Koripallo.com

Gulls - Kataja pe 4.10. Klo 18.30

Viestejä
237
Kataja vie pelin.

Mutta Kullit vie pisteet....

Ja mitä tulee tuohon Kullien nimeen, niin enpä voisi olla enempää varmempi, että nimen kehittäjä tiesi, mitä voi odottaa noilta kavereilta, jotka eivät kuulu asiakirjoittajiin, kuten esim. allekirjoittanut.

Asiaa aina kirjoittava JOE
Mielenkiintoinen asetelma. Kullit vs. pippelit. Näinköhän pippelit voittaa paremmalla tekniikalla?
 
Viestejä
19 535
Voi kuule han-manne. Ethän sie minnuu pysty hiljentämään virtuaalisesti etkä fyysisesti. Sen verran kova ukko tässä vielä on. Niin ja musta vyökin....

Eli koeta vaan kestää ja huutele niitä vittujasi ihan rauhassa....Minä en sinun takiasi mitään lopeta enkä kirjoituksiani muuta.

Ihmetyttää kyllä, miten jonkun hermot voi olla noin kireällä? Hae apua!
 
Viestejä
19 535
Mutta missä on Aapeli Alanen? Plus/miinus-tilastossa ok, mutta heitot ei uppoa.

Onko itseluottamus kateissa ja miksi?

Tuohon puolikkaaseen olisi Morris tai hänen korvaajansa sopinut kuin kuolleen miehen nenä päähän....

Saa nähdä, josko Morrisin tilalle tuleva olisi läheskään samanlainen pelimanne? Pahoin pelkään ettei.

No peli taitaa olla jo menetetty. Sen verran huonolta näyttää. Tietenkin jonkinlaisia ihmeitäkin on joskus tapahtunut, mutta veikkaan, ettei niitä tänään näy.

Onnea siis Kulleille voitosta!
 
Viestejä
1 923
Mutta missä on Aapeli Alanen? Plus/miinus-tilastossa ok, mutta heitot ei uppoa.

Onko itseluottamus kateissa ja miksi?

Tuohon puolikkaaseen olisi Morris tai hänen korvaajansa sopinut kuin kuolleen miehen nenä päähän....

Saa nähdä, josko Morrisin tilalle tuleva olisi läheskään samanlainen pelimanne? Pahoin pelkään ettei.

No peli taitaa olla jo menetetty. Sen verran huonolta näyttää. Tietenkin jonkinlaisia ihmeitäkin on joskus tapahtunut, mutta veikkaan, ettei niitä tänään näy.

Onnea siis Kulleille voitosta!
Kyllä se siellä on ihan yritteliään näköisesti touhunnut.

Siitä voitosta... Kyllä voittaa Lokit jos sulkee katajaiset hyökkäyslevyistä.
 
Viestejä
19 535
No hyvä. Han-mannen aika näyttääkin menevän perskärpäsenä olemiseen. Onhan siinäkin oma hommansa ja kun vielä aina vituttaakin, niin eihän se helppoa ole.

Muuten kehitysvammainen kirjoitetaan näin eikä vammanen....

Otan vilpittömästi osaa! Mutta saattaa tuo elämä tuolla lailla elettynä olla aika raskasta. Ja ei siinä toisen morkkaamisessa muista edes omaa viestiketjuaan seurata ja sitä, miten asialinjalla pysytään.

Kaikenlaisia sitä saa tämä Telluskin päällänsä kantaa....
 
Viestejä
2 333
Viihdyttävää ja aika ajoin musta varsin hyvää korista. Kaikenlaisia kämmejä kävi kummallekin, mutta ajoittain myös aika komean näköistä pelaamista. Eritoten Lokkien pallonliike oli paikoin nautittavan näköistä ja tehokastakin.

Elijah Stewart on kyllä aloittanut kauden aika vakuuttavasti.
 
Viestejä
19 535
Tuohon yksi jenkula lisää Katajalle, niin lokit lentää toivottavasti nokilleen....

Nyt vaan pitäisi alkaa löytyä nopeasti se Morrisin korvaaja. Ei näitä tappioita sen piikkiin kannata enää montaa menettää.
 
Viestejä
6 184
Kannattaisiko Katajan harjoitella vapaa heittoja?? Oli surkeaa jo viime kausi, eikä ole paremmin alkanut kyllä. Tasainen ottelu, jossa Katajalle tarjotaan myös voittoa, mutta silloin kun heitot piti naulata, niin sitä ei tehty, Gulls taas iski. Jackson on niin hyvä mitä odotettiin, JB tuntuu pääsevän jyvälle paremmin ja paremmin. Entä Walters? On hyvää, mutta on paljon parannettavaakin. Ei vaan voi 4-5 virhettä joka pelissä ottaa. Intoa tuntuu enemmän olevan välillä mitä taitoa. Potentiaalia on. Milloin Morrisin paikkaaja tulee??
 
Viestejä
1 105
Kyllä se neljäs (hyvä) jenkulainen tosiaan pian tarvittaisiin. Ei vahvistuksissa voi antaa tasoitusta, ei me niin hyviä olla. Ihan kehityskelpoiselta tämä nykyinen Kataja näytti kokonaisuutena ottaen vaikka ei mikään täydellinen suoritus ollutkaan. Mutta silti se neljäs vahvistus kiitos.
 
Viestejä
6 184
Joo, luulis ensi viikolla jotain kuuluvan, jos ei nyt vkloppuna vielä. Katajassa on potentiaalia, kunhan neljäs ja hyvä jenkula saadaan. Kun Ojalaa täälläkin kehuttu, niin oli kyllä tänäänkin aika näkymätön. Kaksi vapaata kolkkia vastapalloon ja ohi. Eikä tahdo pärjätä pakissa. Käsi teipattuna pelaa, sekö vaikuttaa?
 
Viestejä
1 105
Kaikki nuo nykyiset vahvistukset vaikuttaa kyllä ihan kunnollisilta. Waltersin virhetili täytyy kyllä vieläkin ennen aikojaan, siinä valmennuksella haastetta saada kaveriin malttia. Ja tuomareille mussuttaminen vähemmäksi. Siitä plussaa, että pelaa tosissaan. Jos puutteita saa hiottua, tulee hänestä kauden edetessä hyvä sentteri. Ogumbemi-Jackson, olisikohan voinut syötellä enemmän, vain kolme syöttöä teki, mutta ei nyt tästä pelistä mulle kyllä jäänyt sellaistakaan tuntua, että olisi pelin kulkuun nähden kuitenkaan ominut palloa liikaa itselleen turhan takia. Ja se on nähty, että osaa tehdä koreja. Kaikki jenkit on ihan tosissaan mukana, ei ole turisteja tällä kertaa joukkueen mukana.

Viime kauden vaisun alun jälkeen Vanttajasta on tullut ihan jämerä puolustaja. Levypalloja tarttuu eikä ole mitenkään ihan ohi käveltävä muutenkaan.
 
Viestejä
6 184
Kyllä. Sunnuntaina jos jaksetaan puristaa kotivoitto Vilppaasta, niin alku tuloksellisesti ihan jees.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 347
Yksi asiaton viesti tästä ketjusta poistettu ja käyttäjää varoitettu kirjoituskiellon uhalla.

Ja ihan yhtä lailla tämän kullikullikulli-ärsytyksen voi jättää sikseen per heti.

Yritetään elää sovussa myös sellaisten nimimerkkien kanssa, jotka eivät itseä aina ilahduta :)

- Matti
 
Viestejä
6 184
Pressissä toimittaja kysyy Jupelta mikä mättää Ojalan pelaamisessa? Juppe ei siihen kommentoi mitään. Vaisua on tekeminen ollut joka tapauksessa kapteenilta. Parempaa on pakko tulla jatkossa.
 
Viestejä
2 368
Ottelun ratkaisu oli mielestäni se että Seagulls upotti kolmoset paremmin kuin Kataja. Varsinkin Stewart oli todella hyvässä heitossa.
Katajan paras oli Ogungbemi-Jackson. Mies on ollut kyllä vakuuttava kauden ekoissa peleissä. Bradley oli myös ok. Walters oli aika vaisu. Walters on virheherkkä pelaaja ja muutenkin tuntui eilen että ihan Steniä myöten Katajalaiset kävi liian kuumana tuomareille. Kotimaisista Aidoo pelasi aktiivisesti mutta Aidoo saisi jättää kaukoheitot pois. Se on vaan fakta että hän ei ole mikään kolmosten heittäjä. Leppänen heitti hyvin ja täytti paikkansa. Kapteeni Ojala oli kyllä huono samoin Alanen. Varsinkin Alasen pitää parantaa sillä hän on kuitenkin hankittu pisteiden tekijäksi.
 
Viestejä
1 323
Ihmeteltiin kaverin kanssa koko pelin ajan, miten tilanne saattoi olla tasainen. Katsomoon näytti siltä, että Seagulls oli jatkuvasti pari askelta edellä. Noh, mielestäni varsin ansaittu voitto tasaisen esityksen jälkeen.

Itse pelihän ei ollut mitään erityisen laadukasta. Joukkuepuolustuksessa kummallakin hakemista, hyökkäyspelin organisointi vielä vaiheessa ja ylipäätään suorituksiin vaaditaan enemmän laatua jatkossa.

Stewart oli hyvä. Seagulls tarvitsee takakentälleen paremman heittäjän. Katajan sisäpeli ei ollut kovin ihmeellistä. Aidoo ja Alanen näyttivät todella huonoilta ajoittain, ja Leppänen parista kolkista huolimatta ei ole vielä ihan Korisliiga-tasoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös