Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
112
Eka löylyt ja kaveria kun ei ole niin näin somessa CHEERS! Merkillinen juttu se Mannerheimintien mielenosoitus. Sentään miljoonakaupungin pääkatu on suljettu. Ei kai sitten ole autoilun kannalta tärkeä väylä? Mitä jos Joensuussa pääkatu suljetaan siinä Osuuspankin kohdalla? Pääsevätkö lehmät illalla takaisin navettoihin? Tätä se yksinäisyys teettää. ;)
 
Viestejä
950
Eka löylyt ja kaveria kun ei ole niin näin somessa CHEERS! Merkillinen juttu se Mannerheimintien mielenosoitus. Sentään miljoonakaupungin pääkatu on suljettu. Ei kai sitten ole autoilun kannalta tärkeä väylä? Mitä jos Joensuussa pääkatu suljetaan siinä Osuuspankin kohdalla? Pääsevätkö lehmät illalla takaisin navettoihin? Tätä se yksinäisyys teettää. ;)
Olihan täälläkin oma elokapina joku aika sitten. Eivät tosin olleet Ossuuspankin kohdalla, vaan Sirkkalan sillalla, taisi jopa viisi aktivistia olla siinä istuskelemassa. Polliisi ohjaili liikennettä toisten siltojen kautta kulkevaksi ja sitten aikansa katseltuaan lopulta kanniskelivat nätisti kapinalliset vähän sivummalle. Kaasua ja väkivaltaa ei tarvittu. Ei täällä sillä tavalla rähinöidä, että moiseen pitäisi virkavallan turvautua.
 
Viestejä
112
Mies souti mökkirannasta järvelle. Kusihätä yllätti kesken hyvällä fiiliksellä alkaneen juhannussoudun.
Mies nousi seisomaan, avasi sepaluksen ja katsoi mökkirantaan. Mitä hän näki?
Hän näki tulevan lesken.
Vaimo oli seurannut miehensä touhuja. Kun mies avasi sepaluksen, niin mitä hän näki?
Hän näki toivon paremmasta.
 
Viestejä
1 474
Meikäläinen ajeli vaan ympäri Pohjois-Karjalaa eli ensin Enon lähellä Helvetin Portin kävin katsomassa. Hyvä se on jo ennakolta varautua. Sitten Ilomantsiin ja Viinitorniin. Ihme kun oli auki vielä klo 16.00. Paljon oli porukkaa. Olisi ostettu mukaan paikallista viiniä, mutta eihän sitä saa myydä.

Sitten Möhköön. Sinne se Venäjän poika hyytyi talvisodassa. Ja tietysti Runon ja Rajan tietä Tuupovaaran kautta Joensuuhun. Kotona klo 19 Oli ihan taas sivistävää. 267 km ja kulutus 5,3 litraa sadalta. Enkä puhu oluesta.
 
Viestejä
1 474
Täytyy vielä kertoa tuosta noususta 600 metriä pitkästä noususta HelvetinPortille. Tapoin nousu naikan a 1200 itikkaa tai muutä ötökkää. Taistelu oli turhaa, kun vastassa oli miljoona HelvetinPortin vartijaa. Veri virtasi valtoimenaan ennekuin pääsin autoon turvaan.

No autoon tietenkin pääsi muutama sata ötökkää oven avaaamisen yhteydessä. Auto kylpi veressä taistelun jäljiltä, mutta voitin ja pääsin kotiin. Mietin, että luovun ekologisesta asenteesa ja ostan Thermashellin
 
Viestejä
1 061
Nonniin, juhannusta mennään, onkos kellään heilaa löytyny? Uutta siis, varsinkin jos ei vanhaa oo. Meikäläinen lusi koko juhannuksen töissä, mutta tännään alko ruhtinaalliset 4pv vappaat. Pittää sen kunniaksi käydä juoksulenkillä nyt alkuun, ja sitten kattoa kun poijjaat ajelee vormuloilla. Ja sitten pitää nauttia juhannusjuomaa iltasella. Juoksen uuden hallin ohi, ja katon, onko se pystyssä. Halli siis. Ja että näkyykö sielä kauniita naisia vähissä tamineissa, tai jopa ilkosillaan. Siinä kun on se metikkökin vieressä vielä. Juhannustaikoja voi olla. Nyt vois veke laittaa tälle iltaa oikeat kenonumerot, kun lotossa ei tullut. Oisi rahalle tarvetta nimittäin. Ja paljon muullekkin. Mutta lähen nyt lenkille, ja kerron illalla, miten meni.
 
Viestejä
1 474
Kyllä Keno jää väliin, kun ikinä en ole tykännyt siitä. Kaveri voitti siitä 30000 e vuosia sitten . Kenenkään muun en ole kuullut voittaneen.

Helvetillinen kuumuus sisällä enkä ole sängyltä juuri liikahtanut. Onneksi pääsee huomenna töihin, jossa on ihanan viileää.
 
Viestejä
1 061
Perjantai. Yötä päivää lähes hommia, välillä unta ja taas mennään. Aamulla taas kello soi 6. Persiistä. Piikki nimeltä korona isketty just vähä aikaa sitten, saapi nähä tullooko käsi kippeeksi. Sitten on täysin kädetön, kun toinenkin on hajalla, siinä on kortisonia.. Mutta puksutellaan ja toivotaan jaskan eurosta voittoa. Kauniita on muuten naiset näillä keleillä.. On ne muutennii kyllä.. Mutta siitäkö huolimatta sais helteet riittää...
 
Viestejä
1 474
Kyllä täytyy sanoa, että Velipuoli on oikeassa. Naiset vähentävät koko ajan vaatteitaan. Yksi syy on tatuoinnit, joita nyt näytetään Tein pienen otannan alle 40-v naisista tänään Citymarketissa. 60 prosentilla naisilla oli tatuointi. Enkä tietysti nähnyt kaikkiin paikkoiihin.

Meillä töissä naiset pukeutuvat säädyllisesti
 
Viestejä
1 061
Oliko hyvät lihat kuitenkin tiskiltä mukana? Samainen marketti on kyllä tiskiltään kaupungin paras, ja on myös juomatiskiltään paras.. Mutta niin, tatuoinnit on in nyt. Ja pesispelissäkin oli tatuointeja, ja paljon porukkaa. Paljon oli myös kauniita naisia, hikistä oli vielä myös.. Sitten oli koripallopoikia myös lehtereillä, ja pari kansanedustajaa. Ja Veken lottonumerot ehtii vielä. Onko keikat kumossa jo
 
Viestejä
112
Lomakiireiden ohella täälläkin. Viimeisin viikko keskimäärin 1500kcal päiväkulutuksella.
Kuihtuisin pois syksyyn mennessä mutta kävis kuin mustalaisen hevosen joka kuoli kun saatiin oppimaan olemaan syömättä. No pikkusen liiottelen. Syön edelleen mutta pääpaino on ruokajuomissa.
Kaljatölkissä on noin 50kcal. Kymmenenkin kun juo niin laihtuu sen ”1000kcal”. Kovasti varoitellaan liian nopeasta laihduttamisesta joten terveyteni vuoksi tasapainotan asiaa parilla GT:llä ja kun varoitetaan iltasyömisestä niin on tyydyn kahteen lihapullaan ennen nukkumaan menoa.
HarmittI tänään kun unohdin laittaa aurinkolasit kävelylle. Aika monta kohdetta jäi tarkemmin tutkimatta.
 
Viestejä
1 061
Nonniin, naikkoset ja miekkoset. Lauantaita pukkaa, ja hellettä. Ja sehän tietää sitä, että ehottomasti on muistettava nesteyttää ihteensä, ettei vain pääse nestehukka yllättämään. Ja meikäläisenkin perkuleen pitkä parin viikon työputki ykkösvappaalla päätty eilen, ja nyt on ruhtinaallisesti jopa vloppu vappaata. En oo tännään mittään tehny, paitsi kaupassa kävin. Ettei lopu juomat. Ja niin, kyllä mie syönkin jotain illalla. Käyn nimittäin pitsan hakemassa, tai pari. Kunnon täytteillä, ja paikallisesta leipomosta. On muuten meheviä, suussa sulavia suorastaan.

Mutta pitäsköhän se lähtee myös kahtomaan potkupallopeliä tuohon kentälle, ois nimittäin vestarit siellä,karjalaiset vieläpä. Aattelin, että jos aurinkolasit laittas silmille, niin vois katella sitten peliä niiden läpi. Ja muutakin, mikä silmään pistää. Ja kun mie niin helteistä tykkään (inhoan), niin ajattelin, että epämukavuusalueelle kun menee, niin maistuu paremmalta juomakin. Eli kun siis kärventyy, kun makkara.

Ja kohta alkaa koriskausikin, sitä ootellessa.. Ja veke vois laittaa lottonumerot, edelleen ois rahalle tarvetta. Jos tulis vaikka sen verran, että vois ostaa koripallopoikien kausikortin ensi kaudelle. On tyyriit hinnat nimittäin, eikä edes mitään korvausta viime kauden kausarin omistaneille. Pitäs tehä niinkun Lahti, että viime kauden kausarin omistaneet saapi tulevalle kaudelle -50 hinnalla.

MUtta puksutellaan, ja jytkytelläänhän. On muuten naapurin neitosetkin kironneet tätä hellettä, kun kuulema niin kuuma(na) on.. Meinasin kysyä, että mikä, mutta tokasin sitten vaan, että makkaratkin paistuu itesteään tällä heltellä. Tiedoksi vain. Jytkyti! :cool:
 
Viestejä
112
On muuten naapurin neitosetkin kironneet tätä hellettä, kun kuulema niin kuuma(na) on.. Meinasin kysyä, että mikä, mutta tokasin sitten vaan, että makkaratkin paistuu itesteään tällä heltellä.
Jaahas Lebroni sijaistaa kesäisin jenkkivahvistuksia. Ryynäriä olis ilmeisesti tarjolla?
 
Viestejä
1 061
Tarjolla oli jokipoika makkaraa, paikallista. Söin paketista puolet, vieläpä pitsan päälle. Sitten nautin sihijuomia, ja giniä, ja ensi kertaa maistelin paikallisen panimon uutta ginitoniccia, oli jumakauta hyvää.

Maailman ensimmäinen gin-pohjainen kauralikööri Suomesta

Tuota kun ottaa muutaman paukun, varsinkin koriskaudella, ennen peliä, niin avot. Puksuti.Tänään ois pesäpallopoikien peli, pitänee lähteä kahtomaan. Puksutellaan. .. Niin, ja enne peliä tietenkin, käyn juoksulenkillä ;)
 
Viestejä
19 348
Pesäpallopoijjaat taitaa olla enempi kiinnostuneita toisesta pesästä, kun oikeeet pesät on kadoksissa pahemman kerran.....Jokipoikamakkaraa en kyllä syö muuten kuin joku tarjoo......Hirviryynäri on parempaa.

Tännään taas vaihteeksi rillaan. Kasvisnyyttejä pippuripekonipaloilla ( paitsi eukolle ei pekonii ) Hirvimakkarapihvejä ja eukolle kannaa. Nakkeja ja jottain muutakkiin....

Äsken jouduin tosi nolloon tilanteeseen. Naisten töihin nimittäin. Imuroinnit ja muut siivoukset sentään sain tehhä muilta piilossa, mutta nyt kaikki naapurit näki, kun kävin pyykit naruilta hakemassa......Voi tätä häpeän määrää.....kai se on heittäyvyttävä narun jatkoks.....Mutta ei ihan heti kuitenkaan, kun kylmiä oluita on vielä vino pino jalellä.....
 
Viestejä
1 474
Täytyy sanoa, että Jumala loi naisen , joka hoitaa kaikki kotityöt. Sen jälkeen kun hän jäi eläkkeelle. En ole vastustellut. Toki käyn kaupassa, hoidan viinin oston, pesen auton, laitan tuulettimen oikeaan asentoon, pesen pyykin joskus, laitan aamiaisen, teen ruoat, hoidan internetasiat, selostan urheilulajien asiat, olen tukena.

Silti tuntuu ,etä olen velan puolella. Ja olenkin.
 
Viestejä
19 348
Vaan ei noita Tokijon avvaisii yksinkertasesti jaksa kattoo, kuten ei muitakkaan aikasempii. Tehhään semmoista pektaakkellii ja ollaan olevinnaan aina etellissii parempii.....Lopettasivat tuon turhanpäivasen leikkimisen ja alakasivat urheilemmaan....Kyllä jämpti on niin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös