Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
1
Eilen kisahallissa KaHe vs. HyPo2 keskitason joukkueet vastakkain josta kotijoukkue kairasi voiton parin meritoituneemman pelaajan ansiosta. Eniten hämmästyttää vierasjoukkueen penkin päässä valmentaja titteliä käyttävä kaveri jonka pelin vetäminen omalla "kostealla" tyylillä voi jatkua ja on jatkunut jo lähemmäs kaksikymmentä vuotta!
 
Viestejä
1 950
Olikos divarikarsinnat ihan normaalisti tällä kaudella, vai jäivätkö pois alkuvuoden koronatilanteen vuoksi?
 
Viestejä
1 950
En keksi yhtäkään syytä, miksi hakisi.

M2D-joukkueessa ei käsittääkseni ole yhtäkään M1DB-tasoista kehityspelaajaa(?).

Tämän lisäksi seuran juniorituotanto on niukkaa, eikä joukkueista yksikään taida pelata valtakunnallisissa sarjoissa.

Mites muut 2.dirren joukkueet, Pantterit jatkanee 1b:ssä, hakeeko Aalto paikkaa? Kotkajengi tuskin?
 

a??

Viestejä
1
Aalto ja Kotkajengi eivät varmastikaan ole kiinnostuneet M1DB:stä.
Tuossa blogissa kuitenkin mainitsivat, että kauden 2. tavoite sarjapaikan säilyttämisen lisäksi oli nousukarsinnat. Ehkä tuo tavoite oli vain tasonmittausta varten. Tuskin kyllä hakevat villiäkorttia, koska pelaajatilanne epävakaa ja Lepy samalta alueelta haki jo.
 
Viestejä
1 950
Korijarit ei enää mukana kakkosessa? Vanhoina jatkaa 101 Basketball (alunperin tippui kolmoseen), uusina nousee poisjääntien takia JaKari ja HNMKY Akatemia.
 
Viestejä
1 950
Milloinkohan pelataan toinen noista karsintaotteluista kakkoseen? Ensimmäinen SYKKI-joukkueiden välinen pelattu, ja meni Hunkseille. Honka3 vs HNMKY Panthers vielä pelaamatta
 
Viestejä
1 904
Tutkin. Aloin lukemaan tätä viestiketjua alusta, jotain 30 sivua. Mahtavaa!

Detroit Pistons 03-04 yksi suosikkijoukkueistani, lukemisen perusteella KaHe 04-05 nousee todella lähelle Pistonsin rinnalle.
 
Viestejä
1
Porvoon Ravenssi nousee luultavasti ensi kaudella 1B divisioonaan sen perusteella että porvoon junioripelaajat kehittyvät ikää myötä.
 
Viestejä
1 950
Keitäköhän kolmosesta nostetaan? Siellä Kisis, Himpulat, Malibu ja Honka 3 top4 joukkueet. Haluaako näistä kukaan nousta kakkoseen? Ottaako Kisis paikan vastaan, materiaalista ei ainakaan oo kiinni. Muut joukkueet sitten vähän tuntemattomampia, Honka 3 ei tainnut edes M2D-karsintaa pelata vaikka oli oikeutettu vuosi sitten.
Joten Ravens ja PuHu2 jatkaa sarjojen sarjassa?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös