Koripallo.com

Euroliiga

Viestejä
10
Euroliigassa tapahtuu jälleen ja Zeljko ilmoitti pitävänsä välivuoden Fenerbahcen koutsin paikalta. Tarkoittanee sitä, ettei seuralla ole varoja koota kilpailukykyistä joukkuetta. Uudeksi koutsiksi seura yrittää saada Sarasta Kaunasista, jonka pakka hajoaisi kyllä täysin Saraksen lähtiessä. Siellä jää nyt joko Kaunasille tai Fenerille perseenhajuinen luu käteen. Rahallisesti siirtyminen Turkkiin olisi varmasti järkevämpi veto. Toisaalta viimeiset pari vuotta Saras on Kaunasiin jäämällä näyttänyt, ettei pääoma ole se, joka ratkaisee. Mies on omassa kaupungissaan kuin jumalainen ministeri.

Panathinaikos ilmoitti pelaavansa ensi kauden vielä Euroliigassa. Shokkivau. Diamantidis ja eteläisen maanosan miehekkäin olento, Fragiskos Alvertis, ottavat enemmän roolia seuran sisällä. Ikään kuin tämä määrä koripallolegendoja ei riittäisi, on uudeksi GM:ksi kaavailtu Dejan Bodirogaa. Seuraan ahdetaan sisään eläviä legendoja enemmän kuin likaisin tsekkiläinen prostituoitu pystyy ottamaan asiakkaita Taunusstraßella sisään. Seuran päävalmentajasta ei ole tietoa, mutta luultavasti joku nuorempien pelaajien kehittäjä sieltä saattaisi tulla (vrt. Duško Vujošević Partizanissa vuosina 2001-2010).

Virtus Bologna näyttäisi tähtäävän takaisin Euroliigaan, sillä seura kasvattaa budjettiaan ensi kaudelle 18 miljoonaan. Monikaan eurooppalaisseura ei varmaankaan samaan pysty ensi kaudella. Teodosicin ympärille voi rakentaa joukkueen, joka pelaa kahden vuoden päästä Euroliigassa.
 
Viestejä
10
Sarunas päättikin jatkaa matkaansa Barcelonan suuntaan. Ei sinänsä yllätä, sillä seura on ollut hänen peräänsä ja muutaman kesän ajan. Harmi toki Kaunasin kannalta, sillä Ulanovaskin lähti Turkkiin. Veikkaan koko rahalla Barcelonan mestaruutta.

Barcelona on koonnut ensi kaudeksi todellisen joukkueen, jolla ei siittimen koosta ole puutetta: Kalathes, Mirotic, Higgins jne. Tomicin ulostamisen myötä rosteri huutaa mobiilia sentteriä sinne. Viime kaudella Barcelona taisi ajoittain jopa aloittaa ilman puhdasta pointtia, kun Delayney aloitti penkiltä.

Diamantidis-sedän totaalinen meltdown ei näköjään ihan täysin lamaannuttanut seuraa, vaan Panathinaikos on kiikaroinut Laprovittolaa sekä Zach Augustea. Ilmeisesti Nedovicin kanssa ollaan allekirjoitusta vailla sopparin suhteen. Heikki Helaa lainatakseni "ei noilla vielä kuuhun mennä", mutta ihan fiksuja hankintoja, jos vertailukohtana on Wesley Johnsonin tuominen surffailemaan OAKA:lle.

Liigan hajuttomin seura, pierunhajuinen Zenit, on näköjään tehnyt pari täsmähankintaa markkinoilta. Joukkue tulee ainakin ensi kaudella olemaan paremmilla sijoilla. Melkeinpä voisi Dimitris-setä ottaa Allegron alle ja mennä stadista seuraamaan yhden ottelun.
 
Viestejä
186
Series standings at the moment 22-23 ( 30.01.23 )

 
Viestejä
186
Nospēlētas 24-25 kārtas.
Pašreizējā sērijas situācija Eirolīgā


 
Viestejä
186
series situation.

 
Viestejä
186
Current series situation.
28-29 rounds played.

Eurocup
16 rounds played.
 
Viestejä
498
Current series situation.
28-29 rounds played.

Eurocup
16 rounds played.
What´s the purpose of this?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös