.html

-M-
 
Viestejä
421
Vs: Eteläinen II-divari

KariJorit yllätetty Espoossa http://www.puhujuniorit.fi/index.php/uutisetm2/456-m2d-ihanaa-epanimet-nurin-espoossa
 
Viestejä
342
Vs: Eteläinen II-divari

Tämä linkki toimii, ja se on saletti kuten baletti: http://bit.ly/2F70kHc

(KoriJarit yllätti PuB:n Espoossa...)

-M-
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös