Koripallo.com

Eteläinen II-divari

Viestejä
1
Eilen kisahallissa KaHe vs. HyPo2 keskitason joukkueet vastakkain josta kotijoukkue kairasi voiton parin meritoituneemman pelaajan ansiosta. Eniten hämmästyttää vierasjoukkueen penkin päässä valmentaja titteliä käyttävä kaveri jonka pelin vetäminen omalla "kostealla" tyylillä voi jatkua ja on jatkunut jo lähemmäs kaksikymmentä vuotta!
 
Viestejä
1 824
Olikos divarikarsinnat ihan normaalisti tällä kaudella, vai jäivätkö pois alkuvuoden koronatilanteen vuoksi?
 
Viestejä
1 824
En keksi yhtäkään syytä, miksi hakisi.

M2D-joukkueessa ei käsittääkseni ole yhtäkään M1DB-tasoista kehityspelaajaa(?).

Tämän lisäksi seuran juniorituotanto on niukkaa, eikä joukkueista yksikään taida pelata valtakunnallisissa sarjoissa.

Mites muut 2.dirren joukkueet, Pantterit jatkanee 1b:ssä, hakeeko Aalto paikkaa? Kotkajengi tuskin?
 

a??

Viestejä
1
Aalto ja Kotkajengi eivät varmastikaan ole kiinnostuneet M1DB:stä.
Tuossa blogissa kuitenkin mainitsivat, että kauden 2. tavoite sarjapaikan säilyttämisen lisäksi oli nousukarsinnat. Ehkä tuo tavoite oli vain tasonmittausta varten. Tuskin kyllä hakevat villiäkorttia, koska pelaajatilanne epävakaa ja Lepy samalta alueelta haki jo.
 
Viestejä
1 824
Korijarit ei enää mukana kakkosessa? Vanhoina jatkaa 101 Basketball (alunperin tippui kolmoseen), uusina nousee poisjääntien takia JaKari ja HNMKY Akatemia.
 
Viestejä
1 824
Milloinkohan pelataan toinen noista karsintaotteluista kakkoseen? Ensimmäinen SYKKI-joukkueiden välinen pelattu, ja meni Hunkseille. Honka3 vs HNMKY Panthers vielä pelaamatta
 
Viestejä
1 818
Tutkin. Aloin lukemaan tätä viestiketjua alusta, jotain 30 sivua. Mahtavaa!

Detroit Pistons 03-04 yksi suosikkijoukkueistani, lukemisen perusteella KaHe 04-05 nousee todella lähelle Pistonsin rinnalle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös