Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2019-2020

Viestejä
19 041
Katajaan piti tulla, mutta ilmeisesti valmennus epäilytti.....?

No nyt vaan odotellaan, kun taas kohta yksi seuraa tekee konkan....Ei seura kuitenkaan kestä Haffin kolmen vuoden sopparia. Nämä etelän seurat ovat jo uskottavuutensa menettäneet.

Mutta siltikin. Onnea Kullit!
 
Viestejä
1 386
Laitetaan nyt Huff:n signauksen kunniaksi ketju ensivuotta varten pystyyn.

Gullsin mennyt kausi päättyi loukkaantumisten sävyttämänä selvästi paremman Karhun kynsissä.

Terassikauteen suunnataan varsin avoimin mielin ja tyhjin salein, pelaajista paperit on kirjoitettu Kotin, R. Waxlaxn ja nyt siis Huffin kanssa. Valmennus on vielä täysin auki Ojan suunnatessa Kouvolaan Jyrin suuriin saappaisiin ja toimiston todettua, että aika Mikon kanssa on nyt kulunut loppuun. Pitäisin tosin varsin todennäköisenä, että valmennuksesta on melko varma tieto olemassa, tuskin Shawn olisi kyytiin hypännyt, jos ei tietäisi kuka puikoissa ensikaudella heiluu.

On äärimmäisen mielenkiintoista nähdä ja kuulla mitä Lokkitoimistolla ensi kaudelle haetaan. Kun kotimainen osasto muodostuu susijengin pitkäaikaisista tukipilareista ja Rickyn kaltaisesta viimekaudella korisliigaan läpilyönnin tehneestä kaverista, lienee turhaa selitellä, ettei tässä vaiheessa ensivuotta olisi vahvasti tarkoitus olla vielä kentällä terassin sijaan.
 
Viestejä
4 973
Katajaan piti tulla, mutta ilmeisesti valmennus epäilytti.....?
Niin ja mieti nyt, kummassa kaupungissa Shawn Huffina mieluummin asuisit.
 
Viestejä
1 553
Pitäisin tosin varsin todennäköisenä, että valmennuksesta on melko varma tieto olemassa, tuskin Shawn olisi kyytiin hypännyt, jos ei tietäisi kuka puikoissa ensikaudella heiluu.
Toikkahan tuolla näyttää jo Shawnin vieressä tiedotteen kuvassa valmiiksi istuvan...
Merkittävä uutinen jo koko Korisliigankin kannalta tuo Huffin tulo. Lisään mielenkiintoa muuallakin.
 
Viestejä
418
Niin, ja onko Shawn Huffin tapauksessa merkityksellistä että KV-pelejä EI ole. Silloin voi kenties pysyä terveenä, nauttia vapaa-ajasta silloin tällöin tai osallistua susijengin toimintaan..
 
Viestejä
1 366
Toikkahan tuolla näyttää jo Shawnin vieressä tiedotteen kuvassa valmiiksi istuvan...
Merkittävä uutinen jo koko Korisliigankin kannalta tuo Huffin tulo. Lisään mielenkiintoa muuallakin.


Huff on jo ikämies, korisliigassa pelaa ensi kaudella n.40 kovempaa peluria. Joten ei mitään ihmeellistä.
 
Viestejä
2 282
No Seagulls laittoi rahaa likoon sillä ei Huff mikään halpa ole. Olisko Hedberg laittanu kiertue palkkion likoon että mestaruus saataisiin pääkaupunki seudulle. Ainakin tämän kauden alussa kun Karhu olisi maksanut sen minkä pääsi niin hinta pompsahti. Toki varmaan halusi "lande" lisää.

Toisaalta jännä kun tekee paluun korisliikaan niin miksi ei mennyt europelejä pelaavaan joukkueeseen.

No nyt meni raviradalla kuulemistani huhuista ensimmäinen toteen.

Saas nähdä tuleeko vielä yksi susijengin takuri ja valmentaja josta on huhuttu... Aika näyttää
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 041
Kyllä se Heetpäri on välillisesti Huhvin rahoittanut.

Harmittaa niin vietävästi, että sekin raha lienee revitty meidän omasta Tuupovaaran likasta eli Saija Tuupasesta. Samin avopuolisona on joutunut viime aikoina keikkailemaan jopa 29 kertaa kuukaudessa.

Sinänsä ihmettelen, että mitä niin nätti nainen näkee Heetpärissä? Kaverihan on kuin riihenseinästä repäisty tikkuinen sälö.....Samin rinnalla minäkin näytän ihan nuorelta aurinkorantojen gigololta.

Nooh, onhan se sisäinen kauneus....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös