Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2019-2020

Viestejä
1 386
Abifissa Gulls antaa tasoitusta muille kärkijoukkueille, mutta ilmeisesti Laakso tuntee Abifin Kauhajoki-kytköksen ansiosta ja siellä on jotain, mikä ei tilastoissa näy.
Uskon, että Abif täyttää sen roolin johon mies on hankittu ihan ok. Korisliigaan mies on vähintään riittävä kakkos sentteri. Lokkien haaste omaan silmään enemmänkin se, että Kotti on sentterien tehotilastossa tippunut viimekauden sijalta 3. sijalle 13.

Tilastoon vaikuttaa toki isosti se, että samaan aikaan Kotin minuutit tippuneet 29,5->22. Onko tämä sitten seurausta siitä, että ikä vihdoin tavoittanut teräsmiehen vai siitä, että Laakso säästelee vanhoja miehiä tosipeleihin?
 
Viestejä
1 158
Sinänsä muut(kin) Lokkien jenkkivahvistukset näyttäis olleen selvästi suomalaista runkoa täydentäviä. Siinä yksi syy että joukkuepeli on toiminut niin hyvin. Ja toki vois ajatella niin että nää vanhat jäärät vertyy tosipaikan tullen. Ainakin tietävät kokemuksesta mitä voittaminen vaatii.

Sellainen huomio vielä, että yksi Lokkien vahvuuksista on ollut se, että parhaimmillaan pelitempo ja intensiteetti saadaan pysymään korkealla illasta toiseen. Välillä matsit on näyttänyt sellaisilta urheilijat vs harrastajat -väännöiltä, väittäisin että Lokit ovat pystyneet kääntämään monet tiukat matsit voitoikseen yksinkertaisesti siksi että ovat vähän paremmassa kestävyyskunnossa. Mutta täähän on vaan (kilpa)urheilua pelkäävän muusikon mielipide, että ehkä kyse on jostain muusta... :cool:
 
Viestejä
116
Kiitokset kaudesta tämän palstankin kirjoittajille, harmittavasti saldo jäi vain yhteen pokaaliin, toiseenkin oli realistiset mahdollisuudet, noh, ensi kaudella uutta matoa koukkuun. Toivottavasti Stewart ja Williams saataisiin jenkeistä pidettyä, uskoisin ainakin ensimmäisenä mainitulle riittävän kysyntää kyllä muaaltakin, no, aika näyttää. Huff, Heinonen, Kotti (?) jatkavat, miten käy Kanervon kesän?
 
Viestejä
375
Näyttää siltä että Salolle tänäkin vuonna runkosarjan voitto. Kullit ottaa tästä pelistä selkäsaunan ja Cupin finaali sen jo osoitti, että Vilpas vaan on laadukkaampi eikä Kullit tule saamaan Vilppaalta enää pistettäkään kun Vilpas saa sairastuvalta pelaajat mukaan.
Oot aika sekasin
Täytynee ottaa talteen ja MAHDOLLISESTI palata asiaan 29.2.;)
Tällaisia kommentteja sain "asiantuntijoilta", kun mainitsin tammikuussa asiasta, joka oli helposti nähtävissä Cupin finaalista, jossa käytännössä Vilppaan junnuosasto lähes nöyryytti Gullien parasta mahdollista kokoonpanoa. No Salossa helmikuun lopulla sitten nähtiinkin, näiden joukkueiden todellinen tasoero. Vilpas odotetusti runkosarjan voittajaksi...
 
Viestejä
1 386
Vaikka lokkien finansseista on huudeltu taas monenlaista, pyritään sielläkin saamaan jotain puroja aikaan tukemaan hommaa tulevalle kaudella. Game Worn paitoja huutokaupataan ja tulevan kauden kausarit myyntiin ensiviikollla. Jengin selviytyminen tulevaan kauteen tuskin(toivottavasti) on näistä kiinni, mutta tulevaisuus ei toki isollakirkollakaan näytä kovin hyvältä, jos talous ottaa isossa mittakaavassa pidempää mahaliukua.
 
Viestejä
1 386
Basketball never stops, vai miten se meni. Gulls - Vilpas finaalit nähdään sittenkin, virtuaalisena NBA2K20 turnauksena. Vaikken eUrheilusta isosti välitä, täytyy tämä varmaan katsoa ihan mielenkiinnosta tuotantoa ja muuta kohtaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös