Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
278
Avajaisia täälläkin. Kaivoin kaapista pienen Suomen lipun puuvarren pätkällä ja marssin juhlallisesti alastomana saunaan.
Vaimo hurras ja taputti. Kai sen vuoksi, että saa olla pari tuntia rauhas.
Ainahan avajaisissa kommelluksia sattuu. Niin täälläkin. Korkki katkes viinipullosta.
 
Viestejä
2 982
Sunnuntaita. On ollu semmonen juoksu viikko,niin vtunmoista kiirettä, että ei usko erkkikään (anteeks erkki), koko ajan paikasta paikkaan, alakaa vaikuttaa jo unirytmiinki kun 4-5h pittää pötkiä. yliväsymystila on valtava. No, muttamutta, pittää taas lähteä pesäpalloa kahtomaan. Ja onneks on huomenna iltavuoro, niin voipi muutamat sihijuomat nassauttaa naamariin. Ja muutamat nyytit kioskista myös naamariin. Ja taaas tulloo helteet.. Ei helteitä ennää, ei, miten sitä pystyy viilentymmään sitten taas.. ;)
 
Viestejä
278
Naisten softball! NAISET tiukoissa trikoissa!
Jaa, että miten eroaa esim. ”naisten” voimistelusta?
No osa pelaajista on jo lähemmäs nelikymppisiä.
Ihanko lapsena harrastamani paperinukkejen pukeminen kun pää ja vartalo ei oikein toimi.
 
Viestejä
2 982
Se on perjantai. Eipä lohduta kun v loppu töitä. Ellei jackpotissa. Eli ei tossa, jonka just rysäytin sisään niin jotta heilahti. Pari napsua ja unille. Puksuti
 
Viestejä
278
Sekoilin Vilpas ketjussa. Täällä voi sekoilla ilman osoittelua. Luin juuri, että jollain qatarilaisella korkeushyppääjällä oli olympialaisten kilpailussa 300 000€ kello kädessä. Se on vähän ku meikäläinen hyppäisi oma omakotitalo ranteessa. Ei sillä oma sänky olis ainakin vieressä.
 
Viestejä
2 982
Mitenkäs meillä männöö? On se jumaliste, kun on niin kiirettä koko ajan, jos ei töissä, niin sitten sitten asioita hoitamassa, eli töissä. Ei kerkee ees jytkytellä kunnolla, mutta ehkäpä muutaman viikon päästä kiireet helepottaa.

Helepottaa myös se, että tännään on ykkösvp, piäsöö juoksulenkille, ja suapi illalla maistella muutaman kylmän saunan lauteilla. Kipasin motonetin areenan ohi, katon onko se vielä pystyssä. Muutamat telineet ainakin on pystyssä, siinä vieressä.

Miten on veken keilat männy, ja onko JOE rillannu jottain, makkaraa vaikka? Onko tullu voittoja? Jos on, niin kertokee mistä, rahantarve ei oo hävinnä mihinkään. Tarvetta ois muullekkin, mutta euroja pitäs ensin suaha.

Kuulin eilen töissä turkua, kun oli turkulaisia tullu kaupunkiin, ja sattuivat meitin työpaikalle käymään. Turun puhuminen, ja saati sen ymmärtäminen, on kyllä haastavaa. Miulle sanottiin, että " aika nuolllevasti teet tottaaa hommaa"..

Joten jytkytelläänhän!
 
Viestejä
19 554
Ei tässä mittään helepotusta tunne. Rintaan on pistäny koko päivän. Ihan samanlaista ääntä sieltä kuuluu, niin kuin viikatetta terotettaisiin liipalla....Voipihan se viikatemies ollakin jo lähellä selän takana kyttäämässä heleppoo saalista? Mutta ihan iliman taistelluu en kyllä anna sen viimestä huitassuu tehhä.....

Muuten on menny mukavasti. Mittään kunnon töitä en oo tännään tehny. Kirppareilla kävin ja pari kirvestä löysin. Iltapäivällä aloitin ruuan valmistamisen ja siinä samalla oluen juonnin. Joutaahan sitä eläkeläisen ottaakin. Rillailin ja jälkikasvuu oli jonkin verran paikalla maistelemassa miun herkkuja....

Yhtä uutta kirveenvartta äsken työstin ja samalla kuuntelin Mark Knoflerrii.....

Jotta ei tässä mittään kummempaa. Ollaan kuulolla, jos eletään.....
 
Viestejä
2 982
Se on lauantai tulillaan. ja olotila on niin väsynä, jotta ei tuu kyllä mittään. työnteko väsyttää, koko ajan kiirettä. autohi piti viiä pajalle, kun vian tynkee tuli, eli rahantarve sen kun jatkaa kasvuaan. Heitä veke lottonumerot, oikeat, niin russautan sisälle.

Pittää lähteä pallopeliä kahtomaan iltasella aikansa kuluksi, vaikka vettä tullookin. raikastaa ilmaa vaan. ja pittäähän se myös raikastaa ihteään iltasella, nimittäin muutamia sihijuomia on lauantain kunniaks otettava. ja saunassa käytävä.

ens viikolla voipi tulla puksaus pitkien pallonpompottajien joukkeelta.. joten ootellaan, ja jytkytellään ;)
 
Viestejä
2 982
Lauantaita. Joe lohta loimotteli, ja mie loimottelen suupieliä tässä, kun haukotuttaa, perkeleen kiirettä pitänä töissä taas. Mutta nyttempä mulla alko loma, nimittäin kesäloma, 3,5vk. Tosin syksyhän se on tulossa, ainaki kun kahteloo sääkarttoja, mutta kelillä ei väliä, kuhan on vapaata.

Se ois lottopäivä taas. Euron jaskassa ei tullu eilen kun 16e, mutta jottain kuitenkin. Sijotan tuon tännään lottoon, ja otan jokerinkin. Plussalla ja tuplalla, numerot taas vaan uupuu.

Koripallopojatkin alkaa olla kaupungissa jo,jenkulavelikullat on tulollaan kanssa kohtapuoliin, ja harjotusmatsitkin on julkastu jo.
Mutta, kuten la. tapoihin kuuluu, niin pittäähän se hieman huurteista maistella, ja niin laiska oon tännään, etten jaksa ruokaahaan tehä. Ostin kaupungin parhaan marketin rillistä rillatun roilerin, tai 2, jos ollaan tarkkoja. Männään sillä tämä ilta. Ja on mulla myöskin munkkeja, jos sokerin puute iskee.

Jytkytelläänhän. Minne on Nätnekki hävinnä, onko vaimo pannunna tossun alle, kun ei oo kuuluna. Ja onko veke kompastunu johtoihin keilahallilla? Onko sarjat kaatunu? Puksuti..
 
Viestejä
19 554
Ei oo Veke kuulemma keiloja saanu juurikaan kaatumaan.....Joku kertoi, että itse oli pari kertaa kaatunut ja vieläpä ilman johtoihin sotkeutumista, mikä kyllä sekin hänen ollessa kyseessä tuntuu aivan luonnolliselta.....

Itse en ole aikoihin kompuroinut ja kaatuillut, jonka vuoksi koputankin puuta....kop, kop, kop.....
 
Viestejä
1 600
Keilakausi ei ole vielä alkanut, mutta ensi viikolla sitten. Aion nousta Suomen huipulle kahden käden heitossa. Sarjana veteraanit.

Kesäloma loppui viikko sitten ja oli vauhdikas. Ympäri Suomea tuli ajettua pesäpallon perässä. Pieni kolhukin tuli autolle, kun kaunis rouva ei älynnyt väistää minua, vaikka rouva tulikin oikealta. Ikinä ennen ei ole tullut autoa tuossa risteyksessä. Rouva antoi pyytämättä puhelinnumeron ja osoitteen, joten ihan hyvin kävi. Auto on nyt kulmasta korjattavana. Rouvan autoon tuli vain pieni naarmu.

Lomakin lopetettiin Joen yössä ja pientä vauriota tuli mullekin,kun liian hiljaa ajelin ja hitaan kaatumisen tein. Naama on kyllä taas yhtä nätti, kuin se aina on ollut.
 
Viestejä
19 554
Arvethan vaan kaunistaa naamaa....Ei naisetkaan mistään siloposkista tykkää, vaan meistä hieman rosoisimmista......
 
Viestejä
2 982
Kesäloma tulillaan.. Ja tulillaan on myös hk;n sininen lenkki, ja muutama sihahtava juoma. Jenkulatkin on kaupungissa jo, nyt vaan ootellaan millon pitsapoikien myynti alakaa taas nousta.. ;)

Joo, kyllähän sitä pikkusen karvoja pittää olla, naamassa ja muuallahii, mutta siisti sänki on paras, on kuulunu sanottavan.. Jytkytelläänhän!
 
Viestejä
278
Kahden termin ymmärtäminen on vienyt ätsälä nätsälän ajan eli ”kohtaaminen” ja ”inkluusio”.

Hienoja termejä varsinkin kaltaiselleni ….., höh piti kirjoittaa ”perusjannulle” mutta enhän minä todellakaan ole mikään perus. On se hauskaa kun tämmöisiä perusjuttuja täytyy miettiä/huomioida kirjoittaessa.

Kohtaamisesta on semmonenkin sanonta, että ”sokea kana ei jyvää löydä”. Onko kana oikeasti sokea vai onko jyvä liian pieni? Vai riittääkö kanalle pienempikin jyvä, kun se tuodaan nokan eteen?

Toinen termi tuo tällaiselle kaikkien tuomitsijalle mieli yhtymän inkvisiittoriin. Pitäisikö palauttaa opettajien vanhat oikeudet?

Lopuksi siteeraan Joe:ta kun pyydän anteeksi edellä kirjoittamaani. ”Mitä mie asiasta tietäisin.”

PS. Kävin muuten h..raamassa NBA ketjussa. Palauttivat mut saman tien takaisin tänne periferiaan.
 
Viestejä
2 982
Nyt ollaan ytimessä :cool: Sokean kanan löytää jyväkin. Ja kana löytää jyvän,ja kanalle riittää pienempikin jyvä, ellei isompaa ole löytynyt. Kuten todistettu,pienikin hyvä kelpaa ellei muuta tarjolla Onkos Joe rillannu, mitä? Veken keilat huomenna, menee? Lotot ennakkoon,kiitos. Mittees muuta? Puksuti
 
Viestejä
4 275
Miten ketjun tyypit (ja erityisesti tietysti JOE) ovat suhtautuneet ABBA:n uusiin biiseihin?

Itsellä jopa vähä tuli roskaa silmään! :) Erityisesti se menevämpi biisi oli aika kova. :)

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös