Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
1 331
Kyllä on sellaiset dropit että p....i lentää. Onneksi on tuo suihku vielä voimakas, ettei lahkeet kastu. Sydän oli huippukunnossa.

Ja kyllä voi konjamiinia otta ihan vapaasti
 
Viestejä
18 920
Jotkut sanovat tai olen jostain kuullut, että torstai on toivoa täynnä. Mutta mitä nyt, kun on perjantai? No lohta tietenkin. Loimotan. Ja teen uunissa Hornetti-hävittäjiä ja jotain kasviksia kyytipojaksi.

Kävin kaupungillakin tuhlaamassa pienestä eläkkeestäni satkun. Ostin pienen pöytäsirkkelin ja muutakin tarvekamaa. Niin ja vein yhdelle tutulle puukon. Onneksi sain lohen paikallisesta kaupasta laskulle.....meillähän on paikalliseen kauppaan tili. Kun vielä saisi Ramonaankin …..? Vaan eihän ne luota.....no en käy sitten siellä puoleen vuoteen. Vasta kesällä, jos allah suo?
 
Viestejä
18 920
Elä muuten Veke ala niillä suihkuillasi kehua. Kukkaan usko kuitenkaan.....Pätkittäin se kuitenkin tullee ja rakko ei kuiteskaan tyhjene kunnolla.....
 
Viestejä
18 920
Mää en muista mittään….

Mutta hellou eevripadi! Ja hyvvää ystävänpäivää! Emme ehkä vielä kaikki ole ystäviä keskenämme, mutta toivon mukaan jo viidenkymmenen vuoden päästä olemme viisastuneet ja alamme pitää toisistamme ja meistä kaikista kpcomin väestä tulee viimeistään silloin hyvät ystävät. Etenkin odotan, että tuolloin jo Kingi Jamesikin leppyy ja ottaa minut ystäväkseen.....

No eihän mulla oikeasti täällä ole nyt eikä varmaan myöhemminkään muita ystäviä kuin wimi. Hyvää Ystävänpäivää wimi!
 
Viestejä
18 920
Raisa Kämäräinen ja Mari Eeteri voivat hyvillä mielin lopettaa jo sen ampumahiihdon tähän kauteen ja valtion rahojen tuhlaamisen. Sanna-Leena Perunka voi aloittaa uudelleen reenaamisen, kun kerran on kuitenkin kolme kertaa paremman näköinenkin, kun näppyläotsa Eederi ja luikku Mäkäräinen.....

Ja kun näin kirjoitan, niin eiköhän ne tuo meille vielä mitalejakin näistä kisoista.....?
 
Viestejä
1 331
Lähettävätköhän kaikki vihollispäämiehet toisilleen tänään ystävänpäiväviestejä. Varmaan Iranin Mullah ja Trump ovat tänään viestitelleet keskenään ja halipusuja lähettäneet toisilleen. Ainut ihminen joka ei ole saanut ystävänpäivähaleja on Paavo Väyrynen. No ehkä oma vaimo on aamulla onnitellut Ei mahda omassa puolueessa hirveästi ystäviä olla.

Itselläni raviystävät ovat pettäneet pahasti eli ei yhtään ystävänpäiväviestiä. No suurin osahan niistä on kyllä jo kuollut. Pariisiinkaan en ole päässyt kolmeen vuoteen, kun kukaan ei enää lähde sinne. Samalla ranskan kielen taitoni on pahasti rapistunut, joka on kyllä aiheuttanut koris.comilla suuria väärinymmärryksiä. En tätä enempää täällä avaa, kun se on kiellettyä.
 
Viestejä
1 331
Tässä Helsingissä vielä lomaa viettämässä. En kyllä ymmärrä hotellin hinnoittelua, kun pieni Sandels 5.3 % maksaa 7,90 e ja lonkero saman verran. Alakerran kaupassa melkein kolme kertaa halvempaa . Ei kyllä tarjoilupalkkiotakaan ole, kun itse sen ottaa. N o toki joku on sen täyttänyt. Ostaakohan noita kukaan. Onneksi on minibaari, että voi omat vastaavat sinne viedä.

Yllättävän halpoja on muuten kylpytakit ja viinilasit. Ei mitään hintaa joten varmaan saa viedä ilmaiseksi
 
Viestejä
18 920
Jokohan Veke on selvinnyt? …… Siis pois sieltä suuresta kivikylästä? Joku muuten sanoi, että Rautatieasemalla junasta oli eilen noussut mies kylpytakki päällä ja viinilasi kädessä. Eihän vaan.....No vilkkuauto oli tullut noutamaan ja pienen riidantapaisen huutamisen jälkeen oli auto lähtenyt Noljakkaa kohti. Vai oliko sittenkin Sirkkalaan?
 
Viestejä
1 331
No kyllähän sitä jo kotona ollaan. Totta oli osittain tuo Joensuuhun tulo. Autolla lähdettiin ja valot oli katolla. No onneksi oli vain taksi. Nyt tämä viikko menee töissä lepäillessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös